Влез

View Full Version : Със или без сутиен?

Bor4e Kamenoski
04-27-2006, 19:10
Момичета, как ви харесва повече: със или без сутиен? Според вас секси ли е да излезете навън без сутиен или по скоро е проява на лош вкус?
момчета, а на вас как ви харесва повече? Какво бихте си помислили за момиче, на което й прозират зърната под блузката?
Чакам коментарите ви...

04-27-2006, 19:12
Бих предпочел да е със сутиен. Прави ги по стегнати и по красиви :)

MidnightScream
04-27-2006, 19:17
miiiiiiiiiii shto pishe "momicheta kak vi haresva li kfo..." ne trqq li momchetata da pitash ae se edno ! az bez sutien ae nz nekfo nekomfortno mi e takoa ne che me e sram ma s belio e po sexy :D

MaRiYa_86
04-27-2006, 19:18
Много зависи от гърдите това дали е хубаво да бъдат показвани...Моите гърди са си много добре,но при всички положения не ходя без сутиен.Изглежда ми гадно,само вкъщи си ходя така...Ама всяка си преценява за себе си...

LyLa
04-27-2006, 19:18
хаха лично аз не мисля че е хубаво да излизаш без сутиен
имам няколко съученички които така правят,но е доста смешно можеби си мислят че е много секси..но имат отвратителни гърди
техен проблем
курвенска работа ще кажа

TSecret
04-27-2006, 19:26
ami az ne moga bez sutien-prosto sam si sviknala i mi e nehkfo kofti-samo za u nas staa.... ina4e poznavam momi4eta koito imat super gyrdi v smisal formata i bez sutien im sedi po-dobre.. no vsi4ko zavisi ako sa krasivi i ti e kef da gi razkarva6 bez sutien stava!

pitbullbg
04-27-2006, 19:33
mi... i v dvata slu4aq me kefi stiga da izglejda dobre... toi dqdo pop ne e mandjiq... :lol:

martin_91_
04-27-2006, 20:06
ami az ne moga bez sutien-prosto sam si sviknala i mi e nehkfo kofti-samo za u nas staa.... ina4e poznavam momi4eta koito imat super gyrdi v smisal formata i bez sutien im sedi po-dobre.. no vsi4ko zavisi ako sa krasivi i ti e kef da gi razkarva6 bez sutien stava!

Naistina nqkoi put e po dobre bez sutien.

`Death`Whore`
04-27-2006, 20:18
Алооо! Курвите, как не ви е срам да ходите без сутиен? Повръща ми се от курвички, които лятото ходят без сутиен - не осъзнават ли, че е почти същото, като че ли да тръгнат голи?

viki91
04-27-2006, 20:26
Aз лично без сутиен не мога да изляза никъде....аз и в къщи съм си със сутиен....просто не мога а и ми е некомфортно БЕЗ!Това е все едно да нр си обуеш прашки,или боксерки или там кой каквото носи....

sometimes_
04-27-2006, 20:29
Със !

`Death`Whore`
04-27-2006, 20:29
Душичке, да си слагаш подплънки не е курвенско, а глупаво и комплексарско. И, извинявай, но момиче с тънък потник и без сутиен за мен е курвенско изглеждащо момиче.

х
04-27-2006, 20:33
Алооо! Курвите, как не ви е срам да ходите без сутиен? Повръща ми се от курвички, които лятото ходят без сутиен - не осъзнават ли, че е почти същото, като че ли да тръгнат голи?

:smt005 :smt005 :smt005 много си забавна!

а по темата, лятото често ходя без сутиен...така или ина4е гърдите са ми много малки...а сутиени се носят за да не ти увиснат като са големи и тежки, така че... :D
ама зависи и от потника и т.н. но като цяло ми е все тая \:D/

04-27-2006, 20:38

Глупости,има даже много официални дрехи,които се носят без сутиен и по другите държави почти не се носят сутиени!

`Death`Whore`
04-27-2006, 20:41
В темата има въпрос за виждащи се зърна. Естествено, че под корсет няма да има сутиен.

Mystery
04-27-2006, 21:02
Често ходя без сутиен. Не мисля, че има нещо курвенско в това. Блузка с гол гръб и сутиен са малко несъвместими понятия според мен. Има дрехи, които се носят без сутиени. А най-ги мразя някви с подплънки и т.н. Зависи и от формата на гърдите де. Аз смятам, че изглеждам добре и без да нося сутиен.

Ivory
04-27-2006, 21:50
bez sytien. chate tyka nqkvi komentari - bilo kyrvensko hahaha bahti kompleksiranoto mislene .. stegnete se malko i se otpysnete po hora mnogo po osvobodeno i gotino e bez sutien

SuN4o_F
04-27-2006, 22:07

:smt005 :smt005 :smt005 много си забавна!

а по темата, лятото често ходя без сутиен...така или ина4е гърдите са ми много малки...а сутиени се носят за да не ти увиснат като са големи и тежки, така че... :D
ама зависи и от потника и т.н. но като цяло ми е все тая \:D/
i az pravq taka \:D/

girlka
04-27-2006, 23:02
Грозно е според мен и проява на лаш вкус. Но най-вече глупаво. Да се ходи без сутиен е вредно... дори и да са ви малки гърдите. Те нямат мускули и кожата се разпъва и разтяга...абе ужас [-(

exploitedteen кво против пуш-ъп сутиените имаш ? Май не си наясно какво точно представлява това ;-)

MTV_GIRL
04-28-2006, 19:29
awe sotiena si e sotien prez denq e hubavo da se nosi 6oto mnogo gadno mi stava kato vidq nqkoq deto sa i 6traknali zarnata kato asansiorni kop4eta :-D :smt005 :smt005 :smt005

InHell
04-28-2006, 19:44
Зависи от големината и формата на гърдите.

