.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Tujna`sym
    Guest

Moderated by W.I.M.: Да легна ли с него ?!

Можете ли да ми помогнете?Хлътнах по момче,което си има приятелка от година и половина и двамата напоследък доста често се заиграваме,но той иска само секс Случвало се е и преди с други момичета,той иска само да спи с тях,не го одобрявам,но съм разколебана дали да не си легна с него?Как мислите,дали ще мога да го променя??

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 1,7 ! §§

Голям фен

Re: imam problem

Цитирай Първоначално написано от Tujna`sym
    Можете ли да ми помогнете?Хлътнах по момче,което си има приятелка от година и половина и двамата напоследък доста често се заиграваме,но той иска само секс Случвало се е и преди с други момичета,той иска само да спи с тях,не го одобрявам,но съм разколебана дали да не си легна с него?Как мислите,дали ще мога да го променя??
    Sled kato e spal i s drugi i vse oshte si e s priqtelkata ti shte si prosto porednata!Ako iskash samo da spish s nego i nishto pove4e davai...ako ne ne si misli 4e shte se promeni

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Възможно е да го промениш единствено ако си по-добра в леглото.Легни си с него,ако мислиш че е възможно да го промениш,ако знаеш че му хареса,а след това може да поговорите,да го попиташ дали я обича,такива неща,защо й изневерява тогава,защо го е направил с теб,просто така или те харесва истински,има ли намерения да остава още дълго с приятелката си??
    А ти защо искаш да легнеш с него-да пробваш да го промениш или просто ей така!Ако след това той продължава да те търси,било то заради секса значи му е харесало и изпитва нещо,било то желание или нещо повече!
    Обичаш ли го наистина!А бе тая негова приятелка да не би да не му пуска,че търси удоволствие при други!Определено с него трябва да си поговорите....веднага след секса!Ако ще правите естествено!Избора е твой-по-добре ти реши,за да може да обвиняваш себе си след това,а не някой друг!

MiSS^MaRRY^JaNE
    Guest
    Mila,spored men nqma smisal.Ti sama kaza,toi t1rsi samo sex.Razbiram te 4e iska6 da si sas nego,no ne i po tozi na4in

Не можеш да го промениш!!! Не си лягай с него!!! Забрави го!!! Не те заслужава!!! Не му обръщай внимание!!!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Моето лично мнеиение е да не го правиш!Въпреки че е бил с други той все още е с приятелката си.За него ще бъдеш една от много,ще бъдеш само средство за разнообразие,за което ще се сеща когато приятелката му се обърне настрани.Не дей да се унижаваш така и да свириш втора цигулка,да бъдеш само играчка в ръцете му.Тва че ще спиш с някой не значи че ще спечелиш сърцето му!Пък и не мисля че момчето си заслужава .Огледай се около себе си!сигурна съм че ще попаднеш на някое свястно момче,което ще те направи истински щастлива и за което ти ще бъдеш единствената

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    Цитирай Първоначално написано от ExTr3m3_GiRL
    Не можеш да го промениш!!! Не си лягай с него!!! Забрави го!!! Не те заслужава!!! Не му обръщай внимание!!!
    сЪгласна сЪм с теб

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    imash li dostoinstvo?!?! nqma smisal da go pravish prosto ei taka... pak i 6tom izneverqva na priqtelkata si predstavi si kakav bokluk e i kakvo mojesh da o4akvash ot nego
    Love you Kris !!!

Град
    източно от центъра
    ако е само до правенето на секс...ами то има и други момчета,все някой друг ще си харесаш.Не е единствен,нали.А до това че си има приятелка и "прибягва" до други момичета,говори само едно,,,,,ти ще си поредната му бройка и на него ще му е все едно после,докато ти ще се измъчваш от това че той си има "уж" приятелка.
    Мисля, че има и други неща в живота освен пари, бира и секс. Само, че не знам кои са.

Фен
    Град
    Там някъде!

Re: Moderated by W.I.M.: Да легна ли с него ?!

Цитирай Първоначално написано от Tujna`sym

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 1,7 ! §§

Ами ако и ти искаш само секс легни с него.....но ако искаш нещо повече и се надяваш като спиш с него да го промениеш....по-добре недей,защото просто както казаха някои "ЩЕ СИ МУ ПОРЕДНАТА"

ako iska6 samo sex,napravi go.No az ne sam sigurna 4e ti iska6 tova... za teb toi e ne6to pove4e ot mom4e za edna ve4er.A toi te priema prosto kato igra4ka s koqto moje da se zabavlqva kogato se skara s priqtelkata si naprimer... Ako go napravi6 vednaj s nego 6te stane o6te po zle i 6te zapo4ne6 o6te pove4e da se izma4va6 i naranqva6.Za tova po dobre ne pravi ni6to i go zabravi... za6toto toi NE TE ZASLUJAVA... i sam sigurna 4e si hubavo momi4e koeto moje da bade s mom4e za koeto 6te bade6 edinstvena...

Фен
    Град
    Plovdiv
    Ami ne mislq che shte go promenish , shtom i predi e spal s drugi momicheta a vse oshte e s priqtelkata si!No zashto puk da ne spish s nego shtom tolkova mnogo iskash , makar che nqma smisul zashtoto shte si porednata,no ako go iskash napravi go!Ne mu misli chak tolkova vse pak sega ti e vremeto da pravish kakvoto si iskash :P

Супер фен
    smisul nqma no precenkata si e tvoq ... po dobre nedei

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си