Влез

View Full Version : 6to vi vle4e da presledvate obvarzani?

fasta4eto
05-12-2006, 18:47
abe da pitam glavno mom4etata a i mi e interesno da 4uq mnenieto i na momi4etata :wink: ta na vaprosa za6to mom4etata kato razberat 4e dadeno momi4e ma seriozen priqtel vii mom4etata se skasvate da go svalite i da prespite s nego? za6to 4ujdoto vi e taka sladko ? i da znam za zabraneniq plod ama e tapo ima tolkova svobodni momi4eta a vii na teq det netrqbva?

[UN]HappY
05-12-2006, 19:04
fasta4eto tozi problem go ima i pri momichetata. ](*,) I vse pak, kogato si haresame nqkogo, otnachalo moje da ne znaem che e zaet. I vse pak se sluchva da si haresash zaeti. Zashtoto to prosto se sluchva. Za s1rceto nqma zaeti i svobodni. [-X P1k i tova ne sa mesta za sqdane- da si kajesh " O, tova e svobodno, shte sedna na nego.. " :-k

fasta4eto
05-12-2006, 19:05
vqrvai mi v momenta v koito razberat 4e sam saeta po4vat da mi svalqt zvezdi za da me imat

ACTPO
05-12-2006, 19:07
Ами доста причини има.С обвързана, чувството е малко по яко,т.е знаеш,че някой спи с това момиче и ти си му конкуренция,усещаш,че с теб ти е по добре от колкото с мъжа или с приятеля и.Искаш да го направиш със жена,която има повече опит в секса,а не с някоя аматьорка дето не знае какво е удоволствието от секса.Другото е сексапила,ако излъчва такъв,защо пък не?Ако и е омръзнало да го прави с приятела си или мъжа си и си търси развлечение,така е и при момчетата,мисля,че никой не би отказал на обвързано момиче с опит в секса.Това е моето мнение.

NsG
05-12-2006, 19:07
Хм това е тема,която е доста разтеглива :wink: Аз не съм на това мнение...Има доста обвързани момичета,които си просят да бъдат сваляни и не знам дали си се замисляла,но щом момчетата както казваш скачат повече на обвързани може да означава,че виждат по-голям шанс да им върже :P А относно мъдростите една от най-разпространените е "мойто си е мое,чуждото е общо"

fasta4eto
05-12-2006, 19:09
tuk po skoro vaji 4ujdoto e po hubavo

CCCP
05-12-2006, 21:38
Просто отговор - защото виждаме, че момичето не е курва. Определено, щом има сериозен приятел.

ProstoAz
05-12-2006, 21:49
Според мен пък няма такова нещо. Не е нужно да имаш сериозен приятел, за да те свалят много момчета и да искат да спят с теб...
Аз не съм обвързана, но пък много чакат да им вържа. :P Така че не мисля, че има някаква такава зависимост и не мисля, че може да се дават такива генерални заключения. :P

TeroglisT4o
05-12-2006, 21:59
Според мен пък няма такова нещо. Не е нужно да имаш сериозен приятел, за да те свалят много момчета и да искат да спят с теб...
Аз не съм обвързана, но пък много чакат да им вържа. :P Така че не мисля, че има някаква такава зависимост и не мисля, че може да се дават такива генерални заключения. :P kato te vidqh i na men bi mi se iskalo da mi v1rje6 :roll: ina4e i az s1m na mnenieto na fasta4eto

PleasureSeeker
05-13-2006, 09:28
Просто по трудните цели будят по-голям интерес

Вътьо
05-13-2006, 09:34
Заради слънчевите изригвания \:D/

fasta4eto
05-13-2006, 10:13
Просто по трудните цели будят по-голям интерес

dam mislq 4e si prav kakto i parvi4noto ni da iskame tova koeto nemojem da imame :wink: dam imkolkoto po nevazmojno e da ima6 nqkoi ili ne6to tolkova po slno go iska6 O:) zabraneniq plod O:)

obicham_pateto
05-13-2006, 10:46
Az lichno ne sum ot toq tip hora! [-X [-( No otnosno mnenieto mi....svalqli sa me drugi momcheta pri polojenie che imam super seriozen priatel i sum se chuvstvala az nekomfortno smrqmo priatelqmi :smt014
Neznam i az kakvo udovolstvie im sazdava...no samata misul za nqkoi che ne mogat da imat tova koeto iskat i napravo poloudqvat ](*,)
Tva e moito mnenie! :smt019

