Влез

View Full Version : Странни момичета ...

liolioo
04-18-2006, 15:10
Момиче което и преобладават несериозните връзки реши да опитаме сериозно и вложи доста надежди в мен.Не си обяснявам защо ме заряза след 2 седмици с думите,че иска да е сама не иска момчета иска свобода...И ми обясни че съм бил идеалния за нея и на характер и на външен вид,обясни ми че сме били идеалната двойка и че съм най-печеното и гадже,че е имало тръпка че съм давал всичко от себе си и че не е видяла лош ден от мен.Да речем е искрена защото и вярвам,хубаво иска да в свободна,според думите и не иска да и тежи и да е задължена към някой...Каза че може би един ще ме потърси но не ми обещава нищо.Каза че съм по-различен и че ако бях един от поредните олигофрени дето е ходила е щяла сигурно още да ходи с мен но да ме лъже и да ме прай на луд а мене не е искала да лъже и не иска да ме губи!Аз достигам до извода че май и липсват чувства но не знам ... Питах я докато е в тоя период на свобода ако си хареса някой няма ли да тръгне с него и тя каза че дори да си хареса няма да тръгне щото ако става въпрос тя и мене ще ме харесва...
Кво мислите по този въпрос какво мислите и за самата ситуация и за бъдещето?
:)
Аз не съм впрегнат че ми е гадно-гадно ми е ама просто се чудя дали на други се е случвало такова нещо щото аз не вярвах че ще ми се случи такава обърквация :)))

Glezlata
04-18-2006, 15:47
Ami az govorq po4ti su6tite ne6ta,kato ne iskam da sum s nqkoi.Glupavi opravdaniq naistina,no puk si li4i,4e deistvat-eto i pri teb e taka.Neznam,no tova,4e si iska svobodata me pritesnqva.Kogato obi4a6 nqkoi ne se 4uvstva6 vurzan za nego,a sam izpitva6 nujda da ste postoqnno zaedno :-k

sometimes_
04-18-2006, 16:14
Мда, типичните оправдания, но пък, за да си прави труда да ти казва всичко това значи наистина може да си те харесва и да иска малко почивка. Недей да мислиш, че тя няма чувства - няма човек, който не може да чувства, има само хора, които крият чувствата си. :wink:

penywise
04-18-2006, 16:18
Е пич ти пък бъди малко по-... натурален, бъди по-директен, по-искрен...

Като почне с "аз искам свобода, не искам момче, чувствам се/ще се чувствам задушена... и още 4 тома от на Блясъчко Мечтателника книжките оправдания) ти си отгоряш ЧЕСТНО и най-важното - ИСКРЕНО:

"Е хуу де - аз искам само да те чукам, ти после ако искаш пърхай по ливадите - бъди свободна"

и въпроса е приключен...

кво и пречи да я чукаш (дупка няква), пък тя ако иска да си чете "Правата на Човека - раздел Свободи и Задължения"

The Interceptor
04-18-2006, 16:31
като не те иска заеби я и си живей живота \:D/

priti_kiti
04-18-2006, 18:27
emiii spored men ima dva varianta:
1. da produljava sus neserioznite vruzki i da ti e nagovorila tiq ne6ta samo za da otbie nomera i da te razkara no ne za6toto tq taka iska a za6toto se nujdae ot "svoboda". poznato ;)
2. po4nala e da se vlubva seriozno v teb i bqga za6toto q e strah ot 4uvstvoto i iska da obmisli ne6tata kato si po4ine malko ot mom4etata

drugi predpolojeniq za "strannoto momi4e" nqmam....

XuTa4u
04-18-2006, 18:39
1. da produljava sus neserioznite vruzki i da ti e nagovorila tiq ne6ta samo za da otbie nomera i da te razkara no ne za6toto tq taka iska a za6toto se nujdae ot "svoboda". poznato ;)
2. po4nala e da se vlubva seriozno v teb i bqga za6toto q e strah ot 4uvstvoto i iska da obmisli ne6tata kato si po4ine malko ot mom4etata

