View Full Version : Na kolko e normalno da se pravqt svirki?
zdr spored vas na kolko e normalno da se pravqt svirki?Smisul ot koga moje da po4nete ?
Не е нормално да правиш свирка само защото си на еди-колко си. Нормално е да правиш свирка , когато има на кого и имаш желание. Или какво вече съм на 15 - до две седмици трябва да започна да правя свирки , че ми дойде времето..............
mne prosto pitam... ot kolko godini moje da se po4ne... 12-13 mojeli? ili moje i ot po malki ili ot po golemi?mn spe6no mi trqbva
shadowflare
05-06-2006, 22:55
kogato se nau4i6 \:D/ apak i tova trqbva da e s liubimiq 4ovek toest gadje da ne kai6 mama ili tati
shadow4e
05-06-2006, 23:09
за мен лично от 15 нагоре, това е мое мнение,някои ще кажат,че имам консервативни разбирания,но за мен на 12 год си е дете и не трябва въобще да си помисля да прави такива неща....
за мен лично от 15 нагоре, това е мое мнение,някои ще кажат,че имам консервативни разбирания,но за мен на 12 год си е дете и не трябва въобще да си помисля да прави такива неща....
ot 16 daje spored mene no zavisi
mne prosto pitam... ot kolko godini moje da se po4ne... 12-13 mojeli? ili moje i ot po malki ili ot po golemi?mn spe6no mi trqbva
Много спешно ти трябвало ... айде моля те. Май ми се струва, че си на 12 и искаш да прайш на някой свирки за това питаш. Еми като искаш прави, това си е твой избор. Но според мен времето за това е тогава, когато човек се почувства готов. O:)
Как някой от тук да разбере дали ти е "времето" да правиш свирки.. подухай ми малко и ще ти кажа.. ако исакш духай ако искаш смучи.. квото искаш прави.
nancy__girl
05-07-2006, 12:25
12 13 godi6no momi4e da pravi svirki vse edno sesrta mi da go napravi na nyakoy si.Ta ti si o6te dete.Vsi4ko si ima vreme.misli za drugi ne6ta,za kvo ti e da lije6 na naykiv si [-X [-X
kakto kazah ima vreme za vsi4ko vzemi se na rice o6te si malka i nedey da pravi6 o6te na tezi godini .moyto mnenie e 4e e adski nenormalno da go pravi na tezi godini nezavsimo dali tq go obicha ili ne [-X :!: :!:
^KaSiDi^
05-07-2006, 12:34
spored men lichno nqma tochno opredelena vyzrast,tochno kato pri sexa e-pravish go togava,kogato se pochuvstvash gotova i sreshnesh tochniq chovek :wink: uspeh :)
А пък мен на 13 ми беше първата целувка... За къде си се разбързала?! Още си ПРЕКАЛЕНО малка за тия работи... ](*,)
nancy__girl
05-07-2006, 13:47
За къде си се разбързала?! Още си ПРЕКАЛЕНО малка за тия работи
napilno sim siglasna
the_keeper
05-07-2006, 13:55
Това с "времето" - прави когато ти се прави, прави каквото ти се прави, но не прави само за да бъе6 като "напредналите"... които в повечето случаи са доста кухи и не знаят ни обич, ни грижа, ни топлота, доверие, тъпение...
По-здрави!
Nimfetkata
05-07-2006, 14:01
zdr spored vas na kolko e normalno da se pravqt svirki?Smisul ot koga moje da po4nete ?
na 12 obiknoveno se po4ba s1s svirkite
pone az na tolko za p1rv pat go poeh nikak ne e lo6o dori se e super.
