View Full Version : За сезоните...цикъла...и секса
Офф... сори,че пускам най-баналната тема вероятно само,че си скъсах нервите тия два дни ... принципно съм си мислила,че знам всичко за секса... само ,че както знаете все нещо изниква... а не съм на 15 години за да задавам глупави неща..и все пак ...
:arrow: Някъде бях чела,че ако не правиш много време секс... и после правиш цикъла ти закъснява...
:arrow: и да ви обясня какво стана на кратко...
Не бях правила секс 1година и 2-3 месеца.. само ,че от скоро с гаджето ми правим... и естествено... понеже съм много "умна" го направихме без презерватив... после пих постинор... само ,че на мен принципно си ми закъснява ако се стресирам....от смяна на сезоните... и т.н. снощи обаче пак го направихме и пак без... защото ноо страсти много нещо и .. знам ,че постъпих като 5 годишно хлапе.. и съм виновна.. от друга страна само,че съм на 80% сигурна че ми няма нищо защото не е свършил в мен...
Та.. моля ви обяснете ми тва Червено нещо закъснява ли ... при тия обстоятелства... липса на секс дълго време...
Благодаря предварително :roll:
ProstoAz
04-23-2006, 14:58
Поради липса на секс не може да закъснява, но поради приемането на Постионор Дуо може (и не само това), а поради бременност - още повече!
mnogo me uspokoi... :cry:
а какво да ти каже?Не,бе,споко,всичко е наред и после спокойна ще си чакаш да надуеш корема?!
Всеки път от нас тук се очаква да сме едни истински баби Ванги,да хвърлим боба и да познаем от веднъж дали глупавите ви постъпки и липсата на предпазни средства са довели до гафа.Ами не става!Като не си на 15,ми поразмисли малко,ако са минали 7 дена,отиди до аптеката,купи си един-два теста и ще разбереш дали си бременна,ако не изчакай,пък го направи по-късно.Как можеш да разчиташ за такова нещо на някакъв си форум?!
Иначе относно цикъла,да,може да закъснее и от смяната на времето и от постинора,а от секса не закъснява,дори обратното,идва на време.
Някъде да питах ДАЛИ СЪМ БРЕМЕННА !?
НЕ НАЛИ...
Питам дали може да закъснее... не дали има бебе или не !!!!
:smt013 Четете малко по-добре..
От всичко написано от теб се разбра, че не си на 15 години, правиш секс и нямаш елементарна сексуална култура. Не пиша това, за да се заяждам, а за да разбереш, че задаваш неточни и неразбираеми въпроси на грешно място. Само лекар може да ти отговори.
`Death`Whore`
04-23-2006, 16:42
Неправенето на секс да влияе на цикъла...БОЖЕ!
На мен ми идва точно на 28 ден, когато правя секс. Не че е задължително от това, но просто ми е направило впечатление....
cvety_i_bebeto
04-23-2006, 16:58
ili 6te ti doide sega...ili sled 9 meseca.......
От всичко написано от теб се разбра, че не си на 15 години, правиш секс и нямаш елементарна сексуална култура. Не пиша това, за да се заяждам, а за да разбереш, че задаваш неточни и неразбираеми въпроси на грешно място. Само лекар може да ти отговори.
=D> =D> =D>
KiSs_TeeN
04-23-2006, 21:16
mm da TI KAJA 4ESNO IMA I VEROQTNOST DA SI BREMENA !!!! NAPRAVI SI TEST !!! a tva za sexa hahah e to4no obratnoto !!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
apf.. viq ste basi ... :-& ku-ku !!!
Pitah vi dali kato ne ste pravili seks posle zakasnqva.. taka sa mi kazali... ne sam 4uvala do sega.. i za tfa pitam nqkoi dali znae podobno neshto..
nqmala sam elementarna seksualna kultura.. da vi e** i pubertetite.. posle za kfo se smeli si4ki na toq forum !?
shoto ste smotani.. edin pita drugite se pravat na kompetentni.. otvoreni :)
Moderated by ^npocTo^a3^f^
... nqmala sam elementarna seksualna kultura.. da vi e** i pubertetite.. posle za kfo se smeli si4ki na toq forum !?
Ха-ха-ха-ха-ха! На форума се смеят заради такива като теб, миличка. А аз съм била в пубертета преди много години и не се правя, а наистина съм по-компетентна и отворена от теб. Да ти направи впечатление, че нито един потребител не те прие сериозно - независимо от пола и възрастта си.
Като ругаеш не вредиш на никого, освен на себе си - на другите не им пука, че освен сексуална нямаш и обикновена култура.
Bravo... viq i genekolozi ste bili :)
Kolko kompetentni horica...
IKisseDAGirL
04-24-2006, 09:56
... nqmala sam elementarna seksualna kultura.. da vi e** i pubertetite.. posle za kfo se smeli si4ki na toq forum !?
Ха-ха-ха-ха-ха! На форума се смеят заради такива като теб, миличка. А аз съм била в пубертета преди много години и не се правя, а наистина съм по-компетентна и отворена от теб. Да ти направи впечатление, че нито един потребител не те прие сериозно - независимо от пола и възрастта си.
Като ругаеш не вредиш на никого, освен на себе си - на другите не им пука, че освен сексуална нямаш и обикновена култура.
=D>
първо пускаш тема във форума и очакваш да ти се отговори и когато това става, но не според очакванията ти и не така както ти оттърва, започваш да се заяждаш :? какъв е смисълът тогава да задаваш въпроси :?:
щом смяташ, че сама можеш по-добре да си отговориш, ok :roll:
ProstoAz
04-24-2006, 11:56
С единодушните мнения до тук и с пренебрежителното отношение на автора считам темата за приключена!
Благодаря!