Влез

View Full Version : Moderated:Ако съм бременна какво да правя?Как да махна плода

Малина
05-09-2006, 13:38
хора? вече е 30тия ден а не ми идва цикъла..
по принцип не водя активен полов живот... последно го правих преди две-три седмици.. не позлвахме презерватив но не се наложи... той си направи нещата отвън...
пък... утре ше си правя тест.. я кажете ако съм бременна какво да правя? как да махна плода? а ако се окаже че не съм можете ли да ми кажете на какво може да се дължи тва закъснение... ?????

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!

`Death`Whore`
05-09-2006, 13:41
А да си чувала, че презервативът се използва и за предпазване от болести? После ще пищиш, че си хванала СПИН.

По темата - от къде си сигурна, че не е попаднала сперма в теб? Чудеса стават!

Nimfetkata
05-09-2006, 13:42
hmm 30 dena lo6i4ko :? naprai testa ako e polojitelen nai-dobre spodeli s roditel ili mnogo blizak rodnina ama v1zrasten ne da e nekoi puber i idi na lekar... ma 30 dena si e mnoo ne e normalno

`Death`Whore`
05-09-2006, 13:43
Аз на 10-тия ден бих си направила тест, но се иска скъл за това.

Nimfetkata
05-09-2006, 13:44
После ще пищиш, че си хванала СПИН.

ee kat po4n4te da pla6ite s toa SPIN!! v BG ima-nqma 400-500 du6i seropozitvni i tova sa predimno TIR-adjii, morqci i voenni , na 8 000 000 tva kolko prai!@??? v BG ne e stra6no da se prai sex bez prezervativ ako ne go prai6 izbroenite po-gore ili s prostitutka za mom4encata...ae bez spekolacii 4e mi pisna :smt013

Nimfetkata
05-09-2006, 13:45
Аз на 10-тия ден бих си направила тест, но се иска скъл за това.

to na 10-tiq den rezultata nema da e veren pone 14 dni trqbva za da e veren 100%rezultata. Tva ginekolog mi go e kazval

`Death`Whore`
05-09-2006, 13:46
Много си запозната. Един въпрос - защо болестите в България да са по-различни? Нямало опасност? Наистина беше, за да я наплаша, обаче децата трябва да се научат. Има други опасни болести, предаващи се по полов път.

SEXtreme
05-09-2006, 13:46
лелее гадно! Ама ти верно земи ползвай презервативи! Веднъж ми беше закъснял и аз ного се бях притеснила и най-добрата ми приятелка ми каза, че дори и да съм бременна мога просто да се метна по стълбите и то щяло да умре - оферта си е ;)

Nimfetkata
05-09-2006, 13:47
Много си запозната. Един въпрос - защо болестите в България да са по-различни? Нямало опасност? Наистина беше, за да я наплаша, обаче децата трябва да се научат. Има други опасни болести, предаващи се по полов път.

za drugite bolesti s1m saglasna, taka e

gangbang
05-09-2006, 13:48
бременна мога просто да се метна по стълбите и то щяло да умре - оферта си е ;)

А бе от де ви хрумват тия простотии бре? :-D

Най-добре ако се е заплодила да каже на майка си. Един пердах ше изяде ама е най-сигурно за нея и да я оправят там както си трябва. 8)

малина
05-09-2006, 13:50
:shock:
сериозно ако съм бременна как ше го махна?? помогнете наще са ултра строги ще ме убият буквалнооо

SEXtreme
05-09-2006, 13:51
После ще пищиш, че си хванала СПИН.

ee kat po4n4te da pla6ite s toa SPIN!! v BG ima-nqma 400-500 du6i seropozitvni i tova sa predimno TIR-adjii, morqci i voenni , na 8 000 000 tva kolko prai!@??? v BG ne e stra6no da se prai sex bez prezervativ ako ne go prai6 izbroenite po-gore ili s prostitutka za mom4encata...ae bez spekolacii 4e mi pisna :smt013
Абе ти болна ли си ве?! Ти кво - ше чакаш да стане епидемия и тогава ли ше почнеш да слагаш презерватив?! По същата логика можем да кажем, че няма нужда от презерватив, щото много малко забременявали, така ли!? Много си зле, честно! Земи се замисли малко - знаеш ли, че вируса ХИВ на СПИН е обявен за един от най-оипасните вируси?!Не мислиш ли, че това е достатъчно за да се пазиш?Божеее! Как може да сте такива хора бе?!

gangbang
05-09-2006, 13:52
сериозно ако съм бременна как ше го махна?? помогнете наще са ултра строги ще ме убият буквалнооо

Строги не строги, по-добре на тях им кажи, от колкото да направиш някоя още по-голяма беля и да си увредиш здравето.

Имам една приятелка... дребничка, слабичка... страх я беше да каже на техните и 9 месеца никой нищо не разбра...и са е на 17 с 2 годишно дете...

Избора си е твой :wink:

Nimfetkata
05-09-2006, 13:53

Строги не строги, по-добре на тях им кажи, от колкото да направиш някоя още по-голяма беля и да си увредиш здравето.

Имам една приятелка... дребничка, слабичка... страх я беше да каже на техните и 9 месеца никой нищо не разбра...и са е на 17 с 2 годишно дете...

