View Full Version : SEX s po-bivsh priqtel
BeZ^BikiNi
04-25-2006, 21:12
Amm imam mn moje bi tup vapros,no samata az nz kakvo da pravq i zatova pitam vas!Iskam da spq s po-bivshiq si priqtel s koito hodih 3 meseca i ne mu pusnah togava,zashtoto 1 che bqh devstvena i 2 toi iskashe samo tova ot men!No vupreki tova az strashno mnogo si go haresvam ,makar da znam che e pulen nepukist i super mnogo mi se iska da spq s nego dori i togava iskah,a v sushtoto vreme ne iskam zashtoto toi pak shte e shtastliv i shte si kaje "i vse pak doide pri men"-tochno zatova nz kakvo da pravq,a naposledak pochti vseki put kato izlezna po centura go vijdam...
Jessika_MG
04-25-2006, 21:16
Ti go iska6, toi te iska ... :wink: nali samo 6te spite kyv e problema ?
shadowflare
04-25-2006, 21:18
ами ако си нямаш приятел кои те спира :-k
i'm so excited!
04-25-2006, 21:20
какво всъщност искаш от нас да ти кажем ?
дали да спиш с него ли ? :roll:
midnight...
04-25-2006, 21:21
вдигни малко летвата, не си струва заради едното чукане :roll:
WILD__BOY
04-25-2006, 21:25
хахаах !!!! Глей са - въпроса е тъп та дрънка. Нема кво да питаш - няма аз да го чукам тоя. Ти си решаваш.Ако имаш няякъв реален проблем тогава питай. В случая въпроса е строго индивидуален и само ти можеш да си го решиш.
miloto_girl_4e
04-25-2006, 21:30
боже.. при вас всичко опира до секса,бе :roll:
за какво ти е да спиш с него, за да се влюбиш отново и да страдаш ли? :?
айдееее няма нужда :!: :!:
BeZ^BikiNi
04-25-2006, 21:33
Aha mersi za mneniqta-az sama se opitvam da se vuzspra!znam che shte mi stane oshte po gadno pri polojenie che toi sq si ima i pr ama i kato mi se iska i mi e i trudno!mersi vse pak :-k
gangbang
04-25-2006, 21:39
Aha mersi za mneniqta-az sama se opitvam da se vuzspra!znam che shte mi stane oshte po gadno pri polojenie che toi sq si ima i pr ama i kato mi se iska i mi e i trudno!mersi vse pak :-k
Просто действай. Едно чукане за удоволствие с приятел, не е нищо нередно или особено проблематично. Щом толкова го искаш, ако и той е навит... действайте :wink:
BeZ^BikiNi
04-25-2006, 21:44
Ami ne go znam navit li e-nie ne sme si govorili ot septemvri mesec!ama predi samo tva iskashe ot men ! i samo zaradi tova hodeshe s men i kato vidq che nqma mu mine nomera i aideee!Ama az narochno ne mu pusnah shtot nz kak da si go poiska!
gangbang
04-25-2006, 21:49
Ami ne go znam navit li e-nie ne sme si govorili ot septemvri mesec!ama predi samo tva iskashe ot men ! i samo zaradi tova hodeshe s men i kato vidq che nqma mu mine nomera i aideee!Ama az narochno ne mu pusnah shtot nz kak da si go poiska!
А сега? Научил ли се е да си иска, или ти ще го улесняваш? :wink: Шегувам се.
Просто ако те кефи го направи, стига след това да не съжаляваш, че си го сторила повече, от колкото да съжалиш, че не си. Ако разбираш кво имам предвид.
BeZ^BikiNi
04-25-2006, 21:53
Razbiram mnogo dobre kakvo iskash da mi kajesh , akolkoto do maitapa me izkefi =D> \:D/ :P
ами ако си нямаш приятел кои те спира :-k
К'во пречи и ако си има приятел ;)
Забравих да се логна... Този пост по горе е мой ;)
Просто действай. Едно чукане за удоволствие с приятел, не е нищо нередно или особено проблематично. Щом толкова го искаш, ако и той е навит... действайте :wink:
[-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
moito mnenie e 4e e tapo da spish s nqkoi koito iska samo sex az za sega pone ne bih go napravila.... pak i 6tom togava ne si mu pusnala za6to sega iskash da go napravish zaslujil li go e po nqkakav na4in-edva li a we de da znam pomisli si :roll:
favor_91
04-25-2006, 22:16
zareji go...6tom e za ednoto 4ukane ne si struva !
