View Full Version : Moderated:Въпреки,че ми прави свирки не ме възбуди...
TeroglisT4o
04-24-2006, 23:39
stia tolkova lock i 10x 4ustvam se po dobre sq :mrgreen: blogadarq za si4ki mneniq
ae brat moe si bil piinal...to vinagi staa taka kat si piqn :mrgreen:
ae ina4e da ne ti puka kurti putaka s malkiq a kef e raltata :mrgreen:
maina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
TeroglisT4o
04-25-2006, 00:01
bate nikaf alkohol maina tfa na obqd be6e
Еее, случва се! Спокойно! На нас колко пъти ни се е случвало... Нищо ти няма. :wink:
hee spoko we kvo si se filmiral tolko sq slu4va se pak i tq ako e bila nqkfa nikfa kvo o4akvash :PPPPPPP :twisted:
Кат си пият винаги става освен ако не си мъртвило тва ,че не ти е бил яко надървен е щото си се притеснявал за туй.
mom4e,hwurli edin pogled na statiata za FELACIOto. ima si tunkosti i ako momi4eto ne e moglo da se sprawi......i sled kato ne i e za pruw put.....zna4i ili nemoje da prawi swirki ili ti e prawila s nepriazun swirka.twa e .
w kraina smetka winata e po-skoro w neia. 6toto da te wazbudi jena 4rez swrika ne e leka rabota. dai i wreme na momi4eto ,6te se nau4i :) oswen twa ti kwo iska6 ? da ti 4ete mislite li ? ako ne6to ne ti hareswa 6te i go kaje6 . w kraina smetka ako te obi4a ,6te te slu6a ( twa esteweno waji i za teb mladi momko) . aide malko powe4e uprajnenia i ste gotowi . "
favor_91
04-25-2006, 09:31
spoko we kvo se napi4a6...suvsem normalno
Jessika_MG
04-25-2006, 10:06
moje da ne e bila dobra s felacioto kvo se 6a6ka6
АХАхах егати за всичко друго бих казал ,че момичетата са виновни и секви такива теории бих развил ма след свирка да не ти стане е тва ти си си виновен не тя.
Пич, ти стероиди зимаш ли ?
Jessika_MG
04-25-2006, 10:15
АХАхах егати за всичко друго бих казал ,че момичетата са виновни и секви такива теории бих развил ма след свирка да не ти стане е тва ти си си виновен не тя.
E to zavisi ot mn faktori se pak :wink: 6to samo na nego ne6to da ne mu e nared ....
a be pi444 ti dyre li si haha ne si vinoven ti bre tq kato ne moje da lapa kak treee zna4ii.... ne e za taq rabota kurti si q tam kade si treaa u peshterata sfirkite she ti praat po opitnite kurvi taq za nishu ne struva shom ne moe da ti go digne koi znae kolko e bila hubava moje bi 3 po desetobalnata?haha
`Death`Whore`
04-25-2006, 10:20
Как не може да лапа? Освен ако не го гриже, не знам защо не му е станал. А и има друго ненормално - младо момче, голо момиче в леглото му и не се дърви.
И, Милото, по-добре остави на друг да модерира заглавията на темите, че ми идва да ревна, като ти гледам глупостите.
TeroglisT4o
04-25-2006, 10:26
:shock: ](*,) edno naprao me razbi steroidi zima6 li ccccc ebi mu maata :smt017 hhah proah pak be6e dr \:D/
ako si bil piinal - normalno , moje i da si se popritesnil ili pyk prosto ne si bil v nastroenie , moje i momi4eto da ne te e vyzbujdalo , znam li ima 1000 obqsneniq
pitbullbg
04-25-2006, 17:01
qvno ne te prevli4a tolkoz momi4eto smisal... ako te vazbujda pri misalta za takiva raoti nqma da e taka...
PleasureSeeker
04-25-2006, 18:00
спек братми...притеснение му е майката :)