Glezlata
04-28-2006, 19:56
Na koito kakto mu haresva,za edni moje i da e kurvensko,za drugi da e sexy.Mene li4no me kefqt macki bez sutien,pone ne sum vijdala takiva na koito ne im e stoqlo dobre.Az li4no mi e po konfortno kato sum sus sutien,no v ku6ti vinagi sum bez. :smt016

Cherno_Kote
04-28-2006, 20:00
vsi4ko si zavisi ot momi4eo az li4no ne moga da izlqza navan bez suten moje bi ako imah po malak byust 6tqh a otnosno tezi koito hodqt bez sutieni bravo dokazano e noseneto na sutieni s baneli uvili4ava riska ot karcenim na mle4nata jleza taka 4e vsi4ko si opira do li4en izbor, forma i razmeri na gardite i nai ve4e oblekloto

BeZ^BikiNi
04-28-2006, 20:57
I zasho da e kurvensko da hodish bez sutien taak i ne razbrah? Az lichno ne hodq bez sutien ,ama sha ma izvinqvash mnogo obache ima potnici na koito prosto ne mojesh da slojish sutien! \:D/ I e mnogo po dobre bez sutien v takav sluchai otkolkoto da lepnesh nqkoi sutien i celiq da e otvanka-ei tva veche e kurvensko! :::

Ilianka_14
04-28-2006, 21:28
da i az chesto izlizam bez sutien no ne s razni poluprozrachni drehi i ne mi se vijdat zarnata prez tiah... sexi e safsem leko da se zagatvat, da se poznava kade sa zarnata bez da sturchat... inache v kushti vinagi sum bez sutien napravo imam chustvoto che mi derat i mi drazniat kojata, ta zatova bez mi e po kef, to vaobshte vkashti po leko hoda

thirteen
04-28-2006, 22:15
na men mi haresva bez sutien i mi e udobno.. a za zarnata kvo da kaja.. asansiorni kopcheta :smt005 :smt005 :smt005 tva si be6e fun .aama nqqq takoa starchene nz i na momchetata si gi kefi az lichno kato hodq bez sutien ne e za da se svalqm ami mi e udobno i mi e se taq chesno kazano :-k

theworldleader
04-28-2006, 22:23
Еми повече се кефя на момичета без..ако са им стегнати гърдите, няма нужда от сутиени.
Доста повече се възбуждам като гаджето ми е без сутиен и примерно сме на кино, в нас, в тях или в някоя градинка.. ох :Р

SuN4o_F
04-28-2006, 22:41
I zasho da e kurvensko da hodish bez sutien taak i ne razbrah? Az lichno ne hodq bez sutien ,ama sha ma izvinqvash mnogo obache ima potnici na koito prosto ne mojesh da slojish sutien! \:D/ I e mnogo po dobre bez sutien v takav sluchai otkolkoto da lepnesh nqkoi sutien i celiq da e otvanka-ei tva veche e kurvensko! :::
da napalno prava si :) saglasna sam s teb =D> spored men izob6to ne e kurvensko

`Death`Whore`
04-28-2006, 22:47
Не е по-курвенско да се вижда сутиенът. Сутиенът отдавна е станал аксесоар към дрехата, пише го в модните списания!

SuN4o_F
04-28-2006, 22:51
Не е по-курвенско да се вижда сутиенът. Сутиенът отдавна е станал аксесоар към дрехата, пише го в модните списания!
dobre... vseki si ima sobstveno mnenie vse pak :smt006

sk8girL
04-28-2006, 23:31
Със сутиен! Чувствам се по комфортно.Докато като съм БЕЗ и някво ме е срам , а и не се харесвам =) :oops:

SmiLe_BaBy{P}
04-29-2006, 07:53
Ууу те момичетата вече голи ходят по улиците, а вие на това викате курвенско. :evil: Някой хора във форума живеят още в миналия век ми се струва. :shock: Колкото до мене ... лятото на морето нищо не ми пречи да съм без сутиен ...

Carlos
04-29-2006, 08:07
abe men da si kaja me kefi kat vidq nekoq madama bez sutien,ama stiga da ne sa i nqkakvi gurdite s gadna forma ili da visqt...dori i da ne sa golemi,ako sa stegnati na men mi haresva.A i zavisi kakvo sa si oblqkli otgore...vse pak da ne e nqkoi pulover nagolo ;)
Ei primerno moqta priqtelka kato doide u doma i sme se natiskali i kato obleche nqkoq moq teniska....WOW ne i proshtavam :twisted:

04-29-2006, 08:17
Lqtoto mi e ujasno sus sutien m/u drugoto.Zaparva me v tiq jegi.A i pretendiram 4e imam dosta stegnati i hubavi gurdi.Estestveno ne nosq potni4eta pod koito da prozira si4ko mi kakto se kaza da se zagatva.I e mnogo po-sexy edni hubavi gurdi bez sutien da se pod4ertavat.Estestveno ako sa uvisnali ili v nqkva kofti forma po-dobre sus sutien.
I mi e mnogo po-brutalno da vidq nqkoq na koqto i se podavat prezramkite pod potnika otkolkoto bez sutien.I kakvo zna4i kurvensko?Moje li da ima nqkakvo uto4nenie?Predizvikatelnoto li ti e kurvensko?Edna jena zaduljitelno trqbva da provukira i da ima ne6to predizvikatelno v neq,tova ne zna4i 4e e kurva i si lqga sus seki!!
A o6te ne6to...pove4eto momi4enca slagat sutien za da im izglejdat po-golemi gurdite...taka 4e...
IZVOD:AKO IMA6 HUBAVI GURDI MOJE6 DA HODI6 BEZ SUTIEN S OPREDELEN TIP DREHI.SEXY E,STIGA TI DA SI SEXY,A NE DA SI NQKOQ UVISNALA TORBA ILI BABA CUCULANA.TIQ KOITO IMAT KVO DA KRIQT DA GO KRIQT!

