PDA

View Full Version : Дайте ми съвет моля ВИ ;((

Гостенка
04-25-2006, 16:37
Много Ви моля да ми помогнете!Преди няколко дни бях на купон и..там беше момчето на моя живот!Обаче аз се забих с едни негов приятел и после му духах... :cry: Искам да забравя случката,но не мога наистина много се мразя преебах всичко!Какво да направя!Аз съм на 15! :cry:

eti4ka_87
04-25-2006, 16:41
malko e slojni4ko vsi4ko,koeto si napravila,ne e trqbvalo da se zabiva6 s negov priatel.Ako ne znae mom4eto 4e si se zabila s priatelq mu 6te moje6 da produlji6 ne6tata,no ako razbere,prosto ne znam 6te trqbva da opravq6 golqma ka6a,ako razbirase ne iska6 da ostane6 s mom4eto na koeto si duxala.Nadqvam se da se opravi6,uspex.

Гостенка
04-25-2006, 16:43
Еми той не знае,че съм му духала на другия обаче ни жидя,че се забихме не е за 1 път де и не сме се карали много ама....мене ме притеснява не само това той да не разбере че съм духала на приятеля му а и самия факт че съм го направила аз не съм такова момиче оппринцип...ама много се бях напила не трябваше знам ама....какво да правя много искам да забравя :cry:

eti4ka_87
04-25-2006, 16:51
povqrvai mi vseki ima takiva gre6ki,i az sum imala ne6to podobno,prosto ne si misli za tova malko e kuco osobeno katyo znae6 4e ti ne si takava i e nqkakva slu4ainost,no trqbva da go prevuzmogne6 i da pokazva6 4e ne ti e gadno,kolkoto i vutre6no da te grize,nqma kak.A za mom4eto kvo ot tova 4e vi e vidql 4e se zabivate moje6 da mu kaje6 4e si pila i ne si znaela kvo pravi6 i da se suberete.otgovori ako si tyk

eti4ka_87
04-25-2006, 16:53
dobre za6to vseki se pravi na velik ne moga da razbera vse edno na teb nikoga ne ti se e slu4valo da sgre6i6,prosto taka sa se stekli ne6tata napravila go e kvo ot tova ako pi6e6 samo da q zduxva6 prosto nedei,po dobre i vlez v polojenieto i pomogni.

04-25-2006, 16:54
povqrvai mi vseki ima takiva gre6ki,i az sum imala ne6to podobno,prosto ne si misli za tova malko e kuco osobeno katyo znae6 4e ti ne si takava i e nqkakva slu4ainost,no trqbva da go prevuzmogne6 i da pokazva6 4e ne ti e gadno,kolkoto i vutre6no da te grize,nqma kak.A za mom4eto kvo ot tova 4e vi e vidql 4e se zabivate moje6 da mu kaje6 4e si pila i ne si znaela kvo pravi6 i da se suberete.otgovori ako si tyk

Мерси за съвета мисля,че така ще постъпя!Надявам се само той да не разбере за другото.. :oops: Благодаря ти! :lol:

04-25-2006, 16:54
е ти са какво искаш реално???

да си мислила...
то си личи какво момиче си, щом харесваш един пък лапаш на друг..
пиенето не е извинение!!!

to4no taka napylno sam syglasna s teb [-X az kogato haresvam nqkogo tolkova silno v nikakav slu4ai nqma da pogledna dr mom4e ta kamoli da mu duham ujass !! ti naistina mai si leko momi4e sorry 4e ti go kazvam ama taka izglejda :!:

Гостенка
04-25-2006, 16:56

да си мислила...

Мерси за помоща...не че ми помогна!Искам само да ти кажа,че не ме познаваш ни най-малко и не искам да даваш такова мнение за мен"какво момиче съм" само аз си знам и знам,че не съм някаква си курвичка!Знам,че алкохола не е извинение обаче аз наистина незнам как се стигна чак до там!Самият факт че съжалявам показва че не съм такава!!!!! :!:

eti4ka_87
04-25-2006, 17:02
vuob6te ne se pritesnqvai ot tozi fakt,vse edno vsi4ki drugi sa sveta voda.Prosto ti si imala nujda i si go spodelila az ne vijdam ni6to lo6o s kakvoto moga da ti p0omogna,moje da e malko no pone 6te se opitam.

eti4ka_87
04-25-2006, 17:05
abe ti si mnogo zle nito q poznava6,nito q znae6 za da pi6e6 tq kakva e i dali pi6e tova za da q sujalqvat drugite,tova e tol;kova glupavo.Prosto 4ovek ponqkoga ima nujda da kaje na nqkogo kogoto ne poznava,za6toto 6te mu bude mnogo po lesno.

Glezlata
04-25-2006, 17:06
Ami ti si na 15,o6te mnogo "mom4eta na tvoq jivot"6te sre6ta6.Taka,4e spoko :roll:

04-25-2006, 17:07
ами щом знае че си духала някому ще е много по-лесно да го забиеш

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Гостенка
04-25-2006, 17:07
не...
ти идваш и пишеш тазитема за да започнат всички да те успокояват и да ти повтарят, че не си курва за да можеш сама да си повярваш...

