View Full Version : Moderated by W.I.M.: Да легна ли с него ?!
Tujna`sym
04-23-2006, 19:01
Можете ли да ми помогнете?Хлътнах по момче,което си има приятелка от година и половина и двамата напоследък доста често се заиграваме,но той иска само секс :| Случвало се е и преди с други момичета,той иска само да спи с тях,не го одобрявам,но съм разколебана дали да не си легна с него?Как мислите,дали ще мога да го променя??
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 1,7 ! §§
GreenLadyM
04-23-2006, 19:05
Можете ли да ми помогнете?Хлътнах по момче,което си има приятелка от година и половина и двамата напоследък доста често се заиграваме,но той иска само секс :| Случвало се е и преди с други момичета,той иска само да спи с тях,не го одобрявам,но съм разколебана дали да не си легна с него?Как мислите,дали ще мога да го променя??
Sled kato e spal i s drugi i vse oshte si e s priqtelkata ti shte si prosto porednata!Ako iskash samo da spish s nego i nishto pove4e davai...ako ne ne si misli 4e shte se promeni
sexy_dizzy
04-23-2006, 19:13
Възможно е да го промениш единствено ако си по-добра в леглото.Легни си с него,ако мислиш че е възможно да го промениш,ако знаеш че му хареса,а след това може да поговорите,да го попиташ дали я обича,такива неща,защо й изневерява тогава,защо го е направил с теб,просто така или те харесва истински,има ли намерения да остава още дълго с приятелката си??
А ти защо искаш да легнеш с него-да пробваш да го промениш или просто ей така!Ако след това той продължава да те търси,било то заради секса значи му е харесало и изпитва нещо,било то желание или нещо повече!
Обичаш ли го наистина!А бе тая негова приятелка да не би да не му пуска,че търси удоволствие при други!Определено с него трябва да си поговорите....веднага след секса!Ако ще правите естествено!Избора е твой-по-добре ти реши,за да може да обвиняваш себе си след това,а не някой друг! [-X
MiSS^MaRRY^JaNE
04-23-2006, 19:16
Mila,spored men nqma smisal.Ti sama kaza,toi t1rsi samo sex.Razbiram te 4e iska6 da si sas nego,no ne i po tozi na4in :wink:
ExTr3m3_GiRL
Не можеш да го промениш!!! Не си лягай с него!!! Забрави го!!! Не те заслужава!!! Не му обръщай внимание!!! [-X [-( :-k ](*,)
LP_girl_14
Моето лично мнеиение е да не го правиш!Въпреки че е бил с други той все още е с приятелката си.За него ще бъдеш една от много,ще бъдеш само средство за разнообразие,за което ще се сеща когато приятелката му се обърне настрани.Не дей да се унижаваш така и да свириш втора цигулка,да бъдеш само играчка в ръцете му.Тва че ще спиш с някой не значи че ще спечелиш сърцето му!Пък и не мисля че момчето си заслужава =; .Огледай се около себе си!сигурна съм че ще попаднеш на някое свястно момче,което ще те направи истински щастлива и за което ти ще бъдеш единствената :wink:
sexy_play_baby
04-23-2006, 19:49
Не можеш да го промениш!!! Не си лягай с него!!! Забрави го!!! Не те заслужава!!! Не му обръщай внимание!!! [-X [-( :-k ](*,)
сЪгласна сЪм с теб :wink:
imash li dostoinstvo?!?! nqma smisal da go pravish prosto ei taka... pak i 6tom izneverqva na priqtelkata si predstavi si kakav bokluk e i kakvo mojesh da o4akvash ot nego #-o
ако е само до правенето на секс...ами то има и други момчета,все някой друг ще си харесаш.Не е единствен,нали.А до това че си има приятелка и "прибягва" до други момичета,говори само едно,,,,,ти ще си поредната му бройка и на него ще му е все едно после,докато ти ще се измъчваш от това че той си има "уж" приятелка. :smt018
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 1,7 ! §§
Ами ако и ти искаш само секс легни с него.....но ако искаш нещо повече и се надяваш като спиш с него да го промениеш....по-добре недей,защото просто както казаха някои "ЩЕ СИ МУ ПОРЕДНАТА";););)
smile_lili
04-24-2006, 13:48
ako iska6 samo sex,napravi go.No az ne sam sigurna 4e ti iska6 tova... za teb toi e ne6to pove4e ot mom4e za edna ve4er.A toi te priema prosto kato igra4ka s koqto moje da se zabavlqva kogato se skara s priqtelkata si naprimer... Ako go napravi6 vednaj s nego 6te stane o6te po zle i 6te zapo4ne6 o6te pove4e da se izma4va6 i naranqva6.Za tova po dobre ne pravi ni6to i go zabravi... za6toto toi NE TE ZASLUJAVA... i sam sigurna 4e si hubavo momi4e koeto moje da bade s mom4e za koeto 6te bade6 edinstvena...
BeZ^BikiNi
04-24-2006, 14:44
Ami ne mislq che shte go promenish , shtom i predi e spal s drugi momicheta a vse oshte e s priqtelkata si!No zashto puk da ne spish s nego shtom tolkova mnogo iskash , makar che nqma smisul zashtoto shte si porednata,no ako go iskash napravi go!Ne mu misli chak tolkova vse pak sega ti e vremeto da pravish kakvoto si iskash :P O:)
favor_91
04-24-2006, 20:21
smisul nqma no precenkata si e tvoq ... po dobre nedei ](*,) [-X =;