View Full Version : Голямо семейство
FikyScHetOo
05-10-2006, 20:01
Въпроса ми е следният - в голямо семейство ли живеете? Какво мислите за големите семейства? Бихте ли желали да имате голямо семейство?
Въпроса ми е следният - в голямо семейство ли живеете? Какво мислите за големите семейства? Бихте ли желали да имате голямо семейство?
Повярвайте ми да си в голямо семейство е одврат.Ако нещо сгафиш или напраиш нещо което ти харесва а за роднините ти е некви и аз нз кво.Просто всичките те гледат на кръв.Ужасно е да си в голямо семейство.
Кофти е голямото семейство.Един циганин от съседно на моето село има 32 деца от 4 жени.В Арабските страни ако имаш повече от една жена и купиш подарък на една от тях то трябва да купиш на всичките (4-5 или колкото жени имаш) същия подарък
ProstoAz
05-10-2006, 21:23
В голямо семейство живея аз, да - мама, тати, брат ми, сестра ми и аз. :lol: 5 човека сме. От време на време си има своите предимства, но пък друг е път е направо непоносимо - не можеш да останеш за малко насаме, няма тишина и спокойствие, стават битки за дистанционното на телевизора и т.н. и т.н. :D
ne ne ne i ne, стига ми 1 брат за повече не искам да чувам [-(
Големо семейство е тъпо бре.Кога се съберат повеке от 4 человека става лудница.Како става?Кенефо все зает,банята и тя.Ноги чинии за миене,чудите се кой где ше спи и на кой ке се падне походното легло :mrgreen: .Заеби,тъпо.Двамата родители и две деца,варианто е оптимален =D>
Game_Over_Boys
05-11-2006, 00:16
Какво му е лошото на голямото семейство?Моето е 4 членно,но като включа баби,дядовци,лели и т.н...става мама миа!Но мога да ви гарантирам,че голямото семейство е голямо богатство! :D
Събери целио този народ у къщата си и ке видиш добре ли е или зле.Като ти заемат кенефо,а ти се сере ела да те питам убаво ли е или не [-X
hamilcar
05-11-2006, 05:49
В момента сме аз,майка ми и баща ми.Брат ми се изнесе,скоро и аз това ще направя.Не ми харесват големите семейства.Не искам да имам голямо семейство.Даже въобще не искам да имам.
KRaLiCa_na_OrGaZmA
05-11-2006, 07:42
ми мойто семейство не е голямо :) живеем си майка ми , баща ми и аз . Честно казано не обичам голямите семейства щото в тях секи дава акъл и е некфа пълна какафония . щом ние 3-ма човека некой път дигаме къщата у въздуха с караници представям си ако бехме повече :shock: :shock: :shock:
KRaLiCa_na_OrGaZmA
05-11-2006, 07:43
Какво му е лошото на голямото семейство?Моето е 4 членно,но като включа баби,дядовци,лели и т.н...става мама миа!Но мога да ви гарантирам,че голямото семейство е голямо богатство! :D
миличка богатство е да си ги имаш но не и да са ти в къщата :) повярвай ми познавам такива дето живеят в 11 членно семейство и не са цигани нормални българи са но там е пълен хаос
FikyScHetOo
05-11-2006, 07:58
Ми аз съм в голямо семейство и имам две сестрички. Понякога е лудница, но е по-добре отколкото в нас да си говоря сама. Иначе аз не искам да имам голямо семейство за в бъдеще.
^npocTo^a3^f^ Пуснато на: Сря Май 10, 2006 11:23 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
В голямо семейство живея аз, да - мама, тати, брат ми, сестра ми и аз. 5 човека сме. От време на време си има своите предимства, но пък друг е път е направо непоносимо - не можеш да останеш за малко насаме, няма тишина и спокойствие, стават битки за дистанционното на телевизора и т.н. и т.н.
KiLLeR_InSTiNkT
05-11-2006, 08:45
Аз живея с майка ми, баща ми, сестра ми и брат ми и честно казано на моменти се изнервям от тях. Има си добри страни, но понякога е трудно да съжителстват толкова хора на едно място - все някой няма да е доволен от нещо, друг ще си изкарва яда на останалите. не знам, поне при мен е така.