TeroglisT4o
04-25-2006, 23:24
moito mnenie e 4e e tapo da spish s nqkoi koito iska samo sex az za sega pone ne bih go napravila.... pak i 6tom togava ne si mu pusnala za6to sega iskash da go napravish zaslujil li go e po nqkakav na4in-edva li a we de da znam pomisli si :roll: awe 6to se izliza 4e tva 4ukaneto samo na nas ni e qko i vinagi e ne6to kato aidi ot men da mine 4e to na vas vi e 100000 p1ti po qko ot kolkoto na nas i tfa e nau4no dokazano mnoo e t1po tfa det go praite ](*,) :evil: :smt013
moito mnenie e 4e e tapo da spish s nqkoi koito iska samo sex az za sega pone ne bih go napravila.... pak i 6tom togava ne si mu pusnala za6to sega iskash da go napravish zaslujil li go e po nqkakav na4in-edva li a we de da znam pomisli si :roll: awe 6to se izliza 4e tva 4ukaneto samo na nas ni e qko i vinagi e ne6to kato aidi ot men da mine 4e to na vas vi e 100000 p1ti po qko ot kolkoto na nas i tfa e nau4no dokazano mnoo e t1po tfa det go praite ](*,) :evil: :smt013
4ove4e ne ne e taka ne sam saglasna no v to4no tozi slu4ai pomisli malko i 6te vidish ... ina4e mnogo qsno 4e sex-a dostavq udovolstvie i na dvamata to ako ne be6e taka koi 6te6e da pravi sex !? :wink:
Night_Knight
04-26-2006, 07:10
Тц, ще правят секс. :-D :-D :-D
Не, е*авам се. Помисли си пак - след като всеки ден се виждате по центъра, кое ще предпочетеш: да виждаш човек, с когото си правила секс, или човек с когото не си правила ;)
А ако си имаш и настоящ приятел - трябва да го вземеш в предвид.
zaslujil li go e po nqkakav na4in-edva li a we de da znam pomisli si :roll:
Хаха, ей, аз ако трябва да "заслужавам" секса, смЕтай, че още щях да съм девствен. Поне в София не се налага да "заслужаваш" секс - понякога двама души просто се харесват :lol:
Тц, ще правят секс. :-D :-D :-D
Не, е*авам се. Помисли си пак - след като всеки ден се виждате по центъра, кое ще предпочетеш: да виждаш човек, с когото си правила секс, или човек с когото не си правила ;)
А ако си имаш и настоящ приятел - трябва да го вземеш в предвид.
zaslujil li go e po nqkakav na4in-edva li a we de da znam pomisli si :roll:
Хаха, ей, аз ако трябва да "заслужавам" секса, смЕтай, че още щях да съм девствен. Поне в София не се налага да "заслужаваш" секс - понякога двама души просто се харесват :lol:
heheh e da v sofia e taka :smt005
teenkopele
04-26-2006, 12:06
боже.. при вас всичко опира до секса,бе :roll:
за какво ти е да спиш с него, за да се влюбиш отново и да страдаш ли? :?
айдееее няма нужда :!: :!:
Аз съм на същото мнение. :wink:
skupa da ti kaja ti si precenqvash no smqtam 4e vie momi4etata imate dosta golqm potencial da nakarate edno mom4e ili muj da hlutne po vas!!! taka 4e vklu4i si taq vuzmojnost i deistfai razkarai priqtelkata mu i mu se pusni posle shte e tfoi!!!! a ako ne iskash da izburzvash prosty razkarai priqtelkata mu i se opitai da se spriqtelish s nego toi kato e sam shte trugne kum teb siguren sum haha:P jelaq ti uspeh a ako e ubaf zashto da ne mu pusnesh ? ot kakfo te e strah?
Night_Knight e praf za zaslujavaneto na sexa shte ti kaja 4e po4ti nikoe mom4e ne zaslujava... nie sme jivotni haha:P mne vinagi de.. no pove4eto slu4ai:D :-D kogato dvama dushi se haresfat muj i jena ili jena i jena:) ne priemam tretiq variant s pedali shoty se gnusq!!!! kogato se haresfat dvama dushiii moje da go napravqt dori bez 4ustfa samo zaradi sexa kakfo loshu ima nali i na dvamata she im e kef???razbira se sled tova moje ediniq da strada kakto se slu4i s men no nishto riskuvai!!!!!!!!!!!!!!11111
sometimes_
04-26-2006, 14:12
И ако спиш с него какво??? Ще се почувстваш ли по-добре? Ще ти стане ли по-хубаво, или ще се почувстваш обичана ? [-X След това ще съжаляваш, бъди сигурна в това. След като знаеш, че е бил с теб само за секса, мислиш ли, че сега ще иска да има нещо повече с теб? Единствното, което ще почувстваш след това е, че си била използвана и то по твоя вина... Не си заслужава заради единия секс.
