PDA

View Full Version : Гьотеря съм я закъсал!

05-12-2006, 19:21
Преди седмица бях в Италия по някав училищен проект.Имаше хора от цял свят и аз се зарибих по една туркиня!Всичко минаваше много добре, ма дойде време да си ходим - аз в България, тя - в Турция!Разделихме се с целувки, прегръдки и т.н.(както си му е реда)!Но проблема е, че съществува реална опастност да не я видя никога повече!Имам възможност да поддържам контакт с нея и смятам да го направя, но през последните 2-3 дена съм кат застрелян!Никво настроение, никаква емоция!Само за нея мисля.Какво да правя е въпроса - да я забравя ли, или да търся начин да се виждаме по-често!Предполагам, че ще кажете, че всичко това е временно, но до сега кат съм бил "болен" по момиче ми е минавало за 1-2 дена, а ся ме държи вече 4 ден и не смята да олеква болката!

[UN]HappY
05-12-2006, 19:38
Какво да правя е въпроса - да я забравя ли, или да търся начин да се виждаме по-често!
=; Shto za v1pros? Ami ako mojesh da q zabravish lesno, zabravi q - tova e nai-dobroto reshenie. No mislq, che nqma da e nikak lesno. Opitai se. Moje da si pishete, ako ste si razmenili koordinatite de.. :) I vse pak, kolkoto i gadno da zvychi, po-dobre si nameri dryga, zashtoto v tazi "vr1zka" ne vijdam uspex.. :?

SeXyTo_f
05-12-2006, 19:38
"любовна треска"...ми ще се наложи да я забравиш...няма как да се виждате...адски мн. пари ще отидът!и тва ще е хипер рядко! ще се наложи да я забравиш..времето лекува.... 8-[

ne6i4
05-12-2006, 19:40
"любовна треска"...ми ще се наложи да я забравиш...няма как да се виждате...адски мн. пари ще отидът!и тва ще е хипер рядко! ще се наложи да я забравиш..времето лекува.... 8-[
dam tyi e :D

ycMuBkaTa
05-12-2006, 19:44
Ще ти мине спокойно.
Явно си се зарибил яко, ама като се има предвид, че нямате големи шансове да се виждате, скоро ще ти мине.

black_dimond
05-12-2006, 21:13
mn gadno zvu4i no naistina 6e se naloji da q zabravi6

05-12-2006, 21:49
Тя е туркиня! Това е достатъчно.

05-14-2006, 01:10
4ri dena !!!

E twa trqbwa da e liubovta na jivota ti!!!

Krem4eto
05-14-2006, 08:43
Първо колко си голям?
И тогава мога да ти отговоря!