съжалявам хората като теб...

но важното е, че сама си знаеш, че не си курвичка... сега направи тройка и т.н., няма страшно нали знаеш, че не си такава...

айде стига смехории...
осрала си се, постъпила си тъпо и ще си патиш...
даже е доста безсрамно и нагло да искаш съчувствие и помощ при положение, че сама си .... :::

Аз не искам съчувствие,а съвет който между другото получих но не от теб!От теб можах да разбера каква съм курвичка и т.н.!Не беше нужно,защото аз си осъзнавам грешката обаче въпреки всичко не съм такава за каквато ме имаш!

04-25-2006, 17:57
emi duhala - duhala. kakvo da se pravi. zabravq6 i prodaljava6 napred. vseki 4ovek pravi gre6ki. vajnoto e 4ovek da se u4i ot gre6kite si spokoino mila ne si kurva. prosto si sgre6ila.

Nimfetkata
04-25-2006, 17:58
Гостенка - zaebi gi tezi 4ikibojci deto ti govorat gluposti. napalno te razbiram az teb i moga da ti kaja 4e s vremeto 6e zabrai6 kvo tolkova, ne e ne6to stanalo tragi4no :P

04-25-2006, 18:03
ами щом знае че си духала някому ще е много по-лесно да го забиеш

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ХХахххХхехеХЕХЕххХХахаах :lol: =D> :lol:
Мда.. и аз съм на това мнение .. Ако си мислиш, че тоя там приятел на "момчето на твоя живот" няма да се похвали на всички.. С извинение ама вече си представям думите му даже .. "Ейй .. да бе оня купон...хаха дето една кучка много яко ми духа" .. Тей де.. не знам колко яко е било, ама каквото и да е било той ще го изкара яко, споко :wink:
Stupid stupid stupid .. Много тъпа постъпка.. като се напиваш лесно има друго лесно - не пиеш! Станалото станало де.. ама според мен има по-важни неща, за които да мислиш от въпросното момче. Например че всички, които са били на купона и приятелите им и техните приятели знаят .. С малко късмет ще ти викат "общата" \:D/

04-25-2006, 20:01
Гостенка - zaebi gi tezi 4ikibojci deto ti govorat gluposti. napalno te razbiram az teb i moga da ti kaja 4e s vremeto 6e zabrai6 kvo tolkova, ne e ne6to stanalo tragi4no :P

тоооочно такаааа...
чакай да ти погледна подписа... мммммммммм страшно...
гледам ти и ника.. аууууууу, ама ти пращиш от акъл, сигурно поне 3 ма човека са ти го вкарали накуп???

просто не е първата малолетна тралалала, с която се сблъсквам...
ето, че тя получи съвета и помощта от нейните looks like и сега е спокойна и с чиста съвест пред себе си...
пък и помни какво каза Клинтън, че свирката даже не е секс.... можеш и това да използваш :smt005

бтв щом си мислиш, че не си такава и прочие искам да ти кажа само едно- Действията ни говорят за нас по- добре, отколкото ние си мислим...

Не не...ти ме изомяваш бе човек!Направо ти се чудя на акъла ти осещаш ли се за какво нещо ме изкара курва...мисля че незнаеш истинското значение на думата! ](*,) Ти незнаеш някои хора какви неща правят а тимене ме обвиняваш...я плс ми кажи на колко си щото май се имаш за много голям обаче не си личи...поне по действията ни,защото нали те говорят по-добре за нас...хахаха :!:

sobies4ica
04-25-2006, 20:14
pfff mn me draznqt takiva momi4enca tvardi 4e onova mom4e e lybovta na jivota i a kato pine edna vodka tar4i da duha na priqtlq mu ebasi pieeneto ne e opravdanie :evil: A i dobre kato si pinala i daje si duhala na onova mom4e 6to ne si oti6la pri tvoita lybov zadasi duhala zna4i ne si imalal sram mogla si da otide6 pri lybovta ma sarceto si i da duha6 na nego :lol: :lol: :lol: e tva e ot men :lol: :lol: i stiga se opravdavaite s pieneto :evil:

Nimfetkata
04-25-2006, 20:16
мдааааааааам...
на 22 съм...

i si besen 4ikiboec mom4ence :smt019 to si ti li4i samo po razs1jdeniqta tuka
sigurno do kato be6e v daskalo te bieha po koridorite drugite mom4eta a? a momi4etata ti 6u6ikaha zad g1rba i se smeeha? a plunko? :smt005 :smt019

Nimfetkata
04-25-2006, 20:23
точно така!!! абсолютно... :lol:

сигурно ме познаваш...
яко чикии, яко ме биеха, а с момиче не съм говорил... :smt010

hi4 ne mi se pravi na oreginalen :smt019

pods1znatelno sam si dava6 smetka, 4e si bl1snat ot jivota nali? na 22 a se d1rji kato nqkoi moi sau4enik na 12 e tova e sme6noto ako go proumqva6 vaob6te ](*,)

04-25-2006, 20:27
мдааааааааам...
на 22 съм...

