PDA

View Full Version : Postinor duo

Psyxodelia
04-30-2006, 09:40
Abe hora,v4era mi se slu4i slu4ka s priqtelq mi i sled 40min otidoh da si kupq Postinor duo.Tyi kato ve4e sum go pila 2puti predi 2 godini,togava izpih purvo ednoto i sled 12h drugoto i mi svur6i rabota.Sega pak taka go izpih,taka mi kaza i aptekrarkata,oba4e kato se za4etoh v upytvaneto i pi6e6e ednovremenno...Dali da go piq pak ednovremenno ili ne?Molq vi,pomognete,slu4aq naistina e speshen!!! :cry:

girlka
04-30-2006, 10:09
Абе преди беше през 12 часа, после беше едновременно. Сега гледам сайта и пак пише през 12 часа.
http://www.ladypill.com/what.php
За това е трябвало да си прочетеш какво пише на упътването в твоято кутийка, защото когато се пиеха едновременно пишеше, че е сменен състава им и това е наложило промяната. Дано няма проблем ;-) И правете безопасен секс :smt006

shadow4e
04-30-2006, 23:08
не мисля,че при теб ще има проблеми, те са го предвидили това,че много момичета ще се объркат и аз познавам такова и при нея вс си ебше наред после
а аз като ги изпих двете на едни път и явно ми дойдоха повече хормони за на един път, дано пак да са го направили през 12 часа,защото иначе таци ударна доза е ужасна...5 месеца страдам заради нея....