View Full Version : test
Miracle`Girl
05-11-2006, 19:59
am...az bqh puskala edna tema ...dali moje da sam bremenna ako nali momcheto e bilo s prezervativ i mi e idvalo .....no za vseki sluchei si napravih test za bremennost ama nali sum tbpa i pishkah na tyi det trqq sa poqvqt chertichkite i posle takovah na drugoto i se poqvi samo 1 chertichka ama 2-ra ne se poqvi ama nali pishkah na nego i stana cherveno iii....offfffffffffffff nenzma:( strah ma e
help
Извинявай, АМА ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ :shock:
АХАХАХ :lol: :lol: :lol: ц ц ц е тва е. За тва не трябва да правите от толкова малки секс и без НИКАКВА сексуална култура ... момиче щом гаджето ти е било с презерватив и ти е дошло ква параноя те е подгонила .. ае купи си един тест и гледай къде пикаш ХАХХХАХХА ужас ... ](*,)
`Death`Whore`
05-11-2006, 20:05
Ама тя май не може да чете.
>>ZLOBI4KA<<
05-11-2006, 20:16
Ти редовна ли си уе. Кво очакваш да ти отг хахахахаха. В какъв свят живеем..........Просто NO COMMENT
shadow4e
05-11-2006, 21:20
Извинявай, АМА ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ :shock:
АХАХАХ :lol: :lol: :lol: ц ц ц е тва е. За тва не трябва да правите от толкова малки секс и без НИКАКВА сексуална култура ... момиче щом гаджето ти е било с презерватив и ти е дошло ква параноя те е подгонила .. ае купи си един тест и гледай къде пикаш ХАХХХАХХА ужас ... ](*,)
напълно съм съгласна.
Упътванията се ишат ,за да бъдат прочени, а не за украса!
Danielle
05-11-2006, 22:43
абе за тва на всякъде слагат опътвания! ти не четеш ли? или ен можеш? ма то и не е нужно даже и на картинки го има изобразено на кутийката за тест-а !! оххх леллеееелеллее
^Pretty{}Girl^
05-12-2006, 09:55
абе за тва на всякъде слагат опътвания! ти не четеш ли? или ен можеш? ма то и не е нужно даже и на картинки го има изобразено на кутийката за тест-а !! оххх леллеееелеллее
i kato e s prezervativ kak po to4no sh vleze spermata v teb !?!?! ti typa li si kfa si e to tfa e o4evidno de ....
LiLeNcEtOoO
05-12-2006, 11:47
Ама тя май не може да чете.
axax da we moje samo da pi6e bez da 4ete evala :mrgreen:
PleasureSeeker
05-12-2006, 12:06
да сигурен сам,че си бременна...даже щом ти е дошло значи са тризнаци...дам...мойте саболезнования...предупред вашите за предстоящия ти аборт... :shock:
Слушай кво малката.PleasureSeeker се назика.НЕ са тризнаци а близнаци,третото няма да прилича на останалитее две :) ама за едно е прав-По добре кажи на родителите ли преди да стане кусно и да се родят :) :smt009
eXciTiNg-BabY
06-04-2006, 15:12
извиняваи ама ти тъпа ли си или на такава се праи6 :-D другия път про4ети упътването апък ако не може6 да 4ете6 накараи някои да ти го про4ете :wink: и все пак мисля 4е няма смисъл да си прави6 тест 6тот сте го правили с презерватив пък и ти е до6ло след тва :|
po dqvoli te kfo e tfa?! napadnahte momi4eto a to e samo a vie nz kolko e are postavete sa neino mqsti!! pu da vi ebem u ne6tastnicite,vyv foruma sam nz si koi ama ina4e si4kite ste kompleksirani i sega si izkarvate kompleksite na nqkokvo za ni6to ne vi vinovno momi4e mnogo mraza taka ,tq iska6e pomo6t a vie ebati kato pirani ama ste zlobni!!
vzemi dr test i probvai pak za nai sugutno ;) dano ti pokaje tova koeto iska6 da vidi6