Влез

View Full Version : Moqta Istoriq

Samata Tuga
05-04-2006, 18:23
Moje da vi e sku4no, no imam nujda da raskaja svoqta istoriq...

Toi se kazva P., s nego se zapoznah predi 6 godini, bqhme zaedno godina i polovina i vsi4ko be6e kato v prikazaka...no esetestveno be6e prekaleno hubavo za da produlji po dulgo vreme, a i az ne mu davah tova ot koeto ima nujda (no i az bqh malka) i toi skusa s men, az plakah dulgo i toi me sujeli i pak se subrahme i tova ne be6e za dulgo...
Doide lqtoto i az trqbva6e da hodq ne selo, i to4no kogato zaminah sled nqkolko dena toi mi zvunna i mi kaza 4e ne iska da e s men pove4e, az bqh susipana-ne mojeh da qm, da spq i postoqnno si sedqh v staqta dokato edin den re6ih 4e 6te izlezna navun i 6te otida do edin hotel da zakusq tam, re6ih 4e poguvorkata "Klin-Klin izbiva" e vqrna i re6ih da buda s edno mom4e ot Varna, vliubih se v nego i be6e mn hubavo, zabravih P., no samo dokato se vurnah v Sofia i ne go vidqh pak.
Kogato me vidq be6e "O4arovan" ot krasotata mi i iska6e pak da sme zaedno, re6ih da mu dam pak 6ans, no na drugiq den toi mi kaza 4e si ima druga, i taka az re6ih 4e pove4e nqma da mu davam 4esta da se podigrava s men.
Namerih si gaje bqhme 6tastlivi 2 meseca dokato P. pak se poqvi ot nqkaude, pak mi kaza 4e iska da e s men, skusah s gajeto si i trugnah po nego, sled edna sedmica vruzka toi skusa pak s men, i az pak go "namrazih" i se subrah s gajeto si i taka po4ti prez mesec 6 godini.
I do sega az se pravq na palq4o za da moga da go imam za malko...
I sega i dnes6nata istoriq...
Predi dva den trugnah s nai-dobriq mu priqtel, za da moga da mu pri4ina i na nego bolka (vupreki, 4e tova nqma6e dastane, za6toto toi ne izpitva ni6to kum men)
za purvi put. P. razbra v4era 4e sme gajeta s G. i s G. re6ihme 4e 6te hodim v kafeto na tqhnoto u-6te za da moje da sme po-dulgo vreme zaedno.....noooo P. izrevnuva i po4na s negovite mili pogledi.....i az pak se rastreperih cqlata, no otidoh na u-6te i ne6to mi pri6traka i re6ih da zvunna na P. i ot duma na duma toi ve4e pak me be6e razplakal i si hvanah purvoto taxi i otidoh do tqh govorihme si dulgo i mi kaza 4e ne me obi4a a mn obi4a biv6ata si prqtelka i 6te se subirat pak....na men ne mi stana kofti za6toto ve4e ne moje da me zasegne s takova ne6to, po4na da mi govori, 4e trqbva da vnimavam da ne naranq G. za6toto e mn 4ufstvitelen, no nemoje6e G. da ne razbere 4e sum oti6la do P. i za tova mu zvunnah i mu kazah 4e sum v P. toi se razplaka po telefona i mi stana adski kofti, no ne mojeh da spra da mislq za P.
Trugnah da celuvam P. i toi me popita za6to go pravq i az mu otgovorih, 4e imam nujda ot celuvkite mu, i toi me nagrabi i po4na da me celuva adski strastno....
Sled malko doide i edna priqtelka na sestra mu i toi mi kaza:
- Tova mi vtorata liubov, moje6 da si hodi6...
Az stanah i si trugnah po4ufstvah se ujasno, sled tova G. mi zvunna i mi kaza 4e iska da se vidim i az se suglasih vidqh se s nego toi se razplaka pred men i na men mi stava6e vse po kofti.
Nai-nakraq se pribrah iistrih ot vsqkude nomera na P. (ne go znam na izust)
no sega me e strah 4e nqkoi den 6te imam nujda da go 4uq no nqma da moga.....
Kakvo da pravq, kak da si go izbiq ot glavata ili po to4no koga nai-nakraq 6te namerq 4oveka koito da obi4am pove4e ot P. za da moga i az edin den da mu kaja- Mainata ti-Obi4am nego...?

Sujelqvam ako istoriqta mi e tupa no nqistina imah nujda da vi q raskaja, za6toto se 4ufstvam adski naranena za poreden put, no kakvo da napravq kato go obi4am i ne moga da mu otkaja da se vidim
:cry: :cry: :cry:

POLA^_^
05-04-2006, 19:08
Ей,миличка,как можеш да му позволяваш така да си играе с теб?!Имай малко достойнство!Покажи му,че не може всеки път когато те поиска да му падаш в краката!Има толкова мн момчета,че не е истина...А този като гледам май изобщо не те заслужава,не заслужава да си тровиш нервите с него!Може би сега няма да си съгласна с мен,но след известно време ще проумееш колко съм права...
Айде,желая ти цялото щастие на тая земя! :smt006 :smt006 :smt006 :smt006 :smt006 :smt006

black_dimond
05-04-2006, 19:14
nai vajno za edin 4ovek e da ima dostoinstvo a toi qvno dosta zdravo go potuokva taka 4e ne se ostavqi da te ma4kat

Samata Tuga
05-04-2006, 19:26
Ne moga, kogato go vidq zabravqm dostoinstvo i vsi4ko. Interesuva me kak 6te sum s nego nqkolo dena :cry: :cry: :cry:

white_chik
05-04-2006, 19:41
amo moje bi trq da se opita6 maximalno da go izbqgva6.e sega ako hodi6 s G. moje bi 6te ti e malko trudno,no za v bude6te se opitvai da ne se zasi4ate 6toto tova qvno ti nosi samo bolka

Cv3t_
05-04-2006, 20:28
rano ili k1sno 6te nameri6 istinskata liubov samo trqbva da iz4aka6 momenta da nast1pi ! i ne go izpuskai . qvno tozi ne si e zaslujaval ! stegni se i si go izbii ot glavata ! :P {}

Samata Tuga
05-04-2006, 20:54
Hora 6 godini se opitvam da si go izbiq ot glavata, no se sre6tame ei taka po centura po kafeta kude li ne...

bibonka
05-04-2006, 23:34
Az shte ti kaja kak zabravih momcheto koeto obichah mnogo i bqh s nego 5 meseca i kak sreshtnah moito bebche...Znachi i az si mislih kato tebe che nqma da go zabravq,misleh go edna godina,e ne e kolkoto tebe,no pak e neshto..
Kogato trygnah s Bebetu :) oshte misleh za toq bivshiq mi i s nego bqhme taka lyji,obich,celuvki,sex...
i taka trygnah s bebcheto mi i go ignorirah,iztrih my nomera kogato se seshtah za nego ne izbivah misulta za bivshiq mi a prosto sedqh i misleh i se zamislqh zashto po-dqvolite mislq za nego..imam dobro i strahotno momche za nego..ponqkoga si lejah v legloto i misleh za bivshiq mi no sled sekyndi se zamislqh nad nqkoi hybav moment s gajeto mi i si pravih sravnenie mejdy tqh ..i taka postepenno za ne mnogo kratko vreme razbira se az go zabravih,nito pisha s nego,nito my se obajdam(az i nomera ne my znam veche) a sym shtatsliva..
Zatova moqt syvet e prosto hvani si nqkoi i kogato se seshtash za P. prosto si pomisli za segashniqt ti priatel..spomni si nqkoi moment ot denq v koito ti e bili mnogo veselo,nqkoq strastna celuvka,nqkoi romantichen moment...izlizaite s gajeto si pochti postoqnno prez denq,ako mojete i prwz noshta,obajdai se na gajeto ti i taka posteppenno shte vidish che se polychava...ne kazvam che shte e lesno,no ne i nevyzmojno...

Samata Tuga
05-05-2006, 09:39
Da no az vsunost imam gaje ot 2 godini i polovina i spq v tah...po cql den sme zaedno i tn. oba4e nie s P. se vijdame slu4aino....

IKisseDAGirL
05-05-2006, 11:00
мале все повече се учудвам как красиви, добри и свестни момичета, които могат да получат много, се унижават и при първа възможност падат в краката на някви лигльовци, разглезени момчета дето самите не знаят какво искат :!: осъзнай се!
мислиш ли, че ако тичаш като някво кученце при него всеки път като те повика, ще те заобича?? я забрави илюзийте и погледни нещата реално..

според тебе той дали наистина има чувства към онова момиче, за което ти е казал, щом при първа възможност се натиска с теб? айде не на мене тия :roll:
тоя просто ви разиграва от нямане кво да прави, апък вие като първите глупачета му се връзвате :?

най-добре се стегни и най-после си кажи край, стоп,до тука!
не мога да повярвам, че си се давала толкова лесно на тоя :shock: само да знаеш как изглежда отстрани държанието ти.... по-зле от.. ух, по-добре да си мълча, че доста се ядосах и не ми се казва някоя глупост:P, ама ти наистина нямаш равна

така да се излагаш само :o :-# толкова ли неможеш да проявиш малко воля и твърд характер? противопоставяй се малко, недей така :roll:
разбирам да обичаш някой дето наистина си заслужава, ама това момче няма право на никакво съжаление, никаква ласка от твоя страна [-( малко пъти ли си се унижавала, не ти ли стигнаха?!
най-добре се спри вече с тва неадекватно отношение и се вземи в ръце :wink:

за да го забравиш се иска малко усилие, не може да стане ей така от само себе си ::: другия път като го видиш, случайно или неслучайно, не му се хвърляй в обятията, а си трай и бъди студена каквото и да ти казва или прави

намери си човек, с който да си истински щастлива и обичана
струва ти се трудно и е така, но не е невъзможно :) с постояннство и воля всичко се постига, успех :D :D

P.S. доста зле те наредих, но нали трябва да ти дойде малко акъла в главичката :mrgreen: не че аз съм безгрешна, ноо тва твойто си е направоо... :-# :P ;-)

[LP]```
05-05-2006, 11:42
ei kak moje6 da mu pozvolqva6 taka da te manipolira,da te izpolzva kogato mu skimne... :x tva sa 6 godini...prez koito toi ne e sprql da si igrae s tebe...tva e golqma gavra nedei da mu pozvolqva6.i s koito i da tragne6 na nego nqma da mu stane kofti(6tot az ot tova koeto pro4etoh si tragnala s nai-dobriqt mu priqtel za da mu stane kofti)no i ti samata kaza 4e ne mu s tanalo...emi dam kak 6te mu stane ako pone malko te yvajava6e(koeto e nai-malkoto koeto moje da napravi)ami 4estno kazano nz kak moje6 das i go izbii6 ot glavata...abe probvai s nqkoe mom4e da se zadarjite pove4e ot 1-2-3 meseca moje da obikne6 tova mom4e i da zabravi6 tozi P(no sam sigurna 4e edno ne6to nqma da zabravi6 bolkata koqto ti eprri4inil) :smt012 am...jivota...vremeto 6te ti pokajat na kade da tragne6...no za sega nedei da sevijda6 s nego kolkoto i da ti se iska...i tn...
kasmet i dano nameri6 mom4e koeto da go obi4a6 tolkova kolkoto nego si obi4ala \:D/ O:) :oops:

FizeuRa
05-05-2006, 11:48
мале все повече се учудвам как красиви, добри и свестни момичета, които могат да получат много, се унижават и при първа възможност падат в краката на някви лигльовци, разглезени момчета дето самите не знаят какво искат :!: осъзнай се!
мислиш ли, че ако тичаш като някво кученце при него всеки път като те повика, ще те заобича?? я забрави илюзийте и погледни нещата реално..

според тебе той дали наистина има чувства към онова момиче, за което ти е казал, щом при първа възможност се натиска с теб? айде не на мене тия :roll:
тоя просто ви разиграва от нямане кво да прави, апък вие като първите глупачета му се връзвате :?