=D> =D> =D> BRAVO {:tva e istinata

Pe7uK^13
04-18-2006, 18:59
Попадала съм в такава ситуация,повярвай ми :smt009 никак не е приятно и ако момичето е като мен е доста объркано.Тя 100% иска свобода и не те лъже,затова,но дали причината е,че не те харесва и си измисля или нещо друго е трудно да се каже..Ако си я притискал твърде много и си карал бързо сигурно си я отблъснал и тя се чувства странно,защото както каза,тя не е по сериозните връзки...Може би причината е,че макар да си идеалното момче за нея,тя просто не може да изпита нищо към теб и се самообвинява затова и не иска да те нарани..Аз я рабирам,но не мога да кажа каква е точната причина,просто послушай сърцето си! ;-)

crazy_in_love_in_kris
04-18-2006, 19:01
spored men tq samo otbiva nomera i ima namerenie da prodaljava s neserioznite vrazki i vaob6te ne i puka za teb.

POLA^_^
04-18-2006, 19:22

=D> =D> =D> BRAVO {:tva e istinata
и аз така мисля

liolioo
04-18-2006, 20:13
Много коментари и искам да дадете малко по-нови сега ще ви кажа защо.
Опознах я твърде добре знам и всичките неща които е правила с момчета и с тях се е държала грубо и ги е режела яко,тя не скри да ми каже че можеше да ме обвини в нещо или да ме излъже или да ми драсне само 1 смс ако е искала само да ме отбегне.Каза ми че съм единственото и гадже с което къса и я интересуват взаимоотношенията ни занапред.
Има два варианта : да ме лъже-хубаво отбягнала е номера ако разбера че съвсем скоро си хване гадже (говоря за бая скоро) ще ми падне в очите малко или много.
Но ако не ме лъже(аз я познавам и ви казвам че ако беше друго момиче нямаше да и повярвам щях да кажа че са само фафлички но на нея и вярвам) : какво мислите ?
аз за кво искам мнение като съм си направил изводите вече и знам кво да правя за в бъдеще,знам че на нея и пука за мене и че един ден може да ми се обади но не ми е обещала нищо и остава и голям варианта че може и всичко да е приключило за в бъдеще.И все пак ще попитам какво ви е мнението за въпроса,дано съм ви светнал малко.
Някои мнения ме подразниха на някои отвореняци дето се правят на големите ебачи.
Отхвърля се факта че е почнала да се влюбва и това е причината както каза някой.
Аре надявам се на още някое отговорче дано съм ви светнал малко.
Вземете под внимание че и вярвам че е истина това което ми е казвала,и причината не е в мене давах и всичко включително свобода,но тя си ми призна че и тежи като ходи с някой(мисля че не говори конкретно за мене а въобще с някой не знам нямам си и на идея) и че иска свобода ( вече почвам да се повтарям :) )

Krem4eto
04-18-2006, 20:46
Много коментари и искам да дадете малко по-нови сега ще ви кажа защо.
Опознах я твърде добре знам и всичките неща които е правила с момчета и с тях се е държала грубо и ги е режела яко,тя не скри да ми каже че можеше да ме обвини в нещо или да ме излъже или да ми драсне само 1 смс ако е искала само да ме отбегне.Каза ми че съм единственото и гадже с което къса и я интересуват взаимоотношенията ни занапред.
Има два варианта : да ме лъже-хубаво отбягнала е номера ако разбера че съвсем скоро си хване гадже (говоря за бая скоро) ще ми падне в очите малко или много.
Но ако не ме лъже(аз я познавам и ви казвам че ако беше друго момиче нямаше да и повярвам щях да кажа че са само фафлички но на нея и вярвам) : какво мислите ?
аз за кво искам мнение като съм си направил изводите вече и знам кво да правя за в бъдеще,знам че на нея и пука за мене и че един ден може да ми се обади но не ми е обещала нищо и остава и голям варианта че може и всичко да е приключило за в бъдеще.И все пак ще попитам какво ви е мнението за въпроса,дано съм ви светнал малко.
Някои мнения ме подразниха на някои отвореняци дето се правят на големите ебачи.
Отхвърля се факта че е почнала да се влюбва и това е причината както каза някой.
Аре надявам се на още някое отговорче дано съм ви светнал малко.
Вземете под внимание че и вярвам че е истина това което ми е казвала,и причината не е в мене давах и всичко включително свобода,но тя си ми призна че и тежи като ходи с някой(мисля че не говори конкретно за мене а въобще с някой не знам нямам си и на идея) и че иска свобода ( вече почвам да се повтарям :) )

Знаеш ли?Момичето е много объркано,но аз мисля,че тя тъкмо е почнала да се влюбва и за да предотврати това ти е казала,че иска малко време!Може след известно време да те потърси,но може и да не те потърси...Така,че недей се надява!Ако стане,стане , ако не-не!Но все пак ще стискам палци да стане! УСПЕХ!