бих искал да чуя твоята дефиниция на думата курва, защото ще ми е интересно едно момиче, което "луууудо влюбено в едно момче, се забива на купон с друг и му върти свирки", какво може да е...

влюбчиво??
объркано??

бтв това какво правят другите хора, да не мислиш, че те оневинява?? Тръгнала си по пътя и се успокояваш сама, че виждаш ли другите били по- лоши...
хайде стига...

това, което правя е най- добре да те засегне и да те накара да се замислиш накъде тръгваш, а не да седиш и да се успокояваш, че не си такова момиче и разни други да се радват и те...
та ето и съвета и помощта, които толкова търсиш- признай си, че си тръгнала по кофти път и го признай пред себе си, защото алкохола просто изважда на показ желанията ни и не е извинение за това което правим... осъзнай грешката си и не моли за помощ, а избягвай подобни постъпки... ако толкова обичаш някого, му отделяй цялото си време в опит да го спечелиш, а не демонстративно да се забиваш по купоните с други...

Аз незнам ти дали си се научил да четеш даже...аз вече казах,че знам че съм виновна обаче продължавам да се имам за нормално момиче а не за курва!И никога янма да ме убедиш в обратното! [-X :)

Nimfetkata
04-25-2006, 20:29
аууууу...

и как се държи твоят съученик??
ироничен е и има капчица морал??

tazi ironiq e za 3 - 5 klas i na fona na godinite ti e sme6na otsekade i pokazva samo k1v si suhar "bate" :smt019

a samo 4e si tolko obstoqtelstven i se obqsnqva6 kat pi4ka tuka pokazva 4e ak1la ti e na 11.5 godinki :smt018

i'm so excited!
04-25-2006, 20:59
аууууу...

и как се държи твоят съученик??
ироничен е и има капчица морал??

tazi ironiq e za 3 - 5 klas i na fona na godinite ti e sme6na otsekade i pokazva samo k1v si suhar "bate" :smt019

a samo 4e si tolko obstoqtelstven i se obqsnqva6 kat pi4ka tuka pokazva 4e ak1la ti e na 11.5 godinki :smt018
хахахаа, сладуранке ненагледна, ти можеш само да си мечтаеш за такъв акъл :-D няма ли да дойде най-после някой да ти запуши устата или поне ръчичките да ти заеме, гледам че ги подкрепяш и разбираш тия неща ... :D
както и да е, и за да не правя допълнителен флууд ше кажа на авторката, че вече е малко къъъъсничко за съжаления, така че мила върти свирчоци там и се радвай на живота и хубавото време...*
наздраве :smt030

04-25-2006, 21:03
Много ми е интересно защо тука има толкова малко свестни хора...как може да говорите така много ми е чудно...до преди малко аз бях курвата щото съм духала на някой си и наистина не съм го искала а сега някой друг ти бил казах сухар и незнам си к'фо и са тя е курва к'фи са тия работи???Ти наистина не знаеш зна4ението на думата...!!!Педал недорасъл!

i'm so excited!
04-25-2006, 21:07
мноо ми е интересно как си духала 'без да искаш' ? би ли ми обяснила, че ми стана интересно... :-s моля ...:roll:

eti4ka_87
04-25-2006, 21:25
tova dali e iskala ili ne nqma nikakvo zna4enie,sega sujalqva i iska podkrepa i suvet a ti ko4 skapan,pederas gnusen,za6toto ne si sloji6 o4ilcata i ne pro4ete6 vnimatelno kakvo pi6e momi4eto predi da zapo4ne6 s tvoite izli6ni komentari.Sled kato ne jelae6 da dade6 suvet prosto nedei da vsqva6 smut.Selqnin samonqdeqn

i'm so excited!
04-25-2006, 21:26
муаххахаха казаха ли ти го вилиии няхяхяхя :-D
:smt005

момиченце, не ти отива тоя речник на годинките=)

eti4ka_87
04-25-2006, 21:32
ti si super zle,prosto ne zaslujava6 da ti otgovarqm laino tupo,ti vuob6te dali prez jivota si si po4uvstval jena po blizo ot tova da se butne6 v nqkoq kato se vozi6 v reisa ili si kara6 na maznite ti 4ikiiki i na vtorata minuta si gotov,ti si tolkova smotan 4e nqma opredelenie za teb.A tova da si se vlubval pri teb prosto e nevuzmojno.temata za men e iz4erpana....prav ti put smotanqko.

i'm so excited!
04-25-2006, 21:35
ти май освен да ръсиш обиди друго не можеш а?
не че сме очаквали нещо друго де, ама ... :roll:

gangbang
04-25-2006, 21:36
Много Ви моля да ми помогнете!Преди няколко дни бях на купон и..там беше момчето на моя живот!Обаче аз се забих с едни негов приятел и после му духах... :cry: Искам да забравя случката,но не мога наистина много се мразя преебах всичко!Какво да направя!Аз съм на 15! :cry:

А бе просто не давай воля на тоя случай да ти разбива са психиката. Такива работи се случват. Мое те успокоя, че определението курва не се отнася за теб. Едва ли ще се повтори друга такава случка, нали? Е всеки бърка, важното е да осъзнава и да не повтаря грешките си. А за другото момче, не се притеснявай. Той ако го кефиш и иска да е с теб, не виждам проблем, па дори да се разчуе за свирката.

