View Full Version : Орален секс и евентулни опасности
Знам че, най вероятно вече е пускана такава тема, и се извинявам предварително, че пускам нова.
Някой може ли да систематизира и даде точна информация, кои болести и вируси могат да се пренесат при орален секс. Забелязъл съм, че много хора са "боси" по тази тема и мислят, че опасността е само при нормалния секс. Та нека някой изясни може ли да се пренесе СПИН (и всички други заболявания)чрез орален секс, при наличие само на нормалните секрети - слюнка и сперма, без наличие на ранички, афти и т.н.
SEXtreme
05-06-2006, 21:26
До колкото знам СПИН може да се пренесе само ако имаш раничка в устата, преполагам, че и за другите болести е така. Иначе мисля, че друга опасност няма....нз де - вие кажете :)
spored men pyk moje da se zarazi6 s oralen. vsy6nost sym ubedena! i spin,i sifilis i si4kite mu tam gadni veneri4eski bolesti
`Death`Whore`
05-07-2006, 09:40
Всъщност можеш да хванеш и гъбички - специално съм питала гинеколог дали могат да виреят гъбички в устата и отговорът беше "Да".
_HighVoltage_
05-07-2006, 14:22
Добре де а възможно ли е да се прехвърли ХИВ чрез орален секс ако няма рани и такива работи?
`Death`Whore`
05-07-2006, 14:26
Май се предава по полов и кръвен път, следователно не може, ако няма рана.
Nimfetkata
05-07-2006, 14:27
SPIN ot oralen sex ne se hva6ta!!! SPINA se predava po polov i kr1ven pat we a ne po kapkov! Oralen sex moje hvane6 grip zimata :lol: Az nikoga ne prava svirki s prezervativ tova samo kurvite go pravat
shadow4e
05-07-2006, 14:28
струва ми се,че бях чела някъде,че не може ако е само свирка, но ако момичето гълта можело, но нещо не ми се струва мн възможно ....няма причина да може
Със спин можеш да се заразиш ако имаш контакт с вагинален секрет на заразена партньорка .. така че според мен може да се заразиш и при орален секс ....
_FroZeN_TeaRs_
05-07-2006, 16:13
spored men pyk moje da se zarazi6 s oralen. vsy6nost sym ubedena! i spin,i sifilis i si4kite mu tam gadni veneri4eski bolesti
Абсолютно съм съгласен ... СПИН и Сифилис може да се предаде и без ранички и каквито и да било там тифтички по пениса,устата,клитора ... това става чрез вагиналния и членния секрет, който се отделя при възбуда и служи за овлажняване ...
Не случайно отвсякъде ни се натяква да не правим безразборен секс с партньори, които едва познаване, да не говорим за съвсем случайни .. но всеки носи отговорност за действията си, така че УМНАТА и се пазете, за да ви пази и Господ ..
gangbang
05-07-2006, 17:35
Няма опасност от СПИН при орален секс, ако няма наличие на ранички.
SPIN ot oralen sex ne se hva6ta!!! SPINA se predava po polov i kr1ven pat we a ne po kapkov! Oralen sex moje hvane6 grip zimata :lol: Az nikoga ne prava svirki s prezervativ tova samo kurvite go pravat ti kakvo se pravish ti si takava golqma kurva na skromna li se pravish
PleasureSeeker
05-08-2006, 11:52
Няма опасност от СПИН при орален секс, ако няма наличие на ранички. точно и конкретно
Nimfetkata
05-08-2006, 12:26
SPIN ot oralen sex ne se hva6ta!!! SPINA se predava po polov i kr1ven pat we a ne po kapkov! Oralen sex moje hvane6 grip zimata :lol: Az nikoga ne prava svirki s prezervativ tova samo kurvite go pravat ti kakvo se pravish ti si takava golqma k***a na skromna li se pravish
awe ae bez obidi ako obi4a6. to biva kompleksi ma se pak malko po u4tivo go karai :twisted:
evanescence_fen4e
05-08-2006, 15:09
ako nqma rani4ki i drygi -ne
no ako gi ima i to v nali4i e-da
abe vie se pazete nezevisimo dali moje ili ne
SEXtreme
05-08-2006, 16:04
Ама Nimfetkata , ти как се чувстваш?!От секав вид секс може да се хванат венерически болести. Поне кат раздаваш свирки на ляво и дясно от 12-годишна да се бе понаучила малко!
От орален секс опасност ИМА, ако има ранички и то колкото знам може ако имаш обеца на езика и има разни прбс...
Nimfetkata
05-09-2006, 13:05
А mа SEXtreme ne znam kvi svirki praa az i ne s1m kazvala 4e gi praa ei taka za ni6to i bezrazborno i pa ne se hvala kat tebe 4e s1m bila piqna i nadrusana i sam praila troiki!!! i na 12 ili na 13-14 se e edno spored men 6tom ve4e ima6 menzis na4i si jena i moje spokoino da se 4uka6 e tva e \:D/ [/b]
`Death`Whore`
05-09-2006, 13:08
От орален секс опасност ИМА, ако има ранички и то колкото знам може ако имаш обеца на езика и има разни прбс...
Ти си гениална - повтори едно и също нещо 2 пъти. Защото незарасналите дупки на пиърсинг са ранички.