View Full Version : Гадния вечерен час....
Тази дума толкова я мразя. Вярно, не съм толкова голяма, ама 19:00 часа да се прибирам дори, когато е лято и навън е още светло. Аз съм на 12 и по цял ден съм навън. Естествено преди да изляза:
-Къде отиваш?
-Незнам.
-Е, как незнаеш?
(скандал, който ще ви спестя)
-как ще се облечеш?
-Така както съм сега.
-така ще ти е студено. Веднага се проблечи!
(скандал)
- С кого?
-С приятелки.
- Да не се занимавате с момчета.
-Няма (малка лъжа \:D/ )
-да не пушите?
-Няма! (това е истина)
-кога ще се върнеш?
-в 21:00
-В 19:00 да си тук!!!!!
-Толкова рано?
-ДА! Ети ти пари. чао! Ама няма да ходиш по центъра!
-Центъра е на 2 крачки!!!
-Абе, откъде знаеш кви хора има там?
ЧАО!!!!!!!!!!!!!
и тръшвам врата. Вече като искам да изляза се приготвям за скандал. Много е гадно!
хаха всичко си идва на мястото с времето изобщо не се притеснявай :mrgreen: :mrgreen:
milanoff
05-13-2006, 18:13
О, и аз като бях на 12, бях същия случай.
Всичко ще се оправи. Ще видиш. :)
Ice_Queen
05-13-2006, 18:32
оххххххххххххх да супер кофти е тва...аз до скоро бях така..и все още наще са мн строги ( на 16 съм ) :evil: . но наистина -постепенно всичко ще се оправи и ще проимаш повече свобода. а за ваще ..всичко явно при родителите идва от притеснението за децата им..( което е тъпо,защото и те са били млади,иска ли са да излизат и т.н.).
на наще им беше мн трудно да приемат и връзките ми с момчетата и това че не им казвам къде отивам.а това бтв зависи и колко доверие ти имат-а доверието се печели!
при мен ( доверие + по-късен вечерен час ) -постигнах го като няколко пъти ( 10 -15 ( хах не е много ;) ) се прибирах по рано от това което ми кажат: мама казала 19h-аз в 18 например..и така постепенно тя спря да ми казва в колко да съм си в нас,но аз естествено не прекалявам-и на тях им беше нужно да свикнат).
сега водя "битка" , за да ми позволят да спя в гаджето.. и то са кавги,разправии и т.н. :? :?
та споко и ти ще проимаш "крила" ;)
ProstoAz
05-13-2006, 21:33
Сега си спомням...когато бях на 12 ме пускаха до 23:00 да си играем на криеница и на стражари и апаши с децата от блока... [-(
Имайки предвид ясно целта на твоето по-късно излизане - порасни, проумей някои неща, та чак тогава се бори за по-късен вечерен час. Напълно подкрепям родителите ти! На 12 години да ходиш по момчета и да искаш да се прибираш по-късно от 19:00 - някой ден ще пострадаш, но може да е твърде късно. Малка си и съжлалявам, че ще го кажа, но и глупава, че да става така, както ти го решиш! [-X
teenkopele
05-13-2006, 21:37
хаха всичко си идва на мястото с времето изобщо не се притеснявай :mrgreen: :mrgreen:
Така е. :wink:
Имаш строги родители, но все пак си още само на 12. Има време да стоиш до късно, да ходиш по мъже и т.н. :wink:
milanistkata
05-15-2006, 19:33
nqmam dumi na 18 sam a na6te o6te mi go postavqt ponqkoga de
i'm so excited!
05-15-2006, 20:21
аз пък подкрепям родителите ти.. само погледни в какво време живеем, непрекъснато изчезват деца и след време им намират труповете ... айде спирам до тука ..пък аз дето съм с няколко годинки по-голяма от тебе избягвам да се прибирам по тъмниците след 10 сама..
просто ги разбери - родители са, притесняват се..
ако им покажеш, че може да ти се има доверие, може и да те пуснат до по-късно, но не се надявай много и гледай да не се прибираш сама, че....
аз пък подкрепям родителите ти.. само погледни в какво време живеем, непрекъснато изчезват деца и след време им намират труповете ... айде спирам до тука ..пък аз дето съм с няколко годинки по-голяма от тебе избягвам да се прибирам по тъмниците след 10 сама..
ако им покажеш, че може да ти се има доверие, може и да те пуснат до по-късно, но не се надявай много и гледай да не се прибираш сама, че....
И аз съм на абсолютно същото мнение!Наистина по улиците ги има всякакви, а още повече съм момиче.
midnight...
05-16-2006, 21:22
та ти си все още на 12, да не очакваш да те пускат денонощно....
