Влез

View Full Version : Na 16 sam i daje ne sam imala gadje

slivkata
05-04-2006, 16:21
Mislite li che sam zadrastena? :( Nikoga ne sam imala gadje. Ne sam se svalqla s nikoi. Prosto nishto,nqkoi na moqta vazrast sex pravqt,az merak imam,samo mi trbva tochniq chovek. Kak da zapocha da se razkrepostqvam i da ilizam s poveche momcheta,ot kade da se zapoznavam s tqh,che da imam shans?

strange__
05-04-2006, 16:30
Е не може да не си се загледала по някой в училище (да речем)...това,че не си имала гадже не означава,че си задръстена,а че не си имала достатъчно кураж :roll: Как да се разкрепостиш....е сега не е необходимо да си няква к*рволетина,за да те харесват!Бъди себе си и просто в мъжка компания не губи ума и дума :!:

Ecstasy
05-04-2006, 16:41
Mislite li che sam zadrastena? :( Nikoga ne sam imala gadje. Ne sam se svalqla s nikoi. Prosto nishto,nqkoi na moqta vazrast sex pravqt,az merak imam,samo mi trbva tochniq chovek. Kak da zapocha da se razkrepostqvam i da ilizam s poveche momcheta,ot kade da se zapoznavam s tqh,che da imam shans?

Е пак защо да си задръстена? :-k Просто не си като почти всички момичета,които скачат на всичко живо :D Колкото до секса-всяко нещо си има време :wink: Що се отнася до разкрепостяването просто бъди каквато си,не се прави на нищо повече или по-малко :smt016 а пък момчетата сами ще доидат -не ги мисли :P

ГолемСРАМ
05-04-2006, 17:29
Брей!И аз теи...Само дет сам на 14 и сам момче...Ма аз сам теи шот мн ма исрам треа се бутам с по-нахаканите си приятели че некои момиче да ма вии...Треа се 'нахакам' :D .

Composure
05-04-2006, 17:40
Брей!И аз теи...Само дет сам на 14 и сам момче...Ма аз сам теи шот мн ма исрам треа се бутам с по-нахаканите си приятели че некои момиче да ма вии...Треа се 'нахакам' :D .

тва е простотия :shock:
да се "нахака" да го харесат :shock:
ти си смешен бе брат :P

а по темата ем някаде да пише кога трябва да си намериш гадже
не съм видял в 10те божи заповеди кога трябва да имаш гадже
нз според мене няма нищо лошо и срамно \:D/

648541
05-04-2006, 20:24
bojeeee vuob6te ne si zadrustena we kak ti doide na akula da go kaje6.tva 4e ima nqkoi mom4eta kudeto ne mogat da te zabelejat si e tehen problem. mn vajno kato nqma6 gadje da ne e do6ul kraq na sveta???E da vqrno si e 4e si ima6 nujdi oba4e ima vreme ne burzai se nqkoga 6te imam a i mn se sumnqvam 4e ne izglejda6 dobre a ako gre6a moje6 da se promeni6 malko vun6no za da te zabeleji nqkoi 8) :wink:

ani4ka18
05-04-2006, 21:53
не се тревожи толкова много =; аз за първи път тръгнах с момче на 18 год.(тоест тази година), но пък виж връзката ми е настина сериозна. ходим от 7 месеца. да ти кажа всичко първо ми беше с него- секс, свирки и т.н. но пък не съжалявам. сега ми дошло времето, като е така ОК!
НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ И ТИ ВСИЧКО ПО РЕДА СИ! O:) O:) O:) УСПЕХ!