Chiana
04-29-2006, 08:26
Еми, какво да ви кажа.. през 90% от времето си ходя със сутиен. Но има случаи, в които просто ми е кофти със сутиен.. Например боли ме главата (а сутиените ми са с 1 презрамка през врата) и ми тежи, и ми е кофти. Тогава си го махам и се чувствам по-добре. Но това когато съм в къщи. Абе в къщи като цяло ходя без сутиен. По-леко ми е.А понякога и навънка, но когато съм с плътна блуза, непрозираща и когато няма особена разлика дали ще съм със или без сутиен. Ама понякога ми е мн неудобно, особено ако нещо тръгна да се затичам и имам чувството, че гърдите ми ще се откъснат. :shock:

machoka
04-29-2006, 10:05
"Курвенско" ли било да се ходи без сутиен? :shock: :lol:

хЪ-хЪ... просто на някои не им отива да го правят :twisted: , иначе има такива момичета, които ще се облекат толкова секси и ще са без сутиен, че ще те подлудят като се разминеш покрай тях на улицата :D

`Death`Whore`
04-29-2006, 10:52
Aма защо решихте, че завиждам? Да не би да нямам цици или хубави зърна? Или да не съм секси?
Мачока, лесно е една жена да се "съблече" секси - къса пола, силиконови чорапи, тънка блузка, която е като че ли си без блуза...обаче не всяка жена иска да е секси за всеки мъж на улицата и да показва зърната си на всеки. Ясно е, че ти се кефиш.
Виж чалга клиповете - това секси ли е? Огромно деколте, къси панталонки до над дупето /разкрачени крака, естествено/...

`Death`Whore`
04-29-2006, 11:04
Извинете, спирам да пиша.

`Death`Whore`
04-29-2006, 11:09
1. Доста по-курвенско е да ти прозират зърната, отколкото да прозира сутиенът.
2. Аз корсет нося без сутиен, но за други дрехи, под които задължително не се носи сутиен, не се сещам.

`Death`Whore`
04-29-2006, 11:17
По принцип не съм се сблъсквала с хора, носещи официални рокли...но мнението ми е същото. Те избират такава рокля. Аз бих избрала рокля, под която мога да сложа сутиен. Роклята ми за изпращането е с тънки презрамки, може да се каже, че е вечерна, но това не ми пречи да сложа сутиен.

`Death`Whore`
04-29-2006, 11:25
Би ли ти било приятно да видиш мъж с прозрачен панталон и без бельо? Почти същото е - половите белези са изложени на показ. На доста момичета ще им харесва, както на теб ти харесва да видиш гърди и зърна на улицата.

04-29-2006, 11:30
Всеки тук пищи за лично мнение и т.н. Ами личното мнение на `Death`Whore` (което на 100% споделям)?

sex_mace
04-29-2006, 12:03
edna dama za da q haesat mom4etata trqbva da e iziskana .i estestveno 4e trqbva da nosi sotien za da izglejdata po stegnati i oformeni gardi. :wink:

^KaSiDi^
04-29-2006, 12:05
spored men zavisi ot sluchaq...t.e. kak tochno i stoi opredelenata bluzka na momicheto bez sutien ....tva e :wink:

machoka
04-29-2006, 13:29
Би ли ти било приятно да видиш мъж с прозрачен панталон и без бельо? Почти същото е - половите белези са изложени на показ. На доста момичета ще им харесва, както на теб ти харесва да видиш гърди и зърна на улицата.

Определн тип на предизвикателно показване на 'половите белези' се превръща в естетическа красота, наречи го екстравагантна мода ако щеш. Дизайнерите, които правят рокли, които нямат плат точно на гърдите и въпросната женска сладостраст се вее свободно като хайдушки манатарки, на фона на материя за стотици хиляди долари, 'сводници' ли са, а световните топ моделите носещи ги - курветини ли са?

Ами голите модели, позиращи пред много хора, за да бъдат нарисувани и претворени в изкуство на лист хартия - също ли са к*рви?

Голотата не е срамна, тя е част от нас и е красива. Срамен може да бъде единствено начина на показването и, а няма нищо по-възбуждащо от малки твърди зърна, показващи се срамежливо от полу-прозрачна модна блузка, очертаваща само контурите на женската гръд. :D

`Death`Whore`
04-29-2006, 13:45
Има разлика между изкуство и разголване по улиците.
И по твоите думи се оказва, че само защото дизайнерът е световно известен и дрехата му е носена от известна манекенка, на която е платено много, прави дрехата красива и некурвенска.

machoka
04-29-2006, 13:54
Една дреха я прави курвенска единствено хорската субективност. :idea:

За мен може да е красиво, за теб курвенско. Въпрос на лични възгледи, но не бих посмял да оспоря мнението и да им противопостоява моето на такива естети в областта си като модните дизайнери, претворявайки естетиката си в дрехи. :wink:

Твърде свободно според мен тълкуваш думата 'разголен', но то си е твое право.. :wink:

Labelle
04-29-2006, 15:37
Ако говорим за курвенско - имаше един период , в който се заглеждах във фешън тв - ми там в пролетно -летните колекции на много известни дизайнери, освен че такова животно като сутиен нямаше, даже се мяркаха тук -там модели , показващи доста плът от гърдите на жената. Какво значи това , че модата е за курви ли??? А останалите - марш в магазина за плетива "При баба".
А иначе по темата ако не съм в настроение да сложа сутиен и пистолет да ми опрат няма да го направя не защото искам да изглеждам "специално", а защото одавна съм се научила да не ме интересува какво мислят хората за мен и дрехите ми - важното е да ми е удобно.

648541
04-29-2006, 15:58
aaa bez sutien e gadnoooooo!!!!! Sus sa po stegnati po oformeni aaa po qko si e s sutien :wink:

CHELUVCHICA
04-29-2006, 16:16
Абе не знам какво сте ги задавали за пример тия офицялни рокли ама се пак има силиконови презрамки !Има сутиени ,на които им се сменя и лентата отзад и не струват милиони!Не мисля ,че е красиво без тях,но пък кво толкова !Евала им на хората ,коита ходят без сутиен защото яз примерно се срамувам!А това с показванито на зърната си е прекалено!