`Death`Whore`
04-25-2006, 21:40
ti si super zle,prosto ne zaslujava6 da ti otgovarqm laino tupo,ti vuob6te dali prez jivota si si po4uvstval jena po blizo ot tova da se butne6 v nqkoq kato se vozi6 v reisa ili si kara6 na maznite ti 4ikiiki i na vtorata minuta si gotov,ti si tolkova smotan 4e nqma opredelenie za teb.A tova da si se vlubval pri teb prosto e nevuzmojno.temata za men e iz4erpana....prav ti put smotanqko.
Да се смея ли или да плача?

air_J
04-25-2006, 22:05
Какво момиче е това, което "обича" едно момче, а в същото време първо се целува с някой друг в негово присъствие, а впоследствие духа на еднодневката си? Според съвременните схаващия май си "сексуално разкрепостена и освободена", но по мое време на такива като теб тръгваше слава на курви. Та за мен ти също си курва, пък дали ти е приятно, или не, и дали съжаляваш, или не - прошка няма. Единственото, което може да направиш в твоя защита, е да остане това единствената подобна случка (нещо, в което дълбоко се съмнявам), а не да се повтаря ако не на всеки, то поне на 2-3 купона по веднъж.
П.С.> Относно т. нар. "Чекиджии", или "Чикиджии", или както правилно се пише - чикията носи далеч по-голямо удоволствие от "ИебанИето", и това е всеизвестно на всеки, правил секс и лъскал бастуна. Та в този контекст е редно да запитам - тази квалификация като обидна ли да се приема, или като похвална? :::

favor_91
04-25-2006, 22:18
v slu4aq pieneto ne moje da ti bude opravdanie...6tom tam e bilo "mom4eto na tvoq jivot" za kvo si lapala na drug ?! :-s

Night_Knight
04-26-2006, 07:19
Що, бе, какво си преебала? На следващия купон ще духаш на когото трябва. ГолЕма работа, едно духане.

п.п.: Къде казваш, че правите купони? :smt016

thirteen
04-26-2006, 08:14
Kaji che nishto ne pomnish ot onaq ve4er i gotoo :) ili blafirai deaznam.... #-o

BeLPhI
04-26-2006, 14:20
suglasen sum s exploitedteen i kakto s nqkoi drugi koito te upreknaha ti si s edna duma KURVA i znaesh li kakfo sramuvam se 4e ima takiva kato teb i znaesh li oshte kakfo to4no takava kato tebe me preeeba predi edna godina i sa se 4ustfam zle kato si spomnq ti si si vinovna i nedei tursi savet ot tezi koito ne mogat da ti pomognat "osrala si neshtata i v teb si e vinata" i az sum bil strashno 4estoo piqn no ne pravq gluposti kato tfoqta... t.e nie mom4etata ne mislim s dve glavi predi da pravim neshto a vie momi4etata dori s ednata ne mislite kakfo da kaja ne vsi4ki momi4eta de,... ima i sfestni ne otri4am... nadqvam se da ne se obidite...:)

BeLPhI
04-26-2006, 14:36
bateeeeeeeeee pulnite mi dushata s tiq obidi a be eiiiiii momi4eta vie akul imate li? Kfo se opitfate da ni ubedite v obratnoto na tova 4e ste kurvi kogato ste vlubeni v edin, a lapate na drug a? neeeeeee bate kolkoto i da se opitfate da se opravdaete sus vsevuzmojni izvineniq tfa sa gluposti alkohola ti e vinoven... [-X [-X [-X ami kato znaesh 4e she se polu4i taka zashto piesh be!!! MRASNICE!!! e tfa se kazva tipi4en primer za KURVA

Todorka
04-26-2006, 16:03
V jovota ima mn ne6ta koito se slu4vai v nai neo4akvaniq za nas moment.Ako po4nem da si otarsim opravdanie v alkoxola,priqtelite ili v drugite nqma da stignem do nikade.Tova koeto si napravila nqma kak da zabravi6.A momi4e misli s glavata a ne s onaq si rabota.Uj xaresva6 edin a lapa6 na drug kak stava,ili ti mai nz ko iska6 :-k :wink:

Kostadin4o
04-26-2006, 17:03
hmm tuka sum pass,no spored mene ne e trqbvalo da postupish taka...ama ot druga strana sega puk nedei da zabravash za si4ko i da si stoish u vas....ako ti se podigravat drugite momi4eta tfa e shtoto ne sa vijdali patka prez jivota si :)

kikokiko2
04-26-2006, 19:32
neznam dali si kurvi4ka ili ne no tova koeto si napravila moje da go napravi samo kurva neznam kak 6te ubedi6 mom4eto 4e ne e taka

pink_angel
04-26-2006, 20:19
Оф,четах,четах,ама не до четах коментарите..
По принцип винаги влизам в положението на хората и се опитвам да намеря оправдание за постъпките им,само че тука случая е различен.Добро впечатление ми направиха коментарите на exploitedteen,защото разсъждава много правилно,въпреки че всички му се нахвърлихте с цел да защитите авторката.А ето какви изводи си направих за нея:
1.Няма кой знае какво уважение дори към себе си,щом още пийнала малко готова да задуха..
2.Едва ли е първият,което говори зле за нея..
Абе кво се обяснявам и аз..всеки греши,НО такива грешки..Може би аз съм твърде консервативна,а вече за тееновете това е нормално-да си падаш по някого и да духаш на приятеля му.. ](*,)

pink_angel
04-26-2006, 20:28
a ima i dr veroqtnost-da se "obarka6"sled nqkolko meseca pak,posle sled edna godina i taka kato se obarne6 edin den nazade kakvo 6te izleze!?!?!?!? :::

PR
04-26-2006, 21:17
nqma na4in ... da ti prosti ako znae ... pak i da ne znae se nqkak she razbere verno si se preebala..ama sama si si vinovna qvo tva ne e mom4eto na jivota ti ... shtom si duhala na drug :D ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Гостенка
04-27-2006, 08:39
Ох...аз вече Ви казах,че много съжалявам за постъпката си..хубаво мислете ме за курва,ама искам само да ми кажа,че въобще не се опитвате да ме разберете!Знам,че Ви в трудно обаче станалото станало трябва да забравя по някакъв начин а не да седя пред PC-то и да чета каква съм курва и т.н.Това не е начина да забравя не мислите ли..колкото до това "не се сърди ама за мене си курва" еми хуу мислете ме за каквато искате обаче аз знам каква съм всъщност и определено не съм курва! [-X

Благодаря на тези които се опитаха да ми помогнат,а колкото до другите...радвам се че не се познаваме щото си представям к'фи сте комплекрсарчета! :twisted:

Night_Knight
04-27-2006, 08:49
Благодаря на тези които се опитаха да ми помогнат,а колкото до другите...радвам се че не се познаваме щото си представям к'фи сте комплекрсарчета! :twisted:
Их, сега и обиди. Ми, кво да се направи. Аз примерно не съм духал в тоалетна, пък не се чувствам непълноценен.

п.п.: е, правил съм шпакли. не знам да ли се брои :lol:
и сега като се замисля - не винаги на подходящите момичета, така че донякъде те разбирам :smt016

Chiana
04-27-2006, 09:52
Сега, мила, продължаваш напред и не мислиш повече за станалото. Правят се грешки... Но важното е да не се повтаря една грешка няколко пъти. Човек се учи от грешките си. Но се надявай да не се разпространява това нещо. Щото може да ти излезе лошо име, което после много трудно се изчиства. Нз ти ако харесваш това момче, на което си духала, защо не тръгнеш с него? Така донякъде ще ти е оправдана постъпката. :-s

BeLPhI
04-27-2006, 15:04
suglasen sus vsqka edna duma koqto kazva exploitedteen napravo mi pulni dushata!!!!!!!!! a za гостенка ще кажа само едно тя е комплексарката в случай и си избива комплексите чрез "духане на неподходяшия"

hamsterka
04-27-2006, 15:16
ako priqtelqt ti ne e razbral nqma6 problemi...samo se starai da ne razbere...ina4e sum ubedena 4e nqma da ostane dovolen ot fakta 4e si duhla na priqtelq mu...

pink_angel
04-27-2006, 15:51
mi da ti kaja ne se kopleksiram ot tova 4e sam na 15 i sam devstvena i 4e ne sam tragnala da duham na vseki sre6tnat :mrgreen: :smt005
molq te zamal4i :-$ v opitite si da ni dokajesh ne6to v koeto ne vqrvash samo se izlagash O:)
a tova 4e obijdash govori samo zle za teb.po princip horata kato ne znaqt kak da opravdaqt svoq postapka za po lesno napadat drygite.emi,6tom tva te uspokoqva-OKAY,az ne se zasqgam to4no ot teb :smt005

rusokosa
04-27-2006, 17:13
Tova,koeto si napravila naistina ne e mnogo hubavo,no mom4eto,koeto haresva6,ako izpitva nqkakvi 4uvstva kam teb nqma da obarne vnimanie,a moje i da e bilo pod vliqnie na alkohola!!!Ne se trevoji tolkova,za6toto na tozi svqt nqma bezgra6ni hora spored men!!!

