PDA

View Full Version : Moderated:Дали иска само секс и дали ме обича наистина?

MiShka`bEz`kNijKa
05-12-2006, 15:39
hi,sladuri:) iskam da vi popitam edno...ot 1sedmica hodq s edno mom4e...toi zamina v dr grad za malko...i sled 2 meseca 6te se varne..kaza 4e nqma da izneverqva :? dano da e taka...i kaza 4e kato se varne 6te mu se pravi ne6to...no e malko sramejliv i pritesnitelen i go e pravil moje bi 2-3 pati s bivshoto si ot koeto sashto go e bilo sram predi..toi e po golqm ot men s 7 godini...kajete mi spored vas samo sex li iska....zashtoto nie dokato be6e v moq grad izlizahme i treniora mi po tenis vidq...razhojdali sme se po plajovete..zaedno...no po nqkakav na4in go e strah da ne ni vidqt moi vrastnici koito da kajat na bivshata mu priqtelka i tq da mi pravi problemi...i kogato sme sami se gushkame celuvame i t.n.t no...kogato izleznem na ulicata ..pred HORA se puskame i si varvim edin do drug kato...SHMATARANKOVCI :) am...hora tupo e tva..az o6te ne sam praila sex..i ako go napravq za 1 pat...6te e v tqh i toi kAza 4e 6te mi pomogne da preodoleq tova 6te e nejen i vnimatelen...vie kak mislite...dali ako go napravq s nego...6te produlji vruzkata..i ako ste imali podobni slu4ai..kajete kakav e IZHODA..;( iskam da go napraq s nego...da si izlizame i vijdame pred horata i taka natatak..a ne da se kriim:( a pitah go dali godinite pre4at po nqkakav na4in no toi kaza 4e te sa ot nai malko zna4enie... obi4am go..s nego se 4uvstvam nai dobre i na tamno i svetlo i izob6to navsqkade...dori i s gola glava da sam pak moga da si izlezna s nego...ne sam koi znae kolko krasiva..obiknovenno momi4e..no vsqka sutrin stavah v 8 sutrinta za da go vijdam vapreki 4e jiveem na edna ulica rastoqnie..i si govorim prez terasite;) i sega kogato go nqma mi zvani vseki den...da me pita kak sam..da me 4ue predi da zaspi..kakto kazva toi...no predi 3 dena go pitah "siguren li e v 4uvstvata si..ta nie se poznavame ot 1 sedmica i samo tolkova sme bili zaedno" i toi otgovori "da" no posle mi prati sms "vij neznam dali te obi4am no imam 4uvstva kam teb..kote kato se vurna trqbva da pogovorim za ne6to..koeto mi se pravi.." a predi da zamine mi pisa o6te parviq pat kato izleznahme mi pisa sms "kote iskah da ti kaja 4e te obi4am no nali sam sramejliv i ot valnenie zabraih sega ti go kazvam ..obi4am te..ne na 100% na 80%..no te obi4am.." ta vaprosa mi e..spored vas..prittesnqva se zaradi priqtelkata mu da ne mi naprai ne6tu ako razbere ili nqkoi da ni vidi kogato izlizame i da i kaje...ili prosto se pritesnqva ot godinite..??mislite li 4e me obi4a ili iska samo sex? i...ako moje razkajete kak be6e vashiq parvi pat..ako ima takava tema daite link:) ta kak be6e vashiq pat?kade bqhte?pritesnqvahte li se?boleshe li vi?krav imashe li?kak zapo4nahte..s celuvki sablqkohte se i naprao v legloto ili parvo vi pravi toi frenska..ili vie na nego i togava...i kolko vreme produlji?kak to4no vi otvori ..v kakva poza bqhte vie? mnogo vaprosi..nadqvam se i mnogo otgovori 8-[

Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника :!:

Варки
05-12-2006, 15:53
Виж мойто момиче ще ти кажа няколко неща!Не се впускай в толкова прибързани решения,разбира се ако не искаш първият ти път да е с някой който просто да те отвори.И друго при положение,че вие излизате само от 1 седмица е много неестествено и невярно да кажеш на някой,че го обичаш.По принцип съм такъв човек,че чак когато усетя,че наистина обичам го казвам.Незнам малко пресилено ми се вижда.Това с бившата му приятелка според мен е просто оправдание,защото каквото е било е било - вече се е свършило и тя вече не заема важно място в неговият живот.Така,че това ми звучи като оправдание.Може би по-вероятното е,че той се притеснява от разликата в годините ви и не иска да изглежда като "педофил" пред останалите.Незнам поне аз така си го обяснявам!Не тръгвай още от вратата за краката.Няма да избяга секса,а ако той се откаже значи ще разбереш,колко е държал на теб.Първо бъди обедена в това,че той държи на теб не само като сексуална възможност,а като човек към който наистина има сериозни чувства.И ако е така според мен той няма да те припира да спите.Когато се почувстваш наистина готова и искаш да е точно с този човек тогава го направи.Не бързай за никъде.Секса няма да избяга и не гледай другите който се ебът от 13-14 годишни те са смешни едно в очите на останалите друго и в очите на "ебача" разбира се ако няма сериозни отношения.Но това е според мен доста ранна възраст за секс.Изпробвай го и както ти казах той ако дръжи на теб ще те ичака и ще го направите когато ти поискаш.А и не мислиш ли,че дори и да не е точно така от части ще изгуби интерес към теб щом е успял да те вкара толкова бързо в леглото!Замисли се така е-това е самата истина!Защо после момичетата ревът той ме наеба и ме остави ми защото те сами са си виновни и сами са си го направили така!А за първият път има болка да,но не е болка за умиране!При някой има кръв при други няма,зависи от ципата ти.При мен лично нямаше.И тя не е толкова много споко няма да се удавите в кръв.Най-много да се изцапа презератива ама чак петна кръв не ми се вярват!И един съвет от мен "Три пъти мери и чак тогава режи" !Много добре прецени нещата,защото всичко зависи от теб самата!Ако му откажеш и той те остави ще видиш колко струва и повярвай после ще си безкрайно щастлива,че не си го направила!Успех миличка!

ZaRiBeN
05-12-2006, 15:54
секс иска със сигурност радвам се, че си го разбрала по отношение на това дали те обича не знам, но това че се на улицата не се държите като гаджета значи, че той се срамува от възрастта ти и е притеснява какво ще кажат хората за това, което е гадно...говоря от опит и аз съм имал връзка с момиче по-малко от мен така че добре си помисли :wink:

TSecret
05-12-2006, 16:16
И според мен иска само секс!!! Не може човек, който има чувства към теб и казва,че те обича да се държи на улицата все едно сте само приятели-невазможно е !!!! По-добре изчакай колкото е жъзможно повече и се опитай да разбереш със сигурност дали иска само секс от теб, защото си малка и неопитна и иска да си поиграе с теб или наистина има някакви чувства(които според мен за момента не са вазможни,от гледна точка на малкото време, в което сте били заедно)! успех

InSOMnIAaa
05-12-2006, 16:26
I spored men! Kak pak se zaobichahte tolko ot 1 sedmica xa

MiSsHI^BEZ`kNIshi
05-12-2006, 16:46
zdraveite otnovo..dosta mi be6e trudno da re6a..zashtoto hodih s edno mom4e...predi nego i toi vlezna v kazarmata i go zali4ih po nqkakav na4in...a toi si kaza 4e ne e 4ovek koito 6te me ize*e i 6e mi bie shuta...prai se na gazar pred dr -tee no be6e mili4ko nejni4ko...i t.n.t za nego nz dali e iskal samo sex..i s nego ne se darjah na ulicata kato s gadje...a kato s..nai obiknoven priqtel... :evil: no pone si govorihme pred priqtelite mu..pra6ta6e mi vazdushni celuvki i me sledeshe s pogled postoqnno vseki den v daskaloto a ootdelnoo...ve4erta si se vijdahme...no o6te na 1 sre6ta me celuvashe mn i me opipa po zadnika :shock: sled tova se zapoznah s nai dobriq mu priqtel koito iskashe da tragnem i az mu kazah 4e obi4am purvoto mom4e ..DA GO NARE4EM-"P" i toi me razbra opitahme da tragnem s drugoto mom4e -"L" no az mu kazah da iz4aka 1 mesec zashtoto ne sam gotova a otgovora mu be6e "a az kfo?prez tva vreme 4ekii li da si biq...?" i za tva go ostavih...ostavih i 'p" po nqkakav na4in..vapreki 4e 4uvstvata mi bqha nai silni kam nego...sega "p" e v moq grad i me pokani na diskoteka...no nqma da otida..zashtoto tam 6te e i "L" ostavih "p" ne sam mu kazala..prosto kazah na priqtelq mu 4e ve4e ne iskam da hodq s nego zashtoto ni6to nqma da se polu4i...i sam sigurna 4e zgre6ih...: ( :? sega sajalqvam..ama nqma nakde...sega hodq s drugoto mom4e za koeto vi razkazah predi malko v sadarjanieto na temata....kajete mi koi spored vas e nai dobre da izbera...ne "obi4am" si4kite....haresvam gi mnogo....moje da vi se stori ..lape6ko...ligavo ..no e taka...i trimata imat nujda ot sex..i az moga da dam..no ne znam na koi da se doverq...mislq 4e nai silni 4uvstva imam kam "P" posle onova mom4e za koeto vi razkazah v sadarjanieto na temata i na treto mqsto "L" ....kakvo da pravq hora..:(

