View Full Version : predavane na veneri4eski bolesti
zna4i hora s edna priqtelka sporim... tq tvardi 4e veneri4eski bolesti ne mogat da se predadat pri noseneto na edni i sa6ti drehi... t.e edno momi4e e bolno ot ne6to i drugo nosi drehite i dali moje da se zarazi vapreki 4e sa izprani ?! :shock:
eeee 4e mnogo qsno 4e mogat da se predadat..te se predavat ot kakvo li ne ...
zna4i hora s edna priqtelka sporim... tq tvardi 4e veneri4eski bolesti ne mogat da se predadat pri noseneto na edni i sa6ti drehi... t.e edno momi4e e bolno ot ne6to i drugo nosi drehite i dali moje da se zarazi vapreki 4e sa izprani ?! :shock:
Да не се заблуждава, може да ги хване от обществена баня, от дръжка на тоалетна(ако се пипне по гениталиите). Да не говорим че сифилисът в последен стадий се предава и по въздшно-капков път
puh4ee_bg
05-03-2006, 11:53
e 4e tq belioto li i nosi,4e pita6 za predavaneto na veneri4eskite bolesti, :shock: no kakto i da e,spored men tova sa si mikroorganizmi,virusi i vsqkakvi infekcii moge da se polu4at,taka 4e az predlagam vse pak da ne si polzvat ne6to,makar 4e ot golqma stepen zavisi ot kakvo e bolno momi4eto. 8-[
Night_Knight
05-03-2006, 12:05
От изпрани връхни дрехи? Венерически болести? Gimme a break. Досега цялото човечество да е измряло от зарази. :mrgreen: :-D
shadow4e
05-03-2006, 12:13
Всякакви зарази можеш да получиш при носене на чуждо бельо.най-малкото са гъбички /които са и ДОСТА неприятни/
sajalqvam ne sam se izkazala pravilno... pri noseneto na pantalon/pola?!
Night_Knight
05-03-2006, 15:10
sajalqvam ne sam se izkazala pravilno... pri noseneto na pantalon/pola?!
Не. Освен ако не положите специални усилия. С изпрани дрехи... Тц.
По тази логика венерическите болести щяха да се предават в автобуса. [-X
Да не се заблуждава, може да ги хване от обществена баня, от дръжка на тоалетна(ако се пипне по гениталиите). Да не говорим че сифилисът в последен стадий се предава и по въздшно-капков път
i az sam napalno saglasna spored men MOJE!
shadow4e
05-03-2006, 19:32
ааа,ми така кажи,от пола трудно ще се заразиш от венерически болисти, аз личн смят,че вероятността е толкова голяма колкото,ако ходиш по улицата и да хванеш хепатит....поне така си мисля....
mii ot pola ne ama ot pantalon mai moje... to ot polzvane na ob6ta toaletna moje pak ot prqk dopir s ne6to noseno ot zarazen nqma da moje... moito mnenie e 4e moje [/b]