- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Кандидатура за спаме..ъъ...мод
Шъ въ замоля без излишни коментари и мнения ! Темата е много сериозна и искам само адекватни мнения !
Та понеже многУ искам да станЪ моТ,ама не ми достигЪ време да направиЪ преврат У форума и реших да си пусна кандидатурата...
Колкото и да ви обеждавам как ще се старая да съм перфектния мод,
на вас това вече ви е до болка познато(чувате го постоянно тук).За това ще ви кажа само, че имам желанието и основните умения да бъда спамер...ъъъъ....мод.
Обичам Фолклора,пуканки,наденички ,шкембе и бира,телешки крилца,гъши дроб,лазаня,козе мляко,яйца на очи,тутманик,толумбички,сп мери(мани ги спамерите),палчинки на скара, пачи крак,конски ушички,устенца от прилеп и други подобни ястия,но това надали ще ми помогне да стана мод......
С тези си убаждания (на ОчителкатЪ ми по лЕтература)поставям тази молба преТ вази и мноу шса израдвам ако Мулбатъ ми бъди Одовлиетвуриена(Аз не съм от село).
Благодаря ви предварително.
аааааа забравих.......
Обичам още мама и тати,брат ми и сестра ми,баба и дедо,вуйчо и вуина,чичо и леля,биричедите,пиле алангле,картофена салата,сиджук,сланина(по-едрички мацета ),скакалец,мравки и други буболечки,бамбук,суха сметана,всички модератори(да се подмажеме) и разбира се администраторите. И още обичам другите роднини и Снежанка и седемте джуджета,хендзел и гретел,спящата краставица и други приказни геррои като Мики Маус,Том и Джери,Емил от Льонеберия, и още много други.точка.,но дълбоко се съмнявам,че и това ще ми помогне да стана мод.И въпреки това аз продължавам все още силно да се надявам,че и miloto_girl-4e ше ми върже някой ден.
Току що затрих час ,двадесет и три минути и четиредесет и 3,4,5,6,7.....секунди за да напиша тази мУлбЪ,която е насочена към вазе модовете и цели да накара екипът на КМНТП (Коалиция Модове На Тинейджърския Проблем (2006)) да ме приеме в редиците си.Обичам и боб.
Та молбата ми е за да докаже колко много искам,желая,сакам,купнея-ея-ея,мечтая,щъ,много ми се иска да стана-ана-ана мод.
И колкото и да не си личи аз съм сериозен в намерението си да стана модератор. И грах също обичам, но мама каза че това не я интересува...
С уважение-ие-ие искрено ваш,любящ,обичлив и предан АЗЗЗЗЗ.
Това е само една част от дванадесет-томната ми кандудатура за моТ. Ако не ви стигат сериозните ми убеждения в първата част, мога да пусна и останалите![]()
Намеренията ми са напълно сериозни. Надявам се да подгодите сериозно към проблема. Поне накакъв ранг, например "баш-МудераторЪ!" да ми сложите. Обещал съм на мама да стана модератор някой ден !
А да..и не ми минавайте с номера да пращам СМС на кратък номер...![]()
браво, fena президент! =D> ако раздадеш на съфорумците кебапчета, кюфтета, фафли и е такиа работи със сигурност кандидатурата ти ще се одобри![]()
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Обичам също и хамстера
ааа.. за Милото-гърлче въобще не си прави илюзии, не си я даваме![]()
A за поддръжниците на идеята ще има ли награда кафеварка тип джезве?![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Това беше остро...Първоначално написано от machoka
![]()
Ххх , само тъй![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Хахахахахах, нямам думи!
![]()
само така \
/
11 точка от правилника.
/closed
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html