PDA

View Full Version : май съм нимфо

;)
05-10-2006, 08:50
Уф хора май се повредих нещо. От доста време свършвам по 3 пъти на ден. Към обяд си права една чикия, след това вечерта към 6 права секс с приятелката ми. Там свършвам веднъж и след около 10-тина минути правим втори тек. Тоест събира ми се да свършвам по 3 пъти на ден :?
Нормално ли е или ........

;)
05-10-2006, 08:52
забравих да кажа...19 годишен съм

^KaSiDi^
05-10-2006, 08:52
Уф хора май се повредих нещо. От доста време свършвам по 3 пъти на ден. Към обяд си права една чикия, след това вечерта към 6 права секс с приятелката ми. Там свършвам веднъж и след около 10-тина минути правим втори тек. Тоест събира ми се да свършвам по 3 пъти на ден :?

abe ti normalen li si :P vseki dr bi se radval,ako naistina e taka,toi trygnal da se pritesnqva,shtom ima koi da chukash nqma losho :wink:

machoka
05-10-2006, 09:03
^KaSiDi^,

'абе, ако наистина има кой да *ука, има си солидна доза за притеснение :twisted:

;)
05-10-2006, 09:05
^KaSiDi^,

'абе, ако наистина има кой да *ука, има си солидна доза за притеснение :twisted:заради това, че си правя и чикии ли? :oops:
еми незнам, но просто към 10-11 супер много ми се преисква да права секс, обаче като няма възможност тогава и....А пък да се стискам до вечерта като се видим някак си...

^KaSiDi^
05-10-2006, 09:05
^KaSiDi^,

'абе, ако наистина има кой да *ука, има си солидна доза за притеснение :twisted:

hmmm ne mislq,verno da ti kaja,ako frenda mi moje da me chuka po 3 4 pyti na den shte go bogotvorq :P tai che ako i negovata macka e nqkva zagorqla nqma mqsto za pritesnenie :wink:

kefish
05-10-2006, 09:13
:) Виж и аз съм на 19 като теб,но не мисля че си... както казваш.Поне аз мисля че е яко.Сега дали ще го правиш по 2 пъти или по 3 няма значение.Важното е да ви е кеф и на 2-а.Аз лично бях като теб,ама на бившата и писна някак не можеше да смогне по 3 пъти и аз спрях.Щом твойта не се оплаква давай.Продълважай във същия дух.Нали трябва да се подкрепяме,хем и ти си от Бс аре лице само напред и да не ти пука :)

05-10-2006, 09:15
DA pe brato pritesnqvai se mnogo e lo6o tva deto prai6 horata sa ti go kazalio sutrin ve4er onanizam zdrav i bodar organizam :wink:
1-2 teka so what ??? 4e az za pod 2-3 teka ve4e ne mi se zanimavam.
Tragnal si da se pritesnqva6 4e go prai6 i ti e kef trevoji se ako go prai6 i ne ti e kef ili puk ako vob6te ne go prai6 :D

ako frenda mi moje da me chuka po 3 4 pyti na den shte go bogotvorq
Ne si potarsila dobre 6ti kaja az

Night_Knight
05-10-2006, 09:21
Ха, е, аз съм правил по 10 чекии на ден. Не сме се събрали да се хвалим. Един приятел се беше зарекъл, че ако си намери жена, която да му пуска по 3 пъти на ден, ще се ожени.
А всъщност бих предпочел да правя секс веднъж на ден, пък ако се наложи, няма да е проблем да увеличим бройката :smt016

machoka
05-10-2006, 09:23
хЪх.. не ме разбрахте, имах предвид 'кой' - мъжки род :lol:

шегувкам се..

иначе за да не ме цензурират колегите, да кажа и нещо по темата :P -> абсолютно нормално си е и .. няма от какво да се притесняваш. .

притеснявай се, ако не можеш да вдигнеш малкия приятел.. сега си си за завиждане 8)

sladur4enceto
05-10-2006, 10:35
oooo gorki4kiq ti :wink: nameril si ot kfo da se oplakva6 ima hora koito ne pravqt sex s meseci :P prodaljavai v sa6tiq duh :wink:

SeXyTo_f
05-10-2006, 10:57

abe ti normalen li si :P vseki dr bi se radval,ako naistina e taka,toi trygnal da se pritesnqva,shtom ima koi da chukash nqma losho :wink:
;-) ми да РАДВАЙ СЕ!!!!!

crazy ve bate
05-10-2006, 14:18
нема лошо бате даваой докато можещ сега ти е времето ;)

PleasureSeeker
05-10-2006, 14:38
давай бате...то са е възрастта дето удря хормона...после ния ти е толкоа кеф 8)

freestyler
05-10-2006, 20:50
Lud li si be,ti problemi nqma6 nikvi,tuka xorata se 4udqt kak da legnat s nqkoi toi bil nimfo...