- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мъ4а ли го по тоя на4ин?
абе хора я кажете,ако се натискаме ,по4ти голи,, ако възбуждам мом4ето много, и след това не правим секс,тва вреди ли му,смисал дели само си тормозя мом4ето?![]()
ne znam dali mu vredi6 fizi4eski,no psihi4eski 100%!!! ma4i6 go ne,mi nz... makar 4e ako si go predupredila 4e ne iska6 sex toi 6te se nagodi i 6te se kefi s teb.no ako ne e predupreden i go dyrji6 v neprekysnato naprejenie-tva si e sydizym!!! gorkoto mom4e!!!!![]()
A SMILE MAKES LIFE BETTER
e sigurno ne e mn 6astliv ot tozi fakt no 4ak da mu vredi6 ne mislq
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
ми странното е 4е имам 4уството 4е това на него му харесва , но не знам как да го попитам ,днеска говорих с един приятел и тои каза 4е такова не6то му се е слу4вало и ме е мнг страх да не би да му вредя така.макар 4е тои с ни6то не ми е показвал 4е не му харесва или пък 4е се стресира по някъв на4ин.даже обратното......![]()
а не е ли наи-добре да не го правя пове4е докъто не съм готова за секс?как мислите?
mi nai dobre e taka spored men. ako mom4eto znae 4e nqma da pravite sex i prosto se natiskate ama ako ne znae..tva moje da mu sazdade kompleksi po nqkav na4in i da si misli 4e samo si igrae6 s nego taka 4e pogovorete.
-GosT
mislq 4e trqbva da govori6 s nego i toi 6te si ti kaje. na men moq priqtel mi kaza 4e tva mn zle mu deistva na nervite(neprekysnatoto o4akvane) i zatova mu kazah 4enqma da spq s nego zasega i toi si go znae6e. a kogato se po4uvstvah gotova toi be6e mn dovolen
taka 4e govori s nego.pitai go kak se 4uvstva.obqsni mu 4e o6te ne si gotova i 4e trqbva malko da te iz4aka. tva e si4ko - ne e ni6to koi znae kakvo. btw na kolko si godini??
на 15 съм
на вас може верно да ви се струва тъпо,щото пове4ето сте доста опитни , но за мене наистина е проблем.как изоб6то да му го кажа,направо се побърквам , ужаас![]()
prosto sednete edna ve4er zaedno na samotno mqsto.i zapo4ni napravo.nqma ni6to slojnoslojno ti se struva moje bi za6toto o6te te e strah da govori6 intimno s nego i da obsujdate problemite okolo vruzkata vi no prosto stiskai umruci i go popitai i toi 6e ti otgovori. aide uspeh!! i da kaje6 kvo stana
-GosT
ami nedei da se pritesnqva6. razgovorite skrepqvat i zadylbo4avat vryzkata. dori ne e zadyljitelno da e na jivo.moje po skype ili nqkav dr 4at. prosto kato stane duma za sex(ako trqbva ti povdigni vaprosa kato moje da po4ne6 i po-otdale4e) i mu kaji 4e ti e mn qko s nego i tn i tn ama o6te ne si gotova i 6te mu kaje6 kato si. ako dyrji na teb 6te te razbere
мерси за подкрепата наистина ми е доста труднотои не 4е няма да ме разбере ,в това не се съмнявам , просто на мен ми е трудно , толкова съм злеее
![]()
ne si zle mili4ka,normalno e da se pritesnqva6. no nedei nqma ni6to stra6noaide stiskam palci si4ko da mine dobre. i naistina posle da razkaje6 \
/
На мен това би ми повляло доста негативно на нервите,но все пак не го познавамЕдиния вариат е както те посъветваха тук да поговорите относно първия път,а другия е поне да не го правите полуголи,защото например това мен ме възбужда двойно и нервите вече ...
![]()
mi pri si4ki polojenia kato se iadosa posle si habi nervite i tva e fizi4eski vredno
вредиш му, при подобни изяви има опасност от развитие на подагра, камъни в жлъчката и остра загуба на търпение
ми то и аз мн. ше се изнерва....Първоначално написано от NsG
100% след тва го е яд
![]()
mislq 4e trqbva da govori6 s nego i toi 6te ti kaje ako mu haresva i ne se draznino az ne bih izdarjala dalgo vreme taka dori i sq da mi e qko sled vreme 6te po4na da se draznq
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
vij barbi-DOLL kato ne si gotova i pravite tva onova-4e ti si si TEHNI4ESKA DEVSTVENICA-to4no taka tezi kato tebe deto pravqt tva onova se nari4at taka!tova e hit1r na4in za predpazvane i ot bolesti i ot nejelana bremennostinteresnoto e 4e takiva momi4eta 4esto stavan jertvi na iznasilvaniq- demek da vnimava6!a p1k ako si misli6 4e ne mu vredi6...izlugala si se ako ima erekciq a ti si go ostavila taka,dokato erekciqta mu spadne 6te mu e dosta gadno...p1k i da ne kazvam koe moje da mu posinee ako e prekaleno v1zbuden...
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
=D> =D>Първоначално написано от kateto^^
да тормозиш го, но той някой ден ще те напъне уи нямя те питаПървоначално написано от barbi-DOLL
еи такива постъпки да не правиш повече момиче тва е мно долно
един мои приятел ми разправя че няква мацка му е направила така и после я е "наказал" с груб секс ама тои е "бруталист" по рождение(бои и ебан) аз не бих постъпил така но се пак тва е много гадно веднъж ми се случи и ми стана супер гадно
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
свирка....
Абе да ти кажа честно никак не е добре за момчето,защото ако е много възбуден и не свърши след това го боли корема...а това не е индивидулно,случва се на много мъже
Too much poison...Too much pain...Too much love in vain!~
ама тя не е казала,че той не свършва...Първоначално написано от Psyxodelia
свършва ли?тоест правиш ли му свирка или чекия поне та да свърши?
ако му правиш му е готино и продължавай, особено ако е сврика,опредлено няма да се оплаква![]()
и ние си приятеля ми доста време се мокахме докато го направим, но преди тва есто си се опипвахме,бяхме на френска.... не му спестявай тоав удоволствие докато станеш готова за секс
Az na moito momche mu prava tochno sashtoto...am shtom prodaljavame da go pravim znachi ne e tolkova gadnu...posle sig kat si tragna si bie 1 chikia i mu minava ... am shtom oshte iska da go pravim..a znae che sex nqma da ima znachi .. i ti prodaljavai..haha![]()