ProstoAz
05-11-2006, 09:09
Събери целио този народ у къщата си и ке видиш добре ли е или зле.Като ти заемат кенефо,а ти се сере ела да те питам убаво ли е или не [-X
Ние за това имаме 2 тоалетни. :P
Вие пък си го представяте същински ад, а не е съвсем така. Примерно с моето семейство в пълен състав се събираме сигурно за около 3-4 вечери на седмица. Аз почти всяка сутрин преди даскало си оставам сама с кучето в къщи. Въобще не е пренаселено. А пък и си имаме достатъчно стаи.
П.П. Сестра ми май след 1-2 месеца ще се изнася... :cry:
priti_kiti
05-11-2006, 09:18
мойто въобще не е голямо-само аз и майка ми сме :P ма ми е добре така :D
SeXyTo_f
05-11-2006, 10:55
В голямо семейство живея аз, да - мама, тати, брат ми, сестра ми и аз. :lol: 5 човека сме. От време на време си има своите предимства, но пък друг е път е направо непоносимо - не можеш да останеш за малко насаме, няма тишина и спокойствие, стават битки за дистанционното на телевизора и т.н. и т.н. :D
и аз съм в същото положение..и аз съм изтъсачето самоче...имам 2 по големи сестри...и сме 3 деца..едната вече с две деца...и остана и другата да се омъжва..и ще ми е екста..е ще ми липсва де...така..по темата...голямото семейство си и има и добри и лоши страни...както бях чела..някой го беше писал по на горе...ако сгафиш..бсички те гледът на кръв!ама винаги можеш да поискаш помощ и толкова мн. хора те обичат и винаги е ти помогнат..и т.н....ама нз в какво бих искала да живея...така ми е добре :)
Shantav^dakel
05-11-2006, 17:34
Ние сме 4 човека, но не бех отказала един по-голям браток!
Обичам големи семейства, но ако финансите ни са достатъчни, както сега, а не да се лишаваме и от малки удоволствия само, защото сме много.
doctordre
05-11-2006, 18:26
и аз съм в същото положение..и аз съм изтъсачето самоче...имам 2 по големи сестри...и сме 3 деца..едната вече с две деца...и остана и другата да се омъжва..и ще ми е екста..е ще ми липсва де...така..по темата...голямото семейство си и има и добри и лоши страни...както бях чела..някой го беше писал по на горе...ако сгафиш..бсички те гледът на кръв!ама винаги можеш да поискаш помощ и толкова мн. хора те обичат и винаги е ти помогнат..и т.н....ама нз в какво бих искала да живея...така ми е добре :)
брей, имаш наистина голямо и интересно семейство :)
miloto_girl_4e
05-12-2006, 18:46
ми... моето семейство е малко - аз,мама,татко и батко :mrgreen: и кучето много ясно :P :P
ми.. предпочитам малко семейство,отколкото всички на едно място - наще,брат ми,баба ми,лелите ми... ужас :shock: :shock:
tainstvenata
05-12-2006, 21:53
mi az jiveq s mama s tatko i brat mi koity e studen i si e v nas samy petyk sled obed sabota i ndelq si hodi.... :)no neznam kakvo my e lo6oto na golqmoto semeistvo ... moje bi po malky li4no vreme ... ili nz
ycMuBkaTa
05-13-2006, 05:33
Моето семейство е малко и винаги съм мечтаела за голямо, надявам се да го постигна един ден.
EnJoY ThE LoVe
05-13-2006, 17:20
Na men mi haresvat malkite semeistva a ne semeistva kato ot filma ''deca na kilogram'' :lol:
TikvenaElhichka
05-14-2006, 12:14
Аз съм от малко семейство - аз, майка ми, баща ми и брат ми(но той се изнесе :( , а и аз щях да се поизнеса миналата година, но макар и малк семейството щеше да ми липсва )...Бих искала да имах по-голямо семейство и да си живеехме в една просторна къща :)