както каза ^npocTo^a3^f^ аз на 12 на криеница си играех ти по момчета ъммм изчакай малко и виж нещата под друг ъгъл :wink:
black_dimond
05-16-2006, 22:31
da gadno e no se pravi ot suobrajeni sa sigurnost zashtoto v dneshno vreme ima vsqkakvi hora i men me e strah da se razhozdam navun sama a kato bqh na 12 vuv 20 chasa v kushti ne che sa mi davali vechern chas no za sama si se pribirah rano
а ве моми4е аз съм на 14 и все още майка ми иска да се прибера в нас до 20:30 а ти на 12 искаш да седиш до 21:00 :shock: пиеш ли си лекарствата?То няма лошо ама........ на 12 си се пак!Акъла ти е като на бебе и надали можеш да се пазиш сама
мислиш че ще се оправиш навънка или че като си с приятели нищо няма да ти стане,ама не е така!Мене са ме обирали навънка,випреки че бях с три момчета до мене!!!Съжелявам ако говоря като родител,но си е е истина :!: Вярно секи иска да има дадената свобода,но се пак се сиобрази малко, и помисли че те се притесняват за тебе
[quote]- Да не се занимавате с момчета.
-Няма (малка лъжа Dancing )
мислиш ли че не знаят какви ги мажеш?Искам да ти кажа че майка ми като и' кажа излизам на разходка с една приятелка и тя не се досеща че ще съм с много приятели и ще си правим пейка парти(майка ми не е запален фен на тези партита)!Осъзнай се и порасни като толкова искаш да пораснеш,но начина не е като седиш на 12 години по нощите навинка [-X
Composure
05-17-2006, 20:06
Кофти и аз съм на 12 ама при мене е мн по различно :)
-мамо излизам
-пари искаш ли
-може :P (дава там колкото 2-3-4-5 лева)
-вземи си ГСМа да за всеки случей
даже не ми казва кога да се прибера
:wink:
е някой път ми званят по ГСМа за глупости :) ама :-s родители...
i az beh taka, po edno vreme (kat beh maluk), posle si4ko se promeni, na6te po4naha da mi piskat 4e ne sa me vijdali ot 1 sedmica az im dadoh snimka da se radvat i posle ne se poqvih kum 1 mesec :D, oba4e zaminaha i sega me nqma vku6ti max 1-2 dena ne pove4e 6tot jiveq s baba i dedo a te ne sa v cvetu6to zdrave ta gledam da ne gi pritesnqvam mnogo, spa pri averkata iskarvam nekvi pari hoda na daskalo, 4ista pera prostiram miq 4inii i t.n. izlizam ve4er nekade s frendove i pazaruvam ne6to za ve4erq (averkata gotvi ne az, tva ne mi se otdava, a i ob6to zeto tq vur6i celata rabota za tva gledam da q otmenqm) ob6to zeto veselo si prekarvam, pri tebe nema da stane 4ak taka ama nqma da ti pravat problemi kato se pribira6 v 12-1 sled 3-4 godini
a ina4e tva koeto ti go govorat ostanalite e verno na 12 o6te na krienica si igraeh dokato ne se zabihme s 1 momi4e (averkata) i ot togava sme zaedno, ama se zabihme na maitap, o6te ne misleh za momi4eta, ama igrahme na 6i6e i taka se polu4i
V tova nqma nishto losho , prosto vazpitanie, bez kontrol se trygva po kofti pyt .. ne barzai da porastvash..
{sladurka}
05-18-2006, 10:28
ако им покажеш, че може да ти се има доверие, може и да те пуснат до по-късно, но не се надявай много и гледай да не се прибираш сама, че.... Ама и аз има казвам, че ще се прибера като започне да се стъмнява. Е, пак отговорът е НЕ. Лятото се стъмнява към 10. Аз се събирам с хора на мойта възраст и в двора си палим огън, ама пак НЕ. Всички остават до 22.00 -23.00 часа, а аз като бебетата в 19.00 часа. Много мразя тоя вечерен час.
rali4ka91
05-25-2006, 15:53
Абе хораааа аз на 12 не излизах никъде!!!От училище направо у дома!Това че родителите ти ти позволяват да излизаш всеки ден е напълно достатъчно!Порасни малко и тогава претендираи за по-късно прибране!!!
ми мен са ме пускали като съм пред нас на пейката.де да знам
ти пък кво искаш..някои хора на по 15 16 години не ги пускат и до 10 часа,а ти някво лапе и до 11 да седиш..недей гледа другите
Elektra_x
05-27-2006, 18:58
Напълно подкрепям родителите ти.Както каза някой по горе погледни в какво време живеем!Аз на 12 г си стоях само пред блока и играех на криеница или народна топка с децата.А за момчета...вярно събирахме се с тях,но само за да играем на ум не ни е идвало за нещо повече.Когато станах на 13 ми позволиха до 22:00.малко гадно ми бе6е защото всичките ми приятели стояха до по-късно,но тва беше полужението.
