View Full Version : при какви обстоятелства....
венеринчо
04-29-2006, 00:12
Какъв трябва да е човека или обстоятелствата, за да се впуснете в бърза, необмислена сексуална авантюра с човек с който току що сте се запознали.....
и ще съжалявате ли на сутринта?
много сладък. дали ще съжалявам зависи от много неща.
ne bih se vpusnal nikoga!sus sigurnost shte sujelqvam posle
При никакви обстоятелства! [-X
Карлос, защо си толкова сигурен че ще съжаляваш ?
Да е много много много много ама много извънредно готин иии тва мое се случи само на некоя екскурзия или на море 8)
sometimes_
04-29-2006, 09:53
Незнам какви трябва да са обстоятелствата, за да го направя. И даже много се съмнявам, че бих се впуснала в таакава авантюра, защотото съм сигурна, че след това ще съжалявам. Ако го направя, значи да се разделя с гаджето си, а аз не го искам...
Преди си мислех, че не бих го направил, но сега не съм толкова сигурен. Всичко според 'зависи'.. но.. никога ако момичето ми е приятелка.. с непозната на купон.. независимо дали ще бъде неангажиращо или с афинитет към връзка.. защо не? ;)
Но задължитлено 'условие' е момичето да е трезво и да съзнава прекрасно какво върши.. че не малко са ми скачали на главите в пияно състояние и едвам съм ги слагал в леглото /да спят/ :!:
Не съжалявам за никоя от постъпките си.
mislq 4e ne bih go napravila,a pak ako go napravq ne mislq 4e 6te sajalqvam
thirteen
04-29-2006, 13:49
Не мисля , че бих го направила!
Obstoqtelstvata zadaljitelno da sum leko ili pove4e ot leko piqn
Dali se sajalqva v 90 procenta ot slu4aite se sajelqva taka 4e ima li smisalda se govori :D
sex_mace
04-29-2006, 14:24
Nikoga ne parvi ne obmisleni raboti .posle 6te sajelqva6 gor4ivo samo4e 6te bade kasno ](*,)
Преди си мислех, че не бих направила подобно нещо - не е красиво, момичета, които се изкушават още на първата среща се наричат с едни епитетчета .Но сега мисля , че да - ако момчето ми хареса няма да се замисля нито пък ще съжалявам. По стечения на обстоятелствата разбрах, че понякога човек има нужда от някоя дребна авантюрка за да върне одавна забравеното разтуптяване на сърцето си и приповдигнат о настроение и тръпката , която в една по дълга връзка рано или късно се притъпява..........
sladichko_f_15_
04-29-2006, 15:04
Преди си мислех, че не бих направила подобно нещо - не е красиво, момичета, които се изкушават още на първата среща се наричат с едни епитетчета .Но сега мисля , че да - ако момчето ми хареса няма да се замисля нито пък ще съжалявам. По стечения на обстоятелствата разбрах, че понякога човек има нужда от някоя дребна авантюрка за да върне одавна забравеното разтуптяване на сърцето си и приповдигнат о настроение и тръпката , която в една по дълга връзка рано или късно се притъпява..........
И аз съм на същото мнение! :P
ProstoAz
04-29-2006, 17:01
Нищо не би ме накарало, защото първо мисля преди да направя нещо. Мога ли да знам с какъв човек си имам работа?
Не ми липсва секс, така че това пък ще е последното нещо, което бих направила. [-X
MqY_MqY_f
04-29-2006, 17:06
Съгласна съм със всички момичета...
Съгласна съм със всички момичета...
edna kazva da druga ne ama ti se saglasna a :smt005 :smt005 :mrgreen:
lainagovna
04-29-2006, 19:05
алкохол
favor_91
04-30-2006, 00:21
ами ако сам пиян и навън е пълнолуние що пък не на някоя поляна :lol: :mrgreen: а на сутринта ще съжалявам разбира се ;)
Za da go napravq,mom4eto po nqkakav na4in trqbva da me zaitreguva!Da e nqkoi mnogo sladak i 4aroven,S qko izla4vane!A dali 6te syjelqvam na sutrinta zavisi ot mnogo ne6ta :lol: :-D