View Full Version : boini madami?
kakvo mislite za boinite madami :?: za6to :?:
draznqt me,karat me da se otvra6tavam ot tqh,otbllaskvat me,ne mogat da mi badat priqtelki,intrigantki sa,izbivat kompleksi,opetniavat nejnata polovinka!-moe mnenie!
Nofacenoname
04-18-2006, 18:52
draznqt me,karat me da se otvra6tavam ot tqh,otbllaskvat me,ne mogat da mi badat priqtelki,intrigantki sa,izbivat kompleksi,opetniavat nejnata polovinka!-moe mnenie!
\:D/ :smt019
babi_girl
04-18-2006, 18:57
mislq 4e sa kompleksarki i intrigantki kojto si nqmat rabota i se mislqt za mnogo ne6to kato nabiqt nqkoj, no vsy6nost ne stavat za ni6to :smt011
KRaLiCa_na_OrGaZmA
04-18-2006, 19:04
ami kogato primerno nqkoi im posegne ili neshto takova ne vijdam neshto losho da se zashtitqt , no da hodqt i e taka da biqt nqkoi e typo :-)
ami kogato primerno nqkoi im posegne ili neshto takova ne vijdam neshto losho da se zashtitqt , no da hodqt i e taka da biqt nqkoi e typo :-)
ami tiva imah predvid madami koito ne se ostavqt na nikoi da gi bie li da im posqga
`Death`Whore`
04-18-2006, 19:30
Жената може да е слаба физически, но такава, която дори не се опитва да се защити, е някакво подобие на човек.
estestveno 4e ako niakoi tragne da mi prai ne6to 6te za6titavam sebe si i principte si no az govoreh za porodata "poboini4ki", koito tova im e hobi...
SEXtreme
04-18-2006, 19:42
Ох...ако говорим за тея дето са са се в некви дрипави дрехи само и само да не са "комерсиални" и дето говорат сеедно са некви строители от фен-клуба на Ариана - БЛАААХХХ! Мразя ги тея! Ноу са зле и се пънат да вършат кви ли не простотии само и само да докажат няква измислена теория..
Темата не е за тук и стига се чудихте какви тъпи теми да измисляте,за да привлечете внимание!!!
penywise
04-18-2006, 20:22
Бе... нещо, което е с (ае неа каам колко) кила по-малко от мен не мисля, че може да представлява особена заплаха... пък тя нека е бойна колкото си ще :::
wildlife_f
04-18-2006, 20:30
mislq 4e izbivat kompleksi i sa mn tapi ,ob6to vzeto az im vikam majkarani grozna istoriq mani =P~
estestveno 4e ako niakoi tragne da mi prai ne6to 6te za6titavam sebe si i principte si no az govoreh za porodata "poboini4ki", koito tova im e hobi...
Принципите не се защитават с бой.. :)
Az niama da se za6titavam s boi, za6toto niama da padna tolkova nisko kolkoto sa te!
Аве тва е много смешено някоя мадама да тръгне да се бие с някоя друга шото и е рекла курва или е обидила приятеля или се е сваляла с него макар че голям сеир пада (освен ако едната не тренира кик бокс тога ва става лошо :wink: )
тва момичетата да се бият е смешна работа те момичетата са направени за секс не да се бият една друга :twisted: :twisted: не е ли така
Какво правят тия мадами май няма да ми харесат да ми отхапят някой атрибути.
А ако става въпрос за женски бой нямам нищо против ,но все пак мразя да ме излагат някви си курви като се бият насред улицата.
SeXyTo_f
04-19-2006, 07:33
хаха, така е ;)
`Death`Whore`
04-19-2006, 08:28
Ох...ако говорим за тея дето са са се в некви дрипави дрехи само и само да не са "комерсиални" и дето говорат сеедно са некви строители от фен-клуба на Ариана - БЛАААХХХ! Мразя ги тея! Ноу са зле и се пънат да вършат кви ли не простотии само и само да докажат няква измислена теория..
По-добре млъкни, излагаш се.
bulgarche
04-19-2006, 08:37
Понякога много ме дразнят, но ппринцип не.
Хехе. Ами аз от няколко месеца тренирам бойни изкуства, доставя ми удоволствие, доста бойно момиче съм, но се бия само в залата. Дори и там не се бия много, защото все пак се учим пък и всички гледат да ме пазят и не ме удрят силно. Но иначе аз съм против боя като средство за уреждане на каквито и да е въпроси, за мен това е супер първобитно. Само някой много елементарен човек си решава проблемите по този начин. Никога не бих тръгнала да се бия с някого. Разбира се, ако става въпрос за самозащита като те нападнат на улицата, друг изход няма. Няма да се оставя на някой идиот да ме изнасили я. Или да ме ограби. Е, не винаги ще мога да се защитя, но бойните умения са полезни в такива ситуации..
GodHouse
04-19-2006, 14:29
Ami izglejda hormona im e pove4e ot testosterona!!!!! :-D
Ami izglejda hormona im e pove4e ot testosterona!!!!! :-D
Хахахахахахахахаха. Това мнение ме разби просто. Ти въобще имаш ли представа какво е тестостерон и какво е хормон? Недей да приказваш глупости, че се излагаш така.
PleasureSeeker
04-19-2006, 17:42
Принципите не се защитават с бой.. :) психическата атака е най-опасна :mrgreen: