Влез

View Full Version : iska da q lija

CJIagaK_M
04-21-2006, 20:26
s moqta priqtelka praim seks ot dosta vreme.no napsoledak re6i 4e trqq da q lija i seki pat kogato go praim predi da i go vkaram me kara da q izlija.posledniq pat se stigna do tam 4e daje ne go napraihme otkazah i da q izlija i tq kato 4e li mi se razsurdi :( kajete ko da praq

MidnightScream
04-21-2006, 20:27
za ko i otkaza? ae govorete s priqtelkite si be , kaji i che ne ti e priqtno i tfa e !

Josefinne
04-21-2006, 20:30
Ми, к'во толкова ти пречи? Явно така се възбужда по- яко. Всеизвестно е, че клиторен оргазъм се постига много по-лесно. Като ти е толкова неприятно й кажи, че и ти искаш френска преди секс и готово!

djigi
04-21-2006, 20:33
Не съм на мнението, че след като ти и правиш - трябва да искаш и от нея същото. Обясни й ситуацията, защото може да не е разбрала, че ти е толкова неприятно и стигнете до някакъв консенсус....

Josefinne
04-21-2006, 20:35
Не съм на мнението, че след като ти и правиш - трябва да искаш и от нея същото. Обясни й ситуацията, защото може да не е разбрала, че ти е толкова неприятно и стигнете до някакъв консенсус....

И що и той да не си иска?

cJIagak_M
04-21-2006, 20:43
mi ne4e mi e super protivno ama prosto ne mie mn qko da go praq pak ne iskam se karame s neq

djigi
04-21-2006, 20:52
Я изясни тя връща ли ти "жеста"

@Josefinne - знам ли защо! Според мен една връзка (каквато и да е) не се гради на "аз ти давам това и ти ТРЯБВА да ми дадеш същото".... просто не виждам смисъла...първата асоциация на думата "секс"- "орална любов"=>гадно!

ProstoAz
04-21-2006, 20:54
Ами, то не винаги трябва гледаш какво на теб ти е "супер яко", а понякога и да се позамислиш какво на нея и е приятно, какво на нея и доставя удоволствие.
Не може винаги всичко да ни харесва, но понякога, когато такова нещо не ни пречи кой знае колко, а пък се харесва на човека, когото обичаме, мисля, че можем да направим компромис. :wink:

04-21-2006, 21:26
Я изясни тя връща ли ти "жеста"

@Josefinne - знам ли защо! Според мен една връзка (каквато и да е) не се гради на "аз ти давам това и ти ТРЯБВА да ми дадеш същото".... просто не виждам смисъла...първата асоциация на думата "секс"- "орална любов"=>гадно!

mi dosta 4esto mi e dyahala ako tfa ima6 predvid ama men tfa ne me kefi i nemi e priqtno go praq za tfa en sam go prail do sq

`Death`Whore`
04-21-2006, 22:06
Сексът след лизане е невероятен, така момичето се навлажнява най-сигурно, бързо и качествено. Толкова ли ти е неприятно?

PleasureSeeker
04-21-2006, 22:41
Ако не ти харесва...кажи и го

SuN4o_F
04-21-2006, 22:52
ne moga da razbera podqvolite... za6to ne govorite s priqtelkite si... pak i frenskata spored men e po4ti zadaljitelna estestveno ako i dvamata go iskat... za teb mai sex-a `vkarai-izkarai` ](*,)

limmon4e_
04-21-2006, 22:53
Ако не ти харесва...кажи и го

Напълно съгласна... още повече, че аз обичам винаги да казвам "ХОРАТА И МАИМУНИТЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТ САМО ПО ТОВА, ЧЕ ЕДНИТЕ ГОВОРЯТ"
:)
Моми4етата не са толкова неразбрани :)
УСПЕХ!

machoka
04-21-2006, 22:55
limmon4e_,

Искаш да бъдеш лишена от правото на автар ли? Премахни го незабавно, моля!