^sladyranka`
04-29-2006, 16:19
mi na men 6te mi e neudobno... imam hubavi gardi ... sas sutien me zaglejdat tam a be.. nemi se misli... 6te mi e nekomfortno i ne bih izleznala taka..

Ice_Queen
04-29-2006, 16:34
](*,) как без сутиен бе ?! :smt012 не не не ..и на мен ми се вижда ..някак..прекалено..тва си е чисто и просто,за да се привлича вниманието на момчетата..и после защо има теми от сорта : абе той ходи с мен само заради "балкона ми"....( леле а гледката докато някоя по-надарена тича и е без сутиен ..не не не не не моля ви не ! :smt005 )

sex`y_f
04-29-2006, 17:37
spored men e mn po-krasivo za edno momi4e da e sys sutien,za6toto taka izglejda po stegnata i e po-dobre otstrani.Bez sutien,dori gyrdite da sa stegnati i t.n. spored men e grozno ..... are 8)

MTV_GIRL
04-29-2006, 20:08
awe sotiena si e sotien prez denq e hubavo da se nosi 6oto mnogo gadno mi stava kato vidq nqkoq deto sa i 6traknali zarnata kato asansiorni kop4eta

lainagovna
04-29-2006, 20:11
Със !Без !

CRaZy_IKT
04-29-2006, 20:35
САМО ТАКА ТИ СИ МОЙ ЧОВЕК!КУРВИТЕ СА ЗЛЕ

vra4ka
04-29-2006, 21:12
На малко им седи хубаво. Ако имат много хубави гърди защо не. :-)

04-29-2006, 21:39

Откога по това се познават курвите????? :shock: По-добре с потник и без сутиен при лади хубави и стегнати гърди, отколкото с 1000 презрамки под потника. ужасссссссссс :shock:

`Death`Whore`
04-29-2006, 21:42
А защо да се виждат презрамки да е грозно? Обяснете ми.

04-29-2006, 21:42

Ти да нямаш комплекси???А тия дето по плажовете ходят по монокини да не би по-малко да се излагат на показ????На гол гръб е много грозно да си със сутиен с прозрачна лента- селянияяяяяяяяяяяяя :shock: :smt013

cvety_i_bebeto
04-29-2006, 21:46
az ne moga bez...po-hubavo mi izglejda s belio...

04-29-2006, 21:46
А защо да се виждат презрамки да е грозно? Обяснете ми.

Ми защото често гледам по улицете селянки с 1 цвят потник и друг цвят сутиен :shock: . Ако под потника ще има сутиен то трябва непременно да са му махнати презрамките- седи по-елегантно. Ма всеки явно си има виждания. Аз по-курвенско го разбирам да си със бял потник и черен суриен или със светъл потник и червен сутиен- ужасно гадна работа :smt011

DeziRe
04-29-2006, 22:26
edna dama za da q haesat mom4etata trqbva da e iziskana .i estestveno 4e trqbva da nosi sotien za da izglejdata po stegnati i oformeni gardi. :wink:
i az taka smqtam ! PO iziskano e spored men da hodish sys !
Ne e nujno da pokazvash prostotiqta si i cicite si pred edno mom4e za da te haresa,po skoro trqbva da si po zagady4na i za da vidi i otkrie tova koeto jelae da se potrudi malko.... kolkoto i staromodno da zvu4i...spored men e taka ... trqbva da ima romantika hora...obi4aite se :smt008 :smt005

`Death`Whore`
04-29-2006, 22:49
Да не говорим, че момичетата, които слагат блуза един цвят, а сутиен - друг, слагат панталон в трети цвят, чанта - в четвърти и обувки - в пети. Но това е друга тема. И, добре, да се махат презрамките евентуално. Сутиенът е сутиен.

Върти ми се една идея в ума - нещо, което съм изпитала на собствен ргъб, защото и аз съм ходила с къси поли и деколтета - девойките в този сайт се оплакват, че мъжете искат само секс от тях. Ами, аз ако съм мъж и жена дойде на среща с облекло, под което изпъкват зърна или И се виждат целите крака, това би означавало, че ми се предлага и се бих замислил дали искам да имам нещо сериозно с нея и още нещо - дали искам гаджето ми да излага на показ тялото си пред всички. И ако съм мъж, ще гледам постоянно в циците на жена, която ги е изложила на показ и почти няма да слушам какво говори. Дори бидейки жена, пак се облещвам пред вида на гърди.

favor_91
04-29-2006, 23:54
ami sus sutien e mn po qko...ne misli6 li 4e e gadno da nosi6 potnik i da ti se o4ertavat zurnata lqtoto...zamisli se :-k

FuckThatShit
04-30-2006, 01:18
mmmm spored men e po hyy bez sutien.Po she me kefi ako sreshna takova momiche(krasivo)po ylicata.

FuckThatShit
04-30-2006, 01:22
Istinskiq Priqtel ne e tozi koito ti burshe sulzite,a tozi koito ne te kara da plachesh !!!