TiA_MaRiA
05-13-2006, 15:35
Има нещо вярно в това,че момчетата по усилено свалят обвързани момичета :) Според мен има няколко причини това да е така - от една страна момчето опитва да докаже пред себе си ( а и пред приятелите си) че е по добър от гаджето на момичето:) превръщат свалката в състезание, за да погъделичкат мъжкото си его. От друга страна в повечето случаи обвързаното момиче дава само секс (ако се върже на пропагандата естествено) и след това кой от където е :shock: не е нужно да се дават обяснения и няма никакви ангажименти - струва си нали?

05-13-2006, 17:56
Ами доста причини има.С обвързана, чувството е малко по яко,т.е знаеш,че някой спи с това момиче и ти си му конкуренция,усещаш,че с теб ти е по добре от колкото с мъжа или с приятеля и.Искаш да го направиш със жена,която има повече опит в секса,а не с някоя аматьорка дето не знае какво е удоволствието от секса.Другото е сексапила,ако излъчва такъв,защо пък не?Ако и е омръзнало да го прави с приятела си или мъжа си и си търси развлечение,така е и при момчетата,мисля,че никой не би отказал на обвързано момиче с опит в секса.Това е моето мнение.

Pi4 nekyde boi 6te qde6 sys taq logika...

btw q da postavq vyprosa az taka, za6to nabejdavate samo myjete???

Jenite sa dori po-zle, q predi koga si nemah seriozna priqtelka i si bqh taka da se kaje "svoboden atom" ne mi be6e lo6o i ne mi lipsva6e jenska kompaniq, ama se vlubih i obiknah edno momi4e i ve4e 2 godini sme zaedno, Bog mi e svidetel, 4e Stra6no Mnogo q Obi4am! Povqrvaite, znam kakvo govorq!

Ta stiga za li4nite mi ne6ta, vyprosa e, kak taka i to momi4eta, koito te poznavat i predi ama i gram vnimanie ne sa ti obry6tali, se ga se skysvat da te tyrsqt, a i o6te pove4e 4e kato te pozmavat i znaqt 4e nqma da se otkaje6 ot jenata s koqto si, ama pak te da si uporstvat tam!

6to e tva? Ili to kato onaq reklama, jenite znaqt kogato ot4aqno si tyrdi6 gadje, i taka natataka i te izbqgvat 6toto te smqtat za neznam si kakyv...

Ha sega mi obqsnete, nemoga da se syglasq 4e e nqkakva trypka da svalq6 obvyrzan 4ovek, 6ansa ti pri nego e po-malyk,a i obvyrzan(4ovek s gadje)-ne zna4i 4ovek s opit!!!

Opit=broika, razli4no ot seriozna vryzka, toest kurvite i kurvarite imat opit!
Q nemam tolkova opit, ma ha de???

fasta4eto
05-13-2006, 18:16

Pi4 nekyde boi 6te qde6 sys taq logika...

btw q da postavq vyprosa az taka, za6to nabejdavate samo myjete???

Jenite sa dori po-zle, q predi koga si nemah seriozna priqtelka i si bqh taka da se kaje "svoboden atom" ne mi be6e lo6o i ne mi lipsva6e jenska kompaniq, ama se vlubih i obiknah edno momi4e i ve4e 2 godini sme zaedno, Bog mi e svidetel, 4e Stra6no Mnogo q Obi4am! Povqrvaite, znam kakvo govorq!

Ta stiga za li4nite mi ne6ta, vyprosa e, kak taka i to momi4eta, koito te poznavat i predi ama i gram vnimanie ne sa ti obry6tali, se ga se skysvat da te tyrsqt, a i o6te pove4e 4e kato te pozmavat i znaqt 4e nqma da se otkaje6 ot jenata s koqto si, ama pak te da si uporstvat tam!

6to e tva? Ili to kato onaq reklama, jenite znaqt kogato ot4aqno si tyrdi6 gadje, i taka natataka i te izbqgvat 6toto te smqtat za neznam si kakyv...