Bloodlust
04-18-2006, 20:57
heh. ne vi li hrumna be hora, 4e mojebi momi4eto prosto iska da e samo. 4e mojebi nqma nujda ot gadje, a ot priqtel. predpolagam vseki ot vas e iskal pone za malko da ostane sam s1s sebesi. ami ako momi4eto prosto e ob1rkano i iska da si podredi jivota predi da se namesva v 4ujdiq. nz nz. moje i gre6no da mi e mnenieto, ama tva momi4e prosto si iska svobodata. i to4no tuka ne trqa da se prilagat nqkvi taktiki za da se razbere kakva e vs16nost rabotata. moq s1vet k1m tebe liolioo e da ne forsira6 momi4eto i da i dade6 da razbere, 4e moje6 da i b1de6 prosto pr(dori da ne e taka)ako se po4ustva sigurna i za6titena s tebe, mojebi 6te poiska da podnovite vr1zkata si. uspeh! :-)

cvety_i_bebeto
04-18-2006, 21:00

:-k =D>

LoL!
04-18-2006, 21:40
Пич,жените са курви.Колкото по-малко ги слушаш толкова по добре.Ич да не ти пука.А тва което ти е казала тя?Ти би ли зарязал идеалното за тебе създание;))))

priti_kiti
04-18-2006, 21:56
Пич,жените са курви.Колкото по-малко ги слушаш толкова по добре.Ич да не ти пука.А тва което ти е казала тя?Ти би ли зарязал идеалното за тебе създание;)))) q pak? da ti eba maikata be idiot! nie sme bili kurvi.. a vie ste gorki4kite bezgre6ni suzdaniq koito ne vurtite pove4e ot edna i ne mislite s drugata si glava nali? aide molq ti se
ina4e po temata- mi PI4 momi4eto ti e kazalo 4e iska da ostane sama puk ve4e ti si re6ava6 dali da q 4aka6 ili ne. li4no az ako bqh na tfoe mqsto nqma6e,6toto mn mraza nqkoi da me razigrava no vse pak ti si re6ava6..

liolioo
04-19-2006, 12:32
heh. ne vi li hrumna be hora, 4e mojebi momi4eto prosto iska da e samo. 4e mojebi nqma nujda ot gadje, a ot priqtel. predpolagam vseki ot vas e iskal pone za malko da ostane sam s1s sebesi. ami ako momi4eto prosto e ob1rkano i iska da si podredi jivota predi da se namesva v 4ujdiq. nz nz. moje i gre6no da mi e mnenieto, ama tva momi4e prosto si iska svobodata. i to4no tuka ne trqa da se prilagat nqkvi taktiki za da se razbere kakva e vs16nost rabotata. moq s1vet k1m tebe liolioo e da ne forsira6 momi4eto i da i dade6 da razbere, 4e moje6 da i b1de6 prosto pr(dori da ne e taka)ako se po4ustva sigurna i za6titena s tebe, mojebi 6te poiska da podnovite vr1zkata si. uspeh! :-)

Твоят отговор най ми допадна защото и аз така смятам,тя иска свобода и не и е нужно никакво момче!
Така си е...Но след време ще я потърся или ще чакам тя да ме потърси защото съм сигурен че сама ще усети липсата от момче.Може пък да си намери друг кой знае.

white_chik
04-19-2006, 18:28
ami tvoq slu4ai e edin ot nai-razprostranenite na4ini za kusane.e drugiq si4ki go znaem "neka si ostanem samo priqteli" i msilq 4e e po-dobre 4e ti go e kazala taka.na tvoe mqsto 6tqh prosto da se opitam da q zabravq 6toto qvno interesut i kum teb ne e golqm a i mai ti e napravila usluga kaato ti e kazala istinata

Kianna
04-19-2006, 18:39
Ami az govorq po4ti su6tite ne6ta,kato ne iskam da sum s nqkoi.Glupavi opravdaniq naistina,no puk si li4i,4e deistvat-eto i pri teb e taka.Neznam,no tova,4e si iska svobodata me pritesnqva.Kogato obi4a6 nqkoi ne se 4uvstva6 vurzan za nego,a sam izpitva6 nujda da ste postoqnno zaedno :-k

