View Full Version : С колко момчета сте го правили (за 18 годишни момичета само)
въпросът е ясен и моля поне няколко дена да остане темата без да я затварят админите. Моля да пишат само момичета към 18 години.
Еми, аз след месец ставам на 18. Правила съм го с 2 момчета.
GreenLadyM
04-22-2006, 17:53
uni mesec stavam na 18!Pravila sum go s 1!
TiA_MaRiA
04-22-2006, 18:06
Аз съм на 19 - близо е до 18 :wink: Била съм с 2 момчета
skoro navarshih 19g. - o momcheta 8)
:( приятелката ми след няколко дни ще стане на 18, а е спала с около 15-20 ;( :( :( :(
уааау...тя да не е преувеличила??това си е наистина една солидна бройка.аз съм на 18 и съм спала само с 1...ти ме разби човече :(
Siseetoo
04-23-2006, 13:21
уааау...тя да не е преувеличила??това си е наистина една солидна бройка.аз съм на 18 и съм спала само с 1...ти ме разби човече :(
и Аз съм на 18 и съм била само с един ! Споко тва изобщо не трябва да те притеснява :)
и Аз съм на 18 и съм била само с един ! Споко тва изобщо не трябва да те притеснява :)
И аз
Поздравявам дамите, които уважават себе си и не пускат на по 20-30 човека до навършване на пълнолетие! Така си пазят достойнството и здравето... а и от разширения:) Не че съм моралист... но малко останаха свестните жени вече! Както и мъже де!
mnogomili4kata-sf
04-23-2006, 17:26
Ми аз съм на почти 19 години и за 4 години сексуален живот съм спала с 11 момчета... 8-[
Az naskoro navur6ih 18 i sum spala za malkoo po-malko ot 4 godini s 10 momcheta.
:roll:
LoRinSeR
04-23-2006, 19:13
Ми аз съм на почти 19 години и за 4 години сексуален живот съм спала с 11 момчета... 8-[
Нимфоманка ;-)
penywise
04-23-2006, 19:17
Нимфоманка ;-)
Не... на нимфоманката и стига и един... айде 2-ма
правилния термин е курва :)
Нимфоманка ;-)
Е чак пьк толкова, момичето е спало средно с едно момче на всеки 4 месеца за тези 4 години. Верно не е толкова малко, но не я прави курва а още по-малко нимфоманка.
penywise
04-23-2006, 19:53
Ми... докато стане на 50 години сметката излиза около 900 000 мъже...
(е... това, че на 25 срамните и устни ше са като на Болшой Театър завесите...) - (мажи с лимонче... да се свива отдолу)
Искаш ли да се запознаем? Нямам нищо против да те плющя 3-4 месеца... а като гледам и ти нямаш... :::
Нимфоманка ;-)
Нито е нимфоманка, нито курва. Не виждам какво общо има броя мъже, с които е правила секс с нимфоманията - имате ли представа какво значи тази дума! Много обичате да "лепвате такива етикети". Все моралисти из този форум, деградирало било обществото - я, стига с приказките на баба ми. Има и естесвени хора, които не си втълпяват че Марчо от съседния вход е много готин, възхищават се по него и толкова, сакън да не ги нарече някой курви, ако стъпят крачка в страни! На 17 съм и съм спала с две момчета, обаче ако можех да правя секс с непознати, нямаше да се интересувам от мнението на служителите в Рилския манастир! А в случая дори не са непознати.... я сметнете за 4 год./11 момчета.... А и това дали го прави с 5ма по 3 пъти или с един 20 - ефекта за страмните й устни е един и същ!
`Death`Whore`
04-23-2006, 19:56
Пениуайз, прекаляваш.
LoRinSeR
04-23-2006, 20:01
(е... това, че на 25 срамните и устни ше са като на Болшой Театър завесите...) - (мажи с лимонче... да се свива отдолу)
Искаш ли да се запознаем? Нямам нищо против да те плющя 3-4 месеца... а като гледам и ти нямаш... :::
Е как ще се разширят бре :wink:
Ми като гледам щом и ти нямаш нищо против значи по твоята теория и ти си курва, или може би щото нямаш срамни устни и вече не е важно 1 10 или 20 стига те да са навити
penywise
04-23-2006, 20:18
Пениуайз, прекаляваш.
Винаги
(да - бих чукал такава
не - никога не бих живял с нея)
pink_angel
04-23-2006, 20:24
tva e typoto-momi4e spalo s pove4e mom4eta-KYRVA
mom4e minalo mnogo momi4eta-PI4
:evil:
penywise
04-23-2006, 20:26
tva e typoto-momi4e spalo s pove4e mom4eta-KYRVA
mom4e minalo mnogo momi4eta-PI4
:evil:
не - той е тъпак
макар, че не ги е "минавал" на сила... нали?