Избора си е твой :wink:

nap1lno s1m saglasna s tova :P

Nimfetkata
05-09-2006, 13:54
Абе ти болна ли си ве?! Ти кво - ше чакаш да стане епидемия и тогава ли ше почнеш да слагаш презерватив?! По същата логика можем да кажем, че няма нужда от презерватив, щото много малко забременявали, така ли!? Много си зле, честно! Земи се замисли малко - знаеш ли, че вируса ХИВ на СПИН е обявен за един от най-оипасните вируси?!Не мислиш ли, че това е достатъчно за да се пазиш?Божеее! Как може да сте такива хора бе?!

stava vapros ako ti e gadje i hodite, ne ako ti e za edna no6t estestveno
znam da se paza az ne s1m blondinka :P

SEXtreme
05-09-2006, 13:56

stava vapros ako ti e gadje i hodite, ne ako ti e za edna no6t estestveno
znam da se paza az ne s1m blondinka :P
И кво като ти е гадже? Аз съм нечие гадже и вече имам доживотен имунитет....ох, някой ден яко ще си изпатиш!

малина
05-09-2006, 14:00
ако тва опътва на някъде...
боли ме кръста.. гърдите ме болят.. имам голям апетит.. но знам че ако си бременна по принцип първо ти се гади псоле идва апетита.. при мене гедене не е имало..... леле Джизъс помогни ми

gangbang
05-09-2006, 14:01
боли ме кръста.. гърдите ме болят.. имам голям апетит.. но знам че ако си бременна по принцип първо ти се гади псоле идва апетита.. при мене гедене не е имало..... леле Джизъс помогни ми

Джизъс нема ти помогне... ама така, както го описваш... Бегай веднага до аптеката и си вземи един тест. Няма кво да му мислиш.

IKisseDAGirL
05-09-2006, 14:02
малее ми направи си тест бе момичее!! кво чакаш :shock: :? :shock: :shock:

`Death`Whore`
05-09-2006, 14:04
Всъщност гаденето принципно започва по-късно, а с него идва и огромният апетит.

shadow4e
05-09-2006, 14:05
тоест какво имаш предвид,че два дена ти е закъсняло или 30 дена?акое 2 дена имаха хиляда такива теми,ако са 30 значи си бременна

малина
05-09-2006, 14:11
тоест какво имаш предвид,че два дена ти е закъсняло или 30 дена?акое 2 дена имаха хиляда такива теми,ако са 30 значи си бременна
два дни.. ако не и три..
обаче ако съм бременна кажете какви хапчета да пия? простинор ше помогне ли или?? кажетеееееее

`Death`Whore`
05-09-2006, 14:13
Postinor се пие до 72 часа след половия акт!

Бтв, на една пзоната И се случи 2 пъти да не И идва по 2-3 седмици и не е била бременна.

Stasi`f`
05-09-2006, 14:13
Dei se shashka mome!Sled kato picha e svarshil otvan nqma za kakvo da se trevojish!Da,za po-sigurno si napravi edno testche,no az ne vijdam za kakvo se pritesnqvash :wink: A tozi neredoven cikal...ami ponqkoga na vsichki se sluchva.Az znam che parvite 3 godinki ne e mnogo redoven...kolko e vqrno neznam,vsichko zavisi ot organizma,a ima i dosta drugi faktori,koito vliaqt.

малина
05-09-2006, 14:15
Dei se shashka mome!Sled kato picha e svarshil otvan nqma za kakvo da se trevojish!Da,za po-sigurno si napravi edno testche,no az ne vijdam za kakvo se pritesnqvash :wink: A tozi neredoven cikal...ami ponqkoga na vsichki se sluchva.Az znam che parvite 3 godinki ne e mnogo redoven...kolko e vqrno neznam,vsichko zavisi ot organizma,a ima i dosta drugi faktori,koito vliaqt.
по принцип до ся мие бил все редовен.. миналия пут пак леко закъсня с два три дни... ама тоя пут... станаха повечко дни изплашена съм.....

SuN4o_F
05-09-2006, 15:01
oh 6to se izkazvash taka we 30dni mi zakasnq ili tam kvoto be6e pfff kakto i da e ...napavi si test i pi6i kakvo e stanalo

^MaLkOtO^ZlO^
05-09-2006, 15:10
i mene ponqkoga mi propuska edin mesec tfa ne e povod da se na6a6ka6

05-09-2006, 17:08
mi na men poprincip predi da mi doide me bolqt gyrdite i imam zverski apetit tyi 4e tova moje i da e priznak 4e skoro 6te ti doide;)a btw nie tuka nqma s kvo da ti pomognem osven da kajem normalnite ne6ta da si kupi6 test, nqkoi da se hvane za glavata kolko glupava tema si pusnala etc..i mejdudrugoto ako si bremenna ve4e nqma lekarstvo ili hap4eta koit da ti helpnat..te deistvat samo predi ploda da se e zakrepil v matkata..bremenna li si samo abort pri dobyr lekar ti e spasenieto ako ne iska6 da zadyrji6 bebeto estestveno.. ](*,)

PleasureSeeker
05-09-2006, 18:55
ако има плод...Аборт...кофти тръпка...ама трябваше да мислиш

vra4ka
05-09-2006, 19:02
Може да ти закъснява от много други неща.
Но наистина за сигурно си направи тест, защото малко сперма излиза преди самото изпразване.
И внимавайте с абортите! Това хич не е шега работа, която може а се прави всеки месец.

05-10-2006, 11:55
В един руски сайт пишеше за хапче, което се продава само с лекарско предписание, и което предизвиква контракции и изхвърляне на плода.
Забравих името на хапчето :?

SeXyTo_f
05-10-2006, 11:57
otidi na genekolog da ti kaje...i s nego se posuvetvai!

Варки
05-10-2006, 13:38
Ле-ле тва беше най-голямата простотия която бях чувала "Ако се хвърля по стълбите и то ще умре" :shock: :shock: :shock: ще го оставя без коментар.

Чувала съм,че през първият месец в който си бременна можеш да го премахнеш чрез инджекция,която кара организма да изхвърли плода,но това "изхвърляне" ми звучи доста страшничко :shock:
А другият вариант е до 3тия месец аборт ако си под 18 с родителско съгласие.Няма начин просто :|