най-добре се стегни и най-после си кажи край, стоп,до тука!
не мога да повярвам, че си се давала толкова лесно на тоя :shock: само да знаеш как изглежда отстрани държанието ти.... по-зле от.. ух, по-добре да си мълча, че доста се ядосах и не ми се казва някоя глупост:P, ама ти наистина нямаш равна

така да се излагаш само :o :-# толкова ли неможеш да проявиш малко воля и твърд характер? противопоставяй се малко, недей така :roll:
разбирам да обичаш някой дето наистина си заслужава, ама това момче няма право на никакво съжаление, никаква ласка от твоя страна [-( малко пъти ли си се унижавала, не ти ли стигнаха?!
най-добре се спри вече с тва неадекватно отношение и се вземи в ръце :wink:

за да го забравиш се иска малко усилие, не може да стане ей така от само себе си ::: другия път като го видиш, случайно или неслучайно, не му се хвърляй в обятията, а си трай и бъди студена каквото и да ти казва или прави

намери си човек, с който да си истински щастлива и обичана
струва ти се трудно и е така, но не е невъзможно :) с постояннство и воля всичко се постига, успех :D :D

P.S. доста зле те наредих, но нали трябва да ти дойде малко акъла в главичката :mrgreen: не че аз съм безгрешна, ноо тва твойто си е направоо... :-# :P ;-)

napulno sum suglsna s tova,ei momiche vse pak sled nego jivota NE SVURSHVA!
pojelavam ti mn skoro da go zabravish,zashtoto spored men si vliubena :cry: :-k nunjno e da budesh silna i da ne se ostaviash na bolnia mu mozuk,zashtoto sled vsiaka tumna nosht vinagi idva svetlia den.... :roll:

(izviniavam se che ne sum pisala na cirilica)

sexy_dizzy
05-05-2006, 14:29
Съжълявам че ти го казвам,но колкото повече му показваш,че искаш да си с него,той толкова повече ще те отблъсква,защото единственото нещо което ти му даваш е още повече самочувствие,а не любов както си мислиш ти.Препоръчвам ти като си хванеш някого да не го изоставяш,само защото П.те е погледнал пак по онзи секси начин или те е целунал.Този път като го направи му кажи"Не.Имам друг"и този път ти го унижи.Дори и вътрешно да не ти се иска,го направи ако имаш поне малко дстойнство.

Krem4eto
05-05-2006, 20:02
rano ili k1sno 6te nameri6 istinskata liubov samo trqbva da iz4aka6 momenta da nast1pi ! i ne go izpuskai . qvno tozi ne si e zaslujaval ! stegni se i si go izbii ot glavata ! :P {}

Хайде наистина стегни се не говори глупости 6 години...Тоя яко те разиграва!!!Просто го зае*и

Хайде УСПЕХ!!!

[UN]HappY
05-06-2006, 11:25
:smt006 Zdravei :) P1rvo iskam da ti kaja, che nachina, po koito si napisala istoriikata e strahoten! Dokato q chetox imah chyvstvoto che tova e moqta istoriq.. Dori se razplakax :(
No ne biva da plachesh. Tova momche ne e za teb. S1glasna s1m s vsichki, koito napisaha che toi ne si zaslujava. Ta toi se podigrava s teb. Prosto kogato e sam i si nqma "igrachka" si misli "zashto da ne se obadq na Y (na tebe) i da se pozabavlqvam malko". Ne mislish li taka? A toi si misli tova, zashtoto ti si mu dala povod. Zashtoto vseki p1t se xv1rlqsh v obqtiqta my. [-X Ne pravi tova. Greshish :!: Shte s1jalqvash. Dori i sega s1jalqvash.
I az imam podobna istoriq. S1shto kato teb, i az ne moga da si izbiq ot glavata edno momche. No se opitvam. Izlizam povechko, sreshtam se s drygi momcheta..No e trydno. Zashtoto s koeto i momche da b1da, az vijdam ochite samo na "moeto momche". Znam, che toi sega izobshto ne misli za men. Moje bi i P. ne misli za teb.. Zatova neka i nie ne mislim za tqx. Neka gi ostavim, neka gi zabravim... kolkoto i da ni boli, kolkoto i trydno da ni e :(
Ponqkoga, kogato s1m mnogo t1jna, si spomnqm nai-loshite momenti s tova momche.. Togava mi stava mnogo t1jno.. Spomnqm si kak me e naranqval.. Togava izlivam m1kata si v s1lzi.. I tova mi pomaga da go namrazq, da go preziram.. V1preki che tova ne e traino.. No skoro shte go zabravq. Shte moga! Shtom toi moje da me zabravi i az shte moga! Shte mojesh i ti! Povqrvai v sebe si!
:smt008 YspeX!