04-30-2006, 06:05
OT PRO4ETENOTO RAZBRAH 4E POVE4ETO MOMI4ETA TUKA NOSQT SUTIEN ZA DA IM IZGLEJDAT PO-STEGNATI GURDITE.Purvo-Qvno raz4itate na sutienite da pravqt gurdite vi po-hubavi,koeto samo po sebe si vodi do 1 izvod.
Vtoro-ne e prosta6ko da hodi6 bez sutien,po-prosta6ko e da ti se pokazva otdolo.Nai-iziskanite ve4erni rokli kakto se kaza se nosqt bez sutien,tova nadali e prostotiq.
Estestveno,4e ne sqka dreha ne se nosi bez sutien,no...Ako ima6 hubavi gurdi(NE PODPRAVENI OT NEKVI SUTIENI) nqma ni6to lo6o da sloji6 bluza bez sutien otdolo,NE VOAL A BLUZA,PO-TO4NO POTNI4E.
VSI4KO PO4TI NAPISANO DO TUKA GOVORI ZA KOMPLEKSI:)
A i nz kude e kazano,4e ako hodi6 bez sutien pod nqkakva bluza,stava duma za bluza pod koqto se vijdat zurnata,moje da se zagatvat,no da se vijdat 4ak.
TEEN-4ETA NI6TO NE RAZBIRATE O6TE,SAMO TOVA 6TE VI KAJA!I E JALKO 4E NA TIQ GODINI IZBIVATE KOMPLEKSI OTNOSNO VIZIQTA SI:)

Nimfetkata
05-03-2006, 13:09
bez sutien s vpita teniska ili potni4e lqtoto e very sexy i majete me zaglejdat qko. obi4am da sa nosq taka az :P :oops:

Night_Knight
05-03-2006, 13:14
bez sutien s vpita teniska ili potni4e lqtoto e very sexy i majete me zaglejdat qko. obi4am da sa nosq taka az :P :oops:
//off - брей. днеска много интересни постове, нимф :wink:

първата ми приятелка ходеше от време на време без сутиен, но тя и без това нямаше много нужда от подобни неща. :mrgreen:

Nimfetkata
05-03-2006, 13:18
e moite sa s portokalov razmer :P

SEXtreme
05-03-2006, 13:21
Малеее....мразя момичета без сутиен - зърната им да се очертават все едно е гола. Ужастно е според мен и ОПРЕДЕЛЕНО е проява на лош вкус...или ку*варщина - ЛИЧНО МНЕНИЕ! НИКОГА не излизам без сутиен, не за да си оправям циците - те са си добре - а защото иначе е просташко.

Nimfetkata
05-03-2006, 13:33
baba ti li pi6e ot tvoq user? :-k

SEXtreme
05-03-2006, 13:35
baba ti li pi6e ot tvoq user? :-k
не

Qvkata_
05-03-2006, 14:59
Без сотиен и с танак потник
КЪРТИ МИВКИ
може да е курвенско ама темата не пита дали е курвенско а дали ми харесва!!!!!!

VORTEX
05-03-2006, 15:23
Грозно е според мен и проява на лаш вкус. Но най-вече глупаво. Да се ходи без сутиен е вредно... дори и да са ви малки гърдите. Те нямат мускули и кожата се разпъва и разтяга...абе ужас [-(

exploitedteen кво против пуш-ъп сутиените имаш ? Май не си наясно какво точно представлява това ;-)

dobre de a kakvo 6te kaje6 za tova? imam kolejki koito nqmat po4ti ni6to t.e. po4ti kato duski sa i na vuprosa mi za6to ne si slojat sutien obiknovenno mi otgovarqt ne6to ot sorta ne mi e udobno,nqma smisul,stqga me i kup drugi takiva!!!

po temata az rqdko ne nosq sutien osven kogato sum si v mu6ti 6toto teje6ta na gurdite mi me kara da se 4uvstvam nekomfortno! puk i sus sutien izglejdam po sexi!!!

05-03-2006, 15:49
emi ti kato si momi4e,6te te drazni kato vidi6 macka s hubavi gurdi,na koqto ne i se nalaga da si slaga sutien za da izglejdat po-hubavi,golemi,stegnati i ne znam si kakvi.NORMALNO!ISTINATA E,4E TOVA E ADSKI SEXY,STIGA DA NE STIGA IZVUN GRANICITE NA NORMALNOTO I DA IMA6 HUBAVI GURDI:)

`Death`Whore`
05-03-2006, 20:48
A като външните ми полови органи са хубави, да ходя ли с къса пола и без гащи?

gangbang
05-03-2006, 20:49
къса пола и без гащи?

Това е много яко. :wink:

YO
05-03-2006, 21:47
Nimfetkata epa ti si nimfoman4e qsno e 4e nqma da nosish ama nesa vsi4ki kato teb :) mi za vkushti moje da si gi maxat no men shte me e sram da xodq s takova momi4e na vunka kurvensko e prosto

`Death`Whore`
05-03-2006, 21:57
къса пола и без гащи?

Възбуждащо е, да. За в къщи - за разпалване на страстта на гаджето е перфектно, както и адски късите поли, роклички и деколтета. Но защо едно момиче да показва прелестите си на педофилите и циганите по рейсовете, например?

shadow4e
05-03-2006, 22:23
къса пола и без гащи?

Възбуждащо е, да. За в къщи - за разпалване на страстта на гаджето е перфектно, както и адски късите поли, роклички и деколтета. Но защо едно момиче да показва прелестите си на педофилите и циганите по рейсовете, например?
И аз съм на същото мнение и то вече се появиха толкова много педофили точно заради такива момиченца, които се мислят за мн готини като им се виждат почти целите гърди....
Но има нещо, което не мога да си го олясня, защо в дискотеките момичетата на по 12-13 год се събличат и танцуват само по сутиен, като точно те нямат дори никакви гърди,но те просто не се усещат колко са жалки...

Ilianka_14
05-04-2006, 00:28
ne che ne sam go pravila, ama tva veche si e kurvensko... vij bez gashti po chesto hoda, ama ne s tolkova kusa pola

SpermoDaritel
05-04-2006, 00:42
ne che ne sam go pravila, ama tva veche si e kurvensko... vij bez gashti po chesto hoda, ama ne s tolkova kusa pola
a si samo na 14 ....