obojavam da vartq svirki az :P
Abe dete,ti mojesh i ot 8 da pochnesh ama se zamisli malko.Na 12 godini si.Oshte ne mojesh da si opraish legloto,svirki she mi praish.6-ti klas ... kakvo poveche da komentirame.Napravo e grozno.Ako tolko ti se iska da praish svirki,hodi prai,ne se dopitvai do nas.Mnogo qsno che ne e normalno.Vcherashna pikla she mi se pravi na golqma.Idi da si igraesh.. za vsichko ima vreme.Osven tova,svirkite sa chast ot lubovta..kogato obichash s nqkoi i stane vreme da praite sex,togava ako pojelaesh mojesh da mu napravish svirka za da mu dostavish udovolstvie,ne da gi vyrtish na toq i onq.Za men nqma tochno opredelena vyzrast,no gore dolu sled 16,kogato veche si se osyznala.Po nachina ti na razsyjdavane si lichi che si oshte dete ..
Lele... nqmam dumi
Nimfetkata
05-07-2006, 14:17
a we Gosta!!! na 12 e savsem normalno za vseko momi4e da pravi svrki. Ne se 6iba, samo duha i tova e mnoo polezno za razvitieto na mladite hora... az kat sam po4nala na 12, da ne sam kurva =P~
Нормално е да почнеш тогава когато почнеш да правиш секс ... тоест когато мислиш че си готова за това ...
osemenitelia
05-07-2006, 14:37
ми като ти се лапа.. лапай кой те е спрял...
Nimfetkata
05-07-2006, 14:41
be to ne e prosto da go lapne trqbva da i haresa ta i drug pat da prod1lji da pravi i mom4etata s tva otno6enie nekoa ako prai svirki edva li ne e besna kara4ka e nema mnoo momi4eta se naviat ot malki da lapat
em iskate da vi se duha em lapne li vi se vednaa se stava k?rva e ne staa taa
momi4eto za da lapne trqvba da se poo6trqva da go pravi da porumee 4e e ne6to savsem normalno a za6to ne i mnogo prstijno, a ne dolno i sramno kakto samite mom4eta nasajdat takova mnenie i otno6enie [-X :smt018 :::
nancy__girl
05-07-2006, 14:41
pogre6ni siveti davate :cry: :cry: ta tya e o6te 12 godi6no dete :cry:
nancy__girl
05-07-2006, 14:42
pogre6ni siveti davate :cry: ta tya e o6te 12 godi6no dete :cry:
(prestanete s tiya gluposti ot roda lapay go 6tom ti se iska,moje da haresa6 i ot roda tipotiii :smt011 :smt011 )
Dreamfall
05-07-2006, 14:43
еми... ако искаш прави ;) то тва си е твое решение...според мен си е нормално 12-13 г.
gangbang
05-07-2006, 14:46
(prestanete s tiya gluposti ot roda lapay go 6tom ti se iska,moje da haresa6 i ot roda tipotiii :smt011 :smt011 )
12 дете... че и на 15 е дете и на 17, па дори и на 18, ако седнем така... много се смея като кажат някъде в новините или някой вестник... N годишно дете еди кво си.... Щом се ебе, не е дете. Циганите на толкова и раждат деца вече, дете била. Като иска да прави свирки. Няма нищо лошо в това. По-добре свирки, от колкото да почне да се чука, а то май доста момичета започват първо със свирките и чак след 2-3 години вече правят и пълноценен секс. В една свирка няма нищо лошо. 8)
Ха, щом е решила да е дребно курвенце кой я спира? :roll:
Dreamfall
05-07-2006, 14:49
12 дете... че и на 15 е дете и на 17, па дори и на 18, ако седнем така... много се смея като кажат някъде в новините или някой вестник... N годишно дете еди кво си.... Щом се ебе, не е дете. Циганите на толкова и раждат деца вече, дете била. Като иска да прави свирки. Няма нищо лошо в това. По-добре свирки, от колкото да почне да се чука, а то май доста момичета започват първо със свирките и чак след 2-3 години вече правят и пълноценен секс. В една свирка няма нищо лошо. 8)
и аз така мисля ;)
Nimfetkata
05-07-2006, 14:50
e 6to da e kurve? maika ti kato pravi svirka na ba6ta ti e kurva a? :smt018
SpermoDaritel
05-07-2006, 14:51
toq apros e sushto tolkova glupav kolkoto i na kolko godini moga da prodavam narkotici .... zashto sqko edno neshto trq da si ima opredelene vyzrast..........................
