View Full Version : Харесва ме/Обича ме 10 годишна...
FaHrEnHeit
04-20-2006, 15:31
Кажете ми как е възможно това ? Видяла ме е точно 1 път и как така се влюби в мене.Ей писнало ми от лапешки истории да не говорим че ме излага пред приятелите ми като отида на дискотека ми се мета на врата кажете ми как да я разкарам шот не обичам да наранявам хората пък тя квато е тиква на 10 не знам каква тъпа глупост може да направи...Просто оставам без думи в чата ми пише `Мило обичам те.А ти мене?` От доста време не бях слагал игнор... ](*,) 8-[ :evil:
За любовта граници няма, за съдебната система уви има, както и за човешкото търпение. Имах подобен случай, но се справих лесно - просто бях груб, необщителен, пък и не ходя често в квартала на детето. Иначе има много такива, имам в даскалото едни шошони, ама са много сладки :smt005
За любовта граници няма, за съдебната система уви има, както и за човешкото търпение. Имах подобен случай, но се справих лесно - просто бях груб, необщителен, пък и не ходя често в квартала на детето. Иначе има много такива, имам в даскалото едни шошони, ама са много сладки :smt005
Danielle
04-20-2006, 16:37
mi obqsni i che prosto nishto nqma da stane vse pak an 10 e i oshte si vkarva sama nekvi filmi... ne trqbva da si mn grub...
tq she te ostavi na mira ako go napravish spored mene... ako e razbrana de...
MaRiYa_86
04-20-2006, 16:44
Човек,тя е 10 годишна...Мога да ти кажа,че тя даже не може да определи какво чувства.Всяко момиче си търси внимание от хубави момчета...В крайна сметка тя още не знае какво иска...Няма смисъл да се занимаваш,защото още не е свалила розовите очила и ще очаква нещо велико от теб...Най-много да и разбиеш детското сърчице!
rosskata
04-20-2006, 16:50
:lol: Малката ми сестра е на 10- още си играе на дама и на "Ура"... Това хлапе нещо много се е объркало... Всъщност спомням си като бях на 10 се бях влюбила в един приятел на чичо ми- тогава на 20-25 години... Направо избухвах от кеф като ми обърне внимание... ПОсле ми мина.
Не обръщай много внимание на малката- остави я да те забрави...
:roll:
LP_girl_14
04-20-2006, 18:02
чакай да го сметна...значи тя във 2-ри,3-ти клас и току що е научила таблицата,а предишната година са я учили на азбуката :mrgreen: Извинявам се,наистина за любовта граници няма,ама...за кво любов можи да ти дранка некво хлапе на 10?Че то се е пръкнало на този свят преди няколко годинки,научила е 2-3 фрази от сапунениете сериали,едната от които е била "обичам те",видяла те е един път и айде..влюбила се в баткото... :lol: Обясни и като на лапе че между вас не може нищо да се получи и не й се ядосвай много.Тя е все още дете!Незнае кво изпитва :smt005
KRaLiCa_na_OrGaZmA
04-20-2006, 18:05
malka i zabludena :) prosto i izqsni po detski kak stoqt neshtata . nqmam nikfi pretencii che sam golqma ma tova si e napravo ditence :D togava tochno pochvat rabotite s hormonite i i tq neznae kfo iska , koi haresva ako shtesh i kfo misli . ponmq se az na 10 godinki i sea mi e smeshno :-D sigurno sled vreme shte mi e smeshno kato se setq za sega :P :P :P
Sabrina27
04-20-2006, 18:19
Кажете ми как е възможно това ? Видяла ме е точно 1 път и как така се влюби в мене.Ей писнало ми от лапешки истории да не говорим че ме излага пред приятелите ми като отида на дискотека ми се мета на врата кажете ми как да я разкарам шот не обичам да наранявам хората пък тя квато е тиква на 10 не знам каква тъпа глупост може да направи...Просто оставам без думи в чата ми пише `Мило обичам те.А ти мене?` От доста време не бях слагал игнор... ](*,) 8-[ :evil:
A q kaji ti na kolko godini si :-k
rosskata
04-20-2006, 18:30
чакай да го сметна...значи тя във 2-ри,3-ти клас и току що е научила таблицата,а предишната година са я учили на азбуката :mrgreen: Извинявам се,наистина за любовта граници няма,ама...за кво любов можи да ти дранка некво хлапе на 10?Че то се е пръкнало на този свят преди няколко годинки,научила е 2-3 фрази от сапунениете сериали,едната от които е била "обичам те",видяла те е един път и айде..влюбила се в баткото... :lol: Обясни и като на лапе че между вас не може нищо да се получи и не й се ядосвай много.Тя е все още дете!Незнае кво изпитва :smt005
Е не е баш така... Децата също могат да се "влюбват" по детски си начин...Аз самата съм го изпитвала като бях малка и мога да ти кажа, че ми се струваше съвсем истинско... :smt007
Така че пич- в никакъв случай не я взимай на побив и не я режи грубо- тя вярва в това, че те обича, и може много да я нараниш. Просто остави нещата да отшумят, гледай да не я засичаш много... :roll:
Между другото тя като е на 10 какво прави в дискотеката :smt017
вярно за любовта граници няма но има винаги едно "НО".......
явно на тебе не ти харесва и имаш право да и го кажеш не вярвам че 10 годишно момече може да обича това е просто временна прищявка :P
Heaven_inhabitant_f
04-20-2006, 19:32
А ти на колко си?
Krem4eto
04-20-2006, 20:14
ОЛЛЛЕЕЕЕЕ Накъде отива тоя свят.... :smt011 на 10 обичат,на 11 се натискат и обарват,а на 12 се е.ат и разк..вальосват... :smt013 :smt012 :smt017
Devilsplaymate
04-20-2006, 20:23
ami kaji i 4e e mn malka i 4e nqq stane ni6to i tolkova
т. 11 от правилата.
Приятен ден.