05-08-2006, 21:09
Dylgo vreme bqh s edno momche.Zapoznahme se na moeto selo.Poluvin godina jivqhme zaedno i kogato si bqhme tuk v sf vsichko beshe ok i nqmashe nikakvi problemi,no kogato si otidehme na selo vinagi pochvashe da mi pravi problemi i da mi diga nervite.Bqh sigurna che tova e delo na chast ot "priqtelchetata" mu,a sega veche sym obedena v tova.Nachaloto na alril mi kaza che iska da se razdelim,no sled nqkolko dni otnovo se sabrahme.Reshih, che e po-dobre za izvestno vreme da ne jiveem zaedno i toi si ostana tam.No pochna vseki den po telefona da mi razigrava scenki na revnost,sled koeto razbrah che nqkolko dni predi da si otida na selo e spal s druga... Kakto i da e az sym na mnenieto che pyrvata iznevqra ne e fatalna i e prostima,daje ponqkoga e dosta polezna zashtoto sled neq chovek se osyznava i ne povtarq greshkata si.Prostih mu go.V sybota vecherta mnogo plaka i se izvinqva,obijdashe se kak li ne,v tqh razmqta vsichko...udrqshe si glavata,schupi si malkoto prystche na rakata,no nakraq go uspokoih i se razbrahme.I sega uj vsichko da e ok.Vchera kogato si doidoh vecherta mi se obajda 2 pyti i beshe gotino.Kaza mi che dnes sled 5 she mi zvynne,no stana 10 i toi ne se obadi taka che mi se naloji az da mu zvynna.Kaza mi "zaspal sym i stanah predi 2 chasa i sym zabravil da ti zvynna" i beshe pri negovoto "priqtelche" deto go naviva protiv men i mai zima primer ot nego i se opitva da mi se kachva na glavata.
Mislq,che shte e po-dobre ako ne mu zvanq az i chakam toi da mi zvani,zashtoto v protiven sluchei naistina shte reshi da mi se kachva na glavata i da me kara da mu hodq po gaza.A az ne iskam tova,no v syshtoto vreme mi e strashno gadno kato se prai na pylno laino i ne izdyrjam bez da go chuq.Vie kak mislite? Prava li sym za sebe si? Mislite li che shte e nai-dobre ako mu pokaja che ne moje da me razigrava i ako iska naistina da e s men trqbva da otgovarq na moite usloviq?
Mislq,che shte e po-dobre ako ne mu zvanq az i chakam toi da mi zvani,zashtoto v protiven sluchei naistina shte reshi da mi se kachva na glavata i da me kara da mu hodq po gaza.A az ne iskam tova,no v syshtoto vreme mi e strashno gadno kato se prai na pylno laino i ne izdyrjam bez da go chuq.Vie kak mislite? Prava li sym za sebe si? Mislite li che shte e nai-dobre ako mu pokaja che ne moje da me razigrava i ako iska naistina da e s men trqbva da otgovarq na moite usloviq?