PDA

View Full Version : Нови рангове...

Abs0lut3_Sl1m
05-06-2006, 17:24
Значи не казвам че старите са тъпи...въобще не са лоши,но що не измислите и някви за потребителите с над 600-700(Мисля че тогава "ставаш" "Мега фен")?Щото е малко тъпо така,не мислите ли?

ProstoAz
05-06-2006, 17:27
От одавна си го мисля аз, да...
Би било хубаво, ако се направи нещо такова! И подкрепям с две ръце! :D

the_o.c_girl
05-06-2006, 19:15
От одавна си го мисля аз, да...
Би било хубаво, ако се направи нещо такова! И подкрепям с две ръце! :D
o 6te e super

LiLeNcEtOoO
05-06-2006, 20:17
6te bude mnogo hubavo =D>

ycMuBkaTa
05-06-2006, 22:59
Честно казано не мисля, че ранговете са най-важното и най-хубавото в този форум. На мен изобщо не ми пречи и не ме интересува какво къде пише, така че...не смятам за нужно да им се обръща толкова внимание.

FairyNymph
05-07-2006, 00:55
Ми тези не са тъпи,обаче нека внесем малко свежест във форума :) :smt059

teenkopele
05-07-2006, 01:34
ЗА! \:D/

Death^Forever
05-07-2006, 07:49
На мен ми харесва идеята сами да си избираме ранговете...някои може и да не ги интересува, но те са част от профила, а всичко в него говори поне малко за съответната личност...
Иначе - подкрепям и тази идея...

Estranged
05-07-2006, 14:26
Аз пък не съм съгласна с мнението.
Високите рангове предизвикват флууд и безмислени мнения. Не смятам че форумът има нужда от това. А и защо, по дяволите, са толкова важни тея рангове??? Не е ли все едно дали ще си "Новак" или "Мега Фен"? Не, не е все едно, защото "Новаците" нямат право да говорят, за разлика от "Мега Феновете", нали???
Затова аз предлагам тотално премахване на ранговете, защото те не предизвикват нищо хиубаво!

Deicide
05-07-2006, 15:19
Имам следното предложение ....
Ранговете да бъдат по желание на юзърите ... тоест срешу определен брой пста да има няколко възможни ранга който юзърът да може да избира сам ... или да се прецедира със точки .... всеки пост да се отценява със точки в зависимост от серйозноста на темата и съдържанието на поста ... и от това в кой раздел нафорума е пуснат ... и да може за определено количество точки да се заменя за определен ранг .... това позволява на по старите юзъри да ползват привилегий в ранга .... като за да няма сърдити ще е най добре да се нулират постовете на всички ...
Също така трябва да се даде възможност юзърите сами да измислят ранговете си срешу по-солидно количество точки/постове.

Devilsplaymate
05-07-2006, 15:28
Високите рангове предизвикват флууд и безмислени мнения. Не смятам че форумът има нужда от това. А и защо, по дяволите, са толкова важни тея рангове??? Не е ли все едно дали ще си "Новак" или "Мега Фен"? Не, не е все едно, защото "Новаците" нямат право да говорят, за разлика от "Мега Феновете", нали???
Затова аз предлагам тотално премахване на ранговете, защото те не предизвикват нищо хиубаво!
Подкрепям !

Sabrina27
05-07-2006, 20:56
Suglasna \:D/

midnight...
05-07-2006, 21:01
Затова аз предлагам тотално премахване на ранговете
!!!!!!!!!!!

the_o.c_girl
05-08-2006, 14:04
Подкрепям !

RoyTheReaper
05-08-2006, 16:16
и аз съм за премахване на ранговете. те са само мотивация за флууд. мисля че нямат място в голям форум като този. трябва да има само рангове "потребител", "модератор" и "админ".

aBeP4eTo
05-09-2006, 23:17
Ранговете са стимула в флуудовата йерархия \:D/

Sabrina27
05-10-2006, 18:53
трябва да има само рангове "потребител", "модератор" и "админ".
Suglasna :!: :!: :!: \:D/ \:D/ \:D/

teenkopele
05-11-2006, 13:36
Ранговете са стимула в флуудовата йерархия \:D/

Вярно е. :mrgreen:

Abs0lut3_Sl1m
05-26-2006, 21:05
Аре ве хора,кво става?Вижте анкетата.Повечето хора искат новри нангове( :lol: )!Погрижете се.?
:lol:

HeCu®
06-03-2006, 12:48
a sega6nite s kolko meniq se poqvqvat?