=D> =D> =D>

sarang
04-20-2006, 16:41
Виж сега, и аз някой път като режа някой, а не искам да го нараня, му казвам такива неща, излислям си разни оправдания, защото истинската причина е, че просто той не ми допада. Ти може и да и вярваш, но моето мнение е, че тя просто си търси оправдание. Веднъж на един, който ме сваляше в една дискотека, му казах, че още не съм забравила предишния и всякакви такива глупости, на които той повярва и може би и той като теб е убеден, че не съм го излъгала. Истината беше, че ми говореше клишета, пълни глупости, освен това и имаше лош дъх. Но разбираш, че не мога да му го кажа това, нали? Така че наистина ми се струва, че тя може просто да не те харесва.

gorskata_feja
04-20-2006, 17:17
1. Si4ki kato kusame s nqkogo si tursim opravdanie, nezavisimo kakvo e to!
2. Az su6to sum kazvala podobno ne6to i v kraina smetka i do tozi moment imam 4uvstva kum mom4eto, no predpo4itam da sum sama!

Ot tuk sledva izvoda, 4e v tozi moment na neq naistina i e po-dobre da e sama. Vuzmojno e oba4e prosto da iska da se otdrupne ot teb za malko, za da vidi kak stoqt ne6tata, a pri tova polojenie mnogo skoro moje da te potursi! No vupreki vsi4ko moje bi ne ti vqrva dostatu4no... (dano ne e taka)
Ta variqnti ima adski mnogo :P i vse pak ti si q poznava6 mnogo dobre, taka 4e ti preporu4vam da q popita6 za6to iska da e sami4ka, a ako naistina durji na teb 6te bude iskrena i moje i da se suberete po-burzo ot o4akvanoto \:D/ UspeH!!!

liolioo
04-20-2006, 21:10
1. Si4ki kato kusame s nqkogo si tursim opravdanie, nezavisimo kakvo e to!
2. Az su6to sum kazvala podobno ne6to i v kraina smetka i do tozi moment imam 4uvstva kum mom4eto, no predpo4itam da sum sama!

Ot tuk sledva izvoda, 4e v tozi moment na neq naistina i e po-dobre da e sama. Vuzmojno e oba4e prosto da iska da se otdrupne ot teb za malko, za da vidi kak stoqt ne6tata, a pri tova polojenie mnogo skoro moje da te potursi! No vupreki vsi4ko moje bi ne ti vqrva dostatu4no... (dano ne e taka)
Ta variqnti ima adski mnogo :P i vse pak ti si q poznava6 mnogo dobre, taka 4e ti preporu4vam da q popita6 za6to iska da e sami4ka, a ako naistina durji na teb 6te bude iskrena i moje i da se suberete po-burzo ot o4akvanoto \:D/ UspeH!!!

1. Тя има супер доверие в мене и мн. ме уважава
2. Знам що иска да е самичка просто от 1 година не се е спирала да е с момчета и иска свобода на тоя етап.
3. Доста споменахте че това може да е само оправдание...Ми да може да са само фафлички да ме лъже,аз не съм глупав правя си сам изводи,и аз бих резал така по тоя начин някого който уважавам доста,но в случая и вярвам-познавам я и знам кво и е било докато е била с мене.
"gorskata_feja" като че ли най-доближи допитването ми,мерси!
:)

macka123
04-21-2006, 15:59
zabravi da spomene6 na kolko godini emomi4eto za6toto ima golqmo zna4enie

liolioo
04-23-2006, 20:45
16 :) мисля :)

sexy_dizzy
04-23-2006, 21:08
Това пък вече направо кърти!Дори и да иска свобода и разни такива,ако има силни чувства към теб,едва ли щеше да иска да се разделяте,не знам дзащо го прави,това е доста странно:дори и аз не съм правила подобни неща! O:)
Възможно е просто да си е измислила оправдание да скъса с теб,не знам.Е па тва наистина е направо трепач,това момиче нещо не знае какво иска!
Попитай я дали да я чакаш поне :!:

honey_reflection
04-23-2006, 21:21
da dosta oburkano! no da ti kajq, nqmam orientacq po tozi vapros ;P