Влез

View Full Version : Super zapoznah se s nego ami sega kakvo? Pomo6t! :)

cveteto
04-19-2006, 13:08
Eto kakuv e vuprosut. V na6eto u4ili6te se provejdat purvenstva po futbol. V tezi purvenstva igrae i moqt klas (mom4etata) a sudiq na tezi ma4ove e edno mnogo gotino mom4e. Problemat e 4e i az i edna moq priqtelka go haresahme a tq e mnogog sladka i vsi4ki q haresvat. Mom4eto e ot 11 klas a az sam 9ti i vuprosut e 4e ne se poznavame .Mojete li da mi kajete kak da se zapoznaq s nego i da napravq taka 4e da izprevarq moqta priqtelka,za6toto e naistina mnogo sladuk a i purvata stupka e da se zapoznaq s nego a ottam na tatuka moje i da se polu4i ne6to. ](*,) Taka 4e molq vi pomognete mii!!!!! [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< Molq viii :smt007 :smt007 :smt007

teenkopele
04-19-2006, 13:16
Замисли се, кой избираш...твоята прителка или това момче. :wink:

Krem4eto
04-19-2006, 13:19
Когато го видиш,гледай да е в удобен момент отиди до него и кажи нещо неангажиращо от рода "ей еди кой си спечели"...

cveteto
04-19-2006, 13:21
Nie s neq govorihme po tozi vupros i poneje tq si ima gaje i kaza 4e prosto i e mnogo simpati4en i moje da probva da mu zavurti glavata i t.n. Plus tova ne e koi znae kolko golqma priqtelka tui kato moje bi okolo 5 puti mi e otmukvala mom4etata koito haresvam kolkoto da si ima razvle4enie vupreki 4e e znaela 4e gi haresvam. :smt010

cveteto
04-19-2006, 13:23
I tova e variant. Vse pak mersi 6te go izprobvam i 6te pi6a kakvo 6te stane. Davaite o6te predlojeniq gotova sam na vsi4ko. E po4ti vsi4ko :D . Vse pak ne sam kato onezi momi4eta koito mogat da zagovorqt vsqko mom4e koeto sre6nat. Az sam ot tipa po-sramejlivi, i ako moga da kaja nevzra4ni. Ako moga da vi pomogna da si me predstavite kato harakter moga da kaja 4e do sega ne sam imala gaje i naistina nz kak da se durja s mom4etata osobeno s tezi koito sa mi simpati4ni ili tezi koito ne poznavam no vupreki tova haresvam. :wink: :wink:

Barbie
04-19-2006, 16:01
Heh...rposto go zagovori...ne e nujno da flirtuva6..ili da se pravi6 na interesna...moje da go pita6 ne6to,,,sled kato se interesuva ot football...moje ne6to po toq vupros da kaje6 (i ako ti ne razbira6 ot football ne mu kazvai 4e si fenka ili ne6to takova...mn e zabavno..az li4no mn obi4am football..ma nito znam imena na igra4i nito ni6to...no v momenta v koito popitam nqkoe mom4e za football, toi zapo4va da govori, da obqsnqva...i stava edin duuuuuulug razgovor :lol: ) ta prosto se druj estestveno...svenlivostta moje da e mnogo simpati4na..ne e kazano 4e vsi4ki mom4eta si padat po naporisti madami
a kolkoto do priqtelkata ti....4estno kazano ne razpiram mn ot post-ovete v toq sait...i kakvo kat i dvete go haresvate...stiga da ne si podlivate voda...edna na dryga...nqma problem. izpadala sum v taq situaciq pone nqkolko puti. vednuj s edna priqtelka haresvahme edno mom4e...kazahme si go...toi pokaza 4e haresva men...tq otstupi...dori malko ni svatosa...po su6tiq na4in az sum pravila abs su6toto, kogato drugo mom4e si pada6e po edna fr :) vupros na zrqlo otno6enie e

Glezlata
04-19-2006, 16:09
Ami otidi pri nego prosto i badi sebe si.Zagovori go ne6to za ma4a,za6toto qvno ot tova se interesuva,napravi mu nqkakuv namek,kompliment.I napravo deistvai-popitai go dali iska da se vidite prez po4ivnite dni primerno,dai mu gsma si i taka 6te razbere6 dali si mu simpati4na. :smt006 :smt006 :smt006

