PDA

View Full Version : GOLEMITE IZCEPKI PO VREME NA SEKS :0)

kateto^^
05-16-2006, 08:58
ne vidqh dali ima podobna tema ema q da pusna i az edna takava :) ta koi kakvi izcepki e imal po vreme na seks :)tva pitam

dari_kaka
05-16-2006, 09:02
ами веднъж когато го правих с един пич... той пръдна :) и беше мноооого гадно и гнусно честно ви казвам не си е на работа да ти пръдне някоъ докато си е вкарал оная работа в тебе :) не го пожелавам на никой! [-X [-X [-X

fasta4eto
05-16-2006, 09:07
bqhme po du6a toi svar6i varhu men i az bez da se usetq izacepih : sq trqbva da ida da si vzema salfetka da se izbar6a :mrgreen: hahahahahhahahahah

NeSTa_86
05-16-2006, 09:12
има такава тема вечЕ12
@CLOSE

Chiana
05-16-2006, 10:05
Непосредствено след секс се отпускаме и той ме пита:
-Свърши ли?
аз:
-Мда. А ти?
И след което и двамата избухваме в смях... Нз и аз защо го изцепих това нещо. По инерция.

Wu-Tang
05-16-2006, 10:21
ами веднъж начи маика ша си тръгва за село пък аз само тва чакам и веднага си извиках една мацка и почваме ние да се "любим" ама ко става моита здухана маика си забравила портмонето в моита стая и мацката се качва върхо мене и ме почва и по едно време наша влиза в стаята зима си портмонето а мацката се обръща и наи хладнокръвно казва на маика ми здрасти мале направо умрях(пък мацката се надъха) ся маика си е на село и се чудя ко ли ше ми вика като се върне
пък тая мацка направо ме изпълни
пс. тя се връща другата седмица :)

05-16-2006, 10:55
Вижте един мой гаф! Ми снимах гаджето ми докато ми прави френска с gsm-a си. След време се наложи да показвам едни снимки на майка и.....и се сещате кво стана, жената видя и тия снимки. Ужас! Потънах от срам! Мале, и май нейните ме намразиха, ау ся не знам кво да прая! :(

machoka
05-16-2006, 11:10
има такава тема вечЕ12
@CLOSE

Моля, ползвайте търсачкана форума, като я настроите на връща резултати само за раздел Секс.

Лек ден.