PDA

View Full Version : Moderated: Дали не съм бременна?

Miroslava
05-09-2006, 09:32
Mnogo sum pritesnena..Mnogo silno me bolqt gurdite..zakasnqva mi veche 3 dena..chustvam se gadno..hem sum gladna hem mi se gadi..malkokorema me boli okolo 1 sedmica za malko kato cheli she mi idva,no ne mi idva..gurdite me bolqt ot 1 sedmica veche..no dnes me bolqt silnichko..Ne e imalo mai riskovi aktove..pravih 2 testa-sure check na parviq den ot zakasnenieto-otricatelen..na 2riq den clear test-otricatelen!!Mnogo se pritesnqvam..imam simptomi a oshte ne mi idva..pritesnqvam se mnogo na vas sluchvalo li vi se e da imate simptomi cqla sedmica daje i sled zakasnenieto i pak ne mi idva..molq vi daite mi savet ;((( dali e bremennost i oshte testovete sa otricatelni?ne e vazmojno nali?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!

fasta4eto
05-09-2006, 09:37
ami men po4vat da me boqt daje pove4e ot sedmica predi da mi doide :wink: tva 4e te bolqt gardite e silen priznak 4e 6te ti idva i 6tom e tolkova silno moje i dnes da e (a dano) 6tom si nqmala riskovi otno6eniq i testa e otricatelen (vapreki 4 to trqbva da se iz4aka izvestno vreme sled akta za se napravi) a be predpolagam 4e ni6to ti nqma i se nadqvam da e taka no poprincip ako si se panikiosala mnogo i si se stresirala tva e edin ot faktorite poradi koito moje da ti zakasnqva zatova uspokoi se i dano vsi4ko e nared O:)

^KaSiDi^
05-09-2006, 09:40
Mnogo sum pritesnena..Mnogo silno me bolqt gurdite..zakasnqva mi veche 3 dena..chustvam se gadno..hem sum gladna hem mi se gadi..malkokorema me boli okolo 1 sedmica za malko kato cheli she mi idva,no ne mi idva..gurdite me bolqt ot 1 sedmica veche..no dnes me bolqt silnichko..Ne e imalo mai riskovi aktove..pravih 2 testa-sure check na parviq den ot zakasnenieto-otricatelen..na 2riq den clear test-otricatelen!!Mnogo se pritesnqvam..imam simptomi a oshte ne mi idva..pritesnqvam se mnogo na vas sluchvalo li vi se e da imate simptomi cqla sedmica daje i sled zakasnenieto i pak ne mi idva..molq vi daite mi savet ;((( dali e bremennost i oshte testovete sa otricatelni?ne e vazmojno nali?

chakai sq....ot posledniq polov akt do vremeto,v koeto tr da ti doide minali li sa 7 dena,za da moje da si sig v tva koeto kazva testa,v smisal dali rezultata e tochen :?: a i pri polojenie,che kazvash,che ne ste imali falove(sex bez prezarvativ,da vi se e kysal prezervativ i t.n.)ne vqravm,che ima nqkakav nachin da si bremenna.... [-X

btw tva i na men mi se e sluchvalo....i ne se naricha bremennost,a SAMOVNUSHENIE....kakvi li ne filmi ne si vkarah,che sam bremenna,samo si troveh jivota....tai che uspokoi se i shte ti doide,sq ne ti idva ot naprejenieto pod koeto se namirash...aide uspeh :wink:

GoThiC_GirL
05-09-2006, 09:53

ne spokoino se pak ti ne si se razvila napulno i e normalno da ne ti e redovno taka 4e spokoino i az bqh taka purvite 6 meseca mi idva6e redovno daje i na to4nata data ama sled tova preturpqh operaciq i sega e mn mn nerevodnoo , no oba4e ne e ot operaciqta a e ot tva 4e o6te ne sum se razvila napulno sigurno i pri teb e taka

05-09-2006, 10:02
Ami ne ne sa minali 7 dni..za da minat 7 dni trqbva da mi zakasnee oshte 5 ;((( sled kolko vreme gore dolu da si zema nov test? ili da ida na doktor ako mi zakasnee oshte malko ?? (((

fasta4eto
05-09-2006, 10:03
trqbva da mine pone sedmica sled posledniq polov akt ama se samnqvam da si bremenna prekaleno filmi si vkarva6 uspokoi se i dano vsi4ko e nared :wink:

Варки
05-09-2006, 10:56
Извинявам се ама ти парвиш ли разлика между бременност и менструация.Защото повечето от гореспоменатите симтоми са преди да ти дойде.Как въобще почвате да правите нещо,като не знаете за какво става на въпро :-k с :evil:
Ще ти дойде кво се притесняваш и щом си правила тест и ти е отрицателен кво се палиш...

`Death`Whore`
05-09-2006, 10:59
И аз съм се панирала, защото ми се догади няколко дни преди да ми дойде. Ако искаш да си спокойна, вземи мерки.

SuN4o_F
05-09-2006, 12:18
s ili bez prezervativ pravish sex ?! vzimash li protivoza4atni?~! az mislq 4e ne si bremenna makar 4e e rano da se kaje sure check sa to4ni....