Гостенка
04-27-2006, 17:48
Съжавялам за това че съм обидила някой обаче на мен доста неща ми казахте така че не се оплакайте! [-X Както и да е обаче вие пак не ме разбрахте...казвате че съм с голямо самочувствие и т.н. и само се оправдавам...за 1000 път казвам ЗНАМ ЧЕ СЪМ ВИНОВНА И НЕ ИСКАМ СЪЧУВСТВИЕ ИСКАХ ПРОСТО ДА СЕ ИЗЛЕЯ ДОШАТА НЕ ВИ КАРАМ ДА СТЕ СЪГЛАСНИ С МЕН!Всеки си има право на собствено мнение и аз го уважавам но т'фа с първите постове да почнете да ми викате курва.....съжалявам ама не сте прави!

Globul_f
04-27-2006, 19:58
Е мила не трябваше така.Повярвай това момче в момента вече знае и те мисли за боклук. Кофти е,разбирам те защото и на мен ми се е случвало подобно нещо,ама живей си живота и не му мисли много

freestyler
04-28-2006, 18:04
zemi i duxai i na "mom4eto na tvoq jivot"(xaxa,ebati glupavoto) i taka xubavi4ko go izduxai i 6e mu mine ako vuob6te e razbral

virgin mary
04-29-2006, 00:49
abe,vsi4ki ste mn mn zle!na dosta momi4eta im se e sly4valo da popadat v podobni sutyacii,makar 4e ne si go priznavat!Samo hora,koito sa go prejiveli mogat da te razberat!Ima edna vuzrast ,v koito momi4etata podtiknati ot 4uvstva i ot neznanie kak da postupqt s obekta na tqhnoto jelanie imat nqkoi ne tolkova koordinirani deistviq!I na men mi se e sly4valo,znam zvy4i yjasno,trydno e da se vuzprieme,no ne budete tolkova tqsnoskroeni!Ne sme suvur6enni,vseki gre6i i ima pravo na vtori 6ans stiga da ne e recidiv razbira se!Iskam nqkoi deistvitelno da mi dade opredelenie na termina kurva-za men tova e jena,koeto pravi sex bili to oralen ili ne za pari bez da i haresva bez da go iska!Ima nqkoi momi4eta,koito sa prosto s po izqvena sexualnost,v koeto nqma ni6to lo6o i tova opredeleno ne te pravi kurva!Po nikakuv na4in ne gi promenq kato li4nosti!Sexa e ne6to tolkova li4no,no toi nqma ni6to ob6to s otno6eniqtata ti s dr hora!6te ti dam edin suvet,vsu6tost pove4ko(ot li4en opit) ne kazvai na nikogo dori i na nai-dobrata ti pr,koqto yj nqma da kaje na nikoi,otri4ai do posledno,no luji ymelo prosto kazva6 ne6to ot roda abe vie ludi li ste bez da se opravdava6 i da dava6 obqsneniq!Nikoi nqma pravo da te sudi,tvoe e pravo si e da go zapazi6 v taina!Ne si kurva povqrvai mi,dostatu4ni sa ti sobstvenite ti terzaniq,za da sly6a6 i 4yjdi obvineniq!da znae6,4e tezi ne6ta se zabravqt,no vsi4ko zavisi ot teb,vupreki 4e az go prevuzmognah(godina i polovina po-kusno)malko se raztroih ot obvinenieta na vsi4ki kum teb i si pripomnih nqkoi ne6ta!Spokoino vsi4ko 6te bude nared,no tova e ne6to koeto horata trudno razbirat za tova nai-dobre go zapazi za sebe si!

.......
04-29-2006, 02:01
emi zema i az da kaja ne6to ... zna4i tfa 4e edin pat si sgre6ila i si duhala na "nepodhodq6tiq 4ovek" ne zna4i 4e si kurva ... no ako po4ne da se povtarq ... povqrvai mi skoro 6te lapa6 na seki sre6nat... po-dobre sq gledai da zabravi6 tova .... ako moje da se sdobri6 s mom4eto i na drugiq kupon bez tolkova alkohol :wink:

street_art
04-29-2006, 08:09
ae kak stava tva da si namerila "mom4eto na moq jivot" i da se zabie6 s negov fr 4e daje i da my dyxa6 na fr my [-X nqkak si tva govori izklu4itelno mn za tebe.kato si si namerila "mom4eto na moq jivot" misli6 samo za nego,dori ne obru6ta6 vnimanie na dr mom4eta.a ti puk daje dyxa6 i to na negov fr!!!! =; ae molq ti se.i btw na kolko si be moito momi4e?

