- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С колко момчета сте го правили (за 18 годишни момичета само)
въпросът е ясен и моля поне няколко дена да остане темата без да я затварят админите. Моля да пишат само момичета към 18 години.
Еми, аз след месец ставам на 18. Правила съм го с 2 момчета.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Аз съм на 19 - близо е до 18Била съм с 2 момчета
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
20г- с 1![]()
skoro navarshih 19g. - o momcheta![]()
приятелката ми след няколко дни ще стане на 18, а е спала с около 15-20 ;(
![]()
![]()
![]()
уааау...тя да не е преувеличила??това си е наистина една солидна бройка.аз съм на 18 и съм спала само с 1...ти ме разби човече![]()
и Аз съм на 18 и съм била само с един ! Споко тва изобщо не трябва да те притесняваПървоначално написано от една
![]()
И азПървоначално написано от sisi{P}
I LOVE MY SEX
Поздравявам дамите, които уважават себе си и не пускат на по 20-30 човека до навършване на пълнолетие! Така си пазят достойнството и здравето... а и от разширенияНе че съм моралист... но малко останаха свестните жени вече! Както и мъже де!
Ми аз съм на почти 19 години и за 4 години сексуален живот съм спала с 11 момчета...![]()
Az naskoro navur6ih 18 i sum spala za malkoo po-malko ot 4 godini s 10 momcheta.
![]()
НимфоманкаПървоначално написано от mnogomili4kata-sf
![]()
2т. забрана за ползване на профил
Не... на нимфоманката и стига и един... айде 2-маПървоначално написано от LoRinSeR
правилния термин е курва![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Е чак пьк толкова, момичето е спало средно с едно момче на всеки 4 месеца за тези 4 години. Верно не е толкова малко, но не я прави курва а още по-малко нимфоманка.Първоначално написано от penywise
Ми... докато стане на 50 години сметката излиза около 900 000 мъже...
(е... това, че на 25 срамните и устни ше са като на Болшой Театър завесите...) - (мажи с лимонче... да се свива отдолу)
Искаш ли да се запознаем? Нямам нищо против да те плющя 3-4 месеца... а като гледам и ти нямаш...![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Първоначално написано от penywise
Нито е нимфоманка, нито курва. Не виждам какво общо има броя мъже, с които е правила секс с нимфоманията - имате ли представа какво значи тази дума! Много обичате да "лепвате такива етикети". Все моралисти из този форум, деградирало било обществото - я, стига с приказките на баба ми. Има и естесвени хора, които не си втълпяват че Марчо от съседния вход е много готин, възхищават се по него и толкова, сакън да не ги нарече някой курви, ако стъпят крачка в страни! На 17 съм и съм спала с две момчета, обаче ако можех да правя секс с непознати, нямаше да се интересувам от мнението на служителите в Рилския манастир! А в случая дори не са непознати.... я сметнете за 4 год./11 момчета.... А и това дали го прави с 5ма по 3 пъти или с един 20 - ефекта за страмните й устни е един и същ!
Пениуайз, прекаляваш.
Е как ще се разширят бреПървоначално написано от penywise
![]()
2т. забрана за ползване на профил
Ми като гледам щом и ти нямаш нищо против значи по твоята теория и ти си курва, или може би щото нямаш срамни устни и вече не е важно 1 10 или 20 стига те да са навитиПървоначално написано от penywise
ВинагиПървоначално написано от `Death`Whore`
(да - бих чукал такава
не - никога не бих живял с нея)
tva e typoto-momi4e spalo s pove4e mom4eta-KYRVA
mom4e minalo mnogo momi4eta-PI4
![]()
не - той е тъпакПървоначално написано от pink_angel
макар, че не ги е "минавал" на сила... нали?
и все пак е тъпак - мразя женкарчета
не заслужават любов