View Full Version : мъ4а ли го по тоя на4ин?
barbi-DOLL
05-15-2006, 21:28
абе хора я кажете,ако се натискаме ,по4ти голи,, ако възбуждам мом4ето много, и след това не правим секс,тва вреди ли му,смисал дели само си тормозя мом4ето? #-o
ne znam dali mu vredi6 fizi4eski,no psihi4eski 100%!!! ma4i6 go ne,mi nz... makar 4e ako si go predupredila 4e ne iska6 sex toi 6te se nagodi i 6te se kefi s teb.no ako ne e predupreden i go dyrji6 v neprekysnato naprejenie-tva si e sydizym!!! gorkoto mom4e!!!! :smt009
black_dimond
05-15-2006, 21:32
e sigurno ne e mn 6astliv ot tozi fakt no 4ak da mu vredi6 ne mislq
barbi-DOLL
05-15-2006, 21:35
ми странното е 4е имам 4уството 4е това на него му харесва , но не знам как да го попитам ,днеска говорих с един приятел и тои каза 4е такова не6то му се е слу4вало и ме е мнг страх да не би да му вредя така.макар 4е тои с ни6то не ми е показвал 4е не му харесва или пък 4е се стресира по някъв на4ин.даже обратното...... :-k
barbi-DOLL
05-15-2006, 21:36
а не е ли наи-добре да не го правя пове4е докъто не съм готова за секс?как мислите?
mi nai dobre e taka spored men. ako mom4eto znae 4e nqma da pravite sex i prosto se natiskate ama ako ne znae..tva moje da mu sazdade kompleksi po nqkav na4in i da si misli 4e samo si igrae6 s nego taka 4e pogovorete.
-GosT
mislq 4e trqbva da govori6 s nego i toi 6te si ti kaje. na men moq priqtel mi kaza 4e tva mn zle mu deistva na nervite(neprekysnatoto o4akvane) i zatova mu kazah 4enqma da spq s nego zasega i toi si go znae6e. a kogato se po4uvstvah gotova toi be6e mn dovolen :)
taka 4e govori s nego.pitai go kak se 4uvstva.obqsni mu 4e o6te ne si gotova i 4e trqbva malko da te iz4aka. tva e si4ko - ne e ni6to koi znae kakvo. btw na kolko si godini??
barbi-DOLL
05-15-2006, 21:44
на 15 съм
на вас може верно да ви се струва тъпо,щото пове4ето сте доста опитни , но за мене наистина е проблем.как изоб6то да му го кажа,направо се побърквам , ужаас :smt011
prosto sednete edna ve4er zaedno na samotno mqsto.i zapo4ni napravo.nqma ni6to slojno ;) slojno ti se struva moje bi za6toto o6te te e strah da govori6 intimno s nego i da obsujdate problemite okolo vruzkata vi no prosto stiskai umruci i go popitai i toi 6e ti otgovori. aide uspeh!! i da kaje6 kvo stana :)
-GosT
ami nedei da se pritesnqva6. razgovorite skrepqvat i zadylbo4avat vryzkata. dori ne e zadyljitelno da e na jivo.moje po skype ili nqkav dr 4at. prosto kato stane duma za sex(ako trqbva ti povdigni vaprosa kato moje da po4ne6 i po-otdale4e) i mu kaji 4e ti e mn qko s nego i tn i tn ama o6te ne si gotova i 6te mu kaje6 kato si. ako dyrji na teb 6te te razbere
barbi-DOLL
05-15-2006, 21:49
мерси за подкрепата наистина ми е доста трудно :( тои не 4е няма да ме разбере ,в това не се съмнявам , просто на мен ми е трудно , толкова съм злеее :smt017
ne si zle mili4ka,normalno e da se pritesnqva6. no nedei nqma ni6to stra6no :) aide stiskam palci si4ko da mine dobre. i naistina posle da razkaje6 \:D/
