Влез

View Full Version : Страх ме е от дълги връзки

NeSTa_86
05-16-2006, 19:32
НЕзнам дали е само при мен това явление, но ме е страх от дълги връзки. Просто като се обвържа с някой човек, както сега и започват някви гадни предчувстия. Тоест просто ме е страх после да не го нараня човека, с който съм или пък той да ме нарани при една евентуална раздяла.
Като се замисля май е по-добре да си ходите по 10-20 дни и толкова . Правите квото правите и си оставате приятели.
Шибаната любов боли ](*,) ](*,) ](*,)

Moderated by miloto
т.1 от Правилника :!:

05-16-2006, 19:36
i az sam na tvoeto mnenie ama se pak nemisli6 li 4e e po dobre s edin 4ovek po dylgo ot kolkoto da gi smenq6 prez10 dni i da svikva6 sys seki po razli4en na4in ima si i nqkoi predimstva dylgata vryzka.tva 4e lybovta boli napylno sam saglasna s teb.ob4e nemisli6 li 4e e po hybavo da si vlyben otkolkoto da izpitva6 momentno yvle4enie po nqkoi.lubovta ima i hubavi i lo6i strani za jalost :-k :}

dqvol4eto_7
05-16-2006, 19:41
liubovta ima mnogo predimstva no i mnogo nedostataci,edin ot nedostatacite e 4e v pove4eto slu4ai momi4eto priznava parvo liubovta i po4ti vinagi e naraneno,no pak ot druga strana e hubav kopnejat da vidi6 4oveka za koito me4tae6 po cql den,da go pregarne6 da go celune6 i da se sgu6i6 v nego i da zabravi6 za vsi4ko i vsi4ki,taka 4e luibovta spored men e HEM SARBI<HEM BOLI :smt014

ani4ka18
05-16-2006, 19:47
абе тя че боли- боли, ама все пак е любов и човек дава мило и драго за нея нали така?! O:) това дето казваш връзка за 10-20 дена хич не е връзка! надявам се че тук не говориш и за секс! :-s :? и не се притеснявай, че ще нараниш някой или той ще нарани теб нали знаеш, че юнак без рана не може. в любовта се иска опит и смелост за нови връзки, а не малодушие и страх. промени това в теб. успех :smt023

Вътьо
05-16-2006, 20:30
Не позволявай да се влюбваш...По-лошо от тва няма, изпитал съм го на собствен гръб...Бъди с момчетата/момичетата (незнам какво си ;) ) до тогава, докогато те те искат ;) На това му викам аз живот!

black_dimond
05-16-2006, 21:34
az puk si tursq seriozna vruzka za6oto mi e pisnaloot ednodnevkite i ne se strahuvam ot seriozno obvurzvane

sk8girL
05-16-2006, 21:42
az puk si tursq seriozna vruzka za6oto mi e pisnaloot ednodnevkite i ne se strahuvam ot seriozno obvurzvane
Аз също.Искам да знам,че има някой,който мисли за мен,който наистина ме обича и т.н ..а не е поредната свалка.До сега не съм имала сериозна връзка и искам да видя какво е усещането.
Но пък от друга страна това са най-хубавите ни години и не бива да ги пропиляваме с някви дълги обвързвания.. иска ни се да опитаме от всичко.Може би и това допринася за нежеланието ти (така да се изразя) да се обвързваш по сериозно :)

remember_the_name
05-16-2006, 22:55
mi 4esno kazano pri pove4eto hora spored men e taka.pri men li4no sled kato hodq s nqkoi po-dulgo vreme mi pisva i go kusam znam 4e e kofti ama kato zagubq interes prosto taka stava taka 4e tva ne e strah ot obvyrzvane prosto predpo4ita6 po-kratkite vruzki koito ako si do 17god sa po-dobriq variand ili pone taka mislq az :-k

`Death`Whore`
05-16-2006, 22:58
Ако искаше дълга връзка, щеше да мислиш какво правиш и да се стремиш да не нараняваш човека. Признай си - искаш да излизаш с когото искаш, да правиш секс и да се целуваш с когото искаш.

alex(f)
05-17-2006, 00:25
spored men 10 dena ne sa vryzka a nqkva jalka zaribqvka! za tolkova vreme nito moje6 da opoznae6 4oveka,nito da se sblijite, za lubov da ne govorim!!!
a vyv dylgite vryzki nqma ni6to lo6o. otnosno tva 4e lubovta boli-po dobre da si obi4al i da sa te naranili otkolkoto izob6to da ne si obi4al!!!!!!!!!