Ilianka_14
05-04-2006, 00:43
a si samo na 14 ....
biah na 14... ;)

05-04-2006, 04:15
mi ako misli6 4e nqkoq mrusotiika nqma da ti vlezne tam deto ne trqbva,hodi bez ga6ti s kusa pola:) polojenieto sus sutienite drugo oba4e:)

SpermoDaritel
05-04-2006, 05:43
a si samo na 14 ....
biah na 14... ;)
epa shtom na 14 si gi praila tez ralti nachi si neko palava \:D/

FikyScHetOo
05-04-2006, 07:30
Рядко ходя без...а иначе според мен е леко курвенско да си без и да ти се вижда вВсичко. Но е въпрос на личен избор

gangbang
05-04-2006, 07:33
Аз пък карам гаджето да се облича така и да се разхождаме из центъра или в парка... след това прайм секс като подивели :)

macy_day_parade
08-22-2006, 12:46
oh t1po e!
1.ne e udobno kato si bez sutien cicite da ti se la6kat nagore i na dolu kato jeleta
2.az ne bih tr1gnala s nqkvi prozra4ni potnici(bez zna4enie dali s1m s1s sutien ili bez)

](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

macy_day_parade
08-22-2006, 12:47
Kulio Gangstera,tva ako ne e izvrateno... :shock:

sexY_mackA90
08-22-2006, 13:06
Emi zavisi ot goleminata dali sa stegnati kakfi sa zurnata...az se 4uvstfam ne komfortno no mnoy xora sa mi kazfali 4e bez sutien mi mnoy xubafo :shock: ama nqkaksi mi e gadny bez;PpP~

sexY_mackA90
08-22-2006, 13:12
OT PRO4ETENOTO RAZBRAH 4E POVE4ETO MOMI4ETA TUKA NOSQT SUTIEN ZA DA IM IZGLEJDAT PO-STEGNATI GURDITE.Purvo-Qvno raz4itate na sutienite da pravqt gurdite vi po-hubavi,koeto samo po sebe si vodi do 1 izvod.
Vtoro-ne e prosta6ko da hodi6 bez sutien,po-prosta6ko e da ti se pokazva otdolo.Nai-iziskanite ve4erni rokli kakto se kaza se nosqt bez sutien,tova nadali e prostotiq.
Estestveno,4e ne sqka dreha ne se nosi bez sutien,no...Ako ima6 hubavi gurdi(NE PODPRAVENI OT NEKVI SUTIENI) nqma ni6to lo6o da sloji6 bluza bez sutien otdolo,NE VOAL A BLUZA,PO-TO4NO POTNI4E.
VSI4KO PO4TI NAPISANO DO TUKA GOVORI ZA KOMPLEKSI:)
A i nz kude e kazano,4e ako hodi6 bez sutien pod nqkakva bluza,stava duma za bluza pod koqto se vijdat zurnata,moje da se zagatvat,no da se vijdat 4ak.
TEEN-4ETA NI6TO NE RAZBIRATE O6TE,SAMO TOVA 6TE VI KAJA!I E JALKO 4E NA TIQ GODINI IZBIVATE KOMPLEKSI OTNOSNO VIZIQTA SI:)

az puk imam vupros kum tebe...ti jena li si za da znaesh dali e komfortno ili ne sus sutien???a mai ti ne razbirash mnoy neshta i jalko 4e na teq godini nqma kfo drugo da prafish osven da pishesh gluposti i kfo kato nai-iziskfanite rokli se nosqt bez sutien???ebax ti idiota!!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

GothicGirl
08-22-2006, 13:15
понякога е секси, когато си насаме с любимият човек, но да излезнеш без сутиен навън? [-X

IdiOtKa
08-22-2006, 15:30
със мно ясно ... изглежда ми тъпо без ..но както и да е всеки с възможностите си и вкусовете ... :mrgreen:

LilAngel
08-22-2006, 19:32
az lichno ne si haresvam gurdite i ne moga da si pozvolq da trugna navun bez sutien...inache u doma si hodq bez :)

CrazyWitch
08-22-2006, 19:55

На мен пък ми харесва без сутиен, но рядко излизам така, но все пак ми харесва доста :roll:

cskamoni4ka
08-22-2006, 20:19
Зависи от облеклото.

Консултанта
08-22-2006, 20:27

И кво като тръгнат голи бе ? Ти да не си се родила с дънките,зашити за гъза,а ?

Не го слушайте момичета,ГОЛИТЕ МАЦКИ НА ВЛАСТ !

qkoto_f-che
08-22-2006, 20:28
dobre de.. az hodq BEZ sutien prez lqtoto mnogo chesto.. tova znachi li che sam kurva?! ne mislq.. prosto haresavam gurdite si i zashto trqbva da se potqt v nqkvi izkustveni gadni materii(sutieni) Te samo ste stqgat i sparvat prez lqtoto.. mislq che nqma smisal.. e, zimata veche e nalojitelno...

`Death`Whore`
08-22-2006, 20:29
Е, и аз си харесвам гърдите и дупето, но ходя ли гола?

gangbang
08-22-2006, 20:30
Летно време, както е сега, си е в реда на нещата едно момиче с хубав, добре оформен бюст да не слага сутиен и да радва окото. Това е доста естетично и няма нищо пошло.

alkobalko
08-22-2006, 20:33
Аз съм твърдо за сутиените. Разбира се, че има и дрехи, с които е немислимо да се носи сутиен. Но все пак ми се струва грозно да ходиш по улицата и зърната на гърдите ти да се виждат.

gangbang
08-22-2006, 20:36
грозно да ходиш по улицата и зърната на гърдите ти да се виждат.