и все пак е тъпак - мразя женкарчета
не заслужават любов
soundreamer_f
04-23-2006, 20:29
Am az sled 7-8 meseca stavam na 18 i sa trima moite,ama mislq postepenno da se ograni4avam 4e nali izpiti mi predstoqt !
krem4et0
04-23-2006, 20:52
Хм на 20 съм-малко повече от жераната възраст и съм спала с 1 единдтвено момче.мале за манастир съм!
Aide sa...18 i sum devstvena...ko, nadprevarvame li se? :)
pink_angel
04-23-2006, 21:13
ako tova 6te uspokoi avtora na temata-poznavam 1 momi4e koeto e na 16(ne navar6eni)i e spala s.....30 mom4eta ](*,) abe ve4e vsqkvi gi ima :smt012
to na kade tragna sveta ne znam.... nqma dostoinstvo,nqma gordost,nqma uvajenie... :-s
pink_angel
04-23-2006, 21:17
i da vmetna 4e parviqt i put beshe na 15-toest za 1 godina 30.... nqmam dymi... :!: :!: :!: :!:
Аууу лелее ако става въпрос за сравнение с момичетата от обкръжението ми аз съм много зле значи...до нимфоманията (да ви успокоя) имам още много хляб да ям.... :smt016 също така да добавя,че хората,с които съм спала за по 1 път са 3-4, другото са били хора,с които съм ходела...ма нали аз си знам...не се имам за сексуално разкрепостена
mnogomili4kata-sf
04-23-2006, 21:38
това горе бях аз :roll:
SEXtreme
04-24-2006, 08:14
Само пълнолетни, а.... Тва беше тъпо! :smt012
не е тъпо. Просто приятелката ми е на 18 и затова. Н е ме вълнува кой с колко е спал,просто тя е спала с много явно ;(
20 ;((((((((((
както и да е
mnogomili4kata-sf
04-24-2006, 09:59
Добре нали тя са е с теб...къв ти е проблема,че е спала с 20 не мога да те разбера
не е тъпо. Просто приятелката ми е на 18 и затова. Н е ме вълнува кой с колко е спал,просто тя е спала с много явно ;(
20 ;((((((((((
както и да е
Е, да ти кажа не трябва да ти пука от това. По-важно е дали тя държи на теб и е само с теб. А пък другото си остава в миналото. Не трябва да ти пука. Било какво било. Важно е настоящето. А в крайна сметка всеки прави грешки...
pink_angel
04-24-2006, 10:20
20 ;((((((((((
както и да е
Е, да ти кажа не трябва да ти пука от това. По-важно е дали тя държи на теб и е само с теб. А пък другото си остава в миналото. Не трябва да ти пука. Било какво било. Важно е настоящето. А в крайна сметка всеки прави грешки...
20 gre6ki? ](*,)
mnogomili4kata-sf
04-24-2006, 10:34
20 ;((((((((((
както и да е
20 gre6ki? ](*,)
Добре,това е минало...може да са грешки,може и да не са...не трябва да се гледа назад, а само напред. Момичето само си е решило така...тя само си знае дали е било грешка,а пък и ако не правим грешки как ще се научим да се пазим от тях :smt017
хах бах тая грешка ....... само върна и и виждам бившете гаджета по улиците. Те поне да бяха гаджета,а са били само сексуални партнъори дето са е чукали ей така щото им е било кеф. :cry:
Не ми пука за момчетата,с които е ходила и е спала с тях,а за тея ,с които не е ходила,а само са е ебали.....
Доста е курвенско ](*,)
20 gre6ki? Brick wallТя казва, че са толкова, но нали знаете, че жените доста послъгват за тея неща. Само да не се окажат към 50 грешки, че ще ми стане лошо
bulgarche
04-24-2006, 11:09
На една която е бивша отдавна й бях 10-тия..к'во да напрая!?!? Малко тъпо ми беше, ама...важното е че си я обичах...
След нея бях с една която за 1 година някъде е била със 7 момчета...с нея мн мн не се разбирах на таз тема и накрая я оставих точно заради такива глупости
След това пък с една която...имаше 1 сексуален контакт и то след употреба на алкохол и с липса на желание...ама с нея...исках не неможех да гонаправя, незнам защо
Момичето с което съм сега...аз май съм й 4-тия...виждам я че не е няква "разпусната"...определено не го е правила без да мисли... :)
mnogomili4kata-sf
04-24-2006, 11:28
В крайна сметка май е по-добре щом толкова е проблем за момчетата,по-добре изобщо да не се казва кой с колко... като се замисля и на мен няма да ми е приятно да знам моя с колко го е праил
SEXtreme
04-24-2006, 12:51
еми, като е спала с 20 кво? В смисал - то е много лошо, но вече е станало и няма кво да се вайкаш!