Варки
05-12-2006, 16:59
Абе кви са тия глупости пък сега?Намеси и 2-ри и 3-ти я ба за мезе ни взема направо.Не можем да ти даваме конкретно савети за вски един о тях ако прочетеш всички отговори добре и най-важното ги осмислиш сама ще стигнеш до решението! :evil:

ZaRiBeN
05-12-2006, 17:01
лапешки простотии! типичен пример на това, че не знайш ко искаш!
май проблема не е в момчето, за което писа, а в теб.
Че и класация им направила... :evil:
Дай да та минат и тримата и да са доволни всички!

krem4et0
05-12-2006, 17:23
Не се обиждай мила,ама много си зле! Какво ти пука на теб,че на тях им се прави секс. Като искат секс-да си го намерят другаде.Защо при теб? Та ти не занеш какво искаш.Смяташ,че е редно да спиш с момче,което познаваш от 1 седмица и то това да е първия те път. А след малко мислиш,че е по-добре с бившия. Знаеш ли изобщо какво искаш? Ще ти кажа какво трябва да направиш-да спреш да се лигавиш и да се вземеш в ръце-първият път не трябва да е прибързан и трябва да е с точния за теб човек,за да ти остане готин спомен,защото от физическото изживяване няма да е кой знае какъв. но мисълта,че се сливаш и тялом и духом с някого,когото обичаш е по-хубавата страна от секса,повярвай ми.Не си уточнила на колко си,ама едва ли е повече от 15.За това не мисля,че представите за секса са ти верни-ако не го изживееш на по-високо от физическото ниво,това си е живо ч***не,а не мисля че едно младо момиче иска точно това за старт на половия си живот!

^KaSiDi^
05-12-2006, 17:27
лапешки простотии! типичен пример на това, че не знайш ко искаш!
май проблема не е в момчето, за което писа, а в теб.
Че и класация им направила... :evil:
Дай да та минат и тримата и да са доволни всички!

tochno....tui veche asyl na tam otiva... :lol:

az pak....
05-12-2006, 17:40
:? :? :? dobre de ne wi pi6a za da me kritikuvate :?

^KaSiDi^
05-12-2006, 17:49
:? :? :? dobre de ne wi pi6a za da me kritikuvate :?

ne we milichka,prosto sqdash,sybirash si mislite v detskata kratunka i razbirash kvo iskash TI.... a ne Dragancho,Petkancho i nz oshte koi....tva e... :-D

ne6i4
05-12-2006, 17:59
Виж мойто момиче ще ти кажа няколко неща!Не се впускай в толкова прибързани решения,разбира се ако не искаш първият ти път да е с някой който просто да те отвори.И друго при положение,че вие излизате само от 1 седмица е много неестествено и невярно да кажеш на някой,че го обичаш.По принцип съм такъв човек,че чак когато усетя,че наистина обичам го казвам.Незнам малко пресилено ми се вижда.Това с бившата му приятелка според мен е просто оправдание,защото каквото е било е било - вече се е свършило и тя вече не заема важно място в неговият живот.Така,че това ми звучи като оправдание.Може би по-вероятното е,че той се притеснява от разликата в годините ви и не иска да изглежда като "педофил" пред останалите.Незнам поне аз така си го обяснявам!Не тръгвай още от вратата за краката.Няма да избяга секса,а ако той се откаже значи ще разбереш,колко е държал на теб.Първо бъди обедена в това,че той държи на теб не само като сексуална възможност,а като човек към който наистина има сериозни чувства.И ако е така според мен той няма да те припира да спите.Когато се почувстваш наистина готова и искаш да е точно с този човек тогава го направи.Не бързай за никъде.Секса няма да избяга и не гледай другите който се ебът от 13-14 годишни те са смешни едно в очите на останалите друго и в очите на "ебача" разбира се ако няма сериозни отношения.Но това е според мен доста ранна възраст за секс.Изпробвай го и както ти казах той ако дръжи на теб ще те ичака и ще го направите когато ти поискаш.А и не мислиш ли,че дори и да не е точно така от части ще изгуби интерес към теб щом е успял да те вкара толкова бързо в леглото!Замисли се така е-това е самата истина!Защо после момичетата ревът той ме наеба и ме остави ми защото те сами са си виновни и сами са си го направили така!А за първият път има болка да,но не е болка за умиране!При някой има кръв при други няма,зависи от ципата ти.При мен лично нямаше.И тя не е толкова много споко няма да се удавите в кръв.Най-много да се изцапа презератива ама чак петна кръв не ми се вярват!И един съвет от мен "Три пъти мери и чак тогава режи" !Много добре прецени нещата,защото всичко зависи от теб самата!Ако му откажеш и той те остави ще видиш колко струва и повярвай после ще си безкрайно щастлива,че не си го направила!Успех миличка!

syglasna! \:D/

black_dimond
05-12-2006, 21:18
samo i edinstveno sex