04-29-2006, 08:57
Еми на 15 съм ...но не виждам к'фо значение има..няма значение възраста защото грешката сие грешка независимо на колко си..

street_art
04-29-2006, 09:04
ae macka!az puk ne moga da razbera kak taka si namerila"muja na jivota mi" i dyxa6 na negov fr #-o po princip kato kaje6 4e si namerila muja na jivota si zna4i 4e si vlubena.a kato si vlubena si misli6 samo za vaprosnoto mom4e i ne poglejda6 drygi :x (tva mai go kazax ve4e)nqkak si az tva ne moa da go razbera

Leper_Mesiah
04-29-2006, 14:11
Ако Той наистина е момчето на живота ти да не си духала другиму! Егати, някои хора трябва да се научат на значението на думи като ЛЮБОВ. Просто е грозно да си говориш така!

sladichko_f_15_
04-29-2006, 14:18
Оставете момичето на мира!Какво е това тя е тука не за да и се карате,а просто е искала да сподели не ви е искала мнението далия имате за курва или не!Егати злобарите сте!и айде стига сте разправяли че алкохола не е оправдание!Я ми кажете ако се напиете като кирки ше мислите ли кво правеите а??На човек да му писне от тъпанари братче...!!! :evil: :evil: :evil: миличка спокойно!След време ще забравиш всичко няма да се притесняваш!Вдигни главата високо и гледай напред! :P

i'm so excited!
04-29-2006, 14:28
като толкоз не може да се контролира като пийне, ето едно гениално решение - НЯМА ДА ПИЕ. не е много далечко от акъла, а?

sladichko_f_15_
04-29-2006, 14:51
Оставете момичето на мира!Какво е това тя е тука не за да и се карате,а просто е искала да сподели не ви е искала мнението далия имате за курва или не!Егати злобарите сте!и айде стига сте разправяли че алкохола не е оправдание!Я ми кажете ако се напиете като кирки ше мислите ли кво правеите а??На човек да му писне от тъпанари братче...!!! :evil: :evil: :evil: миличка спокойно!След време ще забравиш всичко няма да се притесняваш!Вдигни главата високо и гледай напред! :P

това, че и ти нямаш повече от 16 не значи, че не мога да се контролирам след малко пиене...

камо ли да духам без да искам... :lol:

Е да обаче нито аз нито тя не сме ти!Ти си се контролирай ако искаш и след 100литра водка!Това че е пила тя си го знае и сие виновна!Тя си призна,че е згрешила!Какво продължавате да говорите глупости!??Направо ме дразните вече!

street_art
04-29-2006, 14:58
napravo ti drazni6 sladichko_f_15_!otkrila bila mom4eto na jivota si i v su6toto vreme dyxa na negov priqtel!ako 6te i da e drysala tva ne q opravdava!nie sme bili zlobari.tq ako pravi taka na vseki kypon "kato piine MALKO"dali nqma skoro da stane nqkoq k***a .ti si misli 4e si si otkrila mom4eto na jivota ti dokato dyxa6 na poredniq no ne i na toq na koito trqbva =; ok.nie sme zle ama ne sme nie koito dyxame na vseki "kato piinem malko" [-X

sladichko_f_15_
04-29-2006, 15:02
napravo ti drazni6!otkrila bila mom4eto na jivota si i v su6toto vreme dyxa na negov priqtel!ako 6te i da e drysala tva ne q opravdava!nie sme bili zlobari.tq ako pravi taka na vseki kypon "kato piine MALKO"dali nqma skoro da stane nqkoq k***a .ti si misli 4e si si otkrila mom4eto na jivota ti dokato dyxa6 na poredniq no ne i na toq na koito trqbva =;

Не можеш да говориш за бъдещето!От къде знаешче ще се повтори тази случка а?Не можеш да си сигурна нали?+ това тя може и да стане курва,но в момента не е нали?Ако искаш да знаеш може пък да е взела екстази тогава пак ли ше ми кажеш че нищо не я оправдава а?Представи си,че някой и е дал нещо без да разбере!Щото доколкото забелязах в постовете си тя пише"Незнам как се стигна до там"...размишлявай малко над това...! :!:

street_art
04-29-2006, 15:09
napravo ti drazni6!otkrila bila mom4eto na jivota si i v su6toto vreme dyxa na negov priqtel!ako 6te i da e drysala tva ne q opravdava!nie sme bili zlobari.tq ako pravi taka na vseki kypon "kato piine MALKO"dali nqma skoro da stane nqkoq k***a .ti si misli 4e si si otkrila mom4eto na jivota ti dokato dyxa6 na poredniq no ne i na toq na koito trqbva =;

Не можеш да говориш за бъдещето!От къде знаешче ще се повтори тази случка а?Не можеш да си сигурна нали?+ това тя може и да стане курва,но в момента не е нали?Ако искаш да знаеш може пък да е взела екстази тогава пак ли ше ми кажеш че нищо не я оправдава а?Представи си,че някой и е дал нещо без да разбере!Щото доколкото забелязах в постовете си тя пише"Незнам как се стигна до там"...размишлявай малко над това...! :!: "размишлявай малко над това...! " ne sum az 4oveka koito da razmi6lqva vurxy postupkite i.to taka kakto ti q opravdava6 vseki zanapred moje da se izvini za nqkoq izvur6ena glypost-nqkoi mi e slojil ne6to v 4a6ata ala bala.a ti otkade puk si tolkova sigyrna 4e nqkoi i e slojil ne6to v 4a6ata?da ne si bila tam.a kolkoto do tova dali e kyrva-ami v momenta vse o6te ne e (4ove6ko e da se sgre6i vednuj-xorata sa go kazali)no ako se povtori,potreti.....vij togava ve4e kvoto i da mi kaje6 za men 6e si e kyrva puk tq da povtarq nalqvo nadqsno 'mom4eto na jivota mi" [-X az v momenta ne tvurdq 4e tq e kyrva a prosto se opitvam da predotvratq ne6to takova,za6toto i ti su6to kato men ne moje6 da govori6 za bude6teto."vremeto 6te pokaje" :lol:

sladichko_f_15_
04-29-2006, 15:12
Аз също не одобрявам кой знае колко постъпката обаче се опитвам да помогна на момичето!Да и олекне малко се пак тя е искала да сподели с някой,който да и влезе в положението!Знам,че всеки има право на мнение и също така има право да го изразява обаче все пак се замислете,че на нея не и е много приятно така да говорите за нея!Тя е споделила с надеждата да и се помогне не да я опреквате,защото тя си призна,че е виновна нали?Тогава какво искате от нея?? ](*,)

street_art
04-29-2006, 15:17
ami nie postvame tyka s nadejdata 4e nqma da vidim pove4e podoben post ot neq :D nadqvam se da e razbrala postupkata si i da ne se povtarq.a puk ti trqbva da stane6 advokatka :smt016

street_art
04-29-2006, 15:26
напротив..
ако започнае да слуша, че това е нормално и виждаш ли нищо лошо не е било станало ще и направим мечешка услуга...

тя трябва да се обиди и да си даде сметка колко е кофти това и просто да не го повтори... човек се учи от грешките си, болезнените...

но когато разни други започнат да я успокояват и и казват, че няма нищо лошо в това къде ще му излезе края???[/quote] =D> :smt023 napulno suglasna sum

^sladyranka`
04-29-2006, 16:36
postapila si ujasno!
ne e trqbvalo
i vsa6nost za kvo go napravi.... nedei da sajalqva6 taka....
vsi4ko 6te otmine

CHELUVCHICA
04-29-2006, 17:14
абе моме до някъде съм съгласна с exploitedteen ма само да някаде!Знам че съжаляваш- секи на твоето мяста бе съжалявал!Ся в момента няя те изкретикувам заради глупавата постъпка а за тва че приемаш думите на exploitedteen мн емоционално щото се пак той е малко по-голям и се пак е момче представи си че той размишлява като там твоя пич!Наистина това че те критикува е полезно за да се замислиш кво ще прайш по-нататъка в животеца-дали искаш да продължиш с тоя имидж ,който бовно,но славно ще се гради след всеки купон или да си света вода ненапита ти избираш!

MqY_MqY_f
04-29-2006, 17:15
А аз смятам че темата се изчерпа и е време за катинарче...

YO
05-01-2006, 23:40
kurvi4ka si qsna si ni :) vinovna si i tova e kak moje da xaresvash edin da lapash na drug :) xax asiktir ei

Heart_Break_Kid
05-02-2006, 10:13
Наистина много кофти се е получило... :smt011 Да беше лапала поне на момчето,което казваш,че е момчето на живота ти! Пожелавам ти да не правиш повече такива грешки :|

YO
05-02-2006, 12:02
:evil: :evil: :evil: ei sladichko_f_15_ tova za extazyto ot koi film si go gledala q kaji 4e ni e interesno ti gledash da pomognesh ama pomogni na sebe si purvo :) tq si e vinovna i nishto ne moje da q upravdai ne moje da e bil mom4eto na jivota i a da duxa na drug e sega tova mom4e na jivota :) i shte ostane edna neusashtestvena me4ta ne si izigra dobre kartite i taka stava :) napravo kurvenska rabota

Danielle
05-02-2006, 12:14

да си мислила...
вярно си е... :roll:

SpermoDaritel
05-03-2006, 05:08
kurva

osemenitelia
05-03-2006, 05:13
k***a
а представи си след година две.....

SpermoDaritel
05-03-2006, 05:41
точно така!!! абсолютно... :lol:

сигурно ме познаваш...
яко чикии, яко ме биеха, а с момиче не съм говорил... :smt010

hi4 ne mi se pravi na oreginalen :smt019

pods1znatelno sam si dava6 smetka, 4e si bl1snat ot jivota nali? na 22 a se d1rji kato nqkoi moi sau4enik na 12 e tova e sme6noto ako go proumqva6 vaob6te ](*,)
kato imash sauchenici na 12 qsno che si nekfa drisla nz kade si trugnala da oprekvash horata ...
choveka e absolutno praf !!!