Щом толкова се притеснявате вие момчетата с колко е спало гаджето ви значи , 90% от момичетата трябва да са в истерия постоянно. А пък аз вече трябваше да съм се хвърлила под някой камион :)По принцип голяма част от момчетата между 17 и 23-4 са спали с доста повече момичета, отколкото момичетата на същата възраст. не си го представям как да ми пука каво е правило гаджето преди да сме се познавали??? Някакво супер глупаво и детинско ми се струва , не знам. Който плаща данък обществено мнение - да ходи в манастир или в някое китно родопско село, където още живеят в миналия век.
Ами колкото повече партньори... е толкова по-голяма възможността за компрометиращи факти... а оттам и липсата на качествено бъдеще (професионално). Та данъка обществено мнение се оказва доста съществен за всички нас. Няма да е лошо всеки да се замисля малко за бъдеще, а не за секса, който минава и заминава... ама евентуалните снимки или видео записи остават в архива. Та умната, не си патете като някои мои роднини....
BeZ^BikiNi
04-24-2006, 15:09
EEEE vie puk za kvo da e nimfomanka?Tq da ne stoi cql jivot samo pri edin ?Q se uspokoite malko!Az puk mislq che e normalno ,ama takiva s nad 10 11 veche trqqq se zamislqt malko... :-k =;
аз съм на 18 и съм спала с 1 момче :D още сме заедно \:D/
ako tova 6te uspokoi avtora na temata-poznavam 1 momi4e koeto e na 16(ne navar6eni)i e spala s.....30 mom4eta ](*,) abe ve4e vsqkvi gi ima :smt012
to na kade tragna sveta ne znam.... nqma dostoinstvo,nqma gordost,nqma uvajenie... :-s
ти ли свети ли и?
pink_angel
04-24-2006, 16:52
ти ли свети ли и?
kvo? :-k ne6to ne ti shvanah vaprosa
ти ли свети ли и?
kvo? :-k ne6to ne ti shvanah vaprosa
Пита те човека светила ли си и , че си сигурна :)
pink_angel
04-24-2006, 17:27
aaa,tva li bilo :D mi ne ne sam i svetila,no celiq grad q raznasq,a i predi bqhme mn dobri priqtelki.daje ponqkoga kogato sme se sabirali pove4ko hora-na gosti ili ne6to takova i e imalo mom4eta-vliza s ediniq v toaletnata i sled 30 min pak vliza s nqkoi savsem razli4en.. :-# i mnogo takiva podobni slu4ki... :-s
mnogomili4kata-sf
04-24-2006, 17:33
aaa,tva li bilo :D mi ne ne sam i svetila,no celiq grad q raznasq,a i predi bqhme mn dobri priqtelki.daje ponqkoga kogato sme se sabirali pove4ko hora-na gosti ili ne6to takova i e imalo mom4eta-vliza s ediniq v toaletnata i sled 30 min pak vliza s nqkoi savsem razli4en.. :-# i mnogo takiva podobni slu4ki... :-s
Е,тука вече си става дума за ку****як....тва е ясно...тя да беше само 1
pink_angel
04-24-2006, 17:38
Е,тука вече си става дума за ку****як....тва е ясно...тя да беше само 1
ami taka si e,vseki sam si pravi izbora,vseki sam re6ava... ::: da sgre6i6 1-2 puti,10 ako 6te6,no tolkova mnogo..abe koi kakvoto si drobi tova 6te sarba :smt017
az sum mitio pi6tova i sum spal s 5847 jeni!pod 20 godini pod 30 kilograma :lol:
a sega seriozno mi...na 16 god sum i sum spal s 0 momi4eta :cry: a taka da mi se iska... ](*,)
ycMuBkaTa
04-24-2006, 23:39
На 18 съм и за сега са 2, но за мен самата е един единствен.
pink_angel
04-25-2006, 12:49
az sum mitio pi6tova i sum spal s 5847 jeni!pod 20 godini pod 30 kilograma :lol:
a sega seriozno mi...na 16 god sum i sum spal s 0 momi4eta :cry: a taka da mi se iska... ](*,)
nqma ni6to losho v tova,4e ne si devstven-naprotiv!! [-X edin den kato sre6tne6 nqkoe momi4e i se vlubish v neq togava,sega nqma smisal da go pravi6 samo,za6toto e stanalo nqkva moda :shock:
shadow4e
04-25-2006, 13:53
на 17 съм и съм спала съм само със сегашният ми приятел
От кога достойнството на едно момиче се изразява в това да е спаса с минимален брой момчета? Тия приказки които сте чули от бабите не мисля че са актуални. Не вярвам някоя тук да учи с девическо училище. Курвата е курва заради поведението, маниерите и характера, а не заради броя момчета с които е спала.