грозно е само ако си Азис :-$

Ice_Queen
08-22-2006, 20:36
Аз съм твърдо за сутиените. Разбира се, че има и дрехи, с които е немислимо да се носи сутиен. Но все пак ми се струва грозно да ходиш по улицата и зърната на гърдите ти да се виждат.
Напълно съм съгласна с теб миличка! Хайде сега някой да каже че през лятото сутиените му пречат а съм го попитала -а през зимата не ти ли пречат?! [-X Мн курвенски седи..не казвам че мацките които са така са курви...ама ,като седнат момчета да си говорят на тая тема -те само цици са видели,нищо повече от това момиче- само 1 цици (ако са по-големи -увиснали и се друсат :-& :-& =; ). :-#

siXt_senSe
08-22-2006, 20:59
Естествено че СЪС.В нас обаче си е най-добре без.В тея жеги ми се спарва чак сърцето хехех :lol:

ro6li4ka
08-22-2006, 22:18
mi az sutien prez jivota si ne sam nosila nito u nas nito navyn...po logikata na pove4eto hora tuka az sam basi kurvata...a az ne sam slojila sutien za6toto smqtam 4e nqmam nujda pri polojenie 4e gyrdite mi sa malki puk sys sutiena 6te gi napravq prosto izkustveno po golemi...za sega ne sam 4ula nqkvi vyzrajeniq 4e hodq bez sutien :) puk na koito ne mu haresva da ne gleda i problema mu e re6en

expl0de
08-22-2006, 22:41
Имах една приятелка дето излизаше без сутиен и беше гот вечер по дискотеките,че няма какво да ти пречи.Това беше на морето обаче.Ако е някъде другаде и ми е приятелка по-добре да не й изкачат зърната.

gery_to
08-23-2006, 00:03
Ne razbiram koe mu e kurvenskoto da si djatkash liatoto bez sutien!!!ama koi e kazal che samo liatoto-po vsiako vreme!vseki si izbira kak da varvi!na men lichno mi haresva bez sutien i kato se zamislia otdavna ne sam izlizala bez!btw s bialo potniche e super iako! =P~ abe i za sutiena sam i protiv vse pak mnogo zavisi ot sluchaq i ot tova s kakva dreha si!vapros na vkus i razbiraniq si ostava obache tazi tema!

Консултанта
08-23-2006, 08:42
Е, и аз си харесвам гърдите и дупето, но ходя ли гола?

За съжаление НЕ ! :(

cecko_boy
08-23-2006, 11:28
Mi s sutien opredeleno e po sexy , no ina4e i bez sutien e mn qko stiga na momi4eto / jenata da sa i hubavi gurdite

ZelenaKarti4ka
08-23-2006, 12:56
Az imam gr. obikolka 95 i predizvikvam furor kato sym bez sutien a tova opredeleno qko kefi pogledite na sekvi maje tam det me zaglejdat i se kefa superski

sexy_tigar4e_MM
08-23-2006, 13:55
Момичета, как ви харесва повече: със или без сутиен? Според вас секси ли е да излезете навън без сутиен или по скоро е проява на лош вкус?
момчета, а на вас как ви харесва повече? Какво бихте си помислили за момиче, на което й прозират зърната под блузката?
Чакам коментарите ви...
mngo qsno 4e e sexy,ako ima6 kakvo da pokaje6. az v momenta sum bez i mi po-hubavo

BeBcHeTo
08-23-2006, 14:22
Az li4no ne bix izlqzla bez sutien samo u doma si hodq bez...no za vsqko momi4e si e razli4no

Grubiqnin
08-23-2006, 21:26
hubavo e da sa vijda na pokaz tova det gospod im e dal na momi4etata taka 4e kategori4no bez sutien : )

lainagovna
08-23-2006, 21:47
мразя със :? обичам без :lol:

Умнияя
08-23-2006, 22:32
Мн ясно че без сутиен?
Защо са ги измислили въобще? Жените като почнете да си ги слагате тия сутиени + подплънки къв е смисъла момчето като ви махне сутиена да види че са малки!? смисъл?

SinisterDoll
08-24-2006, 00:47
Обичам да излизам СЪС сутиен.Вкъщи мога да стоя всякак,няма просто кой да ме гледа.А навън е различно.Един път излязох без сутиен и се чувствах някак си :arrow: некомфортно :-k

PoMonokiniBezBikini
08-24-2006, 12:57
Obojavam stroitelnite rabotnici kogato me zaglejdat minavaiki pokrai tqh bez sutien:)))))))))))))))))

Lorraine
08-24-2006, 14:02
Obojavam stroitelnite rabotnici kogato me zaglejdat minavaiki pokrai tqh bez sutien:)))))))))))))))))

:smt005

по темата-със сутиен :wink:

masterjedikiller
08-24-2006, 17:41
sas

malkoto_sladur4e
08-24-2006, 17:58
Az s16to ne moga bez sutien. =; Imam samo edna bluzka koqto nosq bez,ina4e kato tr1gna s druga dreha bez sutien taka mi se drusat,4e napravo umiram ot sram! :oops: :oops: Trqbva da hodq kato kostenurka! :lol: :---) \:D/

doky
08-24-2006, 21:59

Тва,че някой момичета имат какво да покажат изобщо не е лошо според мен,а и според повечето момчета,а вие завистливите женски не се хабете да говорите празни приказки!

Obitax
08-24-2006, 22:02
sas bez gledkata vse e hubava :)

mimi_sugababe
08-24-2006, 22:07
SAS!:}}}}}}}}}}}}}}

`Death`Whore`
08-24-2006, 22:56

Тва,че някой момичета имат какво да покажат изобщо не е лошо според мен,а и според повечето момчета,а вие завистливите женски не се хабете да говорите празни приказки!
Може да имам шкембе, обаче гърди определено имам доста хубави, както и зърна. Не ме оприличавай на "завистлива женска". И аз се кефя на жени, на гърди, но ако имам приятелка, не би ми харесало всички да виждат зърната И. На теб би ли ти харесало?

08-25-2006, 10:41
Не ми е приятно да изляза без сутиен!Не че ми трябва,но просто ми е неконфортно!Аз си имам гърди даже доста...големички и никога няма да сложа подплънки,но без сутиен не мога!