До автора,

пич, малко егоистично разсъждаваш - като искаш да правиш секс, ще доставяш удоволствие на партньора. Това е, приеми го и не мисли само за пръчката си в леглото, мисли малко и за нея!

favor_91
04-21-2006, 23:45
ami ako tova i dostavq udovolstvie pravi go :)

teenkopele
04-22-2006, 09:07
s moqta priqtelka praim seks ot dosta vreme.no napsoledak re6i 4e trqq da q lija i seki pat kogato go praim predi da i go vkaram me kara da q izlija.posledniq pat se stigna do tam 4e daje ne go napraihme otkazah i da q izlija i tq kato 4e li mi se razsurdi :( kajete ko da praq

Ако не те кефи да го правиш, което е малко вероятно, й го кажи. :wink:

Chiana
04-22-2006, 09:47
Еми много ясно, че няма да ти е особено приятно. То да не е сметанов сладолед това? Да не мислиш, че и на жените им е мнооооого приятно да духат? НО човек изпитва удоволствие от това да доставя удоволствие на партньора. Отначало и мен ми беше неприятно да правя френска на приятеля си, но сега обичам, защото знам, че го харесва и по никакъв начин не може да ми е неприятно, защото го обичам безумно и нищо, което правим не ми е неприятно. А и аз винаги карам приятеля ми да почнем с френска. Но не дълга, ами за разгрявка. Това е част от любовната игра. Колкото да ме навлажни. И аз така него. Защото след това ми е много по-хубаво. Аз не винаги се овлажнявам добре и когато ми направи френска е просто страхотно. Защото иначе изпитвам болка, когато е "на сухо". Може и тя да изпитва болка, но да й е неудобно да каже. Ние го правим от 7 месеца, всеки ден и пак винаги когато е на сухо ме боли първите 5 мин. Друг вариант е, ако не ти харесва да й правиш френска, да си купите лубрикант и да я навлажниш хубаво и да я обарваш с ръка или да си търкаш пениса в нея. Също е страхотно. Второто възбужда и тебе. :wink:

limmon4e_
04-22-2006, 10:14
[quote="machoka"]limmon4e_,

Искаш да бъдеш лишена от правото на автар ли? Премахни го незабавно, моля!

:smt010 :smt010 :smt010 :smt022 :smt022 :smt022 :smt089 :smt089 :smt089

ама много ми харесвашеее :smt010 :smt010 :smt010

`Death`Whore`
04-22-2006, 10:20
Аз ли съм извратена или просто съм единствената, на която не И е било гнусно или гадно да духа?

bulgarche
04-22-2006, 10:34
Ае не става така бе. Щом си го иска момичето...дай й го...на теб разчита...а може вече и на някой друг. Какъв е проблема да го правиш? Гнус ли те е, смяташ го за страмно, неудобно ти е, незнаеш как?

Carlos
04-22-2006, 12:50
e 4e lizni q we pich,kvo tolkoz :twisted: saka momicheto shpaklichki. Super e tva men ako pitash :)

^KaSiDi^
04-22-2006, 14:21
awe malko ili mn sexa tr da haresva i na dvamata,taka che mislq,che ili tr da pogovorite ili da napravish kompromis sprqmo neq i da si q lijesh,tq 100/100 shte oceni kakvo pravish,samo i samo za da i dostavish udovolstvie....i shte ti vyrne jesta po nqkakayv nachin :wink: aide dano se razberete :)

CJIagaK_M
04-22-2006, 19:42
em nz nekvo takoa mi e ne 4e me e gnus prosto nemi e osobeno priqtno.mojebi naistina trqq da pogovorim. no vse pak mai trqba da napraq toq kompromis

nqma_zna4enie
04-22-2006, 19:53
im ako e gladka ot dole za6to ne moita pr do sq neme e molila no ako me pomoli nqma da mu mislq :wink: no vse pak naistina ako ti e tolkova nepriqtno govori s neq

04-22-2006, 21:51
замисли се кое те кара да не искаш- косми(евентуално), притесняваш се да няма лош мирис ? , чувстваш се тъпо или? Ако са косми намекни и, че би било по-добро усещането и за самата нея, ако махне поне малко, ако се притесняваш от мирис- изкъпете се заедно преди това( да не се засегне, ако и кажеш да се изкъпе, че ще мисли, че те отблъсква). Ако ти е тъпо опитайте като за начало под душа, така мисля по-лесно ще се отпуснеш. :)

