Влез

View Full Version : lizane bez podgotovka

gostenIn40
05-12-2006, 15:26
a be iskam da popitam momi4etata?
Lizali li sa vi nqkoga bez da se podmiete primerno ste nqkade na
ekskurziq i zapo4vate da pravite seX?

Ekita
05-12-2006, 15:34
Екскурзиите по принцип не са места,където няма бани...Все пак не отиваш на сафари,нали?Така че какво ти пречи да отскочиш до банята или тоалетата и да си хвърлиш една вода.Не мисля,че на някое момче ще му е особено приятно там долу(пък и момичето ще се притеснява и няма да се отпусне хубаво),защото колкото и добра лична хигиена да поддържаш,пак си има разни течности,спецефичен аромат и т.н...

`Death`Whore`
05-12-2006, 16:54
Рядко са ме лизали след баня. Вагината се почиства сама и мирише зле само ако има инфекция.

Варки
05-12-2006, 17:08
Рядко са ме лизали след баня. Вагината се почиства сама и мирише зле само ако има инфекция.

Ха-ха-ха сигурно ако не се къпе със седмици пак ще мирише дори и да няма инфекция :lol:

^KaSiDi^
05-12-2006, 17:12
a be iskam da popitam momi4etata?
Lizali li sa vi nqkoga bez da se podmiete primerno ste nqkade na
ekskurziq i zapo4vate da pravite seX?

nz za vas,obache az imam chuvstvoto,che ako ne sam se podmila predi tva shte otkacha i shte mi e super nekomfortno :|

`Death`Whore`
05-12-2006, 17:15
Ееее, изопачаваш ми думите. Говорех за случая, в който момичето се къпе.

ZaRiBeN
05-12-2006, 17:19
правил съм го "непредвидено" -излизаме от клуба отиваме на някое тихо място и се почваме, но явно момичето пази перфектна хигиена, защото отдолу не миришеше по никакъв начин на лошо :)

ACTPO
05-12-2006, 17:44
Може да се е измила в клуба,като е усетила,че ще прави любов \:D/

`Death`Whore`
05-12-2006, 17:51
Да, във всеки клуб има кабинка с биде!

ZaRiBeN
05-12-2006, 17:57
амии натискахме се около час в клуба и после излязохме не сме се разделяли :)

Game_Over_Boys
05-12-2006, 18:30
За тази цел има интимни мокри кърпички :-D

05-12-2006, 18:44
Хм ... мен ми е интересно как точно става самото "подмиване", на мен ми звучи малко гадничко. Ако момичето не си е в собствената къща или на друго цивилизовано място, където да може на спокойствие да се подготви. Ако е да речем някъде навън или на място, където има само обществени тоалетни (всички знаем, за каква "чистота" и "хигиена" става въпрос в тях) как точно процедира? Пуска чешмата, загребва вода с ръка и започва да се търка? И водата съответно протича по дрехите и ... съжалявам ако на някой въпроса ми му се струва глупав, не се подигравам и не се ебавам, но действително ми е непонятно как се извършва самото подмиване. А и само с вода, без интимен гел не е ли малко гадничко ...

[UN]HappY
05-12-2006, 18:59
Ami tochno zatova e neobhodimo da si nosim intimni mokri k1rpichki, koito sa mnogo podhodqshti v tozi sluchai ;)

Game_Over_Boys
05-12-2006, 19:35
Хм ... мен ми е интересно как точно става самото "подмиване", на мен ми звучи малко гадничко. Ако момичето не си е в собствената къща или на друго цивилизовано място, където да може на спокойствие да се подготви. Ако е да речем някъде навън или на място, където има само обществени тоалетни (всички знаем, за каква "чистота" и "хигиена" става въпрос в тях) как точно процедира? Пуска чешмата, загребва вода с ръка и започва да се търка? И водата съответно протича по дрехите и ... съжалявам ако на някой въпроса ми му се струва глупав, не се подигравам и не се ебавам, но действително ми е непонятно как се извършва самото подмиване. А и само с вода, без интимен гел не е ли малко гадничко ...
Мисля,че точно отгоре го пише!Мокрите интимни кърпички са точно за това! ](*,)

NsG
05-12-2006, 20:05
Тук май ще се наложи обяснение с картинки ](*,)

05-13-2006, 01:10
Не съм идиот все пак, знам за какво служат интимните кърпички. Няма нужда да се правите на важни и много хитри. Попитах защото в някои от по-горните постове пишеше, че по екскурзиите имало тоалетни и че нищо не пречело момичето да си "хвърли една вода". Когато си задавах въпроса визирах специално ситуацията с обществените тоалетни. Тва е. Чудя се изобщо защо пишете в този форум, след като дори не можете да отговорите на елементарни въпроси, без да се правите на интересни и без постове от типа на "баси въпроса", "ти си на 12, нали", "хахаха" и т.н. Айде със здраве, ясни са ми компетенциите ви.

