.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

Орален секс и евентулни опасности

Знам че, най вероятно вече е пускана такава тема, и се извинявам предварително, че пускам нова.
    Някой може ли да систематизира и даде точна информация, кои болести и вируси могат да се пренесат при орален секс. Забелязъл съм, че много хора са "боси" по тази тема и мислят, че опасността е само при нормалния секс. Та нека някой изясни може ли да се пренесе СПИН (и всички други заболявания)чрез орален секс, при наличие само на нормалните секрети - слюнка и сперма, без наличие на ранички, афти и т.н.

Голям фен
    До колкото знам СПИН може да се пренесе само ако имаш раничка в устата, преполагам, че и за другите болести е така. Иначе мисля, че друга опасност няма....нз де - вие кажете
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

spored men pyk moje da se zarazi6 s oralen. vsy6nost sym ubedena! i spin,i sifilis i si4kite mu tam gadni veneri4eski bolesti
    A SMILE MAKES LIFE BETTER

Мега фен
    Всъщност можеш да хванеш и гъбички - специално съм питала гинеколог дали могат да виреят гъбички в устата и отговорът беше "Да".

Град
    Варна/USA
    Добре де а възможно ли е да се прехвърли ХИВ чрез орален секс ако няма рани и такива работи?
    Muscle cars rule

Мега фен
    Май се предава по полов и кръвен път, следователно не може, ако няма рана.

Фен
    Град
    Sofia
    SPIN ot oralen sex ne se hva6ta!!! SPINA se predava po polov i kr1ven pat we a ne po kapkov! Oralen sex moje hvane6 grip zimata Az nikoga ne prava svirki s prezervativ tova samo kurvite go pravat

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    струва ми се,че бях чела някъде,че не може ако е само свирка, но ако момичето гълта можело, но нещо не ми се струва мн възможно ....няма причина да може

Със спин можеш да се заразиш ако имаш контакт с вагинален секрет на заразена партньорка .. така че според мен може да се заразиш и при орален секс ....
    Impaled crucifixion
    Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!

Град
    Черният замък на нощта
    Цитирай Първоначално написано от alex(f)
    spored men pyk moje da se zarazi6 s oralen. vsy6nost sym ubedena! i spin,i sifilis i si4kite mu tam gadni veneri4eski bolesti
    Абсолютно съм съгласен ... СПИН и Сифилис може да се предаде и без ранички и каквито и да било там тифтички по пениса,устата,клитора ... това става чрез вагиналния и членния секрет, който се отделя при възбуда и служи за овлажняване ...
    Не случайно отвсякъде ни се натяква да не правим безразборен секс с партньори, които едва познаване, да не говорим за съвсем случайни .. но всеки носи отговорност за действията си, така че УМНАТА и се пазете, за да ви пази и Господ ..
    На гроба ти студен ще идвам,
    за да удавя мъката в сълзи
    и унило аз ще кимвам
    заради твоите черно, огнени очи ...

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Няма опасност от СПИН при орален секс, ако няма наличие на ранички.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nimfetkata
    SPIN ot oralen sex ne se hva6ta!!! SPINA se predava po polov i kr1ven pat we a ne po kapkov! Oralen sex moje hvane6 grip zimata Az nikoga ne prava svirki s prezervativ tova samo kurvite go pravat
    ti kakvo se pravish ti si takava golqma kurva na skromna li se pravish

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Няма опасност от СПИН при орален секс, ако няма наличие на ранички.
    точно и конкретно
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Nimfetkata
    ti kakvo se pravish ti si takava golqma k***a na skromna li se pravish
    awe ae bez obidi ako obi4a6. to biva kompleksi ma se pak malko po u4tivo go karai

Повече от фен

analniq seks

ako nqma rani4ki i drygi -ne
    no ako gi ima i to v nali4i e-da
    abe vie se pazete nezevisimo dali moje ili ne

Голям фен
    Ама Nimfetkata , ти как се чувстваш?!От секав вид секс може да се хванат венерически болести. Поне кат раздаваш свирки на ляво и дясно от 12-годишна да се бе понаучила малко!
    От орален секс опасност ИМА, ако има ранички и то колкото знам може ако имаш обеца на езика и има разни прбс...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Фен
    Град
    Sofia
    А mа SEXtreme ne znam kvi svirki praa az i ne s1m kazvala 4e gi praa ei taka za ni6to i bezrazborno i pa ne se hvala kat tebe 4e s1m bila piqna i nadrusana i sam praila troiki!!! i na 12 ili na 13-14 se e edno spored men 6tom ve4e ima6 menzis na4i si jena i moje spokoino da se 4uka6 e tva e \/ [/b]

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    От орален секс опасност ИМА, ако има ранички и то колкото знам може ако имаш обеца на езика и има разни прбс...
    Ти си гениална - повтори едно и също нещо 2 пъти. Защото незарасналите дупки на пиърсинг са ранички.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си