Dreamfall
05-07-2006, 14:55
момичето като прави свирка независимо на колко е не значи, че е курва...и + тва не е хукнала да прай секс за пари нали? Чак тогава може да я обиждаш така...
evanescence_fen4e
05-07-2006, 14:55
kogato smetne6 za dobre
Abe dete,ti mojesh i ot 8 da pochnesh ama se zamisli malko.Na 12 godini si.Oshte ne mojesh da si opraish legloto,svirki she mi praish.6-ti klas ... kakvo poveche da komentirame.Napravo e grozno.Ako tolko ti se iska da praish svirki,hodi prai,ne se dopitvai do nas.Mnogo qsno che ne e normalno.Vcherashna pikla she mi se pravi na golqma.Idi da si igraesh.. za vsichko ima vreme.Osven tova,svirkite sa chast ot lubovta..kogato obichash s nqkoi i stane vreme da praite sex,togava ako pojelaesh mojesh da mu napravish svirka za da mu dostavish udovolstvie,ne da gi vyrtish na toq i onq.Za men nqma tochno opredelena vyzrast,no gore dolu sled 16,kogato veche si se osyznala.Po nachina ti na razsyjdavane si lichi che si oshte dete ..
Lele... nqmam dumi
Ti pa mnoo golqm profesor izleze be!?;)
Ama si prav.Hubav komentar,br.
Dreamfall
05-07-2006, 15:37
Lele... nqmam dumi
Прав бил той... хаха.... :lol:
nancy__girl
05-07-2006, 16:20
praw e 4oveka :( jalko 4e pove4eto ot vas si mislyat 4e 12 godi6no dete e gotovo za tva("i6tom iska6 go lapay")i pi6at takiva gluposti
macka123
05-07-2006, 16:29
a we Gosta!!! na 12 e savsem normalno za vseko momi4e da pravi svrki. Ne se 6iba, samo duha i tova e mnoo polezno za razvitieto na mladite hora... az kat sam po4nala na 12, da ne sam k***a =P~
ti ne si normalna
na 12 o6te si nekva pikla svirki 6te pravi6
SEXtreme
05-07-2006, 16:32
a we Gosta!!! na 12 e savsem normalno za vseko momi4e da pravi svrki. Ne se 6iba, samo duha i tova e mnoo polezno za razvitieto na mladite hora... az kat sam po4nala na 12, da ne sam k***a =P~
Аве ти луда ли си бе?! Как на 12 години ше праиш свирки?!Баси кур*арската работа....ужас
fulldelight
05-07-2006, 16:51
хаххаа....лол! Сайтовете за запознанства ряпа да ядът - тука било фраш със мацки на повикване :) Ами ако ме питате мене 12 не е ного добра възраст за свирки....абе от 16 нагоре е най-добре...
kogato si gotova ve4e nqma da si zadava6 toq vupros
MTV_GIRL
05-07-2006, 18:49
zna4i nqma opredelena vazrast ama ne e normalno nqkvo 9 godi6no lapence da pravi svirki na primer !!! 13-14 moji ni !!! nz
Nimfetkata napisa "ne se 6iba, samo dyha i tova e mn polezno za razvitieto na mladite hora"
:lol: i kak po-to4no, molq, tova e "polezno za razvitieto na mladite hora?! oooo, da, sus sigyrnost...e mn polezno za mladite...12 godi6ni hora...koito na taq vuzrast o6te ne sa dostatu4no dobre zapoznati...i zadavat sme6ni vuprosi ot sorta na "koga moje da pravq svirki"...te...bolestite predavani po polov put...i taka se predavat...awe, molq vi se...vseki sexualen akt, dori i oralniq sex, e svurzan s izvestna doza otgovornost, nai-malkoto kum sebe si. !2 godi6no...aide ne dete...momi4e/mom4e...o6te ne e gotovo da poeme tazi otgovornost
Nimfetkata, ти си типичен пример за това защо обществото ни запада...докато има деца (подчертавам деца), които разсъждават като теб, все по-зле и по-зле ще става. Надявам се поне като пораснеш, да осъзнаеш какво говориш в момента...че си много развит млад човек, защото обичаш да духаш и си започнала да го правиш от средна детска възраст.