pink_angel
04-25-2006, 15:55
От кога достойнството на едно момиче се изразява в това да е спаса с минимален брой момчета? Тия приказки които сте чули от бабите не мисля че са актуални. Не вярвам някоя тук да учи с девическо училище. Курвата е курва заради поведението, маниерите и характера, а не заради броя момчета с които е спала.
to4no za tova e kyrva!!ne poso4vam nikoi ot foruma,no ako edno momi4e ne e kyrva,za6toto q e minal polovinata grad,togava za6to?
eti4ka_87
04-25-2006, 16:27
ami az sum na 18 godini i za 4 godini sexsualen jivot sum spala s 4 mom4eta.
eti4ka_87
04-25-2006, 16:38
opredeleno mom4etata na 18 godini sa spali s pove4e mimi4eta otkolkoto nie,za6toto na edno mom4e na koeto mu se natisne6 malko i to e vinagi gotovo,ili puk mom4eto kato pojelae momi4e okato ne go polu4i i ne q iz4uka nqma da se primiri.Su6to taka si zavisi ot momi4eto ima momi4eta koito ne pravqt bezrazboten sex,s kogoto im padne,ami prosto otsqvat xorata i go pravqt samo s mom4eta koito obi4at ili imat malko po silni 4uvstva.Ami az sum spal s 4 mom4eta,no povqrvaite mi 4e ima mnogo mom4eta koito adski mnogo me vle4at sexsulano i ako mi se otvori vuzmojnost bizx go napravila,no nali se se6tate 4e ne e 4ak tolkova lesno kolkoto zvu4i.Ami tova e ot men.
mnogomili4kata-sf
04-25-2006, 17:02
to4no za tova e kyrva!!ne poso4vam nikoi ot foruma,no ako edno momi4e ne e kyrva,za6toto q e minal polovinata grad,togava za6to?
Мн ясно,че има значение с колко момчета,ама тука пак се намесва темата защо момичета спали с повече момчета са курви,а момчетата,спали с повече момичета са пичове...и все пак си зависи от мн неща дали си курва или не си...то такива,които са си им личи
pink_angel
04-25-2006, 17:17
to4no taka e!
momi4e spala s mn mom4eta i vednaga stava kurvata,lekata jena!
mom4e spalo s mnogo momi4eta-ebati pi4a,vsi4ki mu se vazhi6tavat i mu ti4at sled guza!(s izvinenie za izraza)!
eti4ka_87
04-25-2006, 17:20
are be vse edno mom4etata ne ti4at sled guzovete to4no na tezi momi4eta za koito se govori 4e gi e minal kvartala ili sa se ebali mnogo puti,prosto vinagi v tozi forum mom4etata sa protiv nas momi4etata,za tqx nie sme kurvi,ami te neka si priznaqt po kakvi momi4eta ti si padat.znam 4e e otkolonenie ot temata ama i te puk vse sa nai primernite.
az sam na 19 i za 2 god seksualem jivot sam bila samo s edno mom4e-bif6iqt mi priqtel! poznavahme se ot 3 dena,no na 2 sedmica az ve4e za parvi pat bqh s mom4e...ne se pitah ni za6to ni dali e redno! Prosto znaeh 4e taka 6te stane!!!!
gordeq se sas sebe si :-D i naistina se radvam 4e vse o6te ima momi4eta koito...koito darjat fronta! koito cenqt dostoinstvoto si!
otvra6tavam se,kogato vidq momi4eta na po 14-15 godini ve4e sas "staj" :-& !!! awe molq vi se...kakvo e tova???? ne sam 4ak tolkova golqma moralistka...no vse pak...tva e prosto otvratitelno!!!! taka 4e momi4eta pomislete!!! za6toto nqkoi pat 6te popadnete na 4avek koito da si zaslujava...i izvednaj da vi kaje v liceto..."sorry,no teb sa ta e..li tolkova 4e me e gnus!!!"
e, kak 6te se po4uvstvate????
Mhm .. mnogo dobre povecheto 18 godishni i nagore dosta skromno go davat :) pohvalno .. Neka sega se napishe tema za tezi pod 18 i da napravim edna ravnosmetka na kade varvi pokolenieto ..
питайте някои м'нгалка ( циганинка ) .... какъж " стаж " има до 18 год? :))