shadow4e
05-04-2006, 22:05
и аз така си мислех преди година и нещо....но така се получи, че на 16 ми беше и първата целувка и си загубих девствеността и имам сериозна връзка,точно днес правим 1год заедно,а някога си мислех,че това на мен няма да ми се случи...ама видях,че не съм била права за щастие

avril_lavigne
05-04-2006, 22:31
Mislite li che sam zadrastena? :( Nikoga ne sam imala gadje. Ne sam se svalqla s nikoi. Prosto nishto,nqkoi na moqta vazrast sex pravqt,az merak imam,samo mi trbva tochniq chovek. Kak da zapocha da se razkrepostqvam i da ilizam s poveche momcheta,ot kade da se zapoznavam s tqh,che da imam shans?Глупости,мацка,не си задръстена.И кво като никога не си имала гадже?Спокси,има време за всичко!Няма се плашиш :wink: Ще си намериш и ти точния човек,не се безпокой.Просто трябва да се отпуснеш.

osemenitelia
05-05-2006, 01:24
за всеки пътник си има влак ;]]]

SpermoDaritel
05-05-2006, 02:24
и аз така си мислех преди година и нещо....но така се получи, че на 16 ми беше и първата целувка и си загубих девствеността и имам сериозна връзка,точно днес правим 1год заедно,а някога си мислех,че това на мен няма да ми се случи...ама видях,че не съм била права за щастие CHESTITO ! neka oshte mn vreme ste zaedno :D a po temata gluposti nz kak moje da si pomislish che si zadrustena prosto za vs si ima vreme i mqsto f slucheq i tochniq chovek ne barzai toi sam shte doide pri teb!

the_keeper
05-05-2006, 23:55
Има момичета, които са по на 20 години и не са правили (дори и гаджета не са имали), но не са "задръстени" в този смисъл, който използват "отворените" - просто може да се притесняват от темата "секс"; да не се чувстват готови; да търсят "точния човек" или друго подобно - това не ги прави задръстени.
Просто спри да се притесняваш - говори, общувай, подбирай приятелите си, не се комплексирай от това, че някои са имали по сто хиляди гаджета - това не ги прави повече хора, отколкото ти може да си - БЪДИ ЧОВЕК. Останалото - с времето и търпението (когато обичаш имаш търпение да чакап, да помагаш, да подкрепяш, насърчаваш, излушваш, да се интересуваш от чувствата на любимата си, ДА СЕ ГРИЖИШ).
Успех (в живота)

CCCP
05-06-2006, 09:05
не се тревожи толкова много =; аз за първи път тръгнах с момче на 18 год.(тоест тази година), но пък виж връзката ми е настина сериозна. ходим от 7 месеца. да ти кажа всичко първо ми беше с него- секс, свирки и т.н. но пък не съжалявам. сега ми дошло времето, като е така ОК!
Вслушай се в този съвет ---> :-)

Deicide
05-06-2006, 09:10
Аз мисля че трябва да се вслушаш в горните съвети и да изчакаш ... имам предвид да изчакаш момента когато някое момче ще се поинтересува от теб ....

^KaSiDi^
05-06-2006, 09:14
Вслушай се в този съвет ---> :-)

awe i taka ne stava....ani4ka18 kazva taka,zashtoto veche e ot drugata strana i razlikata e ogromna .... [-X btw az se namiram v pochti syshtoto polojenie kato avtorkata na temata,s nqkoi izklucheniq,che v nikoi sluchai ne se smqtam za zadrystena,imam super mn priqteli momcheta,koito se chudqt kak momiche kato men si nqma priqtel,obache .... :| fakt.....mn mn tyjen fakt..... taka che milichka nqmam nikakva ideq kakvo bih mogla da te posyvetvam,moje bi tr da izchakame i vs shte si doide s vremeto,inache ne vijdam kak.....aide uspeh :smt007

lainagovna
05-06-2006, 10:15
внимавай че повечето момчета са супер тъпи и ограничени селяни, обикновенно се познават по тъпият поглед, тъпата изрусена прическа и сребърният ланец на врата. иии повечето слушат чалга и "шибат пички". стига съм дърдорил