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
04-19-2006, 16:56
mi mislq 4e trea da nameri6 nqkoi ob6t pr koito da vi zapoznqe kolkoto do pr s edna moq pr sy6to si haresvahme edno i sy6to mom4e i si kazahme koqto izbere tazi nie pak 6te si ostanem pr :) kasmet

cveteto
04-20-2006, 13:55
mersi mnogo za pomo6tta dneska me zapozna edna priqtelka s nego. Samo 4e az bqh do tuka.Mislq poneje vuv vtornik te imat ma4 da otida ako pobedqt da mu 4estitq pobedata,no se sumnqvam da se polu4i ne6to za6toto nito sme ot edin i su6ti priqtelski okrug nito ni6to.E vqrno sre6tame se po koridorite i mi se usmihva i kazva zdrasti,no samo tolkova. Ta vuprosut mi e kak da mu pokaja 4e go haresvam bez da mu se natrapvam i da stavam dosadna.

gorskata_feja
04-20-2006, 17:35
Hmmm... Emi pita6 go suvsem direktno: "Ei, pi4, iska6 li na kafence?" - ne mi se vqrva sqka macka da go pita tolko direkno, puk i 6te go vpe4atli6 :P E, moje da te pomisli za lesna, ama ako se navie 6te vidi, 4e ne si ... Puk natatuk kakvoto sabq pokaje :P I vse pak UspeH :!: \:D/

strawberry
04-20-2006, 21:35
Az bih si izbrala mom4eto,zashtoto ako taq macka ti e istinska priqtelka nikoga nqma da te zareje samo zashtoto si trygnala s tova mom4e!!!

favor_91
04-21-2006, 09:40
ами ако до сега ти е отмъквала момчета....маи е време да й го върнеш....така понеже момчетата от твоя клас играят в отбора помоли някое момче (твои фр) да ви запознае а от там нататък ти си деиствай :-D

PleasureSeeker
04-21-2006, 12:46
Когато го видиш,гледай да е в удобен момент отиди до него и кажи нещо неангажиращо от рода "ей еди кой си спечели"... тва е хитро :D подкрепям мнението ту :D

cveteto
04-22-2006, 19:57
Ei hora aide pomagaite 6toto vse o6te ne sam subrala kuraj za da otida i da go pitam dali iska da hodime na kafe vupreki 4e se zapoznah s nego.Nai gadnoto e 4e nqmam tema za razgovor a i priqtelite mu sa go zaobikolili i sa kato kliukari i malko ili mnogo se pritesnqvam ot tqh.Pomagaite molq viii!!!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Krem4eto
04-22-2006, 20:03
Ei hora aide pomagaite 6toto vse o6te ne sam subrala kuraj za da otida i da go pitam dali iska da hodime na kafe vupreki 4e se zapoznah s nego.Nai gadnoto e 4e nqmam tema za razgovor a i priqtelite mu sa go zaobikolili i sa kato kliukari i malko ili mnogo se pritesnqvam ot tqh.Pomagaite molq viii!!!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Отиди до него,дръпни го от приятелите му и му кажи искам да излезем на кафе!BTW имаш ли му GSM-а?Ако да му кажи обади ми се или аз ще ти се обадя (едно от двете),а ако му нямаш GSM-а му го искай и си дай твоя! УСПЕХ!!!

cveteto
04-22-2006, 20:18
az po princip smqtam v srqda da go vzema ot edna moq su4eni4ka i da mu pratq sms koito da sudurja ne6to ot sorta zdrasti az sam cveti nz dali me pomni6 zapoznahme se vuv 4etvurtuk purvo iskah da ti kaja 4rd na paterica i da te pitam dali iska6 da izlezem na kafe nqkoi pat. Nz dali taka stava no mi e mnogo po-lesno ot kolkoto da govora s nego.