Game_Over_Boys
05-13-2006, 10:20
Не съм идиот все пак, знам за какво служат интимните кърпички. Няма нужда да се правите на важни и много хитри. Попитах защото в някои от по-горните постове пишеше, че по екскурзиите имало тоалетни и че нищо не пречело момичето да си "хвърли една вода". Когато си задавах въпроса визирах специално ситуацията с обществените тоалетни. Тва е. Чудя се изобщо защо пишете в този форум, след като дори не можете да отговорите на елементарни въпроси, без да се правите на интересни и без постове от типа на "баси въпроса", "ти си на 12, нали", "хахаха" и т.н. Айде със здраве, ясни са ми компетенциите ви.

Споко де,никой не е искал да те подцени!Просто трябваше да се уточниш за какво питаш!Никой не се прави на интересен,опитваме се да рарешим проблема,дори и понякога трудно да се рабираме! :smt008

Deicide
05-13-2006, 10:36
Една седмица не влизам тука ... и след като влизам забелязвам, че интелигентноста на темите не се е повишила ... какво ли стана с теми от рода на "Аспирин отдоло" .... всъщност не ми пука ....

По темата ... Който е гнуслив да не лиже ... все пак не на всеки се харесва специфичния аромат ....

fasta4eto
05-13-2006, 10:39
Една седмица не влизам тука ... и след като влизам забелязвам, че интелигентноста на темите не се е повишила ... какво ли стана с теми от рода на "Аспирин отдоло" .... всъщност не ми пука ....

По темата ... Който е гнуслив да не лиже ... все пак не на всеки се харесва специфичния аромат ....

s udovolstvie 6te otgovorq na nqkoq intelektualno po visoka tema :) tuk ima i hora koito ima po visoka sexualna kultura O:)

Deicide
05-13-2006, 10:41

s udovolstvie 6te otgovorq na nqkoq intelektualno po visoka tema :) tuk ima i hora koito ima po visoka sexualna kultura O:)
Дали?

fasta4eto
05-13-2006, 10:43

Дали?

100% ti go garantiram :wink:

`Death`Whore`
05-13-2006, 10:47
Имаше 1-2 теми, обаче по едно време всяка тема се обръща на "ние срещу вие".

fasta4eto
05-13-2006, 10:49
Имаше 1-2 теми, обаче по едно време всяка тема се обръща на "ние срещу вие".

vinagi ima dva fronta O:)

Ekita
05-13-2006, 15:35
За да отговоря на въпроса на автора относно изказването "хвърлям една вода",ще уточня,че това не означава задължително "с шепи се поливам и си пръскам и омацвам дънките/бикините/стената":)Не се правя на интересна,просто ми стана смешно,казах го иронично...Както и да е,та аз например при липса на алтернатива съм мокрила най-обикновена кърпичка(все пак не всеки носи интимни такива в себе си),в краен случай тоалетна хартия и съм се забърсвала.Може да не е особено по-чисто,но все пак е нещо.А и момчето отгоре беше право,ако не искаш,никой не те кара насила да "лижеш"

i_want_u_f
05-13-2006, 19:45
nz za6to,no mislq 4e ne bih pozvolila na nqkoe mom4e da me lije bez da sam se podgotvila kakto se kazva,mislq 4e 6te si umra ot sram :oops:

California
05-13-2006, 20:57

Ами аз не съм влизала тук от 1 месец и питаш ли ме какъв шок изживях:smt048
Както и да е... По темата- не ми се е случвало да съм "неподготвена", но както казаха преди мен има си разни мокри кърпички за тази цел, а и както беше написала Ekita може и една обикновенна салфетка с малко вода да свърши работа... :smt016

`eNeRGie`
05-14-2006, 18:37
abe ti si ujasen :-& :-& :-&