05-06-2006, 19:13
nqma vuzrast za tova. ostavi vsi4ko da sledva normalniq si hod. az bqh na 20 kato namerih moq 4ovek. predi tova mom4etata vse ne mi haresvaha. vsi4ko purvo mi be6e s nego. ne sujalqvam, 4e 4akah tolkova. a po vuprosa kude da gi sre6ta6- izlizai pove4e, moje nqkoq priqtelka da ima gotin prat, bratov4ed ili prosto priqtel. neka te zapoznae, ako ne ti haresa toi, moje da stanete prosto priqteli, toi da te zapoznae s negovata kompaniq i taka 6te ima6 po-golqm 6ans da sre6tane6 tozi, koito iska6. vsi4ko si ti e nared. na vseki vremeto mu idva po razli4no vreme. da ti kaja, 4esto 4akaneto si struva;) kusmet i gore glavata! :D

05-07-2006, 00:06
аз съм ти мъжкия вариант :) Нз дали ти и аз ( надявам се че и други има :evil: ) сме смотани обаче със сигорност това е комплексиращо :!:

FairyNymph
05-07-2006, 00:50
Много по-добре е да кажем първото ти гадже да е малко по-късно,но да е свястно,отколко много гаджета още на 12 и всичките пълни сульовци,които само те карат да страдаш.Мисля че сама си направи изводите.Според мен проблема при теб е повече на психическа основа , отколкото за външен вид и тн.Нали знаеш,че за всеки влак си има пътници и щом досега не си срещнала подходящия,значи момента наближава.А и те тези момчета няма да паднат от небето,потърси ги сама.Мисля ,че си достатъчно оправна за да се справиш със ситуацията и 100% съм сигурна че след няколко месеца ще се чудиш на сегашното си състояние и ще си на съвсем друго мнение! O:)

krem4et0
05-07-2006, 13:45
О да не ти пука.Аз на 16 бях доста дебело и притиснително същество-нищо общо със сега.Нямах си гадже,не бях целувала момче и си бях харесвала само един човек,но той не ме вързваше,а и аз не знаех как да подходя! Първото ми гадже беше почти на 18,даже гадже е силна дума.После имах още едно,но също мимолетна история и чак на 19 срещнах моя човек. до тогава се чудех и маех защо мога да забия всеки пич по дискотетите,но не мога да имим връзка като хората. Е сега имим такава-утре правим 20 месеца заедно, с този човек направих почти всички неща за първи път.само дето първата ми целувка не беше с него,за което много ме е яд. не бързай! Няма смисъл.Ще откриеш човекът рано или късно и ще си много по-щастлива от тези,които на 16 са спали с 10 момчета да речем. Само имай търпение!

Sakam da ti kaja
05-28-2006, 22:02
epa sigurno si mnogo grozna i debela,a?

05-29-2006, 09:11
zadrastena moje bi ne.no staromodna sas sigornost.moje bi tva ti e problema.ako ne moje6 da ima6 gadje otdai se na u4eneto.taka pone 6te postigne6 nqkvi visini v jivotejavascript:emoticon(':smt006') :smt006

05-29-2006, 09:13
Хаа мацко, ела тука при мене да видиш кво значи гадже... :D
sniper.records@gmail.com :lol:

alex_7777
05-29-2006, 20:52
tva 4e ne si imala gadje dosega ne ozna4ava 4e si zadrustena.... prosto qvno o6te ne si namerila to4niq 4ovek...moq suvet e da bude6 sebe si a kakto se kazva za vseki vlak si ima putnik taka 4e ne se pritesnqvai :wink:

NeSTa_86
05-30-2006, 09:53
а бе има хора дето цял живот са нямали

05-30-2006, 10:00
Бе дай снимка и ще ти кажем веднага да ли има проблем или просто нямаш късмет и не си готова за това.

05-30-2006, 10:22
i az sum taka ako iskash da se vidim?mom4e sum

class
05-30-2006, 13:45
Много ми е интересно защо такива теми се пишат в раздел "Секс" , би трябвало да се пишат в раздел Любов(може би...)

По въпроса аз бях пуснал преди 1-2 месеца същата тема , само където съм момче. Не трябва да мислим че сме загубени [-X

ПС: Дано намериш някой :smt007