View Full Version : Moderated: Момчета, как ще реагирате, ако разберете, че...
taka na 17 god sum dr mesec stavam na 18 i o6te ne sum pravila sex.pitaneto mi e kum mom4etata kakva 6te vi e reakciqta ako razberete 4e momi4eto koeto haresvate e devstvenai kak 6te postupite. 6te iz4akate li momenta v koito tq 6te e gotova ili 6te q zarejete?????
HELP PLSSSS
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
И аз бях девствена допреди година (когато бях на 17), но приятелят ми изобщо не реагира зле :wink: А ако заради това някой те зареже мога да ти кажа, че си се отървала леко от такъв боклук. Успех и не се тормози за глупости :mrgreen:
MqY_MqY_f
04-29-2006, 16:14
Не се тревожи миличка! Даже мисля че това ще им харесва :)
^sladyranka`
04-29-2006, 16:16
saglasna sam :)
Nofacenoname
04-29-2006, 16:34
Дам ако найстина е точни човек!Ще се гордее,че си избрала точно него и че найстина има нещо в него което те привлича и което те кара да го нарпавиш така,че don't panic be happy :smt008
CHELUVCHICA
04-29-2006, 16:43
Ми да ти кажа и аз си мислех да го направя когато съм на 17 ма не стана така за тва мн по добре е да си си дествена на 18 отколкота да не си на 14!
i az
Не се тревожи миличка! Даже мисля че това ще им харесва :)абсолютно!!!
АЗ ся хода с едно момиче, което е спало с 15-тина момчета и ми е адски болно и ми се иска да си хвана някоя девствена
emi macka...tova ni nai-malko netrqbva da te priesnqva.Dori mom4etata ve4e si trysqt momi4eta,koito sa devstveni ili ne sa go pravili toolkova mnogo pyti...6toto ve4e pove4eto se proebavat na po 13 god ,a na mom4etata t`va hi4 ne im haresva ....... osven ako ne e samo za zabavlenie.Taka 4e moje samo da se radva6,4e e taka i da si trysi6 to4niqt 4ovek :) aide 8)
не виждам,какво ще му стане,като разбере,че си девствена.Аз имах една приятелка,която ми каза,че не е девствена и преди да го направим ми каза,че е.И цялата причина било,това че си мислила,че ще я зарежа,ако ми каже истината.Дори се радвах,че ще съм и първи.Още се обичаме,но няма как да сме заедно.Така че не се притеснявай.Успех
lainagovna
04-29-2006, 17:56
никаква промяна в чуствата ми не би настъпила.
Момчетата мечтаят за девствени момичета ! :)
favor_91
04-29-2006, 23:49
edva li 6te ima promqna daje 6te se zaradvam :)
tainiq_bg
05-03-2006, 20:23
Spored men e xubavo da si devstvena i tvoq obojatel da razbere,Az predpo4itam devset.da mi e gadjeto taka4e spox.
ЦЕНЗУРА!!!
т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!
.: machoka :.
ne tova e mnogo gadno da zarejesh nqkoi zaradi tova nesmqtam 4e e problem momi4eto da e devstveno no za nqkoi za jalost e no te sa bokluci :) tova ako go napravi zna4i samo sex e iskal ot teb i shte se radvash 4e se e maxnal edin bokluk ! kato iska samo sex da si nameri nqkoi kurva tai shte mu kajesh
taka na 17 god sum dr mesec stavam na 18 i o6te ne sum pravila sex.pitaneto mi e kum mom4etata kakva 6te vi e reakciqta ako razberete 4e momi4eto koeto haresvate e devstvenai kak 6te postupite. 6te iz4akate li momenta v koito tq 6te e gotova ili 6te q zarejete?????
HELP PLSSSS
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
4esno da ti kaja daje 6e se iskefa otkolkoto da se otdrupna ;)
не се притеснявай по ще ми хареса дествена щото ще знам че е запазена и никой не я е пипал голям кеф ще ми е :mrgreen: :o
блазе му на тоя дет ще се ореди :smt012
SpermoDaritel
05-04-2006, 05:09
zavisi ot choveka inache as ne bih go priel zle kakfo ... vseki e bil defstven ..srammno nqma ...
freestyler
05-04-2006, 15:59
hi4 nqa da q pitam gotova li e ili ne ami 6e q zbaram nqkoi pat i 6e q iz4ukam,a posle ako mranka mnoo 6e q zareja.xaxa :P
strange__
05-04-2006, 16:16
HELP PLSSSS
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Е ако реагира зле трябва да ее... :smt019
Аз затова си го обичам моя приятел толкова много никога не ме е карал да правя нещо, което не съм сигурна,че искам :smt007 :mrgreen:
gangbang
05-04-2006, 16:19
HELP PLSSSS
Определено ще ми хареса ако е девствена, вече толкова рядко се намират такива. Това е похвално! Няма от какво да се притесняваш :)