Samata Tuga
05-06-2006, 16:56
Hora, znam 4e 6te vi razo4arovam mn, no v4era pak bqh tam v tqh za6toto nqma6e koi da doide s men na edin RD i toi kaza 4e 6te doide s men i kogato vlqzoh v tqh vidqh G. i P. sedqha i me gledaha men mi stana mn kofti, no P. doide pri men i mi kaza:
- Ako ima6 ne6to da mi kazva6 ne 6to v o4ite mi go kaji sega...
az vuob6te neznaeh za kakvo stava na vupros i mn skoro razbrah 4e G. mu e kazal 4e az sum govorila protiv nego i tn i P. mu vqrva na nego a ne na men...na men mi stana ujasno doreva mi se no se durjah zdravo na krakata si hvanah G. zabih mu edin 6amar i mu kazah samo 4e e postignal celta si da me skara s P. i toi se usmihna.
P. kaza 4e ne iska da me vijda i 4uva pove4e za6toto sum go bila lugala postoqnno i ne mojel da mi ima doverie.
Sled tova edin priqtel na P. doide v tqh i trugnahme zaedno kum spirkata te produljiha da hodqt pe6a a az ostanah na spirkata da si 4akam mar6rutkata...sled nqkolko secundi q vidqh i trugnah da q spiram no tq ne sprq i napravo ve4e se poburkah...
i izvednuj 4uh 4e nqkoi me vika i tova be6e P. kaza 4e 6te hodqt na kru4ma i iska da doida s tqh i az se suglasih otidoh pih edna menta i trugnah da si hodq toi me hvana za rukata i po4na da q stiska sus vsi4ka sila (toi e na 18 godini sega 6te pravi 19) i mu kazah da me pusne za6toto trqbva da si hodq, i toi mi otvurna 4e nqma da me pusne dokato ne mi napravi ne6to s koeto naistina da me nakara da go zabravq i az mu otogovorih 4e kakvoto i da napravi nqma kak da go zabravq za6toto go obi4am i toi me pusna leko i se izmuknah i si trugnah..... :?

Barbaronka
05-06-2006, 18:01
Izvinqvai che shte ti go kaja .. Ama ti Mai Neshtu Ne Si Ured !!! :smt017

IKisseDAGirL
05-06-2006, 21:36
Izvinqvai che shte ti go kaja .. Ama ti Mai Neshtu Ne Si Ured !!! :smt017
и аз тва викам... така да се излагаш :shock: :x :evil: :-#

SummeRLove08
05-07-2006, 00:10
Мале момиче как може да си толкова наивна и неконтролируема..дори и да ти се иска как можеш така да причиняваш на гаджето??!!!И още по-малко че тоя п те е наранявал толкова много и имаш причини да го мразиш...
Еми ти си си виновна.

или...ае ти сериозно ли приказваш??? :-k :-k :-k

Krem4eto
05-07-2006, 10:43
С риск да се повторя той си играе с чувствата ти!Друго нямам какво да ти кажа...А тази ситуация,той ти е казал,че иска да го забравиш,ами направи това което ти е казал!!!

Samata Tuga
05-07-2006, 13:54
I pak za poreden put 6te vi dokaja 4e ne sum dobre....
V4era mi zvunna i mi kaza da otida do tqh i az se setih kakvo mi govorihte i toi mi kaza 4e 6te mi se rasurdi i nqma da mi govori nikoga pove4e i 4e moga da spq pri nego...i az se suglasih...otivam az i koi da vidq negova Xpriqtelka se celuva s nego i G. su6to e tam potancuvah malko i si trugnah ne mi puka osobeno mn ama pak e gadno 4e mu se vurzah na akula :oops: :oops:

Krem4eto
05-07-2006, 14:13
V4era mi zvunna i mi kaza da otida do tqh i az se setih kakvo mi govorihte i toi mi kaza 4e 6te mi se rasurdi i nqma da mi govori nikoga pove4e i 4e moga da spq pri nego...i az se suglasih...otivam az i koi da vidq negova Xpriqtelka se celuva s nego i G. su6to e tam potancuvah malko i si trugnah ne mi puka osobeno mn ama pak e gadno 4e mu se vurzah na akula :oops: :oops:

Другия път,когато те покани,колкото и да си луда му откажи!
Защото като гледам кой знае какъв крив номер ще ти скрои!
Може да извика няколко приятели и ...да те минат...разбираш ме нали?!
Щом е започнал да ти прави номера просто другия път му откажи за твоята безопастност!ХаЙдЕ и УМНАТА!!!

gerri_
05-07-2006, 16:22
Здравей, Samata Tuga! Първо искам да ти кажа, че историята ти ме накара да се замисля... Днес съвсем случайно попаднах на този форум и реших да ти кажа мнението си. То, честно казано, напълно съвпада с изказаните мнения до сега, но и аз ще ти кажа че това момче не те заслужава. Дори и да ти кажа: "Забрави го!" знам, че това никога няма да стане, защото ти го обичаш, а всичко друго можеш да забравиш, но не и любовта... разбирам те напълно,но не бива да се унижаваш всеки път, когато той ти даде повод. Знам, че боли да обичаш и в същото време да не те обичат... аз съм в такова положение, с ОГРОМНАТА разлика, че "моето момче" се държи супер мило с мен :) Явно, че този П. не струва и като човек. Тегли една черта във взаимоотношенията си с него и остани само със спомените... хубавите или лошите- ти сама ще избереш :) :) :)

Samata Tuga
05-07-2006, 19:53
Здравей, Samata Tuga! Първо искам да ти кажа, че историята ти ме накара да се замисля... Днес съвсем случайно попаднах на този форум и реших да ти кажа мнението си. То, честно казано, напълно съвпада с изказаните мнения до сега, но и аз ще ти кажа че това момче не те заслужава. Дори и да ти кажа: "Забрави го!" знам, че това никога няма да стане, защото ти го обичаш, а всичко друго можеш да забравиш, но не и любовта... разбирам те напълно,но не бива да се унижаваш всеки път, когато той ти даде повод. Знам, че боли да обичаш и в същото време да не те обичат... аз съм в такова положение, с ОГРОМНАТА разлика, че "моето момче" се държи супер мило с мен :) Явно, че този П. не струва и като човек. Тегли една черта във взаимоотношенията си с него и остани само със спомените... хубавите или лошите- ти сама ще избереш :) :) :)

Mn boli, a i me strah kakvo 6te stane ako go otreja ili prosto istriq nomera mu.... :cry: :cry: :cry:

gerri_
05-08-2006, 12:23
Еми просто не го прави :) Няма да го забравиш, ако изтриеш номера му, всички СМС-и, майли и т.н. Просто си наложи някакъв самоконтрол и това е... пък и замисли се и ми кажи: според теб това момче заслужава ли си? Просто си кажи КРАЙ! Опитай се да го намразиш, ако искаш... или пък всеки път когато се сетиш за него, или ти се обади, спомни си за някоя случка, когато наистина те е наранил... но начина не е да заличиш всички следи и спомени от него, защото нали знаеш, че от сърцето си няма да можеш да го изтриеш... гадно е, но е така. Примири се, апък знаеш ли, един ден може и да разбере, че те е наранил и да си даде сметка, че и той има нужда от теб... всичко се връща! :)

Samata Tuga
05-09-2006, 09:26

Щом е започнал да ти прави номера просто другия път му откажи за твоята безопастност!ХаЙдЕ и УМНАТА!!!

Tova nqma da go napravi v tova sum sigurna, za6toto kolkoto i da mi vurti nomera, bi mi pomognal vuv vseki edin truden moment (ako e seriozno estestveno)

ashly besnata
05-09-2006, 09:54
Cv3t_ написа:
rano ili k1sno 6te nameri6 istinskata liubov samo trqbva da iz4aka6 momenta da nast1pi ! i ne go izpuskai . qvno tozi ne si e zaslujaval ! stegni se i si go izbii ot glavata ! {}

Хайде наистина стегни се не говори глупости 6 години...Тоя яко те разиграва!!!Просто го зае*и

Хайде УСПЕХ!!!
Мхм така е!

Krem4eto
05-09-2006, 15:43

Tova nqma da go napravi v tova sum sigurna, za6toto kolkoto i da mi vurti nomera, bi mi pomognal vuv vseki edin truden moment (ako e seriozno estestveno)

И все пак винаги е хубаво да имаш едно на ум [-X !!!

ashly besnata
05-09-2006, 15:46

И все пак винаги е хубаво да имаш едно на ум [-X !!! mi pravi sa