CStrang
04-24-2006, 16:15
1. trugwam da prawia sex. ok. ama ako priatelkata mi ne e obrusnata otdolu ,hi4 niamam namerenie da po4wam lowa na diwi kotki w sawanata. i ako tolkowa mnogo iska ,zna4i purwo triabwa da dade. az sum si lud i poniatieto gnus ne su6testwuwa w re4nika mi. prawil sum tornado na priatelkata si dori kogato e imala bialo te4enie ,ne mi puka. wajno e na neia da i e dobre. moia nos ne e 4uwstwitelen .
2. ot towa po princip da lije6 jenski polow organ niama ni6to po priatno za lizane na toia swiat(otnasia se za wsi4ki muje estestweno) s malki geiski izkliu4enia. i tuk iskam samo da dodbawia ne6ti4ko .
- gei e sustoianie na du6ata , pedal e sustoianie na dupeto.
3. ako ti i otkaje6 frenska liubov ,towa zna4i da i otkaje6 da prawite sex. dobre de po4ti su6otto kato da ne prawite sex.
4. oswen towa ima ne6to wajno i to mngo wajno. ti ne si iskal iawno da ti prawi swirka ,jenite imat stranno mislene (pone taka si mislim nie mujete) .da ti e hrumwalo ,4e twa e na4in da ti kaje ,4e iska da ti prawi swirka ,no su6to poznawa maximata "ako iska6 ,tribawa da dade6" ?
5. ugajdai i ,ina4e moje zaradi ednoto glupawo ego ,da zagubi6 liubovta na jiwota si . jiw ,zdraw ,praw i koraw!
6. pro4eti towa i go zapomni zanapred : sladoled se blije za sladost , hui - za mladost , putka - za strast , i guz - za wlast !

pitbullbg
04-24-2006, 16:27
kfo lo6o ima v tova??? da q lije6 be da ne e "sirenka" otdolo? i o6te pove4e 4e ti e gadje ako e nqkoq kurva da ama ti e i gadje.. az ne vijdam ni6to gnusno lo6o ili nepriqtno v tova... kef O:) :wink: :oops:

04-24-2006, 16:33
зле си,може ли да не лижеш гаджето си преди секс,а на теб хубаво ли ти е ако ти направи свирка и след това да се чукате аааа???Е ако мирише от долу кажи и да се измие

Варки
04-24-2006, 16:35
Абе верно кво толкоз не ти харесва да я лижеш?Не обичаш ли да виждаш как доставяш удоволствие на човка който обичаш?Ти не получаваш ли удоволствие от това?
И още нещо незнаеш ли,че перфектния секс е с предпоставка френска?Верно мноо ти се чудя как така не обичаш...незнам чувала съм,че и на други хора не им допада,но пък се кефят когато доставят удоволствие...

pitbullbg
04-24-2006, 16:37
Абе верно кво толкоз не ти харесва да я лижеш?Не обичаш ли да виждаш как доставяш удоволствие на човка който обичаш?Ти не получаваш ли удоволствие от това?

a de i az se 4udq qvno mom4eto e mn mn mn mn gnuslivo

viki91
04-24-2006, 19:34
1. trugwam da prawia sex. ok. ama ako priatelkata mi ne e obrusnata otdolu ,hi4 niamam namerenie da po4wam lowa na diwi kotki w sawanata. i ako tolkowa mnogo iska ,zna4i purwo triabwa da dade. az sum si lud i poniatieto gnus ne su6testwuwa w re4nika mi. prawil sum tornado na priatelkata si dori kogato e imala bialo te4enie ,ne mi puka. wajno e na neia da i e dobre. moia nos ne e 4uwstwitelen .
2. ot towa po princip da lije6 jenski polow organ niama ni6to po priatno za lizane na toia swiat(otnasia se za wsi4ki muje estestweno) s malki geiski izkliu4enia. i tuk iskam samo da dodbawia ne6ti4ko .
- gei e sustoianie na du6ata , pedal e sustoianie na dupeto.
3. ako ti i otkaje6 frenska liubov ,towa zna4i da i otkaje6 da prawite sex. dobre de po4ti su6otto kato da ne prawite sex.
4. oswen towa ima ne6to wajno i to mngo wajno. ti ne si iskal iawno da ti prawi swirka ,jenite imat stranno mislene (pone taka si mislim nie mujete) .da ti e hrumwalo ,4e twa e na4in da ti kaje ,4e iska da ti prawi swirka ,no su6to poznawa maximata "ako iska6 ,tribawa da dade6" ?
5. ugajdai i ,ina4e moje zaradi ednoto glupawo ego ,da zagubi6 liubovta na jiwota si . jiw ,zdraw ,praw i koraw!
6. pro4eti towa i go zapomni zanapred : sladoled se blije za sladost , "мъжки полов орган" - za mladost , p***a - za strast , i guz - za wlast !