08-25-2006, 11:00
Със ... :!: аз си нося със , а примерно като видя сестра ми (без) и ми става лошо.. изглежда зле... :mrgreen: това е моето мнение :-k

SANDRETO
08-25-2006, 14:40
BEZ :wink:

Sophie
08-25-2006, 14:45

Абе хора въпроса не е в завистта а в това че на някои места просто не е етично и естетично да се появиш с блузка и зърната ти да са щръкнали. Естествено въпроса е и в това дали имаш красив бюст но пак не навсякъде е подходящо да ходиш без сутиен. Освен това на момчето което се възмущаваше как можем да ходим със сутиени ще кажа: слънце след години ще ревеш на жена ти що и висат циците до стомаха и що не е носила сутиен да и поддържа гърдите и да ги пази от увисване. Аз не бих излязла без сутиен където и да е просто защото не ми е комфортно иначе у нас съм винаги без защото пък у дома не ми е комфортно СЪС.

protoss
08-25-2006, 14:49
Ходете без сутиени - по-красиво е :!:

`Death`Whore`
08-25-2006, 14:50
Ходете голи - по-красиво е. :)

gangbang
08-25-2006, 16:30
Не намирам нищо красиво в прозиращи през блузата зърна...Отвратително е...

Мъжкото око се радва от подобна гледка :wink:

`Death`Whore`
08-25-2006, 16:31
Изразът е "радвам се на". Кулио, ти да не би да се стремиш да изглеждаш по някакъв начин само за да възбуждаш жените?

gangbang
08-25-2006, 16:38
Кулио, ти да не би да се стремиш да изглеждаш по някакъв начин само за да възбуждаш жените?

Е както и да се сремя да изглеждам, не я ли докосна, нема да я възбудя със сигурност. :D

Sophie
08-25-2006, 16:39
Изразът е "радвам се на". Кулио, ти да не би да се стремиш да изглеждаш по някакъв начин само за да възбуждаш жените?
ми ако по друг начин не му връзват..

gangbang
08-25-2006, 16:42

Ти по кой начин вразваш? :)

Sophie
08-25-2006, 16:45

Аз по принцип не врАзвам а врЪзвам....другото няма значиние

gangbang
08-25-2006, 16:48

Ъ-то беше техническа грешка :)

А като връзваш, пускаш ли или още си малка? :P

Sophie
08-25-2006, 16:55

Ъ-то беше техническа грешка :)

А като връзваш, пускаш ли или още си малка? :P

ee бате разкри ме още съм на 11 ма кат се замисла то май ако взимам пример от 12-годишните какички в тоя форум дето се чукат...

връзвам и пускам когато и на който сметна за добре

gangbang
08-25-2006, 16:56
@Sophie, много се връзваш :wink:

Айде, че разводнихме темата за сутиените, а я следя с интерес :)

gal4eto
08-25-2006, 21:36
ponqkoga si pozvolqm da hodq bez sutien ,s podhodq6ta bluzka moje da izglejda mnogo sexi

CrystalEye
08-25-2006, 21:41
определено СЪС сутиен!гадно е да ги пуснеш да се размахват фриволно...пък и зърната пак могат да се вижда,ако си със сутиен само с банел....

gangbang
08-27-2006, 16:29
Щръкналите през блузката зърна, това е търсения ефект. Е както казваш с горния модел сутиени определено се достига, че чак и повдига циците, което ги прави още по-апетитна гледка. :)

PLAMENKO
08-27-2006, 17:06
ми със сутиен ама без подплънки :wink:

w1sH I cOulD
08-27-2006, 18:08
със

Jenninka
08-27-2006, 20:59
въпрос на вкус.на мен ми харесва и без и със.зависи от дрехата...:)

sweeeeeeeeeeeeeeeet
08-28-2006, 08:38
=D> super za tezi koito imat nujda ot bras,shtoto moite sa mn malki ](*,)

yomadedi
08-28-2006, 09:05
Без сутиен е супер шит...поне според мен...аз без такова нещо най-много до кварталното магазинче да отида...

krem4et0
08-28-2006, 12:27
След като се върнах от море ходя без сутиен,защото ме боли гърбът от презрамките.По принцип си нося,ама излизам ли с гаджето в повечето случаи не го правя-само отнема ценни секунди да се сваля.Но вече захладня и без сутиен само в къщи!

Krem4eto
08-28-2006, 21:30
Със !

gazarka
08-28-2006, 23:21
az imam strahotni gardi no mi e nekomfortno nqkak si!kogato znam 4 e6te ida samo do gadjeto moje no iz ulicite opredeleno ne! [-X

Paduan`
08-28-2006, 23:22
gazarka : az imam strahotni gardi
...............

e ti do gadjeto to kato hodish po pokrivite na blokovete li skachash ?! :shock:

Sutienka
08-29-2006, 07:55
BEZ~ :!:

playful_baby
08-29-2006, 08:01
awe zavisi dali prozira mnogo!az li4no edvam go traq tozi sutien za tova kogato imam vazmojnost go maham!no da izlezna s prozira6ta bluza ili potnik bez sutien [-X

Катя
08-29-2006, 11:22
Ами аз имам една две дрешки,през които зърната ми не прозират.Просто се вижда ,че гърдите ми не са увиснали,а са си стегнати и е готино.на морето ми се случваше така да се разкарвам,ама само до съседната стая(бяхме в хотел).Иначе почти винаги нося сутиен навънка и чакам с нетърпение да се прибера в нас и да го махна.Иначе знам от гаджето ми,че много повече му харесва с някоя прозираща блузка и без сутиен да тръгна,но това вече е прекалено за мен

Super`girl
08-29-2006, 13:57
az po princip ne obi4am da hodq bez sutien,za6toto se 4uvstvam nqkak ne konfortno,no nz tova e moe mnenie,no naistina si zavisi i ot drehata i ot tova kak izglejda6 bez sutien :wink: [/i]

malko mace
10-18-2006, 16:28
Az sam ZA sutiena,vapreki,che i bez e sexy...

tedinkata_
10-18-2006, 17:37
Mi az ne bix izlqzla navun bez sutien :!: xex :P

MimityYy
10-18-2006, 18:11
opredeleno sus