05-17-2006, 11:57
ami i az predi bqh na tvoito mnenie ne mojeh da se zadarja s edno mom4e pove4e ot 10-20 dena 8) no sega kogato sre6tnah mom4eto koeto obi4am adski mnogo i hodim pove4e ot 4etiri meseca razbiram 4e ne sam mojela s drugite za6toto prosto ne sam gi obi4ala :-D taka 4e spored men prosto ne si namerila podhodq6tiq 4ovek ne 4e te e strah :lol:

teenkopele
05-17-2006, 15:16
НЕзнам дали е само при мен това явление, но ме е страх от дълги връзки. Просто като се обвържа с някой човек, както сега и започват някви гадни предчувстия. Тоест просто ме е страх после да не го нараня човека, с който съм или пък той да ме нарани при една евентуална раздяла.
Като се замисля май е по-добре да си ходите по 10-20 дни и толкова . Правите квото правите и си оставате приятели.

Moderated by miloto
т.1 от Правилника :!:

Няма от какво да те е страх. Нараняване от една или от другата страна е винаги възможно, но какво да се прави?!?...това е живота. :)
Успех. :wink:

obicham_pateto
05-17-2006, 15:58
Abe boli boli......... ама и без нея не може! [-X Такива сме ние хората мазохисти :lol: :mrgreen: :smt016

[UN]HappY
05-17-2006, 17:59
Ami vsichko v jivota si ima dobri i loshi strani. Znam, che shte se povtorq, no v liubovta t1rsq chovek, koito naistina me obicha, koito d1rji na men, koito e spechelil doverieto mi i az negovoto. Obichta e nai-vajna. I kato se zamislish, trydno se zabravq chovek, koito si obichal istinski.. Dori ne moje da se zabravi tak1v chovek. Xybavo e da imash nqkoi do sebe si s kogoto da spodelqsh, da se gyshkash, celuvash i t.n... I ako naistina se obichate zashto izobshto mislish za razdqla? Ako si sigyren che i choveka so teb te obicha istinski, nqma nikakva prichina za pritesnenie.. :smt008

j0r0_fear
05-17-2006, 18:02

Moderated by miloto
т.1 от Правилника :!: значи си няква броикаджиика....хващаш еи така колкот да има....ми кат те е страх изобщо недеи си хващаи никои....сори че ти го казвам...ама е така

sexy_play_baby
05-17-2006, 18:11
Няма от какво да се стахуваш ! Все пак в живота се случват и хубави и лоши неща сЪщо така не се притеснявай, че ще нараниш някой или той ще нарани тебе ! Имаи повече смелост

Успех :wink:

05-17-2006, 19:04
EMi az poprincip kato si haresam nqkoi i sled 10-20 dena...ve4e nqmam interes kum nego...taka mi stava spr gadno,za6toto naranqvam mom4e sled mom4e...ima samo 1 4ovek,koito sum obi4ala istinski!!!

RoSsY88
05-17-2006, 19:27
ох аз пък като ми кажят,че има нещо сериозно между мен и гаджето ми първата ми мисъл е,че ще ме зареже рано или късно..абе ужас....

Krem4eto
05-19-2006, 20:38
Няма от какво да се стахуваш ! Все пак в живота се случват и хубави и лоши неща сЪщо така не се притеснявай, че ще нараниш някой или той ще нарани тебе ! Имаи повече смелост

Успех :wink: \:D/