На мен това би ми повляло доста негативно на нервите,но все пак не го познавам :) Единия вариат е както те посъветваха тук да поговорите относно първия път,а другия е поне да не го правите полуголи,защото например това мен ме възбужда двойно и нервите вече ... :)
mi pri si4ki polojenia kato se iadosa posle si habi nervite i tva e fizi4eski vredno
вредиш му, при подобни изяви има опасност от развитие на подагра, камъни в жлъчката и остра загуба на търпение
SeXyTo_f
05-16-2006, 07:13
На мен това би ми повляло доста негативно на нервите,но все пак не го познавам :) Единия вариат е както те посъветваха тук да поговорите относно първия път,а другия е поне да не го правите полуголи,защото например това мен ме възбужда двойно и нервите вече ... :)
ми то и аз мн. ше се изнерва.... 8-[ 100% след тва го е яд :smt005
fasta4eto
05-16-2006, 08:09
mislq 4e trqbva da govori6 s nego i toi 6te ti kaje ako mu haresva i ne se drazni :wink: no az ne bih izdarjala dalgo vreme taka dori i sq da mi e qko sled vreme 6te po4na da se draznq
kateto^^
05-16-2006, 08:12
vij barbi-DOLL kato ne si gotova i pravite tva onova-4e ti si si TEHNI4ESKA DEVSTVENICA-to4no taka tezi kato tebe deto pravqt tva onova se nari4at taka!tova e hit1r na4in za predpazvane i ot bolesti i ot nejelana bremennost :) interesnoto e 4e takiva momi4eta 4esto stavan jertvi na iznasilvaniq- demek da vnimava6!a p1k ako si misli6 4e ne mu vredi6...izlugala si se ako ima erekciq a ti si go ostavila taka,dokato erekciqta mu spadne 6te mu e dosta gadno...p1k i da ne kazvam koe moje da mu posinee ako e prekaleno v1zbuden...
mnogo_sladi4ka
05-16-2006, 08:56
vij barbi-DOLL kato ne si gotova i pravite tva onova-4e ti si si TEHNI4ESKA DEVSTVENICA-to4no taka tezi kato tebe deto pravqt tva onova se nari4at taka!tova e hit1r na4in za predpazvane i ot bolesti i ot nejelana bremennost :) interesnoto e 4e takiva momi4eta 4esto stavan jertvi na iznasilvaniq- demek da vnimava6!a p1k ako si misli6 4e ne mu vredi6...izlugala si se ako ima erekciq a ti si go ostavila taka,dokato erekciqta mu spadne 6te mu e dosta gadno...p1k i da ne kazvam koe moje da mu posinee ako e prekaleno v1zbuden... =D> =D>
NeSTa_86
05-16-2006, 09:11
абе хора я кажете,ако се натискаме ,по4ти голи,, ако възбуждам мом4ето много, и след това не правим секс,тва вреди ли му,смисал дели само си тормозя мом4ето? #-oда тормозиш го, но той някой ден ще те напъне уи нямя те пита
еи такива постъпки да не правиш повече момиче тва е мно долно
един мои приятел ми разправя че няква мацка му е направила така и после я е "наказал" с груб секс ама тои е "бруталист" по рождение(бои и ебан) аз не бих постъпил така но се пак тва е много гадно веднъж ми се случи и ми стана супер гадно
Psyxodelia
05-16-2006, 11:17
Абе да ти кажа честно никак не е добре за момчето,защото ако е много възбуден и не свърши след това го боли корема...а това не е индивидулно,случва се на много мъже
shadow4e
05-16-2006, 12:41
Абе да ти кажа честно никак не е добре за момчето,защото ако е много възбуден и не свърши след това го боли корема...а това не е индивидулно,случва се на много мъже
ама тя не е казала,че той не свършва...
свършва ли?тоест правиш ли му свирка или чекия поне та да свърши?
ако му правиш му е готино и продължавай, особено ако е сврика,опредлено няма да се оплаква O:)
и ние си приятеля ми доста време се мокахме докато го направим, но преди тва есто си се опипвахме,бяхме на френска.... не му спестявай тоав удоволствие докато станеш готова за секс
Nadelina
05-16-2006, 12:54
Az na moito momche mu prava tochno sashtoto...am shtom prodaljavame da go pravim znachi ne e tolkova gadnu...posle sig kat si tragna si bie 1 chikia i mu minava ... am shtom oshte iska da go pravim..a znae che sex nqma da ima znachi .. i ti prodaljavai..haha :)
Естествено , че го мъчиш , та той е постоянно възбуден , и накрая какво става, пада му нормално и т'ва е , Не е хубаво [-( [-( [-(
Катеричка
05-16-2006, 14:16
За да се отпуснеш е хубаво да не се прехвърляш от целувки направо на секс, ама когато това продължава дълго е наистина неприятно за момчето, току виж разтоварил напрежението някъде другаде ;)
dai mu na mladeja da te bocne
PleasureSeeker
05-16-2006, 14:50
тва за болките в корема е вярно...гадна ралта...пък и пича му е инт...донякаде..и после се изнервя...нищо не ти коства да си поиграеш с ръчичката докато се целувате...
Ах, колко ми е познато това, от едно старо гадже #-o Направо го разбиваш по този нечин. Недей да продължаваш, че някой ден може да му писне и да те насили. По-добре поговори с него, обясни му, че не си готова и прочие. Смятам, че ще те разбере. Ама да правиш това и после да го оставяш си е кошмарно.
Shte go draznish taka o6te nekvo vreme i posle ili 6te te ***** nasila ili 6te ti tegli 1 maina :? ........... Zvu4i brutalno, no tva mi doide na um, kogato se setih za razgovora s 1 fr.......
Ako ne se 4uvstva6 gotova i t.n. po po-leka s igri4ki ot tozi rod.....
P.S.: a pak moje i da sm razbrala nepravilno..... ako ste i dvamata na po 15-16 godinki- spox....... ili pak moje bi ti go iska6, ama toi ne..... taka i ne razbrah za6to ne go pravite......
milanistkata
05-16-2006, 15:51
ne uf deeda znam ne sam mom4e
barbi-DOLL
05-16-2006, 19:36
ami teq "igri4ki" w powe4eto slu4ai toi gi predizwikwa , az ne go draznq nito imam za cel da mu wredq po toq na4in.govorih s nego i edinstwenoto koeto mi kaza be6e 4e posle malko go e qd,no haresva vsqko ne6to koeto pravi s men i twa ne e bolka za umirane.kaza 4ew me razbira i nqma protiv da po4aka,kogato kazah 4e takiwa igri4ki pove4e nqma da pravim,izri4no kaza 4e ne e suglasen. :-k po4vam ve4e i az da se ubyrkvwam :evil:
j0r0_fear
05-16-2006, 19:39
наи добре го зарадваи....така и ти и тои ще сте доволни..
barbi-DOLL
05-16-2006, 19:42
ama kak kato nito imam opit nito znam kakvo da napravq,pritesnqwam se da ne go razo4arowam...
shadow4e
05-16-2006, 21:29
ти пак не каза, той свършва ли докато си "играете"?
та то дори има момчета, които предпочитат свирките пред секса....
bulgarche
05-16-2006, 22:20
Не му вредиш, ама ще му е тъпо след това. А и е "мако" странно да се съблечете и изведнъж да спредте и да се облечете. Ама е гадно да правиш така.
nz ama az ..ako sum na negovo mesto she te sma4kam ot sex...i edva li shte uspeesh da me ebvash samo
hahahha :) ve4e mi stava sme6no 4estno... :)
Мен само едно нещо ми се стори доста странно-не те е срам да се натискате полу-голи,а те е срам да си говорите открито и без задръжки?!Някой ще ми го обясни ли това...?
Случвало ми се е,бтв.Мисля,че всяко момиче минава от там преди първия си път.Просто това са си първите стъпки към секса,не можеш от обикновенна целувка да скочиш веднага на необуздан секс.Пък и на момчето му е хубаво,така че споко.
НО не чакай прекалено дълго!Моят например издържа 2 месеца и после лудна,беше твърде изнервен и отказваше да го пипам повече.И сега като се замисля си е в правото си,защото факта,че се натискате,че се посъбличате,че се опипвате означава,че се желаете,а когато изведнъж ти просто кажеш стоп,той го приема лично.Един вид не ме иска достатъчно.Всичко е страго индивидуално.Поприказвайт си,ако можеш,направи му малко френска,използвай ръчичката,така и двамата ще сте доволни.Но аз лично например не успях да оползотворя устичка и ръчичка преди първия път.Просто ме беше срам... :oops:
XpensivE
05-17-2006, 15:15
Не му вредиш но му цапаш гащите... При силна възбуда мъжкия организъм се подготвя за полов акт и изпуска малко количество сперма. Иначе не е вредно за него обаче си е шибано. За тва земи му пусни вече..:)
gangbang
05-17-2006, 15:18
абе хора я кажете,ако се натискаме ,по4ти голи,, ако възбуждам мом4ето много, и след това не правим секс,тва вреди ли му,смисал дели само си тормозя мом4ето? #-o
Вредиш му разбира се!
Топките се надуват след това и боли яко. Ако не го изпразни на ръчна, мое се повреди, но не се притеснявай, явно олабва ташака, но определено е кофти тръпка след самото натискане. Иначе по време на натискането е гот много.
shadow4e
05-17-2006, 15:22
Вредиш му разбира се!
Топките се надуват след това и боли яко. Ако не го изпразни на ръчна, мое се повреди, но не се притеснявай, явно олабва ташака, но определено е кофти тръпка след самото натискане. Иначе по време на натискането е гот много.
а ако тя си поиграе с ръчички или уста? не ви е гадно после,нали?защото ние с приятеля ми сме го правил мн пъти /имаше един доста дълъг период,в който не ми даваха да правя секс лекари/ и та на него си му беше и така супер готино,не се оплакваше от свирките :-k
Ми то те си го казаха хората... Така се почва... НЕ може изведнъж да почнете да правите секс. Трябва да има и предигра... Да опознаете телата си... Да свикнете един с друг, да се отпуснете. Но почни както ти казаха да го задоволяваш с ръка или с уста... Питай го как му харесва и какво по-точно му харесва. Нормално е. Ще се научиш. Вие от колко време ходите? А и той на колко е?
gangbang
05-17-2006, 15:39
а ако тя си поиграе с ръчички или уста? не ви е гадно после,нали?защото ние с приятеля ми сме го правил мн пъти /имаше един доста дълъг период,в който не ми даваха да правя секс лекари/ и та на него си му беше и така супер готино,не се оплакваше от свирките :-k
Ако се е изпразнил няма проблем. Но не се ли изпразни е кофти. Просто след тва топките парят и те болят, до като не го удариш в тавана :-D Та ако приятеля ти не е свършвал след тия ласки и не ти е казвал нищо, явно е държал на теб, а че го е олабвал след тва, може да си сигурна :wink:
shadow4e
05-17-2006, 16:16
е,не съм го оставяла без да свърши ест и то по няколко пъти доста от случаите, никога не съм му отказвала такива неща,дори само като ми покаже леко,че иска [-X все пак тва, че аз не можех да получа френска, не означава на него да му спеся удоволствието,не е честно просто,пък и аз повече се кефя да му доставям на него удоволствие,от колкото на мен да ми....
ami da moje bi toi znae 4e nqma da stane ne6to pove4e ot natiskane i e podgotven,no ako ne e...vij tova ve4e si e mu4enie.o6te pove4e,4e kogato mu se e nadurvil,ama mn i ne se izprazni..stava mn lo6o!no naistina nai-dobre 6te e da pogovorite i ne se pritesnqvai,karai napravo,nqma ni6to stra6no :wink:
gangbang
05-17-2006, 16:31
е,не съм го оставяла без да свърши ест и то по няколко пъти доста от случаите, никога не съм му отказвала такива неща,дори само като ми покаже леко,че иска [-X все пак тва, че аз не можех да получа френска, не означава на него да му спеся удоволствието,не е честно просто,пък и аз повече се кефя да му доставям на него удоволствие,от колкото на мен да ми....
Ми екстра мацка си значи. Браво! :)
Но до колкото аз разбрах от авторката на темата, става въпрос май, че не го приключва, а само го раздразва, а това определено е кофти
сиксуалната_жина
05-17-2006, 16:32
ami da moje bi toi znae 4e nqma da stane ne6to pove4e ot natiskane i e podgotven,no ako ne e...vij tova ve4e si e mu4enie.o6te pove4e,4e kogato mu se e nadurvil,ama mn i ne se izprazni..stava mn lo6o!no naistina nai-dobre 6te e da pogovorite i ne se pritesnqvai,karai napravo,nqma ni6to stra6no :wink:
`Death`Whore`
05-17-2006, 16:33
Вярно е, че трябва да свикнете един с друг, но ти уж не си готова за секс, обаче за натискане и опипване на голи тела си готова. Ако не беше готова за секс, нямаше да си готова дори да се съблечеш пред него.
ani4ka18
05-17-2006, 21:17
беше ни се случило на няколко пъти с моя приятел това и честно казано после ми беше малко намусен, че не сме го направили до края. проблема бил в тва, че като съм го възбудела много и после не го направим оная му работа почвала да го боли. от тогава му се натискам само като знам какво точно искам :wink:
тва дето си го направила си е чист тормоз! питай го него и той ще ти обясни проблема по същия начин :wink:
barbi-DOLL
05-18-2006, 07:53
ami da az go popitah i govorih suvsem seriozno s nego.i uj nqmalo takiwa problemi i kato mu kazah 4e nqma powe4e da prawim taka dokuto ne sum gotova za sex i kaza 4e ne e suglasen.4e twa si e 4ist mazohizum! :roll:
fasta4eto
05-18-2006, 07:58
ami da az go popitah i govorih suvsem seriozno s nego.i uj nqmalo takiwa problemi i kato mu kazah 4e nqma powe4e da prawim taka dokuto ne sum gotova za sex i kaza 4e ne e suglasen.4e twa si e 4ist mazohizum! :roll:
ami taka e no pone za nego tova e sigurno po dobre ot ni6to a i moje taka da se nadqva 4e po barzo 6te stignete do seksa az li4no ti preora4vam pone s***ki da mu pravi6 ako ne te e gnus de :wink:
zeleni_o4i
05-18-2006, 08:56
ami da ti kaja tova e dosta golqm tormoz, no ne biva da se pritesnqvash, tukmo posle shte uceni kogato momenta doide :D
barbi-DOLL
05-18-2006, 10:43
много благодаря 4е се опитвате да ми помогнете :)а за с****и и аз си мислех , изоб6то не ме е гнус , просто малко се притеснявам за6тото до сега не съм правила и нямам никакъв опит и не знам как да подходя. :-k ина4е тези които питаха за годините , аз съм на 15 а тои на 18 :wink:
абе не го тормози човека, най много да му писне да го въртиш и да ти бие шутя
не се притеснявай 15 са ОК да започнеш полов живот
е зависи и от човека, но като гледам новото поколение мацки те още на 13 изглеждат готови
@barbi-DOLL
Дразнене на мъжките полови органи без семеизпразване води до чувство на тежест, болка и задържане на кръв. Това е ВРЕДНО! Бъди сигурна, че момчето ще има оргазъм преди да го оставиш такъв недовършен. Аз предполагам, че той после сам се довършва (иначе може доста да го поболи), но това си е малко гадно де ... започваш нещо, а не го довършваш. Едва ли ще ти коства много време и усилия да направиш така, че любимият ти да свърши. Айде успех.
NeSTa_86
05-23-2006, 21:45
[-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X
щом стигате до там,що не правите?
Juicy_Lucy
05-24-2006, 00:05
mi mn qsno!pyk i kakvo ti pre4i da mu puska6 ot vreme na vreme..aa nedei da go izmy4va6 taka!! :-)
da tormozi6 go
pa3bupaTeJlky
05-24-2006, 06:45
nemoga da kaja che mu vredi .. no e kofti :) kato podigravka e :P prosto go napravete !