.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Moderated:Въпреки,че ми прави свирки не ме възбуди...

stia tolkova lock i 10x 4ustvam se po dobre sq blogadarq za si4ki mneniq

ellen
    Guest
    ae brat moe si bil piinal...to vinagi staa taka kat si piqn
    ae ina4e da ne ti puka kurti putaka s malkiq a kef e raltata

maina

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Еее, случва се! Спокойно! На нас колко пъти ни се е случвало... Нищо ти няма.
    HardC0re and BDSM forever

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    hee spoko we kvo si se filmiral tolko sq slu4va se pak i tq ako e bila nqkfa nikfa kvo o4akvash :PPPPPPP
    Love you Kris !!!

Guest
    Кат си пият винаги става освен ако не си мъртвило тва ,че не ти е бил яко надървен е щото си се притеснявал за туй.

CStrang
    Guest
    mom4e,hwurli edin pogled na statiata za FELACIOto. ima si tunkosti i ako momi4eto ne e moglo da se sprawi......i sled kato ne i e za pruw put.....zna4i ili nemoje da prawi swirki ili ti e prawila s nepriazun swirka.twa e .
    w kraina smetka winata e po-skoro w neia. 6toto da te wazbudi jena 4rez swrika ne e leka rabota. dai i wreme na momi4eto ,6te se nau4i oswen twa ti kwo iska6 ? da ti 4ete mislite li ? ako ne6to ne ti hareswa 6te i go kaje6 . w kraina smetka ako te obi4a ,6te te slu6a ( twa esteweno waji i za teb mladi momko) . aide malko powe4e uprajnenia i ste gotowi . "

Супер фен
    spoko we kvo se napi4a6...suvsem normalno

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    moje da ne e bila dobra s felacioto kvo se 6a6ka6

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    АХАхах егати за всичко друго бих казал ,че момичетата са виновни и секви такива теории бих развил ма след свирка да не ти стане е тва ти си си виновен не тя.

Guest
    Пич, ти стероиди зимаш ли ?

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    АХАхах егати за всичко друго бих казал ,че момичетата са виновни и секви такива теории бих развил ма след свирка да не ти стане е тва ти си си виновен не тя.
    E to zavisi ot mn faktori se pak 6to samo na nego ne6to da ne mu e nared ....

BeLPhI
    Guest
    a be pi444 ti dyre li si haha ne si vinoven ti bre tq kato ne moje da lapa kak treee zna4ii.... ne e za taq rabota kurti si q tam kade si treaa u peshterata sfirkite she ti praat po opitnite kurvi taq za nishu ne struva shom ne moe da ti go digne koi znae kolko e bila hubava moje bi 3 po desetobalnata?haha

Мега фен
    Как не може да лапа? Освен ако не го гриже, не знам защо не му е станал. А и има друго ненормално - младо момче, голо момиче в леглото му и не се дърви.

И, Милото, по-добре остави на друг да модерира заглавията на темите, че ми идва да ревна, като ти гледам глупостите.

edno naprao me razbi steroidi zima6 li ccccc ebi mu maata hhah proah pak be6e dr \/

ako si bil piinal - normalno , moje i da si se popritesnil ili pyk prosto ne si bil v nastroenie , moje i momi4eto da ne te e vyzbujdalo , znam li ima 1000 obqsneniq

Повече от фен
    qvno ne te prevli4a tolkoz momi4eto smisal... ako te vazbujda pri misalta za takiva raoti nqma da e taka...
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Голям фен
    Град
    Пловдив
    спек братми...притеснение му е майката
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си