Влез

View Full Version : liobov

qgodka_1
05-07-2006, 20:18
Аз оби4ам едно мом4е, но според мен то не изпитва ни6то кам мен! :( Пнякога си мисля,4е тои се интересува от мен за6тото тои го показва,но понякга не е така.Как да разбера дали това което показва е истина?plsssssssss помогнете ми моля ви!!!!!!!

MqY_MqY_f
05-07-2006, 20:23
А дали мислите ти че той изпитва нещо към тебе са истина? Или просто ти искаш да е така?

Не тръгвай да се занимаваш с нещо, в което не си сигурна... за да не съжаляваш след време... казвам ти го от личен успех.

sometimes_
05-07-2006, 20:31
Аз оби4ам едно мом4е, но според мен то не изпитва ни6то кам мен! :( Пнякога си мисля,4е тои се интересува от мен за6тото тои го показва,но понякга не е така.Как да разбера дали това което показва е истина?plsssssssss помогнете ми моля ви!!!!!!!

Ъъъ, като за начало си оправи правописа.
И ние от къде да знаем какво ти показва той? Да не сме спали в марулите на Ванга, та да гадаем какво ти показва момчето и какво не?!
Ако придобия способности на врачка, ще ти се обадя. :evil:

jadna_za_lubov
05-07-2006, 20:37
ne se shashkai tolkova mnogo nqma da ti e nito purvoto nito poslednoto mom4e v jivota....kaji mu 4e go haresva6 i 6te razbere6 dali i toi te haresva za6toto az ne moga da znam toi kvo ti kazva... :roll:

Angel_eyes
05-07-2006, 20:49
Ами мила,помисли си как ти го показва това,защото начините да покажеш на някого че се интересуваш от него,и че го обичаш!И незнам само аз ли мисля,че нещо при вас е странно незнам...разбери какво чувства той и се разберете!

LP_girl_14
05-07-2006, 20:50
Винаги си личи,когато чувствата на едно момче са истински и когато за него ти си просто моментно увлечение.Можеш да го познаеш по очите,по държанието му,по начина по който общува с теб,по тона на гласа му и най-вече може да го усетиш със сърчицето си.Но ако е момчетата тип "женкари",за които флирта с момичетата е нещо обичайно и които си променят отношението към теб за част от секундата...добре си помисли преди да предприемеш нещо.Все пак той не е единствения!Сигурна съм че много скоро ще откриеш правилното момче,което ще те оцени :smt007

Krem4eto
05-08-2006, 18:04
ГОВОРИ С НЕГО!!!

Barbaronka
05-08-2006, 18:13
Emi pitai go .. ;)

black_dimond
05-08-2006, 19:41
naistina e nai dobre da pogovorite za6o moje i vuob6e ni6o da ne stane i ti da si 4akala naprazno