View Full Version : Презервативите
Искам да ви попитам за презервативите ? Досега какъвто и да си сложа на мястото където свършва главичката и започва ствола ми не ми приялга пълно, ами седи се едно има малко въздух вътре. Мисля че не трябва да е точно така и искам да ми обясните как ви стоят презервативите на вас ?
Nimfetkata
05-03-2006, 16:21
Искам да ви попитам за презервативите ? Досега какъвто и да си сложа на мястото където свършва главичката и започва ствола ми не ми приялга пълно, ами седи се едно има малко въздух вътре. Мисля че не трябва да е точно така и искам да ми обясните как ви стоят презервативите на вас ?
e mi taka trqbva da e. tam ima v1zduh se pak, za da moje da se izprazni6 :wink: spoko :P
GreenLadyM
05-03-2006, 17:07
e mi taka trqbva da e. tam ima v1zduh se pak, za da moje da se izprazni6 :wink: spoko :P
estestveno 4e trqbva da sedi taka!ina4e kude shte svurshish?nali trqva neshto da zadurji sprmata!
favor_91
05-03-2006, 21:05
e 4e to e normalno da ima vuzduh okolo glavi4kata 8) nali trqq se prazni6 se nekade
READ THE FUCKING MANUAL!
Слага се за да няма такива тъпи въпроси.
Vie 4etete li kakvo vi pita??? Ili si govorite kato na zapis?
ЦЕНЗУРА!!!
т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!
.: machoka :.
8====D ako tova e chlena, mai govori za mqstoto deto svyrshva glavichkata i zapochva stvola ;)
Night_Knight
05-04-2006, 09:27
8====D ako tova e chlena, mai govori za mqstoto deto svyrshva glavichkata i zapochva stvola ;)
Е, от всичката регистрирана юзър само гостът е схванал идеята. Ашколсун.
Баце ушев, ходи в сладур.ком или елмаз.ком. Или си чаткай в ИРЦ барем някой ти върже на простотиите. Т'ва не е сайт за запознанства.
Не всикчи DUREX са с еднаква форма. К`ви си пробвал?
Emi probvah s nqkakvi LifeStyles Original , koito uj bili standartnite, ama kato gledam formata ne im e ednakva (cilindrichna), ami v 1 moment stavat po shirochki tochno predi glavichkata - qvno ot tova mi se poluchava taka. Mai shte trqbva da probvam s nqkvi drugi. Q predlojete neshtichko :)
мен ако питаш земи си нещо по-тясно ... и верно прочети опътването щото ако не го слагаш като стискаш резервоарчето то се пълни с въздух и тоя въздух после си ходи където си иска :)
osemenitelia
05-05-2006, 01:46
може да ти е дефектен хуя ... или пък голям презерватива ама не вярвам щото ако беше така не само на главата ще има повече въздух