Black_Cat
04-23-2006, 20:01
emi ako tolkova si se zduhala da se zapoznae6 s nego nemoe6 po nikav na4in, a puk tva za priatelkata ti ako si s tolkova nisko samo4ustvie i vse si povtarq6 4e tq e po hubava , to nema smisal ! [-(

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
04-23-2006, 22:01
az po princip smqtam v srqda da go vzema ot edna moq su4eni4ka i da mu pratq sms koito da sudurja ne6to ot sorta zdrasti az sam cveti nz dali me pomni6 zapoznahme se vuv 4etvurtuk purvo iskah da ti kaja 4rd na paterica i da te pitam dali iska6 da izlezem na kafe nqkoi pat. Nz dali taka stava no mi e mnogo po-lesno ot kolkoto da govora s nego.

Misla 4e tva za RDto trea da go propusne6 ina4e e parfekt kat ti otg ni kaji :)

shalqlqlqlq
04-23-2006, 23:56
Ауе ей, Цвети ли си каква си, не се прави на замлатена, това не е твоя работа, ти си му показала, че имаш интерес към него със факта, че си се запознала с него, ще му праща смси, ай да си гледа работата....пък и ако е някой самохвалко, ще станеш обект на подигравки, гарантирам ти го [-X

Krem4eto
04-24-2006, 09:11

Misla 4e tva za RDto trea da go propusne6 ina4e e parfekt kat ti otg ni kaji :)

Давай!!!

cveteto
04-24-2006, 12:42
Ауе ей, Цвети ли си каква си, не се прави на замлатена, това не е твоя работа, ти си му показала, че имаш интерес към него със факта, че си се запознала с него, ще му праща смси, ай да си гледа работата....пък и ако е някой самохвалко, ще станеш обект на подигравки, гарантирам ти го [-X
:arrow: Abe i da mi se podigravat i da ne mi se odigravat vse mi e taq.Vse nqkoga 6te zabravat. Podigravki ili ne vajnoto e 4e sam opitala. Aide 6te se probvam v srqda da mu vzema telefona i 6te pooprava malko sms-a i ako otgovori 6te vi pi6a, ako ne da se opravq vajnoto e 4e sam opitala.Mersi vse pak za pomo6tta. O4akvaite razvitieto na seriala :lol: :wink: 4ao za sega ot men.

Krem4eto
04-24-2006, 16:13
:arrow: Abe i da mi se podigravat i da ne mi se odigravat vse mi e taq.Vse nqkoga 6te zabravat. Podigravki ili ne vajnoto e 4e sam opitala. Aide 6te se probvam v srqda da mu vzema telefona i 6te pooprava malko sms-a i ako otgovori 6te vi pi6a, ako ne da se opravq vajnoto e 4e sam opitala.Mersi vse pak za pomo6tta. O4akvaite razvitieto na seriala :lol: :wink: 4ao za sega ot men.

Какви подигравки?!Ако не е бебе няма да се подиграва!!! O:)

cveteto
04-24-2006, 16:21

Kato se zamisli6 taka e.A az kato go gledam vuob6te ne mi prili4a na bebe daje na dosta seriozen 4ovek taka 4e se sumnqvam 4e 6te ima kakvito i da e podigravki ot negovva strana.E moje ot strana na moq klas ama za tqhnoto mnenie nikoi ne gi pita taka 4e da se opravqt. :mrgreen:

Krem4eto
04-24-2006, 16:30

Kato se zamisli6 taka e.A az kato go gledam vuob6te ne mi prili4a na bebe daje na dosta seriozen 4ovek taka 4e se sumnqvam 4e 6te ima kakvito i da e podigravki ot negovva strana.E moje ot strana na moq klas ama za tqhnoto mnenie nikoi ne gi pita taka 4e da se opravqt. :mrgreen:
Правилно :mrgreen:

cveteto
04-25-2006, 08:00
Emi taka e nqmat pravo da se podigravat 6toto i te postoqnno ispadat v takiva situacii. I kakto az im vikam prismql se hurbel na shturbel.Taka4e da si gledat tqhnata rabota,a da ne se burkat v moqta. A mom4eto sigurno ve4e se e dosetilo 4e go haresvam ama vse pak si struva da naprava edin posleden opit,ni6to nqma da mi kosva. A i ako ne go naprava posle 6te se vaikam 4e ne sam opitala taka 4e po-dobre da opitam ot kolkoto ne. :D