Сега съм доволна.успях да спечеля доверието им и сега съм до 1 ч
Оф много се увлякох в разкази....за което се извинявам
И сега обощение на всичките тия глупости дето написах:
За всичко си има време и начин !!!
LoVe_RuSlAn
06-09-2006, 17:07
Твоите родители са луд 19.00 а3 се прибирам към 10 11 и ходя с момчета и те знаят тва мислят си и че пуша а а3 не пуша всъщност само че те нищо не ми казват и такакато заизлизам няма кой да ме пита къде отивам защото по цял ден дфо късно вечер съм сама в нас и така а до колкото твоя проблем кажи на майка ти как се отнасят др майки с техните деца и как тя със тебе и може да те разбере и да и стане мъчно че те лишава от тези неща от които другите майки не лишават децата си (имам впредвид да се прибираш толкова рано и да ходиш не там където ти искаш а там до където тя ти е позволила)
spored men zavisi ot roditelite ti ...kak sa jivqli te i kak sa te vazpitali, 6toto az sam na 18 ma ot 5-6 godini nqmam 4as 6toto sam zaslujila doverieto na roditelite si....tva 4e ponqkoga ne se pribiram si e otdelen vapros...ma ima i roditeli koito sa imali tejko detstvo i iskat decata si v 8 4asa v ka6ti,drug tip roditeli ne im puka za decata im, ma ima i roditeli koito pravqt kompromisi....
Ot edna strana e normalno roditelite ti da iskat da si v 8 4asa v ka6ti 6toto se pritesnqvat za teb,ma drugi moje da te puskat do 11 i da znaqt 4e ne prai6 ludorii.....
KingOfEdge
06-14-2006, 21:50
dam,nali znae6 roditelite sa si roditeli no vse pak te se grijat za teb.I ti da si roditel i ti 6te se pritesnqva6.As kat bqh na 12 4esto qdqh 6amari 4e se pribiram kum 23.00.No posle gi ubedih da me puskat do 9 navun.6te se opravi si4ko.Sega sam na 15 skitam se do 23.00-00.00.A kogat sam s brat mi toi e na 20 kum 1-24asa. :D
Хм,бе на мен не са ми поставяли вечерен час,откогато се помня :) .Но и аз не прекалявах де :) .
Brrrrrrrrrrrrr
06-15-2006, 17:58
То на 12 годиини и аз бях така. Е сега пак съм рано 22 лятото 23 часа. Ама си изпросвам и до п24 часа понякога. :lol:
Ами ся съм на 10 и половина и съм в лятна ваканция и сега изобщо немам вечерен час,връщам се когато искам :-D
Brrrrrrrrrrrrr
06-15-2006, 20:17
Ами ся съм на 10 и половина и съм в лятна ваканция и сега изобщо немам вечерен час,връщам се когато искам :-D
Ами едва ли те пускат щом си на 10 и половина до 12 да стоиш.....но кой знае щом казваш
И мойте родители ме разпитват къде ще ходя и още доста работи, независимо, че съм почти на 17. Вярно е, че малко изнервя понякога, но пък няма лошо в тва
Brrrrrrrrrrrrr
06-15-2006, 20:22
И мойте родители ме разпитват къде ще ходя и още доста работи, независимо, че съм почти на 17. Вярно е, че малко изнервя понякога, но пък няма лошо в тва
И аз съм почти на 17. Не ме разпитват много много обаче ми дават вечерен час. :-D
FikyScHetOo
06-16-2006, 17:54
важното е че на някой му пука за теб и можеш да се похвалиш, че иамш свестни родители. Пук и си само на 12!!! А и зависи от кой град си - от София или от по-малък. А вечерният час си е полезен и като порастнеш ще го осъзнаеш...
П.П. едната ми сестра е на 11 и знаеш ли как се разтрепервах всеки път когато погледна накъдето е тя и тя не е там...
FiRe_LaDy
06-16-2006, 21:46
V dneshno vreme e normalno roditelite ti da se pritesnqvat i da ne te puskat na opredleni mesta i do po ranichko da ti davat,no vse pak si na 12 i si na dva shamara jivot.Ne che az sym ot mnogo golemite,ama sym si izgradila dobro mnenie za men pred nashte i az predi bqh po syshtiq nachin,no sega ... kato spomenat chas i az se cupq.Est gadno e postoqnno da gledash chasovnika sluchaino da ne zakysneesh i vashte za ti zqpat i da te nakazvat.Ama ima vreme da izlizash taka,che spox.Te kato pochnat da ne ti zabranqvat d astoish do kogato iskash na teb nqma da ti e int i shte se prebirash rano. :)