Еееее това ме израдва максималноо......простоооо ....си адски прав/а!;););););) \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ :-D :-D :-D :-D :-D :-D

CJIagak_M
04-24-2006, 21:01

ae lek ne4e sam gnusliv ama ... mojebi imam i pritesnenieto 4e nz kak donqkade i za tfa malko se shav6tam kat me pomoli

viki91
04-24-2006, 21:11

ae lek ne4e sam gnusliv ama ... mojebi imam i pritesnenieto 4e nz kak donqkade i za tfa malko se shav6tam kat me pomoli

Ами че то няма нищо сложно бе мой човек.... :wink:

nqma_zna4enie
04-25-2006, 12:33
ami mn e lesno e pi4 zastaaa6 pod neq (zavisi ot pozata) i po4va6 da q oblizva6 kakto ti hrumne nqma ni6to trudno prosto opitai moi da ti haresa.pak i 100% 4e tq mn 6e se izkefi :wink: ae uspeh batka stiskam ti palci

04-25-2006, 12:36
Лижи я бе кво лошо има предполагам ,че се къпе момичето мухахахахх

Аз ако съм баси ша я протъркам ма тва си е мой приоритет де хехех дори пред секса.

Night_Knight
04-25-2006, 13:43

АААААААААаааааааааааааааа аааааааааааааааааааааа. Fuck!!!

Къде е? Това? Момиче?

Не е реално просто. Как може бе? А на мен ми позволяват да ближа, само ако съм се справил задоволително със секса. И още не съм открил момичето, което може да издържи повече от час шпакли без да и омръзне :cry: :cry: :cry:

п.п.: виж ми аватара ffs!

Eleonora
04-25-2006, 13:44
Ами, то не винаги трябва гледаш какво на теб ти е "супер яко", а понякога и да се позамислиш какво на нея и е приятно, какво на нея и доставя удоволствие.
Не може винаги всичко да ни харесва, но понякога, когато такова нещо не ни пречи кой знае колко, а пък се харесва на човека, когото обичаме, мисля, че можем да направим компромис. :wink: Az sum napulno suglasna, =D>
sled kato ste zaedno,zna4i e dlujen seki da pravi komprpmis za drugia.
Dostavi i udovolstvie,pokaji i 4e ia obi4a6 #-o

SEXtreme
04-25-2006, 14:47
Ми не я лижи и тва е..аз лично не обичам чак толкоз да ме лижат.... :shock:

gangbang
04-25-2006, 15:08
Аз пък не виждам нищо неприятно в това да се лиже, както и тя да ти го взема в уста. Френската любов си е много хубаво нещо, не мога да ги разбера хора, дет не и се кефят

FuckThatShit
04-30-2006, 10:26
Pich pravi tova koeto tq ti kazva.Shtom ti kazva da q lijesh tova oznachava che tq go iska i se vuzbujda poveche.

^KaSiDi^
04-30-2006, 11:43
Pich pravi tova koeto tq ti kazva.Shtom ti kazva da q lijesh tova oznachava che tq go iska i se vuzbujda poveche.

ne ne ne ne [-X tva pak v nikoi sluchai....
i kakvo utre ako mu kaje"Bebchooo az iskam samoletonosach..." i toi kvo i samoletonosach li da i kupi....da we...ne mojem da opirame do tam tq kakvo bila iskala,tq mn neshta moje da iska,ama shtom na nego mu e nepriqtno da gi pravi,prosto nqma da gi pravi i tva e.
Nasila hubost nestava.
Vse edno momche da nakara momiche da mu pravi svirka,syshtata rabota,az ako ne mi haresva prosto ne bih go napravila i tva e,ako priqtelq mi me obicha shte me razbere.....
awe kakto vyv vryzkata,taka i v sexa tr da se pravqt kompromisi.....specialno zatva mislq,che dvamata tr da sednat i da pogovorqt,syotvetno i da se razberat,taka che i na dvamata da im e priqtno....

freestyler
04-30-2006, 16:10
naebi q nqkoi pat mnoo ama mnoo zlobno taka i go vkarai celiq ne q ebi mi q naragai,se edno q koli6 i q zareji sled tva,da q eba v kurvata mrasna!!!