04-26-2006, 14:24
Hora imam edin vapros kum vas poneje edna moq su4eni4ka napravi gre6kata i go pita dali moje da mi dade nomera mu i estestveno toi se poodrupna ot mene.Oba4e stana taka 4e be6e sudiq na edin ma4 v koito mom4etata ot moq klas igraeha i po4na da me zagovarq i ot vreme na vreme da se vurti okolo men i moqta priqtelka. A sega polu4avam dva sms-a ot nego(a mejdu drugoto toi si ima gaje) koito ne6to me navejdat na misulta 4e nai-veroqtno sa bazik. Toi utre iska da govorim,no az produljavam da smqtam 4e tova e bazik i se 4uda kakvo da prava.
POMOGNETE MI MOLQQQ VIII Kakvo da prava.Nz kak da razbera dali tova e bazik ili ne.

cveteto
04-26-2006, 14:26
Tova gore bqh az izvinete
:-D :-D

reallove
04-26-2006, 14:26
sPoKO siChko sha sa oprei ama ne sa moli
na nikoi ot tuk prisustvashtite ne pishe na gurba mu
CURKVA :PPPPp

cveteto
04-28-2006, 20:38
sPoKO siChko sha sa oprei ama ne sa moli
na nikoi ot tuk prisustvashtite ne pishe na gurba mu
CURKVA :PPPPp
Ok dee samo pitam za mnenie.Ako moje da pomagat ili da mi kajat kak da govora s nego bez da qdosam gajeto mu.

cveteto
04-30-2006, 17:50
Aide be hora kajete ne6to vuv vtornik misla da govora s nego ama nz ak i bez tova gajeto mu ne me haresva a e prez cqloto vreme okolo nego i ne iskam da q qdosvam iskam samo da si pogovor s nego

stel4eto__
04-30-2006, 18:13
еми сега прочетох цялата тема и ме изненаде факта че за секунда измислих кво можеш да направиш :-D -през някой час питаш даскала за тоалетна,излизаш и викаш момчето по най-бьрзия начин от час(надявам се че с гаджето му не са в един клас,че иначе като чета кво си писала за тая и .... :lol: )та така и го питаш за какво е искал да си говорите...
дано да сам ти помогнала :)

black_cat_doll
04-30-2006, 21:30
ei momi4e to samo ti si pi6e6 a i ta ti kaja po dobre vzemete i se naebete i 6e e po dobre.

nunki
05-01-2006, 14:15
I tova e variant. Vse pak mersi 6te go izprobvam i 6te pi6a kakvo 6te stane. Davaite o6te predlojeniq gotova sam na vsi4ko. E po4ti vsi4ko :D . Vse pak ne sam kato onezi momi4eta koito mogat da zagovorqt vsqko mom4e koeto sre6nat. Az sam ot tipa po-sramejlivi, i ako moga da kaja nevzra4ni. Ako moga da vi pomogna da si me predstavite kato harakter moga da kaja 4e do sega ne sam imala gaje i naistina nz kak da se durja s mom4etata osobeno s tezi koito sa mi simpati4ni ili tezi koito ne poznavam no vupreki tova haresvam. :wink: :wink:
macko 6to ne poraspita6 za toq pi4 se trqbva da imate ob6t poznat koito da vi zapoznae....

ashly besnata
05-01-2006, 14:22
macka slushai sa i az sum taka obache ne misli che narochno ti gi krade shoto i az otmukvam na bratovchedka si gadjetata bez da iskam!Obache v tvoq varqnt qvno e narochno

cveteto
05-04-2006, 11:40
Dobre az se zapoznah s nego,no si ima gaje iskam samo da vi pitam kak da pogovora s nego bez da qdosam gajeto mu i vupreki tova da stanem dobri priateli.1-vo az mu nqmam gsm-a za6toto ne e dal na edna moq su4eni4ka da mi go dade i 2-ro nqmam nikakva tema za razgovor s koqto moga da go zainteresuvam za pove4e ot 1 min..Mojete li da mi kajete kak da govora s nego bez da vbesq gajeto mu i vupreki tova nqkak si da mu namekna 4e go haresvam ili 4e pone mi e simpati4en?