Тези, които са на малко повече години, вероятно ще разберат връзката между двете неща.
Nimfetkata
05-07-2006, 21:17
Nimfetkata, ти си типичен пример за това защо обществото ни запада...докато има деца (подчертавам деца), които разсъждават като теб, все по-зле и по-зле ще става. Надявам се поне като пораснеш, да осъзнаеш какво говориш в момента...че си много развит млад човек, защото обичаш да духаш и си започнала да го правиш от средна детска възраст.
Тези, които са на малко повече години, вероятно ще разберат връзката между двете неща.
off aman ot pensioneri :smt019
Nimfetkata
05-07-2006, 21:20
Nimfetkata napisa "ne se 6iba, samo dyha i tova e mn polezno za razvitieto na mladite hora"
:lol: i kak po-to4no, molq, tova e "polezno za razvitieto na mladite hora?! oooo, da, sus sigyrnost...e mn polezno za mladite...12 godi6ni hora...koito na taq vuzrast o6te ne sa dostatu4no dobre zapoznati...i zadavat sme6ni vuprosi ot sorta na "koga moje da pravq svirki"...te...bolestite predavani po polov put...i taka se predavat...awe, molq vi se...vseki sexualen akt, dori i oralniq sex, e svurzan s izvestna doza otgovornost, nai-malkoto kum sebe si. !2 godi6no...aide ne dete...momi4e/mom4e...o6te ne e gotovo da poeme tazi otgovornost
a be ne staa vapros da prai6 svirki na koi ti padne se pak. ama ako ste gadjeta ne vijdam ko pre4i da si pravite gotino bez sex, samo svirki, dokosvane i t.n to vseki na 12-13 e minal po toa p1t we verno koi pove4e koi po malko am se pak :-k az dr mesec stavam na 15 i se radvam 4e imam ve4e nekf opit a ne s1m zadr1stena puberitetka kat mnoo pi6e6ti tuka :) 8) =P~
a be ne staa vapros da prai6 svirki na koi ti padne se pak. ama ako ste gadjeta ne vijdam ko pre4i da si pravite gotino bez sex, samo svirki, dokosvane i t.n to vseki na 12-13 e minal po toa p1t we verno koi pove4e koi po malko am se pak :-k az dr mesec stavam na 15 i se radvam 4e imam ve4e nekf opit a ne s1m zadr1stena puberitetka kat mnoo pi6e6ti tuka :) 8) =P~
Ti nesa nalapa nesa naeba malka nimfomanke da eba kurvata ti malka da eba mislish 4e si mn interesna naduvash li se kakvo
fasta4eto
05-07-2006, 22:24
Lele... nqmam dumi
podkrepqm te napalno O:)
ti si ebati tapata kurwa.kazwash go towa samo da sa samouspokoish che ti si typa i si lapala oshte kat sa ta rodili sigurno. maaaaama ti tapa kuchka shibana mnoo mraza takis gowna kato tebe!sigurno she mi iztriat posta ama ko ma interesuwa dano poichi hora go prochetat.
da ne sam k***a - DA
ko razwitie twa razwitie li e? ti naprao sigurno si weche w druga galaktika s twoyto razwitie a? mama ti tapa kurwa da eba :smt067 :smt067 :smt067 :smt068 :smt068 :smt070 :smt070 :smt071 :smt071 :smt072 :smt072
mi kwa si ? tapa lapachka puuuuu mnogo po hubu otkolkot da si zadrastena. otpushili sa ta oshte na 10 sigurno. mama ti tapa kurwa. na 14 wcherashno gowno ebe sa kat prostitutka i ko goliama rabota si tay li tapo kompleksarche niama kade drugade da sa hwalish ami tuka a kuchka tapa dano ta hwane niakoy 40 godishen diado da ta iznasili hubawichko she widish togas kurwo skapana :twisted:
sa...ne se obijdaite vzaimno..ne znaem koi kakuv e...ama, za boga, kak Nimfeteke, sexualniq opit ili lipsata na takuv opredelq nqkogo kato "zadrustena pubertetka"... 6e me izvinqva6, malko po-golqma sum ot tebe i moga da ti kaja 4e razsujdeniata ti sa bezkraino infantilni...na 12, 13, 14 ili dori 15 godini nikuf sexualen opit ne ti e jizneno neobhodim, a ako smqta6 4e tova te pravi "nezadrustena"...zna4i si momi4ence sus seriozni komplexi
fasta4eto
05-08-2006, 07:49
az sa6to sam po golqma ot srednata vazrast koqto e tuka a imenno 15 god osobenno pri momi4etata i na 15 god sq kat se zamislq 4ovek ima stra6no pogre6no mnenie za ne6tata :? mislq 4e na dali nqkoi bi poslu6al savetite ot po golqm no tva na 12 boje na 13 sa6tata istoriq daje na 15 e ranko samo kak si propilqvate nai qkite godini awe kakto i da e vseki si ima glava na ramenata O:) abe kvoto i da pravete pravete go taka 4e edin den da nesajalqvate O:)
FikyScHetOo
05-08-2006, 08:01
Според мен децата на 12-13 години си играят с кукли, а за въпроса - Момичето според мен не е порастнало за да прави свирки. Малко е и това го показва темата...бих и казала възраст примерно 16 години...Нимфетке, знаем за твоя опит и не се хвали още и още и още...
pak sym az we
05-08-2006, 08:44
sa...ne se obijdaite vzaimno..ne znaem koi kakuv e...ama, za boga, kak Nimfeteke, sexualniq opit ili lipsata na takuv opredelq nqkogo kato "zadrustena pubertetka"... 6e me izvinqva6, malko po-golqma sum ot tebe i moga da ti kaja 4e razsujdeniata ti sa bezkraino infantilni...na 12, 13, 14 ili dori 15 godini nikuf sexualen opit ne ti e jizneno neobhodim, a ako smqta6 4e tova te pravi "nezadrustena"...zna4i si momi4ence sus seriozni komplexi
podkrepiam te!!!!!! takis tapi kurwi kat neiatriaa da sa prashtat w holandia, ama az kat gledam natam e tragnala swirkajiikata det sa misli za goliama rabota :roll:
off aman ot pensioneri :smt019
Значи аз съм на 20, но за теб това сигурно наистина е възраст за пенсия...щом на 12 си почнала да се курвееш, на 20 какво друго ти остава...
Всяко нещо с времето си, не виждам защо толкова бързаш да го изпревариш. Здраво бие на комплекси...
R0lfc0pter
05-08-2006, 10:04
......... може да почнеш и от 1 годинка, нищо не ти пречи, нали?
ХАхаха ще ме извиняваш за смеха,но до колкото разбнрах ти си м/у 12-13.Какви свирки ти се въртят в главата.Казвам ти понеже съм по голям от теб,още ти е рано.Недей да бързаш за мен лично 16 и нагоре,вече е по нормално.Ама да ми кажеш че на 12-13 години искаш.Извинявай за израза ама ти още .... не си виждала а искаш да му правиш свирки.Нищо лично,просто съвет от по голям,вслушай се не само аз ти давам съвети.Тука има много стестни хора.Е аз говоря от страната на Момче но не вярвам по големите момичета да кажат по различно.Bye сега и помисли малко ;)
Щом ти на 12 бързаш,аз какво да направя като съм на 19 да се Пенсионирам сигурно.Хаха сорка ако бъркам ама ти явно искаш да избиеш комплекси,но това не е начина само това щи кажа.Аре мисли преди да действаш.Още си малка за това не бързай,житова е пред теб..:)
manniakk
05-08-2006, 11:02
А пък мен на 13 ми беше първата целувка... За къде си се разбързала?! Още си ПРЕКАЛЕНО малка за тия работи... ](*,)
как за къде. Сичките и приятелки ВЕЧЕ правят секс... Пък и гаджето и сигурно дава зор.
Няма граница от кога можеш да почнеш. Ако влиза в устата давай. Ама да не стане така че като станеш на 20 да си поредната.... айде да не казвам какво
gangbang
05-08-2006, 11:14
Явно си е неква мода сред 12-13 годишните да маат свирки, щот от доста места чувам и си го приемат за нормално те. То всеко поколение си е бунтарско, може за подрастващите в свирката да е бунтът, както за някой е било тютюна, сетне марихуаната и т.н. лошо нема :)
17god pensiq
05-08-2006, 13:08
abe,detence,ti na 12 godinki razli4ava6 li biberon ot hyi!puk i kak moje da pita6 drygi hora dali si dostata4no zrqla,otgovorna,vluybena i razymna?!??! :shock: :roll: nakade otiva sveta
Браво на Nimfetkata.Подрекяпам и мнението :wink:
Щом ти на 12 бързаш,аз какво да направя като съм на 19 да се Пенсионирам сигурно.Хаха сорка ако бъркам ама ти явно искаш да избиеш комплекси,но това не е начина само това щи кажа.Аре мисли преди да действаш.Още си малка за това не бързай,житова е пред теб..:)
Споко Nimfetkata преди няколко дни вече ме прати в графата пенсии (и аз съм на 19) . Проблема на младите момичета е , че бързат да порастнат. сега като ги гледам 12 годишните момиченца пред блока.... ми те са си деца какви свирки, какъв секс? 5 шестокласнички бяха на рожден ден на малката ми сестра миналата събота и си играеха на кукли.......... Как да си ги представя тези деца да правят свирки???? Това, което се говори в тази тема(че на 12 се започва половия живот) е безумно , направо малоумно.......... А това, че който прави секс на 12-13 не е задръстен.......... нямам думи за морала и разбиранията на някой индивиди.
FikyScHetOo
05-08-2006, 19:10
Мисля че всичкото това е да станат като големите каки и батковце (не пенсионери разбира се). Ми то аз имах злощастието няколко пъти да се срещам с подобни индивиди...бях на даскало и през прозорците на стаята на 1-ви етаж едни дребни зяпаха и показваха средни пръсти...то да бяха само те...Незнам кой какви комплекси избива, но не е нормално да си играеш с кукли, мечета и да въртиш свирки...
Sabrina27
05-08-2006, 19:52
Moito mnenie e 4e nqma vreme v koeto e "normalno" da pravi6 svirki. Na 13 e...a... stranno :smt017
fasta4eto
05-09-2006, 10:02
Споко Nimfetkata преди няколко дни вече ме прати в графата пенсии (и аз съм на 19) . Проблема на младите момичета е , че бързат да порастнат. сега като ги гледам 12 годишните момиченца пред блока.... ми те са си деца какви свирки, какъв секс? 5 шестокласнички бяха на рожден ден на малката ми сестра миналата събота и си играеха на кукли.......... Как да си ги представя тези деца да правят свирки???? Това, което се говори в тази тема(че на 12 се започва половия живот) е безумно , направо малоумно.......... А това, че който прави секс на 12-13 не е задръстен.......... нямам думи за морала и разбиранията на някой индивиди.