Ha sega mi obqsnete, nemoga da se syglasq 4e e nqkakva trypka da svalq6 obvyrzan 4ovek, 6ansa ti pri nego e po-malyk,a i obvyrzan(4ovek s gadje)-ne zna4i 4ovek s opit!!!

Opit=broika, razli4no ot seriozna vryzka, toest kurvite i kurvarite imat opit!
Q nemam tolkova opit, ma ha de???

parvo pi4 estestveno 4e i obratnoto e vqrno O:) no naistina az poneje sam 4ovek koito nikoga neizneverqvam sqka6 donqkade go pravqt za da dokajat 4e nqma momi4e koeto da ne im ustoi i donqkade nemogat da povqrvat 4e na toq svqt ima o6te verni momi4etta (nesam samo az no sme malko) prosto naistina e u4udva6to kak hora koito predi nesa ti obra6tali nikakvo vnimanie sq te svalqt o4eizbodno O:) pak i donqkade ako vqrno momi4e ti pusne vse edno si SEX BOG 6tom e ustoqla na drugi a na tebe ne O:)

kaka_Nicky
05-14-2006, 10:50
според мен това с преследването на "чуждо" е детска история, но понеже и големи хора го правят, може да се каже просто, че е инфантилна...
прекалено измислени и въздушни са доводите ви за "тръпката към забранения плод" и никога няма да имате пълно оправдание, ако някой си (или някоя си) изневери на гаджето си с вас при все че вие сте знаели за тая връкза.
ако не знаеш за връзката на даден човек и се сваляш с него - няма проблем (т.е. - не е в теб проблема), ама иначе е повече от тъпо, интригантско, понякога и курвенско... [-(

аз лично много мразя да ме "събличат с поглед" глупаци, прегръщащи пред мен гаджетата си [-( или пък да ме сваля някой, на когото през това време му звъни приятелката и той я лъже, че е на гости на леля си... :smt011 не се издържа!!

хора, ходете с гаджетата си. като не ви харесва и искате да изневерявате, защо не скъсате, ами живеете в лъжи и карате другия (другата) да страда!?!?!
а вас, които ви влече да посягате към чуждо, разберете, че така само се унижавате и нищо не постигате, а удоволствието е напълно измислено и фалшиво!
мислете с главите си! =;

fasta4eto
05-14-2006, 10:54
според мен това с преследването на "чуждо" е детска история, но понеже и големи хора го правят, може да се каже просто, че е инфантилна...
прекалено измислени и въздушни са доводите ви за "тръпката към забранения плод" и никога няма да имате пълно оправдание, ако някой си (или някоя си) изневери на гаджето си с вас при все че вие сте знаели за тая връкза.
ако не знаеш за връзката на даден човек и се сваляш с него - няма проблем (т.е. - не е в теб проблема), ама иначе е повече от тъпо, интригантско, понякога и курвенско... [-(

аз лично много мразя да ме "събличат с поглед" глупаци, прегръщащи пред мен гаджетата си [-( или пък да ме сваля някой, на когото през това време му звъни приятелката и той я лъже, че е на гости на леля си... :smt011 не се издържа!!

хора, ходете с гаджетата си. като не ви харесва и искате да изневерявате, защо не скъсате, ами живеете в лъжи и карате другия (другата) да страда!?!?!
а вас, които ви влече да посягате към чуждо, разберете, че така само се унижавате и нищо не постигате, а удоволствието е напълно измислено и фалшиво!
мислете с главите си! =;

mila ne si razbrala pravilno temata vaprosa e za6to momi4etata/mom4etata presledvat hora koito sa obvarzani? a ne 4e obvarzanite se zaglejdat i tnt :wink:

kaka_Nicky
05-16-2006, 17:26
напротив, добре разбрах и в началото съм говорила именно по този въпрос.
после обаче се отплеснах, сори :)

fasta4eto
05-16-2006, 17:51
напротив, добре разбрах и в началото съм говорила именно по този въпрос.
после обаче се отплеснах, сори :)

mila ta ti o6te v na4aloto govori6 za izneveri a stava duma kogato neiska6 da izneveri6 a teb se skasvat da te svalqt a otnosno dovoda za zabraneniq plod ne e vazdu6en a ima mnogo istina v nego :wink: