PDA

View Full Version : Кандидатура за спаме..ъъ...мод

Fena
05-11-2006, 08:48
Шъ въ замоля без излишни коментари и мнения ! Темата е много сериозна и искам само адекватни мнения ! :lol:

Та понеже многУ искам да станЪ моТ,ама не ми достигЪ време да направиЪ преврат У форума и реших да си пусна кандидатурата...
Колкото и да ви обеждавам как ще се старая да съм перфектния мод,
на вас това вече ви е до болка познато(чувате го постоянно тук).За това ще ви кажа само, че имам желанието и основните умения да бъда спамер...ъъъъ....мод.
Обичам Фолклора,пуканки,наденички ,шкембе и бира,телешки крилца,гъши дроб,лазаня,козе мляко,яйца на очи,тутманик,толумбички,сп мери(мани ги спамерите),палчинки на скара, пачи крак,конски ушички,устенца от прилеп и други подобни ястия,но това надали ще ми помогне да стана мод......
С тези си убаждания (на ОчителкатЪ ми по лЕтература)поставям тази молба преТ вази и мноу шса израдвам ако Мулбатъ ми бъди Одовлиетвуриена(Аз не съм от село).
Благодаря ви предварително.
аааааа забравих.......
Обичам още мама и тати,брат ми и сестра ми,баба и дедо,вуйчо и вуина,чичо и леля,биричедите,пиле алангле,картофена салата,сиджук,сланина(по-едрички мацета ),скакалец,мравки и други буболечки,бамбук,суха сметана,всички модератори(да се подмажеме) и разбира се администраторите. И още обичам другите роднини и Снежанка и седемте джуджета,хендзел и гретел,спящата краставица и други приказни геррои като Мики Маус,Том и Джери,Емил от Льонеберия, и още много други.точка.,но дълбоко се съмнявам,че и това ще ми помогне да стана мод.И въпреки това аз продължавам все още силно да се надявам,че и miloto_girl-4e ше ми върже някой ден.
Току що затрих час ,двадесет и три минути и четиредесет и 3,4,5,6,7.....секунди за да напиша тази мУлбЪ,която е насочена към вазе модовете и цели да накара екипът на КМНТП (Коалиция Модове На Тинейджърския Проблем (2006)) да ме приеме в редиците си.Обичам и боб.
Та молбата ми е за да докаже колко много искам,желая,сакам,купнея-ея-ея,мечтая,щъ,много ми се иска да стана-ана-ана мод.
И колкото и да не си личи аз съм сериозен в намерението си да стана модератор. И грах също обичам, но мама каза че това не я интересува...

С уважение-ие-ие искрено ваш,любящ,обичлив и предан АЗЗЗЗЗ.

Fena
05-11-2006, 08:50
Това е само една част от дванадесет-томната ми кандудатура за моТ. Ако не ви стигат сериозните ми убеждения в първата част, мога да пусна и останалите :roll:

Намеренията ми са напълно сериозни. Надявам се да подгодите сериозно към проблема. Поне накакъв ранг, например "баш-МудераторЪ!" да ми сложите. Обещал съм на мама да стана модератор някой ден ! :-D

А да..и не ми минавайте с номера да пращам СМС на кратък номер... [-X

doctordre
05-11-2006, 13:45
браво, fena президент! =D> ако раздадеш на съфорумците кебапчета, кюфтета, фафли и е такиа работи със сигурност кандидатурата ти ще се одобри :-D

Fena
05-11-2006, 17:15
Обичам също и хамстера

machoka
05-11-2006, 21:15
ааа.. за Милото-гърлче въобще не си прави илюзии, не си я даваме [-X

magesnik
05-11-2006, 21:46
A за поддръжниците на идеята ще има ли награда кафеварка тип джезве? :D

Fena
05-12-2006, 07:05
ааа.. за Милото-гърлче въобще не си прави илюзии, не си я даваме [-X