podkrepqm ama to moito ne se broi mnogo 6toto i az mai sam kam pensionerkite 8-[ na kade varvi sveta na 19 da u4i6 12 godi6ni da duhat i da im dava6 saveti prosto nqmam dumi :smt017
emi ela mi zavari edna ;)
`Death`Whore`
05-09-2006, 13:49
Аз на 13 играех с листчета - ти сигурно не ги помниш, защото тогава си лапала пениси.
gangbang
05-09-2006, 13:50
Бе като ги гледам 12-13 годишните пред блока, само как са се облекли, не е далеч идеята и за свирки :)
`Death`Whore`
05-09-2006, 13:57
Носенето на прашки и къси поли не ги прави възрастни.
gangbang
05-09-2006, 13:58
Носенето на прашки и къси поли не ги прави възрастни.
Така е, но самите те едва ли са на това мнение...
shadow4e
05-09-2006, 14:42
да,опредлено те си вярват колко са големи.. но то всъщност повечето хора се хора се мислят за големи,дори едно 4 годишно момиченце ми каза един път "Аз като бях малкаа...."
Da_Bitch
07-10-2006, 02:06
Много спешно ти трябвало ... айде моля те. Май ми се струва, че си на 12 и искаш да прайш на някой свирки за това питаш. Еми като искаш прави, това си е твой избор. Но според мен времето за това е тогава, когато човек се почувства готов. O:)
Точно..когато си готова , тогава.
12 13 godi6no momi4e da pravi svirki vse edno sesrta mi da go napravi na nyakoy si.Ta ti si o6te dete.Vsi4ko si ima vreme.misli za drugi ne6ta,za kvo ti e da lije6 na naykiv si [-X [-X
kakto kazah ima vreme za vsi4ko vzemi se na rice o6te si malka i nedey da pravi6 o6te na tezi godini .moyto mnenie e 4e e adski nenormalno da go pravi na tezi godini nezavsimo dali tq go obicha ili ne [-X :!: :!:
Напълно съм съгласна!На 12 години свирки да правиш е тва си е чиста проба к**ва!Тва си е моето мнение ти ако искаш почвай на 3 годинки!
да,опредлено те си вярват колко са големи.. но то всъщност повечето хора се хора се мислят за големи,дори едно 4 годишно момиченце ми каза един път "Аз като бях малкаа...."
Ооооо това и на мене ми се случва доста често!Например си на 11 и кажеш ''Предиииииииии мнооооого време когато бях малка...''
На 12 се почвало....тва,че ти си почнала не означава,че е нормално!Еми тя на 12 е все още дете,мисленето й е на дете,а ще тръгне и секс да прави.Защо да не си изживее детството,което няма да се повтори,а да тръгне да духа на някой-тва може да го прави цял живот,и за пари ако иска!
Някой отговори просто ме плашат...излиза,че вече една майка трябва да обяснява на 10 годишната си дъщеря как да прави свирки... :|
и тук не става дума за консервативно мислене,а за мислене,защото при много хора този процес не се осъществява...
TALIBANA
07-11-2006, 01:51
Е не си малка курва наистина-щом на 12 си почнала да праиш свирки :-D сигурно сега вече си специалистка по свирките?по добре се справяш и от проститутките-или бъркам?жалко за теб ако наистина си почнала да духаш от 12 годишна-МНОГО ЖАЛКО НАИСТИНА :D
Ако разбера че сестра ми е правила свирки 12 годишна-ще я убия.
Mike-Jones
07-11-2006, 08:09
Е не си малка курва наистина-щом на 12 си почнала да праиш свирки :-D сигурно сега вече си специалистка по свирките?по добре се справяш и от проститутките-или бъркам?жалко за теб ако наистина си почнала да духаш от 12 годишна-МНОГО ЖАЛКО НАИСТИНА :D
Ако разбера че сестра ми е правила свирки 12 годишна-ще я убия.
