.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    венеринчо
    Guest

при какви обстоятелства....

Какъв трябва да е човека или обстоятелствата, за да се впуснете в бърза, необмислена сексуална авантюра с човек с който току що сте се запознали.....

и ще съжалявате ли на сутринта?

много сладък. дали ще съжалявам зависи от много неща.

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    ne bih se vpusnal nikoga!sus sigurnost shte sujelqvam posle

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    При никакви обстоятелства!
    HardC0re and BDSM forever

Карлос, защо си толкова сигурен че ще съжаляваш ?

Guest
    Да е много много много много ама много извънредно готин иии тва мое се случи само на некоя екскурзия или на море

Супер фен Аватара на sometimes_
    Незнам какви трябва да са обстоятелствата, за да го направя. И даже много се съмнявам, че бих се впуснала в таакава авантюра, защотото съм сигурна, че след това ще съжалявам. Ако го направя, значи да се разделя с гаджето си, а аз не го искам...
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на machoka
    Преди си мислех, че не бих го направил, но сега не съм толкова сигурен. Всичко според 'зависи'.. но.. никога ако момичето ми е приятелка.. с непозната на купон.. независимо дали ще бъде неангажиращо или с афинитет към връзка.. защо не?

Но задължитлено 'условие' е момичето да е трезво и да съзнава прекрасно какво върши.. че не малко са ми скачали на главите в пияно състояние и едвам съм ги слагал в леглото /да спят/

Не съжалявам за никоя от постъпките си.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    mislq 4e ne bih go napravila,a pak ako go napravq ne mislq 4e 6te sajalqvam
    Love you Kris !!!

Голям фен Аватара на thirteen
    Не мисля , че бих го направила!

Guest
    Obstoqtelstvata zadaljitelno da sum leko ili pove4e ot leko piqn
    Dali se sajalqva v 90 procenta ot slu4aite se sajelqva taka 4e ima li smisalda se govori

Nikoga ne parvi ne obmisleni raboti .posle 6te sajelqva6 gor4ivo samo4e 6te bade kasno

Голям фен
    Преди си мислех, че не бих направила подобно нещо - не е красиво, момичета, които се изкушават още на първата среща се наричат с едни епитетчета .Но сега мисля , че да - ако момчето ми хареса няма да се замисля нито пък ще съжалявам. По стечения на обстоятелствата разбрах, че понякога човек има нужда от някоя дребна авантюрка за да върне одавна забравеното разтуптяване на сърцето си и приповдигнат о настроение и тръпката , която в една по дълга връзка рано или късно се притъпява..........

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Labelle
    Преди си мислех, че не бих направила подобно нещо - не е красиво, момичета, които се изкушават още на първата среща се наричат с едни епитетчета .Но сега мисля , че да - ако момчето ми хареса няма да се замисля нито пък ще съжалявам. По стечения на обстоятелствата разбрах, че понякога човек има нужда от някоя дребна авантюрка за да върне одавна забравеното разтуптяване на сърцето си и приповдигнат о настроение и тръпката , която в една по дълга връзка рано или късно се притъпява..........
    И аз съм на същото мнение! :P

Нищо не би ме накарало, защото първо мисля преди да направя нещо. Мога ли да знам с какъв човек си имам работа?
    Не ми липсва секс, така че това пък ще е последното нещо, което бих направила.

Съгласна съм със всички момичета...
    Библията ви учи да обичате ближния си, а Кама Сутра ви учи да ближете обичния си!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MqY_MqY_f
    Съгласна съм със всички момичета...
    edna kazva da druga ne ama ti se saglasna a

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    алкохол

Супер фен
    ами ако сам пиян и навън е пълнолуние що пък не на някоя поляна а на сутринта ще съжалявам разбира се

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    Za da go napravq,mom4eto po nqkakav na4in trqbva da me zaitreguva!Da e nqkoi mnogo sladak i 4aroven,S qko izla4vane!A dali 6te syjelqvam na sutrinta zavisi ot mnogo ne6ta

MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си