ashly besnata
05-04-2006, 12:31
ox...sa nachi 1.100% nqma nachin da ne vbesish gadjeto mi shoto ako ne nqkuf gotin tq mnogo qsno che shte si go pazi 2.po-dobre nedei mu namekvai tolkova rano spored men trq purvo da razberesh dali e dostatuchno blizuk s gadjeto si shoto ako e taka she se poluchi malko kofti ti da mu kajesh i posle toi mnogo qsno che she kaje na gadjeto si i she stane kofti za tebe

cveteto
05-05-2006, 14:21
Taka e,no vuprosut e 4e te po4ti ne si govorqt a tq e edna golqma ligla koqto se svalq na vseki sledva6t.Daje edin put tukmo si trugvah ot daskalo i q vidqh s drug,a predi tova se celuva6e s nego.Ne iskam da ima razvalqm otno6eniqta ama iskam da govora snego kakvo da prava!!! A nai lo6oto e 4e nqmam tema za razgovor mojete li dam mi kajete nqkakva temi4ka s koqto da go zagovora.

jadna_za_lubov
05-07-2006, 19:53
purvo razberi kva priqtelka ti e....za6toto gadjetata idvat i si otivat a edna fr ostava za cql jivot...

cveteto
05-09-2006, 19:42
Vij sega ne mi e mnogo golqma priatelka a i nie s neq se razbrahme 4e primerno ako haresa neq az otstupvam i obratnoto.Taka 4e nqma da ima ubiti i taka natatuka. Dnes imahme koncert na daskaloto i toi be6e na scenata,no az ne mojah da govora s nego.Mojete li da mi kajete kakvo da mu kaja utre za koncerta i taka da naprava 4e da mu vzema telefona.Molq vi nujen mi e burz otgovor,Az ve4e go poznavam,no pak dori zdrasti ne si kazvame,koeto e gadno,a az nqmam tema za razgovor. Kajete ne6to.Plssss

Krem4eto
05-10-2006, 17:03
Vij sega ne mi e mnogo golqma priatelka a i nie s neq se razbrahme 4e primerno ako haresa neq az otstupvam i obratnoto.Taka 4e nqma da ima ubiti i taka natatuka. Dnes imahme koncert na daskaloto i toi be6e na scenata,no az ne mojah da govora s nego.Mojete li da mi kajete kakvo da mu kaja utre za koncerta i taka da naprava 4e da mu vzema telefona.Molq vi nujen mi e burz otgovor,Az ve4e go poznavam,no pak dori zdrasti ne si kazvame,koeto e gadno,a az nqmam tema za razgovor. Kajete ne6to.Plssss

Бърз отговор?ОК No problem!!!Кажи,че на концерта е бил много хубав и му кажи впрочем искам да ми дадеш GSM-a си!!!Той ако пита защо кажи му че го харесваш :smt007 !!!!!!УСПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ!

ashly besnata
05-10-2006, 17:09
e kak be vinagi slushai Krem4eto tq dava nai-dobrite saveti :) a ako vbesish gadjeto mu i ako si ot sofiq me vikni az she q opravim

cveteto
05-10-2006, 18:15
Haha da ot sofiq sam oba4e drugiq problem e moqta priatelka 6toto ako az otida da go pitam tq puk 6te mi se razsurdi e vse pak 6te probvam.Abe mnogo slojno stana suvsem se opletoh az smqtam da zareja taq rabota s nego i da q ostavq tq da se opravq s nego kolkoto i da go haresvam. Vse nqkoga 6te spra ama do togava 6te e dosta trudno ama da vidime dali tq 6te se opravi bez mene 6toto az q durpam s mene da hodi po koridorite a tq dori i zdraasti ne mu kazva,a posle mi se surdi 4e sum govorila s nego ili 4e mislq da mu iskam nomera.A za gajeto m i az moga da q nabiq ama moje i da imam nujda ot pomo6t :mrgreen: Ama vse pak nqmam namerenie da se biq za edno mom4e .I kakto vsi4ki kazvat sled mom4e i sled tramvai ne se ti4a 6toto vinagi idva drug. [-( Trudni4ko 6te e da se otkaja ama kakvo da se pravi stana dosta zapleteno i ne iskam da si navli4am gneva na polovinata klas taka 4e 4aooooooooo na toq "batko" i 6te gledam da si naso4a vnimanieto kum nqkoi drug. Vie kakvo 6te kajete.Mai mnogo razsudavam :-k za tupi ne6ta ama kvo da se pravi. ](*,) Kak mislite da prestana da se zanimavam s nego nali!!?? :-({|= ? 4AKAM OTGOVORI ::: ::: ::: :mrgreen:

Krem4eto
05-10-2006, 19:13
Haha da ot sofiq sam oba4e drugiq problem e moqta priatelka 6toto ako az otida da go pitam tq puk 6te mi se razsurdi e vse pak 6te probvam.Abe mnogo slojno stana suvsem se opletoh az smqtam da zareja taq rabota s nego i da q ostavq tq da se opravq s nego kolkoto i da go haresvam. Vse nqkoga 6te spra ama do togava 6te e dosta trudno ama da vidime dali tq 6te se opravi bez mene 6toto az q durpam s mene da hodi po koridorite a tq dori i zdraasti ne mu kazva,a posle mi se surdi 4e sum govorila s nego ili 4e mislq da mu iskam nomera.A za gajeto m i az moga da q nabiq ama moje i da imam nujda ot pomo6t :mrgreen: Ama vse pak nqmam namerenie da se biq za edno mom4e .I kakto vsi4ki kazvat sled mom4e i sled tramvai ne se ti4a 6toto vinagi idva drug. [-( Trudni4ko 6te e da se otkaja ama kakvo da se pravi stana dosta zapleteno i ne iskam da si navli4am gneva na polovinata klas taka 4e 4aooooooooo na toq "batko" i 6te gledam da si naso4a vnimanieto kum nqkoi drug. Vie kakvo 6te kajete.Mai mnogo razsudavam :-k za tupi ne6ta ama kvo da se pravi. ](*,) Kak mislite da prestana da se zanimavam s nego nali!!?? :-({|= ? 4AKAM OTGOVORI ::: ::: ::: :mrgreen:

Понякога трябва да си егоист в любовта!Намери "побойника" от класа си и говори с него,ако имаш проблеми да ти помогне!!!Бори се за твоето момче!!!

cveteto
05-10-2006, 19:56
Emi borih se i si navlekoh qda na 3-4ma 4oveka vqrno e 4e po4na da me zabelqzva ama za tova da zagupa doverieto na polovinata klas nz 6te ivda ama vse pak 6te naprava o6te edin opit i ako ne stane da se opravqt vsi4ki az 6te naso4a vnimanieto si kum drug 4ovek i taka nai-lesno 6te go zabrava a eto utre ima ma4ove kato se vurna 6te razkazvam kakvo e stanalo aide 4ao za sega . :?

cveteto
05-11-2006, 16:32
Днеска бяхме на ма4а :) ама пак не стана ни6то 6тото аз тъкмо събрах смелост да отида и да го питам и моми4ето "приятелката" ми дойде и ме видя че отивам към него и ме друпна и почна да ме разпитва какво сам смяала да направа и на каде съм тругнала. А от тази тема прескочи на това че нищо не и казвам за него това което знам и така нататука.Причтелките ми ми казват да не се отдрупвам от него ама аз съвсем се обърках нз какво да права дали да я оставя да се оправя сама или да отида и да го питам за номера му.Само дето утре гаджето му ако все още му е гадже се връща и нз дали ще мога или дали щте ми се открие възможност. Нз ще ми кажете ли какво да направа за да му привлека вниманието и да успея да му взема номера без никои да се разсърди и без да има пострадали. Трябва ми спешен отговор,защтото утре е последния ден на мачовете и неговия клас играе и нз какво да права. Дайте съвет плсссссссссс

cveteto
05-12-2006, 20:13
Abe vse nqkak 6te se oprava aide stiga tolkova obsujdane 4e vi vtrusnah.Mersi vse pak za suvetite.
LOCK plsss