pak nimfetke ti si edin izrod ti detstvo vaoshe si nqmala kat ta pitat decata mamo na 12 si kakvo prai vartqx svirki puuu ako bqx na maika ti shex da te izgonq ebasi kurvi4kata
NeSTa_86
07-11-2006, 08:26
a be ne staa vapros da prai6 svirki na koi ti padne se pak. ama ako ste gadjeta ne vijdam ko pre4i da si pravite gotino bez sex, samo svirki, dokosvane i t.n to vseki na 12-13 e minal po toa p1t we verno koi pove4e koi po malko am se pak :-k az dr mesec stavam na 15 i se radvam 4e imam ve4e nekf opit a ne s1m zadr1stena puberitetka kat mnoo pi6e6ti tuka :) 8) =P~Ама nimfetke...ти си бати курвето...сигурно аз съм единственият, на който не си духала!
КУРВА СИ И ТО ГОЛЯМА
Mike-Jones
07-11-2006, 10:38
a be ne staa vapros da prai6 svirki na koi ti padne se pak. ama ako ste gadjeta ne vijdam ko pre4i da si pravite gotino bez sex, samo svirki, dokosvane i t.n to vseki na 12-13 e minal po toa p1t we verno koi pove4e koi po malko am se pak :-k az dr mesec stavam na 15 i se radvam 4e imam ve4e nekf opit a ne s1m zadr1stena puberitetka kat mnoo pi6e6ti tuka :) 8) =P~Ама nimfetke...ти си бати курвето...сигурно аз съм единственият, на който не си духала!
КУРВА СИ И ТО ГОЛЯМА
xaxaxa :) ei nimfetke 4e si zabavna ako te 4ue nqkoi s tova 4e e polezno za razvitieto na mladite xora ne 4uval sam kakvi li ne neshta tova e vyrxa za ustata li za koe e polezno na edno 12g dete decata na taq vyzrast si u4at urocite sportuvat au tui 6 klas se pada mai ave nqmam dumi kurva si ti absolutna gorkata ti maika
Да ве ма'а му стара. Особено щом си по-малка, чакай първо да си хванеш някой с който понеее 2-3-4 месеца да ходите, пък тогава пак ела да ни пишеш.. Едно момиче колкото тебе из целия квартал прави свирки, направо да бягаш от такива. Ти т'ва ли искаш, а? Да правиш на някакви случайни.
Поне да ти платят... :smt005 майтап ве :)
Щото.. айде.. днес ще е свирка, утре ще искаш да правиш шпатулки на съученичките си, на другия ден няма ли да искаш да се пробваш да се самоубиеш ?
Идваш в Благоевград щи дак УЯ ми и прай кот си искаш :)
Ее маняк толкова ли в Благоевград няма п*тки, влез в Ай Ер Си да си намериш :)
Nimfetkata mnogo dobre "rasajdava6" gledam ........ tova 4e ti si go napraila na 12 nezna4i 4e tova e normalno i si4ki go pravqt,PO temata az mislq tai: spored men porasni o6te malko i togava mnogo byrzate da porasnete posle 6te vi sa iska da ste deca ......pff ta o6te ste na 12 ve na kade otiva toq svqt .... :mrgreen: :?:
На 12...сериозно ви е напекло слънцето. Всичко от живота не се взима наведнъж; вярно е, че понякога трябва ден за ден да живеем ама... къде остава надеждата нали тя умира последна (уж)?
+ това всеки си решава кога да започне полов живот. Ромите са си решили даже и по-рано от 12 години ама това вече е друга тема.. ;)
Necrologist
05-05-2017, 09:53
a na 14 normalno li e :D
Даже си закъсняла.
Yoana_01
05-06-2017, 14:15
Когато спре да те е гнус и после няма да ти е гузно от това, което си направила.
ةتشضل انزفث
05-06-2017, 14:41
да ви еба в тъпаците...
аз 1 мнение на латиница да дам ще ми го изтрият вие тука цяла тема я модераторите да си изчистят лайната
4ing4ong
05-07-2017, 16:37
Аз на 13 все още не съм се целувала ,а пък ти докъде стигна... Между другото си има закон за това, ако си под 14- не може, независимо дали искаш или не!