View Full Version : daite mi idei za risunka za...
v daskalo ni iskat risunka svarzana s narkoticite, puk ni6to ne mi idva da akyla, nqkoi ako moje neka mi dade nqkva ideq 4e imam da navaksvam s oecnkite:) mersi predvaritelno
mi risuva6 marihuana heroin4e nekvi takiva
LP_girl_14
05-08-2006, 14:10
Ми аз имах една такава задача по рисуване.Трябваше да е със символно значение.Бях нарисувала един пистолет,в него се виждаше че има наркотик или там цигари не помня кво беше и как се изтрелват срещу едно човешко сърце.Не успях да го обесня много добре,ама ми писаха шестица :mrgreen:
sho6olinaKa
05-08-2006, 14:28
преди време и аз съм имала такива задачки...
нарисувах една супер яка мадама с някви развисени гащи... аве знам, че я прерисувах от една щампа на една моя блуска и така...мадамата имаше супер червени ръце и спринцовка, която държи... трябваше да бъде рисунка с под смисъл, но на мен не ми дойде нищо наум и нарисувах това, което мисля ... но иначе спечелих второ място и рисунката ми вися сума време в коридора на даскалото... важното е да си различен и провокативен Успех :lol:
Бях видяла една много оригинална рисунка на тази тема,значи нарисувано е едно човече,пред него има две пътечки,т.е листа е разделен на две часи-в едната е наривано слънце,някви люлки,децата играят и такива работи,а в другата всичко е черно,същите деца с някви спринцовки и сичко някво мрачно.Доста време ще отнеме това,но пък е оригинална идеята
Loshotia
05-08-2006, 15:48
нарисувай joint4e по средата на листа и както е joint4eto посредата разделяш листа и в едната половина го правиш някво яко светло и много приятно, но в другата половина някво яко сдух и тъмно - двете страни на дрогата. Или пък нещо от типа на wrong way ако техниката е по избор пробвай да си поиграеш с графиките и светлосенките, много внушително можеш да го направиш. Ако пък можеш да направиш и колаж най добре - винаги има идеи, просто помисли повечко
SEXtreme
05-08-2006, 15:49
Ами направи някъква тъжна, тъмна рисунка и така да се разбере, че резулт е лош!ц хаха
teenkopele
05-08-2006, 16:45
Рисуваш марихуана и около нея някакви цветни хапчета и свити цигари. :mrgreen:
EnJoY ThE LoVe
05-09-2006, 17:52
Mi nzz narisuvai 3 sprincovki :D :D :D http://smilies.sofrayt.com/%5E/0/pikachusgoodbye.gif
[B]a[N]D[i]T[k]a
06-05-2006, 20:52
mii 1 spincofka na zemqta i 2 deca naveli se q gledat zamisleno ...