Влез

View Full Version : импусливни/спокойни момичета

Iveto_f_f
05-06-2006, 00:29
Какъв тип момичета повече ви харесват:импулсивни,непред видими,диви,емоционални,пр казливи ИЛИ по-тихи,спокойни и мълчаливи?И защо?Кой от двата варианта най-много ви възбужда и какво по-точно?Кой от двата типа момичета най-много ви дразни и защо?Какво трябва да притежава едно момиче според вас за да е многоо секси и да ви вземе акъла както се казва,и сърцето,и други работи..?

Анонимно човече
05-06-2006, 01:04
Какъв тип момичета повече ви харесват:импулсивни,непред видими,диви,емоционални,пр казливи ИЛИ по-тихи,спокойни и мълчаливи?И защо?Кой от двата варианта най-много ви възбужда и какво по-точно?Кой от двата типа момичета най-много ви дразни и защо?Какво трябва да притежава едно момиче според вас за да е многоо секси и да ви вземе акъла както се казва,и сърцето,и други работи..?

Аз лично харесвам спокойните по тихи да не се правят на голяма работа защото изглеждат супер тъпо така.А не мисля че който и тип да е ще ме възбуди ако нямам чуства към него Панимаеш :wink:

i'm so excited!
05-06-2006, 09:54
най-добре е от всичко по-малко... :wink:

`Death`Whore`
05-06-2006, 09:56
Аз пък мразя пикльовци, които виждат жена, която казва какво мисли и веднага казват, че е такава или онакава, надува се, прави се на голяма работа и т.н. Говорим за това какъв е човекът, а не на какво се прави.

Deicide
05-06-2006, 10:12
Предпочитам спокойни ... Не ти се качват на главата за щяло и нещяло

lainagovna
05-06-2006, 10:20
аз се кефя на диви, страстни, непредвидими, импулсивни, маниакални, извратени, "лоши", емоционални, палави, горещи... повече синоними не ми идват наум като се сетя ще пиша

допълнения:
луди
приказливи де да знам може, макар че по често и без думи става
перверзни

колио
05-08-2006, 16:53
Да са импулсивнии.. \:D/