- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За сезоните...цикъла...и секса
Офф... сори,че пускам най-баналната тема вероятно само,че си скъсах нервите тия два дни ... принципно съм си мислила,че знам всичко за секса... само ,че както знаете все нещо изниква... а не съм на 15 години за да задавам глупави неща..и все пак ...
Някъде бях чела,че ако не правиш много време секс... и после правиш цикъла ти закъснява...
и да ви обясня какво стана на кратко...
Не бях правила секс 1година и 2-3 месеца.. само ,че от скоро с гаджето ми правим... и естествено... понеже съм много "умна" го направихме без презерватив... после пих постинор... само ,че на мен принципно си ми закъснява ако се стресирам....от смяна на сезоните... и т.н. снощи обаче пак го направихме и пак без... защото ноо страсти много нещо и .. знам ,че постъпих като 5 годишно хлапе.. и съм виновна.. от друга страна само,че съм на 80% сигурна че ми няма нищо защото не е свършил в мен...
Та.. моля ви обяснете ми тва Червено нещо закъснява ли ... при тия обстоятелства... липса на секс дълго време...
Благодаря предварително![]()
В живота най-големият хазарт е да рискуваш нищото!
mnogo me uspokoi...![]()
а какво да ти каже?Не,бе,споко,всичко е наред и после спокойна ще си чакаш да надуеш корема?!
Всеки път от нас тук се очаква да сме едни истински баби Ванги,да хвърлим боба и да познаем от веднъж дали глупавите ви постъпки и липсата на предпазни средства са довели до гафа.Ами не става!Като не си на 15,ми поразмисли малко,ако са минали 7 дена,отиди до аптеката,купи си един-два теста и ще разбереш дали си бременна,ако не изчакай,пък го направи по-късно.Как можеш да разчиташ за такова нещо на някакъв си форум?!
Иначе относно цикъла,да,може да закъснее и от смяната на времето и от постинора,а от секса не закъснява,дори обратното,идва на време.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Някъде да питах ДАЛИ СЪМ БРЕМЕННА !?
НЕ НАЛИ...
Питам дали може да закъснее... не дали има бебе или не !!!!
Четете малко по-добре..
От всичко написано от теб се разбра, че не си на 15 години, правиш секс и нямаш елементарна сексуална култура. Не пиша това, за да се заяждам, а за да разбереш, че задаваш неточни и неразбираеми въпроси на грешно място. Само лекар може да ти отговори.
Неправенето на секс да влияе на цикъла...БОЖЕ!
На мен ми идва точно на 28 ден, когато правя секс. Не че е задължително от това, но просто ми е направило впечатление....
=D> =D> =D>Първоначално написано от Nadinka
Love you Kris !!!
mm da TI KAJA 4ESNO IMA I VEROQTNOST DA SI BREMENA !!!! NAPRAVI SI TEST !!! a tva za sexa hahah e to4no obratnoto !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
apf.. viq ste basi ...ku-ku !!!
Pitah vi dali kato ne ste pravili seks posle zakasnqva.. taka sa mi kazali... ne sam 4uvala do sega.. i za tfa pitam nqkoi dali znae podobno neshto..
nqmala sam elementarna seksualna kultura.. da vi e** i pubertetite.. posle za kfo se smeli si4ki na toq forum !?
shoto ste smotani.. edin pita drugite se pravat na kompetentni.. otvoreni
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Ха-ха-ха-ха-ха! На форума се смеят заради такива като теб, миличка. А аз съм била в пубертета преди много години и не се правя, а наистина съм по-компетентна и отворена от теб. Да ти направи впечатление, че нито един потребител не те прие сериозно - независимо от пола и възрастта си.Първоначално написано от EveLina
Като ругаеш не вредиш на никого, освен на себе си - на другите не им пука, че освен сексуална нямаш и обикновена култура.
Bravo... viq i genekolozi ste bili
Kolko kompetentni horica...
=D>Първоначално написано от Nadinka
първо пускаш тема във форума и очакваш да ти се отговори и когато това става, но не според очакванията ти и не така както ти оттърва, започваш да се заяждашкакъв е смисълът тогава да задаваш въпроси
![]()
щом смяташ, че сама можеш по-добре да си отговориш, ok![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.