Пък и мисля, че си прекалено самоуверена. От къде си толкова сигурна, че той го иска? :-k
Да бе верно едно чукане кво му плащаш ... абе вие сте много зле ... секса не е спорт ... и не е като да си кажеш "Здрасти!" с някой ... ама тва е за вас на по 13 -14 тва е не знаете какво е да правиш любав а само знаете да си дигате краката ... мислите че сте много напред щото правите секс ... е нищо не сте открили от живота и не сте наясно какво е да водиш пълноценен сексуален живот. Който при жените повтарям при жените, не при курвите, задължително е свързан с емоционалната обвързаност или така наречената любов. Това дето се изпитва на 15 не може да се нарече влюбване ... чак когато сърцето и акъла ти са достатъчно зрели да изпитват чисти, истински и безкористни чувства чак тогава можеш да се насладиш истински и от все сърце и тяло на секса ... няма да ме разберете вие ама аз да си кажа =; #-o
gangbang
04-26-2006, 14:23
... абе вие сте много зле ... секса не е спорт ...
аааа не съм съгласен :mrgreen: :lol:
Като пораснеш малко (не е малко де) и на разум не на години тогава ще си говориме. Секса е сливане на две тела И ДУШИ а такива пубертети като тебе дето само се чудят къде да си топнат чушлето щото хормона ги е треснал и е почнал да им мотира гласа, не откриват истинското удоволствие ...
gangbang
04-26-2006, 14:33
Като пораснеш малко (не е малко де) и на разум не на години тогава ще си говориме. Секса е сливане на две тела И ДУШИ а такива пубертети като тебе дето само се чудят къде да си топнат чушлето щото хормона ги е треснал и е почнал да им мотира гласа, не откриват истинското удоволствие ...
Трогателно изказване, хареса ми :wink: И ако оставим майтапа на страна, си много права, принципно в това, което казваш по отношение на взаимоотношенията. 8)
Glezlata
04-26-2006, 15:48
Davai 6tom te kefi mnogo qsnu i az bqh v podobna situaciq predi dosta vreme.No toi ne hode6e s men zaradi sexa i vupreki tova ne mu pusnah.I sled tova super mnogo mi se iska6e da spq s nego,ei taka samo za vednuj.Taka,4e ako ti stiska go napravi! :smt016
PLAMENKO
04-26-2006, 16:06
абе я изцепи бе ... :evil:
g1rlka kakfo da ti kaja principno si mn prava nikoi ne moje da ti otre4e... no otkade si sigurna 4e edin 4ovek na 15 godini ne se e vlubval nikoga i nikoga ne e izpitfal istinska lubof molq ti se da ne zagrubqvame s tfa me obijdash iskam da ti kaja 4e to4no tri puti sum se vlubval a tretiq oshte te4e...:( purviq beshe spodelen... vtoriq samo do nqkude a tretiq izobshto kum proval li vurvq tfa si znam samo az... nzz no shte ti kaja 4e ne samo porasnaliq fizi4eski 4ovek moje da izpitfa istinska lubof kakto ti kazvash razbira se za da kazvash takiva mudri slova zna4i si vlubena i lubofta te kara da gi izre4esh... no skupa mn te molq ne kazvai 4e edin "maluk" na 14-15 godini ne moje da e vluben i 4e tova e bilo samo uvle4enie.... az sushto sum na 15 i kakfo do sega sum se vlubval tri puti i i trite puti beshe istinski i vseki den se seshtam i za trite momi4eta i posle mi kaji 4e samo ti si sposobna na Lubof!!! ako pone malko vqrvashe v LUBOFTA- bezrezervnata lubof - togava nqmashe da smqtash 4e samo tezi koito sa vuzrastni fizi4eski sa q poznali!!!! zamisli se malko mn te molq i posle mi otgovori tuka!!!!plsss shoty malko me zasegna!!!
Kulio Gangstera интереса ми към чувствата, който се пораждат в теб, от моя пост, е нулев. Разбрала съм, че не мога да променя света... :|
BeLPhI начина, по който говориш и сам си противоречиш ме убеждава ощи 2 пъти в тезата ми ;-) не можеш всяко влечение да наричаш "lubof" . Ще пораснеш и ти и ще разбереш какво говоря. Не се изживявам като Светата Майка дето знае всичко, просто с възрастта и съзряването мирогледа се променя. Случват се неща, които те учат кое да цениш и кое не. Започваш постепенно да можеш да разграничаваш истинското от фалша ;-)
Kostadin4o
04-26-2006, 16:56
samo sex shta oprai tebe momi4e ;)
BeZ^BikiNi
04-27-2006, 21:37
Mersi na vsichki za mneniqta ama mai shte si pasiram shtot posle naistina shte sujalqvam mai! Taka ili inache sled tolkova luji nqma smisul pak da mu pravq i nanego gustoto :cry: Shte go preodoleq... vse pak i az si imam dostoinstvo! Mersi oshte vednaj i ne se karaite za gluposti [-X :D