Варки
04-30-2006, 16:58

ne ne ne ne [-X tva pak v nikoi sluchai....
i kakvo utre ako mu kaje"Bebchooo az iskam samoletonosach..." i toi kvo i samoletonosach li da i kupi....da we...ne mojem da opirame do tam tq kakvo bila iskala,tq mn neshta moje da iska,ama shtom na nego mu e nepriqtno da gi pravi,prosto nqma da gi pravi i tva e.
Nasila hubost nestava.
Vse edno momche da nakara momiche da mu pravi svirka,syshtata rabota,az ako ne mi haresva prosto ne bih go napravila i tva e,ako priqtelq mi me obicha shte me razbere.....
awe kakto vyv vryzkata,taka i v sexa tr da se pravqt kompromisi.....specialno zatva mislq,che dvamata tr da sednat i da pogovorqt,syotvetno i da se razberat,taka che i na dvamata da im e priqtno....

Не според мен тук нещата малко се разграничават.Виж не говорим за материални неща или някакви си прищявки говорим за секс.
Според мен има различка.Защото в секса трябва да се стигне до някакво решение на дадения проблем (което според мен не е проблем,а просто претенции от страната на момчето).Щом тя иска той ще се съобрази с нея,както и той когато поиска тя ще се съобрази с него.Защото не винаги става така "Както ние искаме"!С тези претенции няма да стигне до никаде според мен.Проблема е не там,че е гнуслив а проблема е в това,че той незнае как точно става.И за да може да се вземе решение на това той трябва да импровизира.Никой не се е родил научен,но според мен ако успее да се научи сега след това дори и в други връзки ще му е голям + (разбира се това е лично мое мнение и може да не сте съгласни с него).Но за мен си е така!Така,че това е доста глупаво да казваш,че не искаш нещо след като незнаеш каква е наслада от него.И съм сигурна,че когато почне да лижи приятелката си сам ще се накефи когато усети как терепери от възбуда :-D
Айде успех и смело напред!

Nasindo
04-30-2006, 17:20
awe zakvo pove4eto hora si mislqt "taq mi duha sq trqq da e "lija"...ili pak toq me liza ,sq trqq mu duham" pravete go s kef we ,a ne po zadaljenie edva li ne ...a ti pi4 prosto i kaji 4e ne ti e kef vseki pat da e lije6 i tva e .. moje da se nacupi ma ako te obi4a nqma se naprai ... makar 4e az kato maj ne razbiram zakvo kato e obi4a6 i te kefi ne iska6 da e lije6 vseki pat :twisted:

miss_kiss181
04-30-2006, 18:51
emi ako ne ti e tolkova nepriqtno i ako na neq i dostavq udovolstvie go pravi.a ako ti pre4i 4ak tolkova mn prosto i kaji 4e ne moje6 i 4e iska6 i tq 6te te razbere predpolagam.

Deicide
04-30-2006, 19:13
Иска да я лижеш ... ? Ми лижи я ве ... кат не може да я задоволиш по друг начин ше я лижеш ... е тфа е ... пък и кфо толко нема да те изяде я ... да не говорим че е и по безопасно ...

YO
05-02-2006, 18:47
mi liji tq :) kak te liji puk ako neti xaresva moje da i kajesh ne moje vse pak na vsi4ki da im xaresva i taka se shte se razberete :) nqkak si

pitbullbg
05-02-2006, 18:59

haha lek 6te vika6 na maikati a 6tom se pritesnqva6 kak to4no ima po toq vaprost tema ili pitai kak da i napravq frenska lubov... ae si nqmame sporove

bibonka
05-02-2006, 22:29
Sedni,govori s neq,obqsni i che prosto ne ti e priqtno i che ima mnogo drygi nachini da q vyzbydish i da i stane oshte po-qko...nqma nydja da si igraeta na krienica,a sednete kato golemi hora i si pogovorete... ](*,)

osemenitelia
05-03-2006, 03:32
дано не ти пръдне докато я лижеш както на мен :|

SpermoDaritel
05-03-2006, 04:12
pich ne badi egoist :) liji dokat ti neisuhne ezika ..

Night_Knight
05-03-2006, 07:13
Отне ми половин година, за да приуча новата си приятелка на лизане всеки път.

За пръв път чувам мъж да се дърпа от подобно нещо :mrgreen:

SpermoDaritel
05-03-2006, 08:24
epa hora sekfi kfo da praish

osemenitelia
05-03-2006, 10:40
кажи и да се бръсне редовно щото лизах една и един косъм ми се завря между зъбите