PDA

View Full Version : чат влюбване

шошолинка
05-13-2006, 18:31
хей хорица здравейте,
искам да ви задам един въпрос и ако нямате точно мнение няма смисъл да се хабите да пишете каквото и да било :D
и така преди време си чаткак нонстоп с едно момченце, което познавах ема почти не се засичахме никаде, веднаж си вървя по центара и го виждам ако знаете само как ми се подкосиха краката просто стоя и си милсиля , защо така се получава леле май се влюбих в тоя пич без даже да съм си контактувала с него наживо хахаха и сега незнам какво да правя, защото ви казвам отдавна не съм хлътвала така най-вероятно ще си помислите че съм супер глупава ема аз просължавам да мисля за този човек и изобщо немога да погледна друг, когато не съм си лафила с него известно време направо полудявам, незнам той какво изпитва ема май няма нищо подобно отнегова страна оффф незнам кажете нещо ](*,) ](*,) ](*,)

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!

teenkopele
05-13-2006, 21:28
Еми, като за начало стига само сте чатили. Щом те кефи го покани да се видите някъде. Едно е в чата, друго е на живо. Лафете си...
Флиртувай с него. Виж какви ще бъдат реакциите му, как ще се държи с теб. :)
Успех. :wink:

black_dimond
05-13-2006, 21:49
da vizualni kontakt e mn vajen i spored men 4rez 4at ne moje da se opoznaete toklova kolkoto pri edna sre6a na jivo taka 4e nqkoi put kato 4atite moje da se razberete da se vidite navun i taka sled vreme moje da se polu4i ne6o pove4e

[UN]HappY
05-13-2006, 21:54
Mnogo chesto xorata sa edni v irc, a v deistvitelnost sa dosta razlichni.. Ponqkoga se poluchavat nepriqtni iznenadi. Zad1ljitelno trqbva da izlezete. Predloji my da izlezete. Ako toi prieme, znachi te v1zpriema malko po na seriozno ot drygite, s koito samo si chata.. No sreshtata e mnogo vajna. No ne ochakvai mnogo, dori i da prieme. B1di istinska i se opitai da go opoznaesh povechko. YspeX! :smt008

maldini
05-13-2006, 22:22
Еми като вече сте си говорили в чат
значи можете да поддържате връзки и навън в
истинския живот ;-) щом си лафите постоянно в
чата защо не си лафите и на живо?Незнам за мен
няма нищо срамно,просто отиди и му кажи това,което
мислиш и той ако е пич ще те разбере ;-)

KRaLiCa_na_OrGaZmA
05-13-2006, 22:27
хей хорица здравейте,
искам да ви задам един въпрос и ако нямате точно мнение няма смисъл да се хабите да пишете каквото и да било :D
и така преди време си чаткак нонстоп с едно момченце, което познавах ема почти не се засичахме никаде, веднаж си вървя по центара и го виждам ако знаете само как ми се подкосиха краката просто стоя и си милсиля , защо така се получава леле май се влюбих в тоя пич без даже да съм си контактувала с него наживо хахаха и сега незнам какво да правя, защото ви казвам отдавна не съм хлътвала така най-вероятно ще си помислите че съм супер глупава ема аз просължавам да мисля за този човек и изобщо немога да погледна друг, когато не съм си лафила с него известно време направо полудявам, незнам той какво изпитва ема май няма нищо подобно отнегова страна оффф незнам кажете нещо ](*,) ](*,) ](*,)

Точка 1 от правилника!
Благодаря!

мии според мен неможеш да общуваш на живо а само виртуално и трябва да го промениш това :wink: :wink: :wink:

Krem4eto
05-14-2006, 08:05
Еми, като за начало стига само сте чатили. Щом те кефи го покани да се видите някъде. Едно е в чата, друго е на живо. Лафете си...
Флиртувай с него. Виж какви ще бъдат реакциите му, как ще се държи с теб. :)
Успех. :wink:
Именно!

Black_Cat
05-14-2006, 16:57
da no sled kato zadalbo4ite ne6tata vnimavai da ne stane po lo6o az bqh v su6toto polojenie kato teb i zadalbo4ihme s nego a sega razbrah 4e toi se e bazikal s men a mi govore6e takiva ne6ta....i sega vs den go vijdam i vse edno ne se poznavame i az pla4a li pla4a... zatova mn dobre si pomisli dali toi e seriozen s teb za6toto i az kato tebe bqh obedena :smt010

NeSTa_86
05-14-2006, 17:10
да се влюбиш в някой, който не си виждал и пипал......АБСУРД

[B]a[N]D[i]T[k]a
05-17-2006, 08:31

e nali momi4eto kaza 4e go e vijdalo xaxax samo 4e ne sa govorili na jivo

Lovebaby
05-17-2006, 09:09
хей хорица здравейте,

Точка 1 от правилника!
Благодаря!

мии според мен неможеш да общуваш на живо а само виртуално и трябва да го промениш това :wink: :wink: :wink:

Ха ... какво съвпадение и аз съм така .. в чата съм съвсем различна .. адски много говоря а на живо .. мале мале .. тишина в залата :P :oops: :-D

j0r0_fear
05-17-2006, 09:38
еми наистина земете да излезнете друго неможе

sk8girL
05-17-2006, 10:15
Ахаа.. най-добре си излезте.Опознай го повече,защото както вече ти казаха в IRC са едни, на живо - други.. Просто се опитай да си говориш повече с него на живо,да те опознае като човек.Прави му разни намеци и т.н.. и ако ти отвърне значи работата ще я бъде :)

priti_kiti
05-17-2006, 10:55
явно ти си го видяла но той тебе не.. еми що не излезете някъде? на кино,на кафе,на разходка.. лафете си на живо не само по чата :roll:

Chiana
05-17-2006, 14:17
Това нещо го маркирай и му дай copy и като влезе в irc му дай paste
<shosholinka> Adi da hodim na kafe! {P} :wink:

obicham_pateto
05-17-2006, 15:45

Не е точно така. [-X Това че ти не си го изпитал не значи че е невъзможно да се случи! [-( =;

penywise
05-17-2006, 16:08

Не е точно така. [-X Това че ти не си го изпитал не значи че е невъзможно да се случи! [-( =;

А аз точно така искам да се влюбя... не ме интересува кой как изглежда...

няма значение де...

Malko_kote
05-17-2006, 19:52
I az sum bila v absolutnoto su6toto polojenie.Oba4e nzm tova m.kak se otnasq kum teb.Pri men be6...purvo priqtelski i posle po4naha komplimentite i taka.4e ne se polu4i mejdu nas ne se polu4i, no tova koeto mi trqbva6e ot nego si go polu4ih-negovoto priqtelstvo :) emi vij sa, taka nikoi ne moje da ti kaje dali toi ima 4uvstva, razklaji malko.Za kakvo ste si pisali, kak se durji sprqmo teb i togava ve4e moga da ti pomogna ;)[i]

roken
05-17-2006, 20:35
risk si e da se vlubish v nekoi koito samo si go vijdala i 4atila bez nikaf drug kontakt ako se okaje ne to4no takaf kakafto e v 4ata?