Влез

View Full Version : KAjete mi plzz

tainiq_bg
05-01-2006, 14:24
Zna4i iskam da pitam mom4etata koito si kopuvat prezarvativi.Moq penis e gore dole 15-16 sm i si e debel ,taka. Iskam da vi pitam kato idete na aptekata s toq razmer penis kakvo kazvate na aptekarkata.SMisal nz ni6to ot kopuvane na prezarvatvi strax me e da ne si kuupq i da mi e malyk ili mnogo golqm.Kakvo im kazvte tamo xxl,xl li kvi razmeri i kakva karka .Prestavete si 4e vie otivate da si kypite .MErsi :wink:

kotence_f
05-01-2006, 14:31
mi az mislq 4e nqma razmer za prezervativite ;)) momi4e sam ama ne sam 4uvala za takiva gluposti ... te prezervativite sa elasti4ni we....

malko mace
10-31-2006, 10:46
mi az mislq 4e nqma razmer za prezervativite ;)) momi4e sam ama ne sam 4uvala za takiva gluposti ... te prezervativite sa elasti4ni we....

Barry
10-31-2006, 11:48
emi nema razmer bace si4ki sa ednakvi a ima nqkoi vidove koito sa mn golemi :)

vivian
10-31-2006, 13:48
evtinkite prezervativi sa standarten razmer.po-skapite kato SPORTEX i DUREX imat razmeri.ako standartnite sa ti malki i ti stqgat kupi si nqkav po skap ot L na gore probvai.ili prosto razpitai aptekarkata koi 6ti stane :D

lifestyle
10-31-2006, 15:32
попринцип трябва да са S,M и L .За ХL не съм чувала

c0n7r0l
10-31-2006, 15:35
evtinkite prezervativi sa standarten razmer.po-skapite kato SPORTEX i DUREX imat razmeri.ako standartnite sa ti malki i ti stqgat kupi si nqkav po skap ot L na gore probvai.ili prosto razpitai aptekarkata koi 6ti stane :D O:) O:) mi men i az mislq taka ma ti prepora4vam durex

lifestyle
10-31-2006, 15:40
evtinkite prezervativi sa standarten razmer.po-skapite kato SPORTEX i DUREX imat razmeri.ako standartnite sa ti malki i ti stqgat kupi si nqkav po skap ot L na gore probvai.ili prosto razpitai aptekarkata koi 6ti stane :D O:) O:) mi men i az mislq taka ma ti prepora4vam durexЗащо и Lifestyle :mrgreen: i Sportex са хубави.Имаше още едни забравих им името......Ох ..рекламата е с един негур и една червенокоска :)))) Vitalis също имат размери....